• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intihar hep basucumda bekliyor.hadi zamani geldi diyor

Ben karne alinca evi terkedecegim dedim.onun icin kudurdu.cunku artik geri donmeyecegimi biliyor.uzerimde de yirmibes milyar kira borcu var.mahkemelik.kira kontrati benim uzerimeydi.kirayi 8-9aydir odemiyor.on gun sonra tahliye davam var.mahkemem var.bir de bu kazigi var.saniyor ki annem cok zengin.annesi odesin diye dusunuyor herhalde.ailem almanyadan kesin donus yapti.evi var.istiyo ki ona simdi para versin.cik git demek cok kolay.baska sehire git diyorsunuz.hangi parayla.nerde kalicam hicbir esyami almadan nasil cikayim.bes ay sonra kis baslayacak.tek basima degilim ki.bir cocugun sorumlulugu var.okulu var.kacarak korkuyla yasayamazsin ki.kac kere gece delirdiginde evden kactik biz oglumla.o korkuyu size anlatamam.acaba arkamizdan bizi takip ediyormu diye.iki araba arasina saklanip bekledik.en son gecen yaz kactik.sonra yakinda halam var onda kaldik gece.ilk evden ben kactim.sonra ogluma telefon ettim.evden bir firsatini bul kac diye.cocuk balkondan atlamis.yuksek giris ev.sonra korkmus babasi takip eder yakalar diye.park edilmis bir kamyon icinde bir muddet saklanmis..sonra bir yerde bulustuk oglumla gittik.ertesi gun eve gel orda burda surtme diyor.gelmiyecegim dedim.annem eve git dedi.beni aksam delirmis adamin yanina gonderdiler cocukla.herkes cektigini biliyor.biz de seninle beraber cekiyoruz diyor kardesim.hic oyle degil.oyle bir gecenin sabahi olmuyor sanki.her bana bagirip ustume yurudugunde altima kaciriyorum istem disi.beni mahfetti.allaha havale ettim.ben bana yaptilkarindan dolayi onu ne burda ne oteki dunyada asla affetmiyorum.hakkim da hekal olmasin.gerci onun da umurunda degil ya bu

Hiç çaresiz değilsin.Atacağın en kötü adım bile intihar etmenden daha hayırlıdır.En azından oğlun için...

Kendi kendini çıkmaza sürüklemişsin.Eskiden eşinin durumu iyiymiş.Neden o zaman ayrılmadın ? Hem nafaka-tazminat da alırdın.
Bunca dayağa 1 darp raporun yok mu ? Para çokken kenara 1-2 altın atamadın mı ? Offf yani...

Bak ben sana söyleyim.Bu adam kendiliğinden düzelmez.
Ya bu gidişle hasta olur yatağa düşer.Veya bir kenarda ölür.
Hasta olsa sen bakacaksın.Sefasını sürmeden cefasını çekeceksin.
Ölürse sana yine kurtuluş yok.Bir sürü borcu var diyorsun.O borçlar evliyken ölürse sana kalacak.
Anlatabiliyor muyum ? Zararın neresinden dönsen kardır.

Oğlunu düşün,ayrıl kurtul.Oğlun artık alıkoyulacak yaşta değil.
Sen çalışırsın,hatta oğlun bile çalışır,kendi yağınızla kavrulursunuz.

Ben karne alinca evi terkedecegim dedim.onun icin kudurdu.cunku artik geri donmeyecegimi biliyor.uzerimde de yirmibes milyar kira borcu var.mahkemelik.kira kontrati benim uzerimeydi.kirayi 8-9aydir odemiyor.on gun sonra tahliye davam var.mahkemem var.bir de bu kazigi var.saniyor ki annem cok zengin.annesi odesin diye dusunuyor herhalde.ailem almanyadan kesin donus yapti.evi var.istiyo ki ona simdi para versin.cik git demek cok kolay.baska sehire git diyorsunuz.hangi parayla.nerde kalicam hicbir esyami almadan nasil cikayim.bes ay sonra kis baslayacak.tek basima degilim ki.bir cocugun sorumlulugu var.okulu var.kacarak korkuyla yasayamazsin ki.kac kere gece delirdiginde evden kactik biz oglumla.o korkuyu size anlatamam.acaba arkamizdan bizi takip ediyormu diye.iki araba arasina saklanip bekledik.en son gecen yaz kactik.sonra yakinda halam var onda kaldik gece.ilk evden ben kactim.sonra ogluma telefon ettim.evden bir firsatini bul kac diye.cocuk balkondan atlamis.yuksek giris ev.sonra korkmus babasi takip eder yakalar diye.park edilmis bir kamyon icinde bir muddet saklanmis..sonra bir yerde bulustuk oglumla gittik.ertesi gun eve gel orda burda surtme diyor.gelmiyecegim dedim.annem eve git dedi.beni aksam delirmis adamin yanina gonderdiler cocukla.herkes cektigini biliyor.biz de seninle beraber cekiyoruz diyor kardesim.hic oyle degil.oyle bir gecenin sabahi olmuyor sanki.her bana bagirip ustume yurudugunde altima kaciriyorum istem disi.beni mahfetti.allaha havale ettim.ben bana yaptilkarindan dolayi onu ne burda ne oteki dunyada asla affetmiyorum.hakkim da hekal olmasin.gerci onun da umurunda degil ya bu

