- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi hasretim11
-
Ben bu konudan hic bahsetmedim uzun yillardir esim tam anliyor sayilmaz sonucta erkek gururuna dokunuyor elinden bisey gelmesinden dolayi belkide ben rezil omalarimi gectim en son ilk evlendigim 7 ayinda 5 yil sonra ,ahkeme muayneye cagirmis evliyim ben ,uayne olcakmisim ne akla hizmrt bunu istedi o savci onuda anlayamiyrm ya. En cok o zamn koydu bu bana esim bana ne gozle b(e bakti simdi diye gecrdim icimden e geldi, aglamaya basladim oda gecistirerek uzulme kimsenin yanina kalamz yaptgi dedi ama bnm yanima kaldi ben omm boyunca bunla yasicam kimse benim ne cektigimi ne hissetgimi anlayamiyacak ben gece kabusla uyandigimdan bagirark esim sordugunda ne grdugumu anlatmaya utanmayacaktim belkide konusamamk cok kotu anlatysunuz ama onlar bu dili cebiremiyrlar gibi bisey ben hakkimi helal etmiyrm o seregsize dilerim benim bedenime sigdrdigi acilari rabbimde ona yasatmadan almasin canini bu arafa ben sahsi olarak bir hataya dusmefim sevhili vs. Gibi cocuklugumda yasadigim bisey di bu zaten 13 yasindada hicbir kimseyle o halti yiyemzdim esim cocukluk askum sukur olsun onu bana vereneCanım yakener değil
Allah güç versin. Ne güzel ki kv eşin seni anlıyor. Hep mutlu ol.
Hasretim sende başarırsın
Diyorum ya sacmaliyorum belki ama insan dayajicak nir parca ario yada bilemiyorum yuregim yanio o olmasa diorum seviyorum belki kafam gidip gelio kusura bakmayin dengesizlestim icin inanin iyiki varsinixSırf bu hayata bağlanmak için sana acı veren bir adamdan çocuk sahibi mi olmak istiyorsun canım?
Niye sorunları çözmekten yana değilsin?
Niye bir kaçış içinde yüreğin?
Sen zaten bu hayatta yaşıyorsun ve bağlısın zaten bu hayata.
Sen cok yara almisin cok dusmusun ama rabim sen cefa cekerken sana cenneti seni s3ven bir aile sunmus suphanaallah ama sunu diyim sen yasatilanlari gorceksin azaplarini duycaksin rabbimm birakmicak yaninlarina allah banada yol versin senin gibi eyyup sultan sabri versinBen bu konudan hic bahsetmedim uzun yillardir esim tam anliyor sayilmaz sonucta erkek gururuna dokunuyor elinden bisey gelmesinden dolayi belkide ben rezil omalarimi gectim en son ilk evlendigim 7 ayinda 5 yil sonra ,ahkeme muayneye cagirmis evliyim ben ,uayne olcakmisim ne akla hizmrt bunu istedi o savci onuda anlayamiyrm ya. En cok o zamn koydu bu bana esim bana ne gozle b(e bakti simdi diye gecrdim icimden e geldi, aglamaya basladim oda gecistirerek uzulme kimsenin yanina kalamz yaptgi dedi ama bnm yanima kaldi ben omm boyunca bunla yasicam kimse benim ne cektigimi ne hissetgimi anlayamiyacak ben gece kabusla uyandigimdan bagirark esim sordugunda ne grdugumu anlatmaya utanmayacaktim belkide konusamamk cok kotu anlatysunuz ama onlar bu dili cebiremiyrlar gibi bisey ben hakkimi helal etmiyrm o seregsize dilerim benim bedenime sigdrdigi acilari rabbimde ona yasatmadan almasin canini
Bebise cabaliyicam diyil o duzlmeye cabaliyacam canimm arkadadin bebigine dedim masallahbebeğe çabalayacağım ne ya adam sana yalan söylüyor sövüyor dövüyor
hala bebek diyor
hay sabır ya.
