• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intihar hep basucumda bekliyor.hadi zamani geldi diyor

Neden boyle dusunuyorsun arkadasim, tutunacak bir seyler var mutlaka hayatta. Hic kimse yoksa sen varsin. Kendini gormeyi dene. Boyle kotu dusuncelerden de uzaklas.

Bittim.gucum kalmadi.artik yasama gucum kalmadi.hayatta kalmak istemiyorum artik

Eger intihar etmek istediginizi soyluyorsaniz ya da yaziyorsaniz buraya aslinda icinizde gormediginiz sizi yasama baglayan bir seyler var demektir.
Sadece bir cikmazdasiniz muhtemelen.
Merak etmeyin; hayatimiz bitecek.
Buyuk bir imtihaniniz varsa sabirlar dilerim.
Sabri ve isyansiz sukuneti tavsiye ederim.
Mumkunse bir psikologa da gorunebilirsiniz.
Allah kolaylik versin.

Sana bir şey anlatayım. Insanların hayata tutunmak için neler yaptığını.. Bundan yaklaşık 9 ay önce babama karaciğerimi verdim. Yaşamak için tek çaresi buydu. Ben 8, babam 12 saat ameliyatta kalmışız. Neden? Yaşama sıkı sıkı tutunmak için. Bu nedenle ben senin gibi düşünenleri anlamıyorum. Anlayamıyorum. Belki çok büyük derdin var bilemeyiz ama her derdin de bir dermanı var. Nefes alıyorsun. Şükretsen? Psikoloğa gitsen? İlaç kullansan, tedavi olsan sonra bütün hüznünü arkada bıraksan ve ölmesen? Bak bunlar gözden geçirilmeye değer ihtimaller. Bir düşün istersen.

Son düzenleme:
Esim beni bitirdi.neyini anlatayimki.alkolu mu.ihaneti mi.kufuru mu.siddeti mi.dun bir konu acip anlatmistim.
Bosanma ihtimaliniz yok mu?
Sizi boylesine yaraliyorsa varsa evladiniz onu dusunemiyorum bile.
Kendinize bir iyilik yapamaz misin?
Kim bilir ne kadar guclu, guzel ve sevimli bir kadinsinizdir.
Bu gucunuzu ispat etmek istemez misiniz?

Esim beni bitirdi.neyini anlatayimki.alkolu mu.ihaneti mi.kufuru mu.siddeti mi.dun bir konu acip anlatmistim.

Yükünün ağrlığını çektiğin sıkıntıyı bir tek sen bilirsin sen anlarsın. Biz yalnızca akıl verir yorum yaparız. Benım annem intihar ettikten sonra babam 4 ay geçti ve dostuyla evlendi. kalana birşey olmadı hayatı devam etti. Giden ise ahiretini mahfetti. Nacizane fikrim canına kıyacağına,boşan?

15 yasinda oglum var.onun icin tutunmaya calisiyorum.ama olmuyor.gozlerim bitti aglamaktan.artik bu kadara dayanamadigim icin esime herseyin bittigini soyledim.okul bitince anneme gidecegim dedim.bana yapmadigini birakmadi.her aksam icipicip kufur siddet.sabah yine ayni hakaret.kacacak yer ariyorum evin icinde.annemi aradim ben geliyorum dedim.simdi ciddiyetimi anlayinca hic birikmis paranyok nasil yapican .kocanbunu hep yapiyor gormezden gel .ne karistiriyorsun onun telefonunu dedi.inanamadim

15 yasinda oglum var.onun icin tutunmaya calisiyorum.ama olmuyor.gozlerim bitti aglamaktan.artik bu kadara dayanamadigim icin esime herseyin bittigini soyledim.okul bitince anneme gidecegim dedim.bana yapmadigini birakmadi.her aksam icipicip kufur siddet.sabah yine ayni hakaret.kacacak yer ariyorum evin icinde.annemi aradim ben geliyorum dedim.simdi ciddiyetimi anlayinca hic birikmis paranyok nasil yapican .kocanbunu hep yapiyor gormezden gel .ne karistiriyorsun onun telefonunu dedi.inanamadim

