• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar etmiş çok üzüldüm :(

Birisi twt atmış, babası kız kardeşine tecavüz etmiş, annesi de bu olayın neticesinde intihar etmiş.
Tüm bu olanları kaldıramamış.

Ne kadar doğru bilmiyorum.
Allah rahmet eylesin.

Benim kızlarda 16 14 yasindalar ve oradan biliyorum cem i şimdi uyuyorlar bizimkiler uyanınca eminim benden daha çok üzülecekler
Nasıl anlatılır ki izahı zor ya
Benim de 12 çocuğum var aynı yaşlarda

Oğlum çok üzülecek :( Allah rahmet eylesin. Gencecikti çok üzüldüm.

Birisi twt atmış, babası kız kardeşine tecavüz etmiş, annesi de bu olayın neticesinde intihar etmiş.

Allah rahmet eylesin.
Yok artık demek istiyorum.
Doğru değildir inşallah, bir gerzeğin hayal dünyası falandır.

Yok artık demek istiyorum.
Doğru değildir inşallah, bir gerzeğin hayal dünyası falandır.
Ben hiç rastlamadım açıkçası bu kişiye.
İntihar haberi geldi haber uygulamasından, kimmiş bu dedim YouTube at canlı yayın vardı, başka bir youtuber konuşuyordu.
Teyit etmeye çalışıcam umarım bu olay gerçek değildir diyordu.

Allah rahmet eylesin.
Ooohaaaaa yok artık :S yazık etmiş kendine Allah rahmet eylesin

Bence teyit edilmeden, mış miş konuşulmasın

Ailesi hala hayatta, saygı
İnternette yazan şeyi yazınca saygısız mı oluyorum.
O zaman buraya bu konuda açılmasın.
Kimseye kötü birşey demedim etmedim kaba etimden uydurmadım. Binlerce kişiye canlı yayın yapıp duyurdular. Duyup üzüldüğüm birşeyi yazınca neden sorumlu oluyorum pardon.

Çocuklarım, sizlerin çocuğu
Kültür derneklerinde dil konuşuyorum
Güzel insan hepimiz için daha sıkı sarıl onlara
İşin zor ben 2 tanesi ile başa çıkamıyorum
Bu durumu yarın nasıl anlatsam?
Bu gencin ailesi ne haldedir?
Genç bir hayat soldu gitti çok üzücü

Birisi twt atmış,

Allah rahmet eylesin.
Pırlanta gibi ailesi var, instagramında 29 Ekimle ilgili görsel paylaşırken ailesini de paylaşmış. Babası da oyuncu, çoğu insanın GORA filminden tanıdığı birisi...
Ölen birinin ardından ailesiyle ilgili internetten okuduğumuz, kaynağı olmayan dedikoduları yaymasak keşke... Onların acıları yeterince büyük zaten.

Bence teyit edilmeden, mış miş konuşulmasın

Ailesi hala hayatta, saygı
Kimseye kötü birşey demedim etmedim kaba etimden uydurmadım. Binlerce kişiye canlı yayın yapıp duyurdular. Duyup üzüldüğüm birşeyi yazınca neden sorumlu oluyorum pardon.
Rica ediyorum bu konu altında birbirimizi kırmayalım

Hayırdır?
Bir sakin ol.

Tavuğuna kış mı dedim.

Bi sus, bi oku, bi, yazma, bi nefes al ver, bi polemiğe susama

Pırlanta gibi ailesi var, instagramında 29 Ekimle ilgili görsel paylaşırken ailesini de paylaşmış. Babası da oyuncu, çoğu insanın GORA filminden tanıdığı birisi...
Ölen birinin ardından ailesiyle ilgili internetten okuduğumuz, kaynağı olmayan dedikoduları yaymasak keşke... Onların acıları yeterince büyük zaten.
Hey Allahım bende doğru demedim ki. Doğru mu bilmiyorum dediklerini bile paylaştım. Bir anda yayına rastladım bunu dediler o anda. Amacın yaymak değil ne rahmetliyi ne babasını bilirim. YouTube da videoya rastladım öyle dedi.

Back
X