Bakın tam bu anlattıklarınızdan bahsediyorum.
Evde heran delirmeye hazır bir adam varken 16 yıl boyunca hiç plan yapmamışsınız.
Insan kenara para koyar, birikince kaçıcam der, para vermiyorsa nakış öğrenir yapar para kazanır, KPSS ye çalışır atanınca kaçıcam der..
Siz sadece beklemişsiniz..
Size birşey diyemem kendi seçiminiz, ama oğlunuz kendi seçmedi bu hayatı.

Bu arada çok sert yazdığımın farkındayım, ama oğlunuza kıyamadım.
Onun için bir sirkelenin kendinize gelin istiyorum.

:*( :*( keske cekip alabilsem sizide oglunuzuda o evden:( eminim o yaratik bu yaptiklarini cekicek, sizden helallik icin kivrim kivrim kivranicak ama rabbim sizi ve yavrunuzu ondan cookk uzakda eylesinki size ulasipda helallik isteme yuzsuzlugunu bole gosteremesin.

Ablam bak senin icin en guzeli kadin siginma evleri. Oglumu yurda vermem gerekir diyosun, tahmin edebiliyorum cooooookk zor olur onu oraya gondermek ama sence suandaki halinizden dahami kotu olur? Hem annene diyosunya bikac ay icinde is bulur cikarim diye, tahminim siginma evinde size yardimcida olurlar is bulmaniza, sadece bikac ay ayri kalirsaniz oglunuzdan, suanda giderseniz ve is konusunda cok ayrimcilik yapmazsaniz cok buyuk bi ihtimal okullar baslamadan isde bulur kendinize evde acarsiniz. Ayrica hernekadar istemiycek olsanizda, ayri eve ciktiginzida ve guvenliginizi sagaldikdan sonra oglunuzda parttime calisip destek olursunuz birbirinize. Okuldaki basarisi nasil bilmiyorum ama emin olun o suanda boyle bi ailede buyurkenki ggosterdigi basarinin katbekat fazladini gosterir isde calismasina ragmen,cunku huzuru olucak, cunku sizin mutlu oldugunuzu gorucek, cunku sizin mutlulugunuza katkisi oldugunu gorucek. Yapmayin allah rizasi icin yapmayin oglunuza ve kendinize bu haksizligi. Nedemek kafam yarildi ama alti saat sonra hastabeye gittim, birde alarak hem. Ayrica eminim hastanede giris cikisiniz dosyabiz mevcuttur, darp raporu almamis olabilirsiniz ama belki o dosyada isinize yarar bosanirken.

Nolur kendinize gelin ve kurtulun artik. Yeminle sizide gectim o cocuga uzuluyorum, sizi boyle bi durumdan kurtaramadigi icino cocuk ne haldedir tahmin bile edemeSiniz.

Alkol kullanmaz. Karaciğer yağlanması.

Alkolü şu sebeple sordum alkol yüzünden ciğeri iflas eden insanların yeni karaciğeride bu duruma dayanamıyormuş çünkü içmeye devam ediyorlarmış ve ameliyattan sonra vücut alkolü tolere edemediği için çoğu doktor alkol yüzünden karaciğer nakli bekleyenlere sıcak bakmıyormuş..

Allah şifa versin..geçmiş olsun

Alkolü şu sebeple sordum alkol yüzünden ciğeri iflas eden insanların yeni karaciğeride bu duruma dayanamıyormuş çünkü içmeye devam ediyorlarmış ve ameliyattan sonra vücut alkolü tolere edemediği için çoğu doktor alkol yüzünden karaciğer nakli bekleyenlere sıcak bakmıyormuş..