Annenizin söylediklerini takmayın. Evinize dönmek için kimseye açıklama yapmaya ihtiyacınız yok. Anneniz söylense de istemese de neticede annedir, kapıdan kovacak hali yok. Toplanın gidin. Sonrasını sonra düşünürüz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allaha inancim cok.ondan korktugum icin emanetine zarar veremedim.yoksa simdiye kadar yapmayisim cesaretsizlikten degil.icimdeki ic organlarim sanki yer degistiriyor.esim ne diyor biliyormusunuz.eskiden de ben sana cok ihanet ettim .niye ayrilmadin benden diyor.simdi batti.kiramizi bile odeyemiyoruz.param bitti tabi ondan dimi diyor.cok luks arabalarim oldu.cok luks evlerde yasadim ama hic mutlu olmadim.pavyondan barlardan kari kizlarla eglenmekten eve istedigi vakit sabah gelirdi.ya da hic gelmezdi.hic mutlu olamadim.simdi herseyi paraya bagliyor.ben ayrilmak istedigimde hep beni tehdit etti.seni oldururum.cocugun yuzunu goremezsin diye.offff para araba beni mutlu etmedi ki.herseyi paraya bagliyor.

Bir adami sevdim.gozum kor oldu.nisanliyken daha ne bok oldugu ortaya cikmisti daben kor oldugum icin goremedim.ailem hepsi istemedi.seviyorum dedim.simdi hepsi kafama kakiyorlar.onun ne oldugu belliydi zaten .sen dikkafalisin.zamaninda ayrilacaktin.ayrilmaya kalkinca da o seni birakmaz.nasil olacak cocugun okulu var servisi var.ya artik yalvaracak dereceye geldim.bir iki ay dedim yardim .ben hemen is bulucam ev tutarim kucuk bi tane dedim.ama nafile .hala dusunuyorlar.annem aglamaya basladi.kardesim teli kapatti.bir daha da sabahtan beri aramadilar

Canım,uzun süre bu tür şeylere maruz kalmak,direnmek insanı yıpratır.Anlıyorum seni.Bir süre sonra artık dayanacak,kaldırabilecek gücü kalmamış gibi gelir insana.Ama aslında biz kadınlar,kendi bildiğimizden,sandığımızdan daha güçlüyüz.Senin kafanda; uzun zamandır böyle gidiyor,değişmiyor işte birşey,benim elimde olan şeyler yok,geleceğe dair inancım yok,umut etmekten yoruldum vs... gibi düşünceler var olabilir şu an.Öncelikle lütfen uç noktalarda düşünme.Mesela intahar çözümmüş gibi...Hayat çok garip birşey evet.Birşeylerin kötü olma ihtimali ne kadar varsa,iyi olma ihtimali de mecvut ama.Ve zaman çok değişken...Olumlusuyla da olumsuzuyla da birçok şeye açık,gebe.Ve sana şimdi her ne kadar durum vahim gibi görünse de,ilerde önüne ne zaman ve nasıl bir kapı,yol açılacağını bilemezsin.Eminim,bundan sonra birşey olmaz deme.Bunu bilemezsin,asla kesin olarak bilemezsin bunu.Nefes aldığın sürece en azından bir ihtimalin var.Güzel şeyler yaşayabilecek olma ihtimalini,şansını neden kendi ellerinle ortadan kaldırasın ki?Allah'ın verdiği canı alarak bu dünyadan ayrılıp gittiğinde kurtulacağını nereden biliyorsun?Böyle birşey yaparak daha çok azap çekmeyeceğini nasıl garanti ediyorsun?Şu an içinde bulunduğun durumla tek başına savaşmak gibi bir zorunluluğunda yok.Yorgunluğun,yıpranmışlığın,bıkkınlığın tek başına altından kalkamayacak boyuttaysa psikolojik destek almaktan çekinme.İnan bu zamanda çoğumuz alıyoruz bu tür destekler.Bir de çok bunaldığında lütfen şimdi hemen kestirip atarak karşı koymadan bir dene.Allah'a sığınmayı dene.Dua et,Allah'ın sana güç vereceğine,sabır vereceğine inan.Ayrıca şiddet olaylarınız devam ediyorsa lütfen ama lütfen bir devlet hastanesine gidip darp raporu alın.Bu eğer boşanmayı düşünüyorsanız çok önemli.

Bir adami sevdim.gozum kor oldu.nisanliyken daha ne bok oldugu ortaya cikmisti daben kor oldugum icin goremedim.ailem hepsi istemedi.seviyorum dedim.simdi hepsi kafama kakiyorlar.onun ne oldugu belliydi zaten .sen dikkafalisin.zamaninda ayrilacaktin.ayrilmaya kalkinca da o seni birakmaz.nasil olacak cocugun okulu var servisi var.ya artik yalvaracak dereceye geldim.bir iki ay dedim yardim .ben hemen is bulucam ev tutarim kucuk bi tane dedim.ama nafile .hala dusunuyorlar.annem aglamaya basladi.kardesim teli kapatti.bir daha da sabahtan beri aramadilar

dediğim gibi emniyete başvurun,ya eşinizin evden uzaklaştırılması için karar aldırın ya da kadın sığınma evine gitmeyi talep edin,aileniz destek olmuyorsa...

