- 3 Mayıs 2015
- 138
- 37
- 18
- 32
- Konu Sahibi Didemzmeric
-
Bu aşılabilir birşey ablacım babanın hakaretleri ağırına gidiyorsa uyarabilirsin ve intihar etmek acizlerin işi maneviyatına önem ver,geliştirMerhaba ablalarım,
Adım Didem, 15 yaşında sıradan bir kızım. Sorun şu ki Dermatilomani hastasıyım yani Deri Yolma Hastalığı. Ergenlik felan gelince işte, yüzümü yolmaya başladım. İstemsiz oluyor bütün bunlar. Hergün ağlıyorum ama hergün, derslerime çalışamıyorum. Babam yüzüme hakaret ediyor, kızıyor bağırıyor yüzümü bu hale getirdiğim için. Ama engel olamıyorum bu psikolojik birşey. Gerçekten artık intihar etmek istiyorum. Bu suratla kim yaşamak ister ki? Merak edenler ablalarım olursa diye fotoğrafımı koyuyorum. Bakmanızı tavsiye etmem aslında mideniz bulanabilir. Dinlediğiniz için teşekkürler öylesine içimi dökmek istedim :)
BinbirRenk teşekkür ederim. çok haklısınız, aslında konuşsamda birşey değişceğini sanmıyorum ama kendimi hazır hissedersem konusabilirim belki..
bende saç dibimdeki derileri yoluyorum hemde 10 yaşından beri falan takribi 26 yıl yani, hastalıkmıymış o , ben genelde düşünce halindeyken yapıyorum farketmeden elim kafamda ,bende zaten bissürü psikolojik hastalık mevcut birini daha eklemişim haberim yokMerhaba ablalarım,
Adım Didem, 15 yaşında sıradan bir kızım. Sorun şu ki Dermatilomani hastasıyım yani Deri Yolma Hastalığı. Ergenlik felan gelince işte, yüzümü yolmaya başladım. İstemsiz oluyor bütün bunlar. Hergün ağlıyorum ama hergün, derslerime çalışamıyorum. Babam yüzüme hakaret ediyor, kızıyor bağırıyor yüzümü bu hale getirdiğim için. Ama engel olamıyorum bu psikolojik birşey. Gerçekten artık intihar etmek istiyorum. Bu suratla kim yaşamak ister ki? Merak edenler ablalarım olursa diye fotoğrafımı koyuyorum. Bakmanızı tavsiye etmem aslında mideniz bulanabilir. Dinlediğiniz için teşekkürler öylesine içimi dökmek istedim :)
Herkese öyle gelir. Benim cildim de bana çok sorunlu gelirdi. Çünkü kendimizi ayna karşısında bol bol inceliyoruz.benyeniyimgaliba teşekkür ederim kafaya takmamaya calısıyorum artık :) bence bu kadarcık değil :s bi tek benim gözüme mi bu kadar kötü geliyor cildim anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?