İntihar etti

Ölmek isteyen insan kendimi kestim hap ictim bilmem ne yaptim diye haber vermez kimseye. Ilgi istiyor o..

Aynen ben de böyle düşündüm. Ölmek isteyen insan her türlü yapar bunu. Aynı, bir kutu antibiyotik hap içerek intihar etmek isteyip (öldürmeyeceğini bile bile), sonra da ailesiyle acile gelip, sonra da yoğun bakıma alınıp (ki bu tüm ilaçla intihar etme teşebbüsünde bulunanlara yapılır) tüm sülalaye aileyi rezil rüsva edenler gibi bu da. İlgisizlik bu kadar mı bu yola saptırıyor sizi? Tek başınıza bir hiç misiniz? Bu kadar mı muhtaçsınız birilerine? Hayatınızdan vazgeçmek istercesine, kendinizi acınacak durumlara düşürürcesine. . En azından kendinize az da olsa saygınız olsun.

Nedeni ne olursa olsun intihar niyeti/girişimi dikkate alınmalı. Sağlıklı insan davranışı değil sonuçta.

Bilek keserek tesebbus edilen intihar ancak Türk filmlerinde sonuca varir. Esasen ilgi cekme aracidir..

Havlayan kopek isirmaz derler, gercekten olmek isteyen insan haber veripte ortaligi ayaga kaldirip kendini oldurmez. Bence psikolojik yardima ihtiyaci var ilgisizlikten kaynaklandigini dusunuyorum. O bu hayattan kopmak isteseydi kimse durduramazdi sessiz sakin hallederdi

Hayal gücünüz iyiymis genelde kandırmak için aldatıldım tecavüze uğradım gibi seyler uyduruyorlar

Arkadaşınızı psikoloğa ikna edin bence, yoksa bu böyle devam eder.

Arkadaşım intihar etmiş
Yani telde vazgeçirmehe çalışıyorum
Bileklerihi kesmiş ölece bekliyormuş
Polia adres olmadan bişi yapamam dedi
Adresi de yok
Napöam lazkm acil nolur
telefon sinyalinden adresini bulurlar...polisler için çocuk oyuncağı...böyle aciliyeti olan bir konuda buraya yazıp cevapları bekliyormusnuz gerçekten... polis sizi yönlendirmiştir muhakkak...

kadınlar kulubunde son nokta
öyle saçma ki burda yazana kadar zaten intihar eden ölür ,akıl almak için kadınlar kulubunden gelecek mesajları beklemek olay gercekse ve sız bu kadar acizseniz dicek birşey bulamıyorum
ama bana canınız skılmıs gibi geldi geyik yapmışsınız gibi

Arkadaşım intihar etmiş
Yani telde vazgeçirmehe çalışıyorum
Bileklerihi kesmiş ölece bekliyormuş
Polia adres olmadan bişi yapamam dedi
Adresi de yok
Napöam lazkm acil nolur

Bileklerini kesmiş nasıl öylece bekliyormuş? Çoktan ölmesi lazımdı.Kesik bilekle size mesaj nasıl atıyor? Ya da nasıl konuşuyorsunuz?
Atın da bari gerçekçilik payı olsun.

banada garip geldi bu konu
ölmek isteyip intihar etsem
arkadaşımı aramayı bırakın
telefonumu kapatırım

İntihar etmek isteyen , ölmek isteyen hemen halleder bunu aslında.
Gidip de arkadaşını aramaz.
Dikkat çekmeye çalışmış anlaşılan sadece.
Yazık, tedavi olsun acilen.

eğer arkadaşınız bunu yaptıysa ve sizde buraya sıcağı sıcağına konu açıp üstüne birde sabah buluşacağız diyebiliyorsanız yarın sabah arkadaşınızı da alın beraberce bir psikoloğa gidin.

Fazla aksiyon filmi izlemeyin bence.Polisler hele ki böyle acil durumlarda GPS sayesinde telefonun sinyallerinden nerede olduklarını bulabilirler ilgi çekmek için fazla basit bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…