Canim arkadasim ela menevis.ne guzel yazmissin.gece gunduz allahima yalvariyorum.bazen kalkip namaz kiliyorum.sikca allahin isimlerini zikrederim.cocuk da bikti .surekli araya girip babasinin darpindan beni kurtarmaya calisiyor.polise gitsem ne olacak ki.o is ankayan vijdani olan icin.kotuyu ne polise sikayet edebilirsin ne de koruma sana bir faydasi olur.delirdimi zaten her aksam icer.icince daha da delirir.oyle birine ne polis ne koruma nafile.polise gitsem.aksam eve gelecek.polis kapida her gun beklemeyecek ya.ben hic mi markete filan cikmiycam.bu sefer sikayet ettim diye beni oldurur

15 yildir psikyatirlarda geziyorum.kullanmadigim ilac kalmadi.uyuyorum sadece.ilaclar sorunu ortadan kaldirmiyorki.uzun sure gittigim bir doktorum vardi.bana soyle dedi.sen hasta degilsin ki.birkac ilac yazmaya sana devam ederim ama hasta olan senin esin.ben onu tedavi etmeliyim dedi.yani tek bana degil.disarda da ona terslik yapanla karakolluk oluyor.daha yeni yemege ciktigi musterisini dovmus.adam da gidip sikayetci olmus.dava acmis buna.babam yok.annem ve kiz kardesim var.onlar da esimden korkuyor.saglam duracak kimse yok ki arkamda.

Evladı olan bir kadını ölümü düşünmez, düşünemez. Siz artık tek başınıza değilsiniz! Silkinip kendinize gelir misiniz lütfen.

Canim arkadasim ela menevis.ne guzel yazmissin.gece gunduz allahima yalvariyorum.bazen kalkip namaz kiliyorum.sikca allahin isimlerini zikrederim.cocuk da bikti .surekli araya girip babasinin darpindan beni kurtarmaya calisiyor.polise gitsem ne olacak ki.o is ankayan vijdani olan icin.kotuyu ne polise sikayet edebilirsin ne de koruma sana bir faydasi olur.delirdimi zaten her aksam icer.icince daha da delirir.oyle birine ne polis ne koruma nafile.polise gitsem.aksam eve gelecek.polis kapida her gun beklemeyecek ya.ben hic mi markete filan cikmiycam.bu sefer sikayet ettim diye beni oldurur

Canim arkadasim olumu aklindan silmeye bak.Benim babam olacak adam ayni senin esin gibi biriydi.Anneciim onun yuzunden bir iyi gun gormedi.Annem rahmetli oldugunda ben 21 yasindaydim,kardesim ise 12.Ben evliydim ozaman ve tam kizim dunyaya gelmisti.Annemden sonra baban icmeye siddete devam etmeye basladi ayni evde kaliyoduk-Babam,ben,esim,kardesim ve kizim.Genelde siddet esim evde yokken olurdu bana karsi sozlu kardesime ise vururduda.Boyle bir insana kardesimi birakamazdim saolsun esimde arkamdaydi hala da arkamizda Allah ondan razi olsun.Tabi ben Bulgaristanda yasiyorum.Once davaya verdik kardesimi esimin ve benim uzerimize gecirdik-anne baba biz olduk.Sonra sikayetci olduk evden uzaklastirma karari aldik,hemen evi terkettirdiler.Sonra davamiz vardi ve biz kazandik ama uzaklastirma burada 1 yil gecerli sonra donebilir dediler ve o cani herif simdi pisicik ama hic karsimiza cikamiyor.SIZE SOYLEMEK ISTEDIGIM SU:ASLA OLUMU DUSUNMEDIM,KORKMADIM DEMIYCEM EWET COK KORKTUM SIDDET ARTAR DIYE AMA OYLE OLMADI.KORKMAYIN GIDIN SIKAYETCI OLUN EVLADINIZLA SIZI DAHA COK GUZEL GUNLER BEKLIYOR BUNU BILIN YALNIZ DEGILSINIZ.ALLAH BUYUKTUR YARDIMCINIZ OLUR.SIZE HICBIRSEY YAPAMAZ BUNU BILIN

Back
X