Oyle satafatli bir mutluluk yasamiyrm ama allah esimden ve kahinvalidemden raziolsun beni itip kakalayan ana babama nazaran onlar bn, herseyim , 13 yasimda basima ko bisey geldi anlatmakta teredute dustum yazarken ama konu sahibinin yanniz olmafigini belirtmk yardmci olmk istedim , eger bir hata sonucu bu seyleri yasamis olsydimmkoyardi ama cocuk yasinizda izinsiz sartsiz surtsuz disardan gelen birinin ustunde hak sahibiymis gibi tutup hayatini zindana cevirip kacip gtmesi kouyuyr tesekkur ederim aminAllah kaynananla da, eşinle de muhabbetini bozmasın inşaallah.
Allah ın sevdiği kuluymuşsun ki, karşına böyle insanlar çıkmış. Yaşadığın şeyleri tam anlamadım ama çektiğin zorlukların mükafatıdır muhtemelen eşin. Daha mutlu yıllar geçirmen dileğiyle :)
Insanlar ne halleriyle tutup yeni başlangıçlar yapıyorlar. 22 yaşındasın daha çocuk yaşı sayılır bu, tüm hayatını yeniden kurarsın istesen, bir sakinleş şimdi, yarım saat sonra hava aydınlanmaya başlayacak. Ben gündoğumunda dışarda olmayı çok severim, hava çok temizdir, serindir, yollarda bir telaş, gürültü yoktur. Fırınlarda en taze poğaçalar, ekmekler çıkar. Sende termosa çayını/kahveni koy, sıkı sıkı giyin, yürüyüş yap biraz. Yorulduğunda yol üstündeki bir fırından sıcak sıcak poğaça al. Güzel bir kahvaltı yap açık havada. Anında seratonin salgılamaya daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın. İnan spor ve karbonhidrat kadar iyi gelen başka birşey yok depresyona. Sen daha sakin bir kafayla döndüğünde de sorununu daha iyi anlayıp, çözümler bulmaya başlarız.Aileme yansitamam kiyamam ben onlara annem yeni cikti beyin kanamasindan ameliyattan ilk dene dediler sadece detaysiz dertlestim kimsem yok gercegi bilen yok
Zaten toparlandim dedim ben merhamet istemedim ki yol istedim saolun toparlandimadet döneminde neden anti-depresan kullanıyorsun?
ayrıca bırak şu halleri.
başlangıçta içimden merhamet etmek geldi ama sırf biriyle birlikte oldun
başına belalı bi herifi aldın diye kendi canına kıyacaksın
aferin yani
bu mu bi insanın değeri
Emin ol hiç bir çift şatafatlı mutluluk yaşamıyodur..Oyle satafatli bir mutluluk yasamiyrm ama allah esimden ve kahinvalidemden raziolsun beni itip kakalayan ana babama nazaran onlar bn, herseyim , 13 yasimda basima ko bisey geldi anlatmakta teredute dustum yazarken ama konu sahibinin yanniz olmafigini belirtmk yardmci olmk istedim , eger bir hata sonucu bu seyleri yasamis olsydimmkoyardi ama cocuk yasinizda izinsiz sartsiz surtsuz disardan gelen birinin ustunde hak sahibiymis gibi tutup hayatini zindana cevirip kacip gtmesi kouyuyr tesekkur ederim amin
Ami cnm canm allah razi olsun ne yapsan unutamazsin diyen halt yemis ama bununlada yasanmiyor intihari aklindan bile gecirme millete inat yasa , ne istiyolaranlamiyrm dusene bir tekme vurmak insanlikmi ? Srn cahilmissin hata yapmissin sana bunu yapan utansin grrci bunlarda utanma olmaz ya neyse kafani dik tut sen namussuzluk yapmadinSen cok yara almisin cok dusmusun ama rabim sen cefa cekerken sana cenneti seni s3ven bir aile sunmus suphanaallah ama sunu d. Biim sen yasatilanlari gorceksin azaplarini duycaksin rabbimm birakmicak yaninlarina allah banada yol versin senin gibi eyyup sultan sabri versin
Tsk ederim dediklerini yapicam ins yarin bu halime guluyor olurum nadilda sacmaladinn die kizarim kendimeInsanlar ne halleriyle tutup yeni başlangıçlar yapıyorlar. 22 yaşındasın daha çocuk yaşı sayılır bu, tüm hayatını yeniden kurarsın istesen, bir sakinleş şimdi, yarım saat sonra hava aydınlanmaya başlayacak. Ben gündoğumunda dışarda olmayı çok severim, hava çok temizdir, serindir, yollarda bir telaş, gürültü yoktur. Fırınlarda en taze poğaçalar, ekmekler çıkar. Sende termosa çayını/kahveni koy, sıkı sıkı giyin, yürüyüş yap biraz. Yorulduğunda yol üstündeki bir fırından sıcak sıcak poğaça al. Güzel bir kahvaltı yap açık havada. Anında seratonin salgılamaya daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın. İnan spor ve karbonhidrat kadar iyi gelen başka birşey yok depresyona. Sen daha sakin bir kafayla döndüğünde de sorununu daha iyi anlayıp, çözümler bulmaya başlarız.
