- 12 Mayıs 2014
- 166
- 22
- 33
- Konu Sahibi hasretim11
-
Annem ölürYansıtırsan annen üzülür, ona kıyamazsın di mi?
Ya sen canına kıydıktan sonra annenin hali ne olur, hiç düşündün mü ?!
Öyle bi delilik yapma..
Verirlermi dersin mazlumuncahi kalmax dimi yerde
Yuzumu yikicam soz ama lustur al aldim aglamama engel olamiyorum 2tane ictim sadeceElbette kalmaz emin ol
Keser döner sap döner gün olur devran döner.
Kalk ve elini yüzünü bir yıka oturuyorsan kalk git bir hava al... Kendine değer ver. Şöyle güzel köpüklü bir sütlü kahve yap kendine ve yazdıklarını bir oku lütfen. Kimse senden değerli değil
O zaman intihar fikrini aklından çıkar ki herkes zamanı geldiğinde eceliyle ölsün!Annem ölür((
Tamam lustur dediğin ilaç adet döneminde kullandığın bir ilaç mı?Yuzumu yikicam soz ama lustur al aldim aglamama engel olamiyorum 2tane ictim sadece
Allah evladını anali babali buyutsun yasamak zor gelio ayakkarimin üzerinde durmak kolayi seciyorum düşünüyorum sacmaliyorum belkideO zaman intihar fikrini aklından çıkar ki herkes zamanı geldiğinde eceliyle ölsün!
Annene bunu yapmaya hakkın yok. Ayrıca senin hayatını zehir edenler mi verdi sana bu canı? Onlara heba edemezsin canını.
Gerekirse boşan, ailen destek olmazsa kendi ayaklarının üstünde dur, ama yaşa !
Allah kaynananla da, eşinle de muhabbetini bozmasın inşaallah.Bak canim senin intihar etmen hicbirseyi duzeltmeyecek hata yapmissin evet burada seni yargilayacak en son kisi benm belkiee cunku seni anliyorm anlayabiliyorum ,cocuk yasimda kotu bi olay yasadim benm arkamda ne annem ne babam durdu cocuk halimle mahke,e kapilarinda surundum doktordan ciktim doktora girdim zaman zaman oturup hastane kolidorunda hickirira hickira aglafigimin oldu o kadar polisin askerin icinde , milletin vah vah yuzume bakip icten ice gulduklerini biliyorum o insan dedigim musvetteyse parayla baktrdi isine tam 4 yil ugrastik daha dogrusu tek basima ugrastim sbah adliye kapisinda bekledigimi biliyorum ben ve baktim ki param varmi yok ! O zaman destekcimde yok cok sukur evliyim simdi anam gibi seven anamdan cok seven bir kayinvalidem var annemin oturupta sormafigi dinlemedigi anlata,adiklarimi anlattim ona esime gelirse ustumu kapatalim gtsin dedi kadinin halinden kafin anlar adamlara bakma. Sen bu yuzde n belki esinden kiymet grmuyrsun ama her insan hata yapar ben diyorum buu tarafta ben. Hakkimi alamadim rabbim otede verdrsin hesabini oradaki hesap daha olacak bu seref yoksunlari icin ,
Herseye ramen yasadin sen guclusun ama ben ama düşünüyorum da haklisin ölüm kolaya kacmak ya ben o gulen yuz nrrde o ayaklari dimdik yere basan kendini ezdirmeyen korkuyorum hayatin icinde kaybolmaltan korkuyorumBak canim senin intihar etmen hicbirseyi duzeltmeyecek hata yapmissin evet burada seni yargilayacak en son kisi benm belkiee cunku seni anliyorm anlayabiliyorum ,cocuk yasimda kotu bi olay yasadim benm arkamda ne annem ne babam durdu cocuk halimle mahke,e kapilarinda surundum doktordan ciktim doktora girdim zaman zaman oturup hastane kolidorunda hickirira hickira aglafigimin oldu o kadar polisin askerin icinde , milletin vah vah yuzume bakip icten ice gulduklerini biliyorum o insan dedigim musvetteyse parayla baktrdi isine tam 4 yil ugrastik daha dogrusu tek basima ugrastim sbah adliye kapisinda bekledigimi biliyorum ben ve baktim ki param varmi yok ! O zaman destekcimde yok cok sukur evliyim simdi anam gibi seven anamdan cok seven bir kayinvalidem var annemin oturupta sormafigi dinlemedigi anlata,adiklarimi anlattim ona esime gelirse ustumu kapatalim gtsin dedi kadinin halinden kafin anlar adamlara bakma. Sen bu yuzde n belki esinden kiymet grmuyrsun ama her insan hata yapar ben diyorum buu tarafta ben. Hakkimi alamadim rabbim otede verdrsin hesabini oradaki hesap daha olacak bu seref yoksunlari icin ,
Sağol canım.Allah evladını anali babali buyutsun yasamak zor gelio ayakkarimin üzerinde durmak kolayi seciyorum düşünüyorum sacmaliyorum belkide
Son ikitane kalmisti zaten evet yilardir kilandim bir ilac buTamam lustur dediğin ilaç adet döneminde kullandığın bir ilaç mı?
