intihar etmeme ramak kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek sorun hayatında birinin olmamasıysa bu can sana bence de fazla.

evet kızlar artık bitti
ben bu hayatta elimden gelen her şeyi yaptım.
koskocaman üniversitede bile yalnız kalmayı becerdim
kimden hoşlansam sevgilisi çıkıyor ben artık yaşayamıyorum bu dünyada
zaten ender görülen kalıtsal metabolik bir hastalığım da ekleneince şurada toplasan yaşayacağım 10 yıl max.
ha şimdi ölmüşüm ha sonra
psikiyatriden randevu alamadım okulun medikosuna uğramayı düşünüyorum.
ama gene de ben artık bittim.
ister beni hafife alın ister almayın
benim hayatım karardı artık
Sevgili Vanessa,okulun bittiğinde iş arama bulma maratonuna katıldığında,sonrasında gerçek hayatla (kendi evine çıkarsan kira,fatura,market gibi giderleri ödemek gibi mesela) yüz yüze geldiğinde “Keşke o günlerimin kıymetini bilseymişim keşke böyle boş şeyler için kendimi bu kadar üzmeseymişim, keşke o en güzel en gamsız zamanlarımın kıymetini bilip gezip tozup kendimi geliştirecek şeyler yapsaymışım.” diyeceksin…(Acı tecrübe)…. Ha umarım okulunu bitirir iyi bi iş bulur güzel bi hayat kurarsın ama ülkenin durumu malum. Üniversite bitirmenin artık öyle pek bir önemi yok. Ama okurken kendine yaptığın her yatırım seni diğerlerinden bilmem kaç adım öne geçirir lütfen bunun bilincinde olup aşk,meşk,romans diye boş şeyler için üzülme…Sosyalleşmek için bile şimdiden part time iş bakabilirsin. Cafelerde vs. çalışabilirsin. Hem harçlığını çıkartırsın hem bu tarz şeylere üzülecek vaktin olmaz hem de yeni bir çevre sana iyi gelir. Bu dediğim zor olan yol tabi. Kolay olan ise “intihar edicem ölücem bittim olmuyor yapamıyorum” diye kendini iyice çıkmazlara sürüklemek…Burada bebeğini,evladını,eşini,annesini babasını mezara koyan nice üyeler var ya da 20 küsür yıllık evliliğini bitirip düzenini bozup kendine yeni bi düzen kuran nice kadınlar var. Onlar diyor mu intihar edicem artık diye? Gerçekten burada içten üzüldüğüm 2 üyeden birisin. Diğeri gitti sanırım siteden… (Diğer üye gitmemiş hatta geri gelmiş 🤭)

evet kızlar artık bitti
ben bu hayatta elimden gelen her şeyi yaptım.
koskocaman üniversitede bile yalnız kalmayı becerdim
kimden hoşlansam sevgilisi çıkıyor ben artık yaşayamıyorum bu dünyada
zaten ender görülen kalıtsal metabolik bir hastalığım da ekleneince şurada toplasan yaşayacağım 10 yıl max.
ha şimdi ölmüşüm ha sonra
psikiyatriden randevu alamadım okulun medikosuna uğramayı düşünüyorum.
ama gene de ben artık bittim.
ister beni hafife alın ister almayın
benim hayatım karardı artık
Hanımlar öncelikle hepinizden özür dilerim zira yazacaklarım kırıcı olabilir, ayrıca en azından bu aralar konulara Kazen'i etiketlemezseniz sevinirim, babası vefat edeli 5 gün oldu, adamın derdi üzüntüsü kendisine yetiyor bir de bizlerle uğraşmasın.

Vanessa,
genç kızsın kalbini kırmak istemiyorum, herkesin derdi kendine büyüktür bunu da anlıyorum ama sen nefes alamamak nedir, ölüm anı nasıl bir şeydir biliyor musun acaba?
İnsanlar evlatları, ana babaları 2 nefes daha fazla alsın diye uğraşırken biraz zoru görünce dünya başınıza yıkılmış gibi ağızlara pelesenk olmuş intihar edeceğim lafı.
1 metrekare mezara diri diri girseniz aklınız çıkar, gece mezarlıktan geçemezsiniz ama intihar edeceğim.

Sebep de nedir?

Kafanızı sevgili arayışından kaldırın da dünyada neler oluyor bir bakın, insanlar açlıktan ölüyor, yenidoğan bebeler savaş içine doğuyor, anneler kendi elleriyle evlatlarını gömüyor.
Sağlık sorununuz olabilir, aile sorunlarınız olabilir, hayat üstünüze üstünüze geliyor da sanabilirsiniz ama istediği okulun hayalini kurduğu bölümünü kazandığı halde okutulmayan kızlar varken, siz üniversite okuyor olduğunuz için dahi şükretmelisiniz, önceliğiniz üniversitede erkek bulamamak değil okumak, cidden en sinir olduğum insan modeli hayatta henüz hiçbir şey yaşayıp görmemişken kendine acıyıp ölmekten bahsedecek kadar zayıf olanlardır.

Konuyu kapatıyorum zira daha önce de açılmış ama bir arpa boyu yol gidilememiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X