Allah şifa versin..geçmiş olsun
Çok doğru söylediklerin. Çok şükür Allah şifasını verdi inşallah devamı da iyi olur. Allah hasta olan herkese şifa versin, teşekkürler. :)

Ya yemin ederim icim parcalandi ya.bu nasil bi insan boyle.nasil nasil nasil yapabiliyo bunu size.karisi olmanizi gectim bi insana herhangi birine bile yapilamaz yaa.Allahim gor su kulunun halini gor nolur kurtar onlari yarabbim ver su adamin cezasini fazlasiyla Aminnnn.

Ya ben cikin gidin bile diyemiyorum.korkunuzu tahmin bile edemiyorum.bu adam sizi rahat birakmazki gittiginiz yerde.tvlerde izliyoruz Allah muhafaza neler neler.rabbim yardimciniz olsun.siz yinede cocugunuzu koruyun kollayin.yavrum yaa bide nekadar efendiymis.yatabilirmiyim baba diyomus.ins o cocuga vi zarari dokunmazda bgun giderde donusu olmaz insallah aminnnn

Bir adami sevdim.gozum kor oldu.nisanliyken daha ne bok oldugu ortaya cikmisti daben kor oldugum icin goremedim.ailem hepsi istemedi.seviyorum dedim.simdi hepsi kafama kakiyorlar.onun ne oldugu belliydi zaten .sen dikkafalisin.zamaninda ayrilacaktin.ayrilmaya kalkinca da o seni birakmaz.nasil olacak cocugun okulu var servisi var.ya artik yalvaracak dereceye geldim.bir iki ay dedim yardim .ben hemen is bulucam ev tutarim kucuk bi tane dedim.ama nafile .hala dusunuyorlar.annem aglamaya basladi.kardesim teli kapatti.bir daha da sabahtan beri aramadilar

Pazartesinden tezi yok iş aramaya başlayın
Münkünse başka bir şehirde olsun
Alın evladınızı yanınıza hem o eşiniz olacak adamdan hem de size para soran aileden uzaklaşabileceğiniz kadar uzaklaşın.
Hangi evdesiniz bilmiyorum ama sığınma evleri var
Sosyal hizmetlere başvurabilirsiniz
Onlar gereken yolu gösterirler evladınızı arkada bırakmayın ama
Hey gidi dünya bu naıl kocalık, bu nasıl analık, bu nasıl kardeşlik yahu yazıklar olsun

Sakın ha o güzel canınıza kıymayın
İçiyormuş vs zıkkımın kökünü içsin inşallah
Zaten yarın öbürgün o içtikleri hastalık olarak dönecek kendisine bakıcı lazım tabii pis herif

Kusura bakmayın ama çok sinirlendim

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şu dediğiniz sağlam bir avukat ve haklı bir itirazla eşinize ödetebileceğiniz bir borç
Siz gerçekten susmayın artık yeterince susmuşsunuz

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ofke kontrolu hic yok.o anda delirirse eger cunku bir de alkollu oluyor.sen kacacak delik ara.her dakika da disari kacamiyosun ki.basliyoruz yalvarmaya ozur dilemeye.sirf o sakinlessin diye.sunu yap bunu yap demek o kadar kolay ki.tv de izliyoruz iste.kadin kacmis.adam onu aykar sonra bulup pusu kuruyor ve olduruyor.kacmak benim durumumda care degil.cocugunu birkac ayligina yurda birak diyorsunuz.cocunuz yok herhalde bunu yazan.cocugumu yurda asla vermem.off offf.simdi kalbim kut kut atiyor.acaba simdi nasil eve gelecek.nasil ne yapacak diye.neyi dusunsem cikmaza giriyorum.ben bilinmez bir yere kacarsam bana o... . Der.namus meselesi yapar.allahim diyorun.sen beni ve yavrumu hayirlisi ile kurtar.sen benim vekilimsin.ben sonumu bilemem.sen bana ve yavruma hayirli sonlar yaz rabbim diyorum.merhamet diliyorum.

