Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cem Korkmaz mış.O kim abla?
Onedio vsBen de üzüldüm videolarını izlerdik kardeşimle ama sanırım bu konunun yeri burası değil..
Cem korkmaz yazarsanız çıkar. Genç pırıl pırıl bi çocuk. Film de oynamışlığı var bir de youtube videoları var bayağı, eğlenceliydiOnedio vs
Yapan mı?
Ay kim bu
Genç guzel bakan bir çocukO kim abla?
BaktımCem korkmaz yazarsanız çıkar. Genç pırıl pırıl bi çocuk. Film de oynamışlığı var bir de youtube videoları var bayağı, eğlenceliydi
Durun bakalım,Genç guzel bakan bir çocuk
Ötesi çokta önemli değil güzelim
Çıkmayabilir ya annesinin karakol önünde ağlarken filan görüntüleri de var.. bence doğru gibi haber malesefBaktım
Sanırım pr çalışması
YouTube da 3 saat içinde onlarca öldü mü videosu olması ironik.
Yarın ölmedim, yanlış anlaşılma oldu der
Umut ederim en azından
yok ya cem yilmazin kardesi can yılmaz, Şaha gokbakar fln açıklama yapmislar öldü diye :/Baktım
Sanırım pr çalışması
YouTube da 3 saat içinde onlarca öldü mü videosu olması ironik.
Yarın ölmedim, yanlış anlaşılma oldu der
Umut ederim en azından
Cem Yılmaz in kardeşi doğrulamış.Durun bakalım,
Reklam amaçlı dedikodu bence.
Yanlış anlaşılmış diye açıklama yapar bir kaç güne
Umarım
:/yok ya cem yilmazin kardesi can yılma, Şaha gokbakar fln açıklama yapmislar öldü diye :/
İntihar başlığıyok ya cem yilmazin kardesi can yılmaz, Şaha gokbakar fln açıklama yapmislar öldü diye :/
Benim kızlarda 16 14 yasindalar ve oradan biliyorum cem i şimdi uyuyorlar bizimkiler uyanınca eminim benden daha çok üzüleceklerİntihar başlığı
Gençlerin takip ettiği kişi intihar etti
Bu başlığın top olması bile
Kötüye sevk zannımca
Allah rahmet eylesin
takipçisi onlarca genç, ergen varmış
Onlar da dikkat çekmek için, arkasından iyi konuşulsun diye deneyebilirler mi