Intihar etmek cesaret mi şimdi öyle mi anlamalıyız bu yazında ya da pisiriklikla ne alakası var ölen birini böyle mi kategorize ediyorsun gerçekten yazik
pisirikti cunku. ki burda hakaret olarak kotu bir sey soylemiyorum.sessizdi cekingendi konusmazdi hakkini aramazdi. ki bu ozelliklerin toplamina halk arasinda pisirik denir..siz adami benden iyi mi taniyordunuz hayirdir? Ayrica ;intihar cok cesaretli bi hareketti masallah suan onu cesur olarak aniyoruz mu dedim de duyar kastiniz hemen.halk arasinda gozu kara cesaretli insanlarin intihara tesebbus edecegi gibi genel bir algi var.bende dedim ki hic beklenmeyecek bir insan bile bunu yapti.yani disindan bakipta bu intihar edebilir bu edemez denilemez kimseye .bunun tam olarak nesi yanlis?
Benimde Sorunum Bu zaten ameliyat olduktan sonra psikolojim bozuldu alısırım dedim belki ama bir yıl oldu bu ay Dahada bozuldu psikolojim dışarı bile çıkmıyorum en son deprem olduğu zaman çıkardılar beni dışarıya bunu yenebileceğimi düşünmüyorumm
Bu arada konuya yaptığım yorum sizin degil bir tanidiginizin intihara meyilli olmasi hakkindaydi.keske direk konuyu bu sekilde acsaydiniz..butun mesajlarinizi okumadim.. burun estetiignin yanlis yapilmasindan muzdaripsiniz gordugum kadariyla.intihar yerine revuzyon ameliyati daha mantikli degil mi? Burun ucunuz illaki dusecektir bi kac yil sonra niye dustu bu of da diyebilirsiniz..bi terapiye gidin .evden cikmak istemiyorsanız online terapiler var
Hep şöyle düşünürüm bu konuda. Bittin sıfıra sıfırsın hayatın alt üst oldu… al çantanı kaybol gerekirse bilmediğin sıfırdan bir hayata başla. İyi olur kötü olur bilinmez ama ölmekten her şekilde iyidir. Hayata şans tanımak lazım . Ölünce de koca bir belirsizlik ki.. ölüm her şeyin bitişi acıların dinmesi olabilir fikrine göre ama ya değilse?