• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar etmiş çok üzüldüm :(

Hayırdır?
Bir sakin ol.

Tavuğuna kış mı dedim.

Bi sus, bi oku, bi, yazma, bi nefes al ver, bi polemiğe susama
Polemiğe mi susama? Şurayı ziyaret eden üyelere bi soralım, polemiği seven susayan sen mi çıkarsın ben mi?

Neyse zatzuma, ben senin dilini pek anlamıyorum zaten. Ki kalkıp bana saygısız diyecek insana sakin sakin şekerim cicim diyecek değilim. Asıl sen hayırdır dedim, ki senin dilinde konuşmadım. Lafı ordan burdan çarpmadan bizzat sana güzelce izahını yaptım.

Herneyse yaa. Hadi hayırlı geceler

Adını bile hiç duymadığım halde çok üzüldüm, sonuçta genç hayalleri olan bir insan.. İntihar sebebini de merak etmeyelim bence, hatta ailesini de hiç katmayalım mümkünse. O kadarının insanları ilgilendirmediğini ve yanlış bir bilgi varsa ailesini derinden yaralayacağını düşünüyorum.

Hey Allahım bende doğru demedim ki. Doğru mu bilmiyorum dediklerini bile paylaştım. Bir anda yayına rastladım bunu dediler o anda. Amacın yaymak değil ne rahmetliyi ne babasını bilirim. YouTube da videoya rastladım öyle dedi.
Herkes her şeyi diyebilir. Gençlerin tanıyıp takip ettiği birisi olduğu için konuyla ilgili veya ilgisiz sırf birkaç tane fazla izlenme ya da takipçi için söylentiler çıkaran bile olacaktır. Malesef duyarsız insan çok...

Bu tarz söylentileri tekrar etmememiz, görmememiz lazım ki ölüm üzerinden prim yapmaya çalışan tipler azalarak yok olsun...

Polemiğe mi susama? Şurayı ziyaret eden üyelere bi soralım, polemiği seven susayan sen mi çıkarsın ben mi?

Neyse zatzuma, ben senin dilini pek anlamıyorum zaten. Ki kalkıp bana saygısız diyecek insana sakin sakin şekerim cicim diyecek değilim. Asıl sen hayırdır dedim, ki senin dilinde konuşmadım. Lafı ordan burdan çarpmadan bizzat sana güzelce izahını yaptım.

Ben erdim
Artık kimseye bulaşmıyorum

Ama sen bana selam çakınca,
Yazmasam üzülürdün, üzmek istemedim

Yaaaaa

:)

Mune Mune
rast gelirse yazılara bakar

Kib yapmadım ben

Durduk yere ban almanı istemem, hakaret YÖK, tehdit, huzur bozan eylem yok sonuçta

Herkes her şeyi diyebilir. Gençlerin tanıyıp takip ettiği birisi olduğu için konuyla ilgili veya ilgisiz sırf birkaç tane fazla izlenme ya da takipçi için söylentiler çıkaran bile olacaktır. Malesef duyarsız insan çok...

Bu tarz söylentileri tekrar etmememiz, görmememiz lazım ki ölüm üzerinden prim yapmaya çalışan tipler azalarak yok olsun...
Ben bunu farklı şekilde yazdım zaten
Çok güzel
Kamu bilinci var demek oluyor bu

Pardon ben duyduğuma çok üzüldüğüm için paylaştım. Kimseyle ölüm üzerinden polemik yarıştıracak insan değilim Allah biliyor.
Allah rahmet etsin.
İyi forumlar.
Sizi takip ettiğim kadari ile böyle bir bilgiyi paylaşmanızı beklemiyordum doğruya doğru
Tabi bu sizin polemik istediğiniz anlamına gelmez
Sizi az çok tahmin ediyorum

Amin umarım.
Ama ölüm haberini dahi okumadan pr çalışmasıdır canım reklamdır diyen insanlar beni saygısızlıkla suçluyor.
Bu kadar insan tanıyor bir yerlerde konuşuluyor. Duyup üzüldüm bi an umarım gerçek değildir diye.
Neyse hayırlı geceler

Valla ne yalan söyleleyim benimde bir an boşluğuma geldi duruma çok üzüldüğümden.
Vefat eden gençten çok aile dramı beni etkiledi gerçek olma ihtimali.
Yaran mı var diyeceksiniz evet bu konuda yaram var hassasım o yüzden bu kadar etkilendim.
Sabotem için özürdilerim. Ailesi okursa onlardanda özür dilerim.
Sizi takip ettiğim kadari ile böyle bir bilgiyi paylaşmanızı beklemiyordum doğruya doğru
Tabi bu sizin polemik istediğiniz anlamına gelmez
Sizi az çok tahmin ediyorum

Amin umarım.
Ama ölüm haberini dahi okumadan pr çalışmasıdır canım reklamdır diyen insanlar beni saygısızlıkla suçluyor.
Bu kadar insan tanıyor bir yerlerde konuşuluyor. Duyup üzüldüm bi an umarım gerçek değildir diye.
Neyse hayırlı geceler
Kötü niyetli yorum yaptığınızı düşünmüyorum zaten ama itham çok kötü olduğu için dayanamayıp yazdım doğru değil diye. Siz de o meselenin aslını duymuş oldunuz böylece belki.
Ben de öğrencilerim severek izlerler, oradan gördüğüm kadar biliyorum aslında. Özellikle de takip etmiyorum yani.

Yine de isteyen istediğini desin, biz kötü yorumlara prim tanımayalım. Çok da hassas bir konu zaten...

Size de hayırlı geceler dilerim.

Burada bazi konularda olmek istiyorum diyen genc kizlar var. Nedense ayni hassasiyeti goster(e)miyoruz. Oldukten sonra yapilacak bir sey yok. Onemli olan olmeden once- intihar noktasina gelene kadar yapilanlar. Kimse sabah kalkip ben intihar edeyim demez. Yasadiklari oyle agir gelmistir ki , kendince son caresini uygular. Allah rahmet eylesin.

Hanımlar bence bu konuyu kapatalım, ölümün her türlüsü acıdır ama intihar ederek ölen birinin ardından çok spekülasyon olur maalesef ve bu en çok ölenlerin sevdiklerini, ailelerini etkiler, kendi içlerinde neden, niçin, keşke sorularını cevaplamaya çalışıp acılarını yaşamaya çalışırken bir de bir sürü insana açıklama yapmak zorunda kalmaları adil gelmiyor bana, zaten ne yazık ki sosyal medya da bir sürü varsayımlar, yer yer acımasız yorumlar olacaktır, bir de biz didiklemeyelim bu konuyu.

Genç kardeşimizi tanımıyordum ama o da bir ana baba evladıydı, ateş olup ailesinin ciğerini yaktı, ailesine sevenlerine sabırlar diliyorum.

Back
X