Diyorum ya sacmaliyorum belki ama insan dayajicak nir parca ario yada bilemiyorum yuregim yanio o olmasa diorum seviyorum belki kafam gidip gelio kusura bakmayin dengesizlestim icin inanin iyiki varsinix
Ben bu konudan hic bahsetmedim uzun yillardir esim tam anliyor sayilmaz sonucta erkek gururuna dokunuyor elinden bisey gelmesinden dolayi belkide ben rezil omalarimi gectim en son ilk evlendigim 7 ayinda 5 yil sonra ,ahkeme muayneye cagirmis evliyim ben ,uayne olcakmisim ne akla hizmrt bunu istedi o savci onuda anlayamiyrm ya. En cok o zamn koydu bu bana esim bana ne gozle b(e bakti simdi diye gecrdim icimden e geldi, aglamaya basladim oda gecistirerek uzulme kimsenin yanina kalamz yaptgi dedi ama bnm yanima kaldi ben omm boyunca bunla yasicam kimse benim ne cektigimi ne hissetgimi anlayamiyacak ben gece kabusla uyandigimdan bagirark esim sordugunda ne grdugumu anlatmaya utanmayacaktim belkide konusamamk cok kotu anlatysunuz ama onlar bu dili cebiremiyrlar gibi bisey ben hakkimi helal etmiyrm o seregsize dilerim benim bedenime sigdrdigi acilari rabbimde ona yasatmadan almasin canini bu arafa ben sahsi olarak bir hataya dusmefim sevhili vs. Gibi cocuklugumda yasadigim bisey di bu zaten 13 yasindada hicbir kimseyle o halti yiyemzdim esim cocukluk askum sukur olsun onu bana verene
Destegin icin cok tskcederim siz olmasaydiniz bilemiyorim yanliz diyilmisim ya onu gordum beni onemseyen varmis allah raziolsunnAmi cnm canm allah razi olsun ne yapsan unutamazsin diyen halt yemis ama bununlada yasanmiyor intihari aklindan bile gecirme millete inat yasa , ne istiyolaranlamiyrm dusene bir tekme vurmak insanlikmi ? Srn cahilmissin hata yapmissin sana bunu yapan utansin grrci bunlarda utanma olmaz ya neyse kafani dik tut sen namussuzluk yapmadin
Ben hic unutmadim unutmamda ya benm cnm cikacak ya o sahsin esimi cok seviyorum asigim ona kaybetmkten korkuyrm ayni sekilde oda beni suan huzurluyum mutluyum rabbim bu gunlerimi aratmasin. Tesekkur ederim allah yanimda olduktan sonra herseyin ustunden geliniyr ama bn intihari funmedim cunku bnm sucum dehildi ayni sekilde konu sahibi icinde bu gecerli dik dur demem bu yuzden yapan utansin. Kimsenin canim hakkinda verecegi hukmu yok allahtan baskaEmin ol hiç bir çift şatafatlı mutluluk yaşamıyodur..
Mesela biz, baya sorunlu başlamıştdiğe ama şuan herşey çok güzel. Aşk doluyuz, kumrular gibiyiz ama tabi ki kavgalarımız da oluyo ara ara :)
Yani seni anlayan insanların olması güzel bişe..
