S...yim esinizi abla, herif kotu diye sen niye intihar ediyorsun? Canina cok tak ederse git herifi oldur, sana yazik degil mi? Deli misin, bir herif icin oleceksin, yasamaktan vazgececeksin?
Yani bu caresi olmayan bir durumda degilsin sekerim, bosanir gule oynaya gecersin. Her seyin bir caresi var, olum care degil. Bosanamiyorsan da bosanmaq, al esyalarini baska bir yere bu heriften uzaga git.
Haydi kendini dusunmuyorsun, seni sevenlere ne olacak peki?
Seni sevenlere ne olacak peki? Anneni dusun, yetistirdigi evlat intihar etmis olacak, annen bu aciya nasil dayanacak kardes? Ben anne olsam, evladim kazada olse mesela, takdiri ilahi der kabullenebilirdim sanirim, Ama cocugum intihar ederse, bunalimda miydi, yardim edemedim, nasil farkina varamadim diye kahrolurdum. Anneniz telefonda zirvalamis olabilir, cahil olabilir, korkak olabilir ama morgda cesedinizi gosterdiklerinde cildirir, inanin.
Cocugunuza ne olacak, ona kim bakacak? Anneyi gectim, cocugu olan bir insanin intihar luksu yok bence. Babasi kotu, kim bakar ona? O cocuk sizin sorumlulugunuz, caniniz. Siz olurseniz tek basina kalacak, her gun uzulup aglayacak, benim annem beni birakti diye dusunecek. Annesi intihar etmis bir cocuk nasil biri olacak size? Kimsesiz, sahipsiz, hayata ofkeli olacak, bunu kendi evladiniza yapabilecek misiniz?
Haklisiniz.bunu evladima yapamam.cok zor.offf.agzima bir lokma ekmek daha koymadim.beni psikolojik etkilesin diye ben yuvam icin hayat mucadelesi veriyorum diyor.battik ya.ben sirf isteki cayciya para vermesin.ona verecegimiz maasi biz kullaniriz diye is yerinde caycilik yapiyorum.paspas yapiyorum yerlere.hic onemi yok.yazin koca bir konteyneri ben yukledim.elini bir balyaya surmedi.bir ay boyunca gunlukculerle birlukte balya yaptim ayaklarim patlarcasina.yazik ona.simdi kalkmis param bitti ondan ayriliyorsun diyor.ben bitirdim bu evliligi kafamda diye bagiriyor.bitirdiysen ne bagiriyorsun o zaman.