- 6 Mayıs 2025
- 23
- 6
- 3
- 30
- Konu Sahibi gamlibaykusw
bır ılıskım vardı cıddı .6 aylık .askerden geldı cocuk ıs aramaya başladı ,parası yok dıye bazı şeyleri görmezden geldim alttan aldım .mesela her buluştuğumuzda pıknıge gıdıyoruz başka aktıvıte yok .en ufakta olsa bana para harcamadı bır cıkolata bıle alsa mutlu olurdum biz kızlar oyleyız bılıyorsunuz.sonra buluştuğumuzda arabada dudağıma yapıştı ben tepki verdim benı tahrık ettı ve sevıstık (cınsel bırlesme olmadı) sonra eve gıdınce ağladım pısman oldum onada soyledım kızdım ,özür dıledı bıdaha yapmıycanu soledı ama her buluştuğumuzda bana o şekilde yaklaştı ıstemedıgımı bıldıgı halde .bırde geçen ıstagramında gördüm eskı sevgılısını aratmış yanı normal aramak degıl kullanıcı adını arama kısmına yazmış hesabını bulmak için.bende tüm yaptıklarından sonra mecbur ayrıldım guvenım bıttı ..kendımı kullanılmış hıssedıyorum çok uzgunum annemın babamın yüzüne bakamıyorum eve gelince utancımdan …..kendımden tiksınıyorum nasıl bu kadar ıradesiz olabılıyorum .keske suratına tokatı yapıştırıp ınseydım arabadan ..ayrılmış olmak Benım ıcın mesele degıl ama en azından bana dokunmasına ızınnvermeseydım keşke
çocuk bugün gelsem benı kabul eder hıcbırzaman agzından ayrılık lafı duymadım ama Benım duygularımı hıce sayıyor onemsemıyor kısacası bence benı sevmıyor
geç anladım ..sımdınkoca bır boşluktayım o kadar mutsuzumki..lütfen bıraz olsun Allah korkusunuz varsa benı acımasızca elestırmeyın ben buraya dertleşmeye geldim bırde sız vurmayın

çocuk bugün gelsem benı kabul eder hıcbırzaman agzından ayrılık lafı duymadım ama Benım duygularımı hıce sayıyor onemsemıyor kısacası bence benı sevmıyor