Her an delirip her şeyi yapmaya meyilli biri var evde bu durumda tesadüfen yaşıyosunuz diyebiliriz. Neden gece darp ettiğinde halanıza gitmek yerine karakola gitmediniz...Sizin daha da güçsüz kalmanızın sebebi anne ve kız kardeşinizin vurdumduymaz tavırları, başınıza bişey gelince de ah - vah etmesin kimse. Madem onlar böyle davranıyor sığınma evi diyeceğim ama oğlunuzu almazlar madem şimdilik çocuk/yaşlı/bahçe bakımı yapıp kira ödemeden birinin evinde kalınan işlere baksanız (en azından para biriktirip kiraya çıkana kadar) veya günlük ev temizliğine gidip kira tutup çıksan. Aklından vay beni bulur, rahat bırakmaz, zarar verir gibi düşünceleri uzaklaştır. Sindirmiş seni. Yapıcanı yapmış sana zaten...sen aynı evde kaldıkça kendine ve çocuğuna zarar veriyosun. Her şeyden önce yasal haklarını kullan, her türlü darpı belgele, karakola sığın, Annen ve kardeşine de diycek laf bulamıyorum seni resmen uçuruma itmişler ama bunlar seni daha da güçlendirsin ki yarın ayağa kalktığında yanında olanı ve olmayanı unutma.

Ablacigim sen beni aglatacak misin? Bogazima bir okuz oturdu, her mesajinda boguruyor.

Duzeltecegiz senin hayatini. Uzulme artik. Bismillah bu gece senin miladin olsun.

Oncelikle, o adamin uzerine hic gitme. Idare et bir sure. Boylelikle darp etmez seni. Evladina da zulmetmez. Yarindan itibaren is aramaya basla. Madem ogretmensin, belki Rabbim bir kapi acar bulursun bir kurs dersane bisey. Bir is bulman olsun onceligin. Gerisine sonra bakariz. Olur mu?

Bence de önceliğin iş olsun biliyorum söylemek çok kolay ama inşallah düzelecek sakın canına kastetmeyi düşünme yavrunu düşün Allah on izniyle başeseceksin

iki sene once seninle ayni durumdaydim. iyi ki oyle bir sey yapmamisim. dibe vurdum derken Allah ne guzel gunler nasip etti. burasi imtihan. sabredenleri mujdele diyor Kuran. sakin ha. insanlar diger ulkelerde kesilip biciliyorlar bu durumda bizim imtihanlarimiz onlar kadar agir degil. arti bir kuzenim intihar etti. hala aklma geldkce yutkunurum. cenazesinde sok yasamistik. ne aglayabiliyosun ne dua edebiliyosun cok cok aci bi durum. seytana uyma o yuzden. besmele cek. ve inan ne yasadiysan hepsi gececek. Allah kimseye kaldiramayacgi bi yuj vermez. hadi bi abdest al ve Rabbinin huzuruna dogrul. nefes al..

Nankorluk etme.oglunuoadama emanet edip gitme.......sen ve oglun yeni bir hayat kurabilirsiniz.bole pislik biri icin iki kisinin hayatini mi mahvedeceksin.birak onu..ailenede gitme.al oglunu git siginmaevine..basla yeni bir hayata.nasil olur diedusunme....bu hayatinizdan daha iyi olacagina eminim...allahtan oglun varr.senin icin daha rahat.bizim ulkede kiz cocuguyla ortada kalmak daha zor..aslanlar gibi oglun var.onuda kendini de kurtar.seni yaradani karsina alacagina.rabbimin yaninda olmasi icin dua et..ve arastir bu siginmaevlerini.neredeoturuyorsun bilemiyorum..bagli bulundugun yerin siginma evlerivar..kurtar kendini..benim annemde cok cektiisimdi halen diyorr..ahahh.ben sizi nasil alip gitmedimm...

Oglunu bikac ayligina yurda birak diyen benim, ve evet cocugum yok. Zaten dedim cok zor olucagina tahmin edebiliyorum diye ki tahmin bile edemem nekadar zor olucagini, haklisiniz, ama suanki durumunuzdan dahami kotu olur,nezaman bu adam sizin yada cocugunuzun canini alicak diye korku icinde yasamakdan.

Diger arkadaslarin tsvsiyesi olan evde kal ama calismaya basla fikrinide adamin elinin altinda oldugunuz surece calismaniza musade etmez etsede surekli isden ayrilmaniz icin ariza olur sabote eder gisip gelmenizi diye dusundugumden tavsiye etmemisdim, lakin oyle bi imkaniniz var ise elbette kira yeme icme derdiniz olmadan calisip biraz birikim yapip sonrasinda evden ayrilmaniz daha kolay ve mantikli olur. Ama bu adam size bu sekilde zulm etmeye dvm ettigi surece, siz uykusuz korku icinde sabahlamaya dvm ettiginiz surece isinizdede verimli ve devamli olamazsiniz.
Suzin durumuzunu yasamadan anlamak mumkun degil, rabbim kimseyede yuzde birini bile yasatmasin, sizede tez vakit hayirli bi el bi kapi gostersin insallah.

Back
X