- 12 Mayıs 2014
- 166
- 22
- 33
- Konu Sahibi hasretim11
-
Bosanmak onu yapsam oldurur beni ailem musade etmez denedim yapamadim kimsem yok gibiyim ezilmekten yoruldum aglmaktan biktimSen değerlisin..
Sakın karşındakine kendinden fazla değer verip canına kıyma!
En fazla boşarsın olur biter!
Bitek onun icin deyil gecmisim belki diyorum bukadar pislige batmis olmasaydim nerde olurdum kimdim bilmiyorum alakbulagim ölsem ödül belki ya gecmisim beni bu duruma itenler sacmaliyorum biliorum ama yoruldum daha 22 yasinda yorudilar ezdiler sovdulerAmaan koca bu, anne-baba değil evlat değil. Boşarsın olur biter, arada çocuk yoksa yüzünü bile görmezsin bir daha. Bunun için intihar mı edilir?
Biliyorum ama kendimi fazla hissediyorum kimim nie varim bilmiyorumİnanın hayat her şekilde devam edecek.
Biliyorum ama kendimi fazla hissediyorum kimim nie varim bilmiyorum
O sirlar bendede var belki bir gunah agir bir yuk gibi olmek sahi olmek kurtulusmu ben 16 yaşında bir cocuken bana kiyanlar..uzulip azapmi cekerler yok fayda deyil ölüm ama ben bu hayata kimim bilmiyorumFazla değilsin emin ol.
Sana sabret demeyeceğim doğru olanı seç doğru yoldan git.
Yaşadığını en iyi sen bilirsin biz ne dersek boş. Ama intihar bir çözüm olsaydı emin ol çoğumuz bu yolu seçerdik.
Öyle dertler var ki etrafında gizli kalmış hayatlar su yüzünü çıkmamış sırları ile yaşayan insanlar...
Bir şekilde geçiyor zaman.
Rabbum onune duaya cikmaya utandim rabbim beni izledigini bildigim rabbim ey yaradan beni benden koru artik sen anlarsin beni cikmaz sokaklarimiSanmaki bizler cekmedik
Cok zor gunler yasafim cocuklugumda senin yine annen baban yaninda olmus bk ne guzel ben onuda gormedim baskasinin vebalini ustume yuklediler cocuklugumu yasimi unutarak ama hayat devam ediyor , seni cok iyi anliyorum esimiz bir vakitten sonra gecmisi yuzune kakiyor ama kimse beni al diye zorlamadi kimseyedeboyun egmk zorunda degilim degilsin dir duk allaha sigin
Aileme yansitamam kiyamam ben onlara annem yeni cikti beyin kanamasindan ameliyattan ilk dene dediler sadece detaysiz dertlestim kimsem yok gercegi bilen yokAmaan koca bu, anne-baba değil evlat değil. Boşarsın olur biter, arada çocuk yoksa yüzünü bile görmezsin bir daha. Bunun için intihar mı edilir?
Babanızla ilgili olayı anlamadım? Ailenizden kimse yok mu dertleştiğiniz? Ne tavsiye ediyorlar size boşanmak yerine?
Deymez ama d3gersizlik varya o koyuyorherşey hazır?
yapma!!!!
değer mi...sence bunu yapmak için kime ve neye değer
O sirlar bendede var belki bir gunah agir bir yuk gibi olmek sahi olmek kurtulusmu ben 16 yaşında bir cocuken bana kiyanlar..uzulip azapmi cekerler yok fayda deyil ölüm ama ben bu hayata kimim bilmiyorum
Verirlermi dersin mazlumuncahi kalmax dimi yerdeSeni üzen kocanın cebine koyduğun bir intihar mektubu...
Önünde duran bir su bardağı ve ilaç kutusu yahut yağlı bir urgan mı?!
......
Sonrası mı?
Sırlarınla sen sır olacaksın.
Eve sarhoş gelen eşin için hayat devam edecek ve emin ol karşısına çıkacak kadını inandırmak için elinde acınacak bir hikayesi de olacak!
Sana bu acıyı yaşatanlar da hesabını er geç verecek.
Hayat devam edecek ve belki de
Yansıtırsan annen üzülür, ona kıyamazsın di mi?Aileme yansitamam kiyamam ben onlara annem yeni cikti beyin kanamasindan ameliyattan ilk dene dediler sadece detaysiz dertlestim kimsem yok gercegi bilen yok
16yasinda sevdim birini hatacyaptim babami aradilar namusnu temizle die babam silah dayadi vur dedim baba b3ni kurtar o sarildi seven kerhaneden alir kari yapar dedi sarildi vs vssonra terk etti evli iki cocuklu birkadinla evlendi o kadin benim baskasiyla oldugumu ve hamile kaldigimi soylemis tab8 yalan di ama o inanadi ben sadece ağladım hastanelrde yattim intihardan oyle kisasi isteBasina ne geldigini bilmiyorum valla suan ama anladigim seyse yani iki tarafli dusunuyorum suan yaninda allahtan baska kimse yok cnm ,allah affedendir unutma seni uzmek istemiyrum konuyu fazla acmakta istemiyorum cnm kendin acarsan konuyu yarfimci olmaya calisirim ama intiharmi sakina rabbinin karsisina cikmaya hic yuzun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?