• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intihar hep basucumda bekliyor.hadi zamani geldi diyor

Arkadaşım sen önce işe gir. Ailene diyecek laf bulamıyorum zaten allaha havale et geç. İş bulduktan sonra o evde yaşamaya devam edersen elindeki tüm parayı alacak ama bu adam? O zaman bi işe yaramaz ki...İşini bul ilk ay maaşını alır almaz çık git nolursun bak...İnsan evladından ayrılamaz eminim, benim çocuğum yok bilemem ama o çocuğun o evde yaşayacakları yurtta yaşayacaklarından çok daha beter. Bu adam onu da dövüyor, pis sarhoş kardeşine ve kendine içki servisi yaptırıyor gecenin bir yarılarına kadar, bu çocuk sürekli senin dayak yemeni ezilmeni görüyor. İçinde ne fırtınalar kopuyordur biliyor musun... Yurda vermek bile çok daha iyi bir karar o evde kalmasındansa. Bu işin sonu ya adam sizi öldürecek ya ikinizden biri katil olacak allah korusun. Hiç mi paran yok? Ne bileyim bi altın bi birikim vs ufak da olsa?

Maalesef arkadasim.altinlarin hepsini sattik.ama ise girersem gercek maasimi ona soylemiyecegim.

Allahu Teala yardımcı olsun zira sorununun çözülmesi lazım ama şiddet falan varsa "alo şiddet" hattı vardı sanırım oraları arasana? Kadın derneklerini falan bir yerleri araştır, sorunlarını ve korktukların varsa uzun uzun anlat.
Dilerim sana yol gösterecek, kurtulmana vesile olabilecek birisi çıkar.
Çok dua et, Allah mutlak büyüktür, iNŞAALLAH bir kurtuluş yolu gösterecektir.

Allahu Teala yardımcı olsun zira sorununun çözülmesi lazım ama şiddet falan varsa "alo şiddet" hattı vardı sanırım oraları arasana? Kadın derneklerini falan bir yerleri araştır, sorunlarını ve korktukların varsa uzun uzun anlat.

Alo siddet hatti sadece hukuksal boyutuyla ilgileniyor.bir kere arayip detayli bilgi almistim.tutacak avukatiniz yoksa barodan avukat tayin ediyorlar.bir de su kadini koruma yasasi var ya.bilmem kacinci madde.su koruma talep ettikleri.ya ben olayi korumaya getirirsem is vahim.beni ertesi gun haklar o.bugece geldi.hic bagiris falan yok.bir kelime dahi konusmuyorum.ogluma annemin memleketinin ismini soyleyip gidecekmisiniz diye sormus.oglum da ben bilmiyorum demis.artik planlari mi var.yoksa beni mi tartiyor bilemiyorum.valla onun hakkinda tahminde bulunmak cok zordur.kestiremezsin ne yapacagini.

eşinizden ayrılın kendi hayatınıza bakın ..
ne intiharı ..:20::20: sakın cocugunuzla mutlu bir hayat kurun ..

Bugun daha iyiyim.o depresif halim biraz gitti uzerimden.boyle bir adam icin intihar etmeye degmeyecek.ayrica allah inancim beni koruyor cok sukur.sayenizde attim kafamdan kotu dusunceleri.allah da bir daha getirmesin.ya o gun gercekten cok kotu bir gundu.caresizlik insana olmayacak dusunceler getiriyor.ha diyeceksin ki cozdunmu.cozmedim ama...en azindan ayrilirsam da kimse olmadan cocuguma yetebilecegim gucu geldi.evvel allah....

Bugun daha iyiyim.o depresif halim biraz gitti uzerimden.boyle bir adam icin intihar etmeye degmeyecek.ayrica allah inancim beni koruyor cok sukur.sayenizde attim kafamdan kotu dusunceleri.allah da bir daha getirmesin.ya o gun gercekten cok kotu bir gundu.caresizlik insana olmayacak dusunceler getiriyor.ha diyeceksin ki cozdunmu.cozmedim ama...en azindan ayrilirsam da kimse olmadan cocuguma yetebilecegim gucu geldi.evvel allah....

sizede bu yakısır .. :46::46:
Rabbim yar ve yardımcınız olsun .. :3:

İşte buu, tebrik ediyorum:) Zaten o güç sende vardı, sadece sindirmişler seni arkadaşım. Gül gibi mesleğin, dilin var elinde. Kimseye ezdirme kendini. Kendini güçsüz hissettikçe yaz sen:)

İşte buu, tebrik ediyorum:) Zaten o güç sende vardı, sadece sindirmişler seni arkadaşım. Gül gibi mesleğin, dilin var elinde. Kimseye ezdirme kendini. Kendini güçsüz hissettikçe yaz sen:)
Valla siz de supersiniz.bana su iki uc gunde oyle destek oldunuz ki.keske sizin gibi insanlarla yuzyuze de dost olabilseydim.allah sizler gibi dostlar cikarsin benim karsima.evde sukunet var.iki gundur kimse kimseyle konusmuyor.konusmasin da.sadece bogurup bana laf sokmasin kufur etmesin yeter.cunku kufur etmeye baslayinca hakaretlerine dayanamiyorum ben de basliyorum sonra laf soylemeye.konustugum icin de is sonra kotuye gidiyor.gozumde bir gram degeri yok artik.beraber calisiyorduk.kendi buromuzda.simdi oraya da gitmiyorum.patron o ben de ortaligi toplayan.is yuklemeye gelince,ihracat yapiyoruz,yorgunyurek yapar herseyi .yapsin isini simdi tek basina.bugun oglum onunla gitti ise.orda bilgisayar falan oynuyor.hepinizi kucakliyorum arkadaslarim

Valla siz de supersiniz.bana su iki uc gunde oyle destek oldunuz ki.keske sizin gibi insanlarla yuzyuze de dost olabilseydim.allah sizler gibi dostlar cikarsin benim karsima.evde sukunet var.iki gundur kimse kimseyle konusmuyor.konusmasin da.sadece bogurup bana laf sokmasin kufur etmesin yeter.cunku kufur etmeye baslayinca hakaretlerine dayanamiyorum ben de basliyorum sonra laf soylemeye.konustugum icin de is sonra kotuye gidiyor.gozumde bir gram degeri yok artik.beraber calisiyorduk.kendi buromuzda.simdi oraya da gitmiyorum.patron o ben de ortaligi toplayan.is yuklemeye gelince,ihracat yapiyoruz,yorgunyurek yapar herseyi .yapsin isini simdi tek basina.bugun oglum onunla gitti ise.orda bilgisayar falan oynuyor.hepinizi kucakliyorum arkadaslarim

Aman iyi ol:) Ama burda denilenleri dikkate al iş başvurularına başla. Öpüyorum ben de:)

Artık her gece ettiğim dualarımdasınız :) Allah size tüm bunları atlatabilecek güç verecek inşallah tabi ben daha çok kocanıza dua edeceğim ki kendini görebilsin

Back
X