intihar etmeyi düşünüyorum

hasretim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
166
22
33
Suan tek bildigim yasamaktan yoruldugum ben 1yillik evliyim ve esim birbaskasiyla benle evlendi belki sevap isledi ona gore cunku basima 16 yasinda bir olay gelmisti bana hicbirzaman kendini mecbur hissetme dedi suan eve yeni geldi arkadasimlayim dedi lakin oyle olmadigiini ogrendim sarhos geldi ve telini arkadasta unutum dedi hakaret etti hemde bugun evlenme yıldönümü o baskasiyla gitti sordugumdaysa dovmekle tehdit etti saydi asagladi cok kotuyum mektup yazdim cebine koydum anam aglama die hersey hazır ve ben cok kötüyüm cok canim yanior yasamaktan yoruldum keske yillar once babam o silahla vursaydi kizimmm diyip sarmasaydi diyorum..kendimi degersiz hissediyorum

Sen değerlisin..
Sakın karşındakine kendinden fazla değer verip canına kıyma!
En fazla boşarsın olur biter!
Bosanmak onu yapsam oldurur beni ailem musade etmez denedim yapamadim kimsem yok gibiyim ezilmekten yoruldum aglmaktan biktim

Amaan koca bu, anne-baba değil evlat değil. Boşarsın olur biter, arada çocuk yoksa yüzünü bile görmezsin bir daha. Bunun için intihar mı edilir?

Babanızla ilgili olayı anlamadım? Ailenizden kimse yok mu dertleştiğiniz? Ne tavsiye ediyorlar size boşanmak yerine?

Amaan koca bu, anne-baba değil evlat değil. Boşarsın olur biter, arada çocuk yoksa yüzünü bile görmezsin bir daha. Bunun için intihar mı edilir?
Bitek onun icin deyil gecmisim belki diyorum bukadar pislige batmis olmasaydim nerde olurdum kimdim bilmiyorum alakbulagim ölsem ödül belki ya gecmisim beni bu duruma itenler sacmaliyorum biliorum ama yoruldum daha 22 yasinda yorudilar ezdiler sovduler

herşey hazır?
yapma!!!!
değer mi...sence bunu yapmak için kime ve neye değer

Biliyorum ama kendimi fazla hissediyorum kimim nie varim bilmiyorum

Fazla değilsin emin ol.
Sana sabret demeyeceğim doğru olanı seç doğru yoldan git.
Yaşadığını en iyi sen bilirsin biz ne dersek boş. Ama intihar bir çözüm olsaydı emin ol çoğumuz bu yolu seçerdik.
Öyle dertler var ki etrafında gizli kalmış hayatlar su yüzünü çıkmamış sırları ile yaşayan insanlar...
Bir şekilde geçiyor zaman.

Sanmaki bizler cekmedik
Cok zor gunler yasafim cocuklugumda senin yine annen baban yaninda olmus bk ne guzel ben onuda gormedim baskasinin vebalini ustume yuklediler cocuklugumu yasimi unutarak ama hayat devam ediyor , seni cok iyi anliyorum esimiz bir vakitten sonra gecmisi yuzune kakiyor ama kimse beni al diye zorlamadi kimseyedeboyun egmk zorunda degilim degilsin dir duk allaha sigin

O sirlar bendede var belki bir gunah agir bir yuk gibi olmek sahi olmek kurtulusmu ben 16 yaşında bir cocuken bana kiyanlar..uzulip azapmi cekerler yok fayda deyil ölüm ama ben bu hayata kimim bilmiyorum

Öbür taraf burdan da zor. Orda nereye kaçacaksınız peki?

Ölüm zaten zamanı gelince yaşanacak. Bazen hayatın hakkını verebilmek için risk almak gerek. Mutsuzsanız kendinizi öldürecek cesarete de sahipseniz, gerekirse şehir değiştirip izinizi kaybettirir, bi şekilde boşanabilirsiniz de. Bu size ölmekle edineneyeceğiniz bir Sürü Kazanç Sağlar.

Rabbum onune duaya cikmaya utandim rabbim beni izledigini bildigim rabbim ey yaradan beni benden koru artik sen anlarsin beni cikmaz sokaklarimi

Aileme yansitamam kiyamam ben onlara annem yeni cikti beyin kanamasindan ameliyattan ilk dene dediler sadece detaysiz dertlestim kimsem yok gercegi bilen yok

Seni üzen kocanın cebine koyduğun bir intihar mektubu...
Önünde duran bir su bardağı ve ilaç kutusu yahut yağlı bir urgan mı?!
......
Sonrası mı?
Sırlarınla sen sır olacaksın.
Eve sarhoş gelen eşin için hayat devam edecek ve emin ol karşısına çıkacak kadını inandırmak için elinde acınacak bir hikayesi de olacak!
Sana bu acıyı yaşatanlar da hesabını er geç verecek.

O sirlar bendede var belki bir gunah agir bir yuk gibi olmek sahi olmek kurtulusmu ben 16 yaşında bir cocuken bana kiyanlar..uzulip azapmi cekerler yok fayda deyil ölüm ama ben bu hayata kimim bilmiyorum

Hayat devam edecek ve belki de

Basina ne geldigini bilmiyorum valla suan ama anladigim seyse yani iki tarafli dusunuyorum suan yaninda allahtan baska kimse yok cnm ,allah affedendir unutma seni uzmek istemiyrum konuyu fazla acmakta istemiyorum cnm kendin acarsan konuyu yarfimci olmaya calisirim ama intiharmi sakina rabbinin karsisina cikmaya hic yuzun olmaz

Verirlermi dersin mazlumuncahi kalmax dimi yerde

Aileme yansitamam kiyamam ben onlara annem yeni cikti beyin kanamasindan ameliyattan ilk dene dediler sadece detaysiz dertlestim kimsem yok gercegi bilen yok
Yansıtırsan annen üzülür, ona kıyamazsın di mi?
Ya sen canına kıydıktan sonra annenin hali ne olur, hiç düşündün mü ?!

Öyle bi delilik yapma..

16yasinda sevdim birini hatacyaptim babami aradilar namusnu temizle die babam silah dayadi vur dedim baba b3ni kurtar o sarildi seven kerhaneden alir kari yapar dedi sarildi vs vssonra terk etti evli iki cocuklu birkadinla evlendi o kadin benim baskasiyla oldugumu ve hamile kaldigimi soylemis tab8 yalan di ama o inanadi ben sadece ağladım hastanelrde yattim intihardan oyle kisasi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…