Niye yaptın demeyeceğim çünkü oldu bitti bir şey değiştiremem
Ama lütfen o ilaçları bir çöp kutusuna at şimdi.
İyiliğin için bunu yap.
Canım yaşadıkların az uz şeyler değilBak canim senin intihar etmen hicbirseyi duzeltmeyecek hata yapmissin evet burada seni yargilayacak en son kisi benm belkiee cunku seni anliyorm anlayabiliyorum ,cocuk yasimda kotu bi olay yasadim benm arkamda ne annem ne babam durdu cocuk halimle mahke,e kapilarinda surundum doktordan ciktim doktora girdim zaman zaman oturup hastane kolidorunda hickirira hickira aglafigimin oldu o kadar polisin askerin icinde , milletin vah vah yuzume bakip icten ice gulduklerini biliyorum o insan dedigim musvetteyse parayla baktrdi isine tam 4 yil ugrastik daha dogrusu tek basima ugrastim sbah adliye kapisinda bekledigimi biliyorum ben ve baktim ki param varmi yok ! O zaman destekcimde yok cok sukur evliyim simdi anam gibi seven anamdan cok seven bir kayinvalidem var annemin oturupta sormafigi dinlemedigi anlata,adiklarimi anlattim ona esime gelirse ustumu kapatalim gtsin dedi kadinin halinden kafin anlar adamlara bakma. Sen bu yuzde n belki esinden kiymet grmuyrsun ama her insan hata yapar ben diyorum buu tarafta ben. Hakkimi alamadim rabbim otede verdrsin hesabini oradaki hesap daha olacak bu seref yoksunlari icin ,
Baxen diyorum bir evladim olsa baglanirmiydim hayata rabbim onuda vermio allah raziolsun kardesim sagolasin derdimi dert bildigin icinSağol canım.
Muhtemelen bi 5-6 sene sonra yaşadığına şükredeceksin.
Eminim ki düzelecek bi gün herşey. Ne düşenler kalkıp yürüyo; hatta koşmaya başlıyo.
Birazdaha iyiyim gozyaslarim kurudu allahim raziolsunn hepiizden ama yarinim mechul ama denicemCanım yaşadıkların az uz şeyler değil
Allah güç versin. Ne güzel ki kv eşin seni anlıyor. Hep mutlu ol.
Hasretim sende başarırsın
Evlat çok büyük bi lütuf..Baxen diyorum bir evladim olsa baglanirmiydim hayata rabbim onuda vermio allah raziolsun kardesim sagolasin derdimi dert bildigin icin
Sırf bu hayata bağlanmak için sana acı veren bir adamdan çocuk sahibi mi olmak istiyorsun canım?Baxen diyorum bir evladim olsa baglanirmiydim hayata rabbim onuda vermio allah raziolsun kardesim sagolasin derdimi dert bildigin icin
Suphanallah binkere bebise cabaliyacamEvlat çok büyük bi lütuf..
Ama tek başına ayağa kalkmaya çalışmak daha kolay.
Evladın olsa daha zor olurdu herşey. O da hırpalanırdı hayatta.
Belki ilerde olur bi şekilde. Biraz pembe gözlük tak, pollianna ol. Güzel düşün.. Dua et. İntihar da neymiş.
Herşeyin güzel olacağına inan ve güzel olması için elinden geleni yap bence...
Son ikitane kalmisti zaten evet yilardir kilandim bir ilac bu
Suphanallah binkere bebise cabaliyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?