- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 12 çocuğum var aynı yaşlardaBenim kızlarda 16 14 yasindalar ve oradan biliyorum cem i şimdi uyuyorlar bizimkiler uyanınca eminim benden daha çok üzülecekler
Nasıl anlatılır ki izahı zor ya
Hayır haber doğru teyit edildi dediler. Savcı olay yerinde dediler en son.Durun bakalım,
Reklam amaçlı dedikodu bence.
Yanlış anlaşılmış diye açıklama yapar bir kaç güne
Umarım
Yok artık demek istiyorum.Birisi twt atmış, babası kız kardeşine tecavüz etmiş, annesi de bu olayın neticesinde intihar etmiş.
Tüm bu olanları kaldıramamış.
Ne kadar doğru bilmiyorum.
Allah rahmet eylesin.
Sağlıklı mutlu olsunlar çocuklarınBenim de 12 çocuğum var aynı yaşlarda
Ben hiç rastlamadım açıkçası bu kişiye.Yok artık demek istiyorum.
Doğru değildir inşallah, bir gerzeğin hayal dünyası falandır.
Çocuklarım, sizlerin çocuğuSağlıklı mutlu olsunlar çocukların
Hiçbir anne baba çocuklarının acısını yaşamasın
Bence teyit edilmeden, mış miş konuşulmasınBabası Gora'nın 'bir cisim yaklaşıyor' diyeniymiş.
Babasının kim olduğunu söyledim, sıradan bir bilgi.Bence teyit edilmeden, mış miş konuşulmasın
Ailesi hala hayatta, saygı
Ooohaaaaa yok artık :S yazık etmiş kendine Allah rahmet eylesinBirisi twt atmış, babası kız kardeşine tecavüz etmiş, annesi de bu olayın neticesinde intihar etmiş.
Allah rahmet eylesin.
İnternette yazan şeyi yazınca saygısız mı oluyorum.Bence teyit edilmeden, mış miş konuşulmasın
Güzel insan hepimiz için daha sıkı sarıl onlaraÇocuklarım, sizlerin çocuğu
Kültür derneklerinde dil konuşuyorum
Pırlanta gibi ailesi var, instagramında 29 Ekimle ilgili görsel paylaşırken ailesini de paylaşmış. Babası da oyuncu, çoğu insanın GORA filminden tanıdığı birisi...Birisi twt atmış,
Allah rahmet eylesin.
Bence teyit edilmeden, mış miş konuşulmasın
Rica ediyorum bu konu altında birbirimizi kırmayalımİnternette yazan şeyi yazınca saygısız mı oluyorum.
O zaman buraya bu konuda açılmasın.
Kimseye kötü birşey demedim etmedim kaba etimden uydurmadım. Binlerce kişiye canlı yayın yapıp duyurdular. Duyup üzüldüğüm birşeyi yazınca neden sorumlu oluyorum pardon.
Hayırdır?İnternette yazan şeyi yazınca saygısız mı oluyorum.
O zaman buraya bu konuda açılmasın.
Kimseye kötü birşey demedim etmedim kaba etimden uydurmadım. Binlerce kişiye canlı yayın yapıp duyurdular. Duyup üzüldüğüm birşeyi yazınca neden sorumlu oluyorum pardon.
Hey Allahım bende doğru demedim ki. Doğru mu bilmiyorum dediklerini bile paylaştım. Bir anda yayına rastladım bunu dediler o anda. Amacın yaymak değil ne rahmetliyi ne babasını bilirim. YouTube da videoya rastladım öyle dedi.Pırlanta gibi ailesi var, instagramında 29 Ekimle ilgili görsel paylaşırken ailesini de paylaşmış. Babası da oyuncu, çoğu insanın GORA filminden tanıdığı birisi...
Ölen birinin ardından ailesiyle ilgili internetten okuduğumuz, kaynağı olmayan dedikoduları yaymasak keşke... Onların acıları yeterince büyük zaten.
Bence de.Rica ediyorum bu konu altında birbirimizi kırmayalım