13 yaş çok erken bi yaş
Hatırlamak da üzer seni. Keşke hiç anmasaydın ama yaşanmış olan şeyler silinmiyo hafızadan tamamen.
mükafatını kat kat alırsın inşaallah...
Gordugunuzu hissediyorun ve hayata inatla gulumsuyorum cok sagolunCanım iyi değilsin görüyorum.
Aslında güzel bir uyku uyusan biraz kendine gelirsin. Sen eşini seven değer veren bir eş olarak ondan aynı değeri göremeyişine isyan ediyorsun.
Herşey Güzel olacak.....
Canım içim yandı gece gece.
Çocuk yaşta nasıl bir tramva ancak sen bilirsin biz sadece bir nebze hissederiz.
Hakkını elbet alacaksın inşallah. Ancak unut canım sende. Kötü anı bırakma Yüreğinde.
İşte ben de konu sahibine bunu anlatmaya çalışıyorum.Ben hic unutmadim unutmamda ya benm cnm cikacak ya o sahsin esimi cok seviyorum asigim ona kaybetmkten korkuyrm ayni sekilde oda beni suan huzurluyum mutluyum rabbim bu gunlerimi aratmasin. Tesekkur ederim allah yanimda olduktan sonra herseyin ustunden geliniyr ama bn intihari funmedim cunku bnm sucum dehildi ayni sekilde konu sahibi icinde bu gecerli dik dur demem bu yuzden yapan utansin. Kimsenin canim hakkinda verecegi hukmu yok allahtan baska
tmak İstenilsede unutulmuyor kiCanım iyi değilsin görüyorum.
Aslında güzel bir uyku uyusan biraz kendine gelirsin. Sen eşini seven değer veren bir eş olarak ondan aynı değeri göremeyişine isyan ediyorsun.
Herşey Güzel olacak.....
Canım içim yandı gece gece.
Çocuk yaşta nasıl bir tramva ancak sen bilirsin biz sadece bir nebze hissederiz.
Hakkını elbet alacaksın inşallah. Ancak unut canım sende. Kötü anı bırakma Yüreğinde.
Burada nice konularim var annem hakkinda konuda neden annemin beni sevmedigini bu sekilde davrandigini sorduklarinda forum arkadaslarim benm annem. Beni bundan sevmiyr diyemedim ben surekli bilmiyrm defim bahaneler sundum , ama benim annem beni baskasinin hasi yzunden sildi nefret etti benimm ne sucummvardi ne yasamis ki bana nefret duymaya hakki var iste ben annmin yoksunlugunu bundan daha cok duydum , beni masasinda dahi istemedi babam yemek yerken odaya tepside gonderdiler yegimi sanki hastalikliydim oldurmediler ama oldurmekten ber ettiler ama bn kendm kalktim ayaga simdi ne ana hakki ne babaa hakki. Bnm hakkim hepsini yer bitirir kimse icin olemem kimsede allah istemedigi surece canima el suremezİşte ben de konu sahibine bunu anlatmaya çalışıyorum.
O hayatı zehir edenler mi verdi canını, onlar yüzünden heba edecek?!
Kusuruma bakma benim derdinden kendi konunu acip senide uzudm hakkini helal etBurada nice konularim var annem hakkinda konuda neden annemin beni sevmedigini bu sekilde davrandigini sorduklarinda forum arkadaslarim benm annem. Beni bundan sevmiyr diyemedim ben surekli bilmiyrm defim bahaneler sundum , ama benim annem beni baskasinin hasi yzunden sildi nefret etti benimm ne sucummvardi ne yasamis ki bana nefret duymaya hakki var iste ben annmin yoksunlugunu bundan daha cok duydum , beni masasinda dahi istemedi babam yemek yerken odaya tepside gonderdiler yegimi sanki hastalikliydim oldurmediler ama oldurmekten ber ettiler ama bn kendm kalktim ayaga simdi ne ana hakki ne babaa hakki. Bnm hakkim hepsini yer bitirir kimse icin olemem kimsede allah istemedigi surece canima el suremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?