- 12 Mart 2020
- 695
- 675
- 23
Kimsem yok annem babam kucukken ayrılmışlar kimse adam gibi bakmadı tek basıma okudum bıseyler yapmaya calıstım bugun 29 yasına gırdım hala kpss hazırlanıyorum bşr baltaya sap olamadım benden 17 yas buyuk pşslşk bşr adamla evliyim 2.5 yasında kızım var en buyuk hatam boyle bir adamdan coxuk yapmak oldu es kısının iki pgluda bizle yasıyor basta onda degılsı hamile oldugumı ogrwndıgı an kendini garantiye aldıgı an coxukları nı aldı bana sormadı bile ustelık anneleri ogretmen ve bakabilecek durumu var adam benle evlenince cocuklarına aski deplestı cocuklarında baba askı ve coxukları gayet buyukler unıye gidiyor buyuk olan nasıl boyle biriyle evlendin demeyin yaptım bir aptallık kımsesızlıkmı dersınız caresızlık mı ne deseniz haklısınız gidecek kapım yok ayrılmak istiyorum bu karaktersizler evli kalmak istemiyorum ama coxuk bana engel kadın sıgınma evini aradım cocugu yuvaya veriyoruz dedi yuvaya vereceğime babasına bırakırım kızımın babası mudur yardımcısı durumu iyi ama 2.5 yasında bebegı nasıl bırakırım bırakmasam nereye giderim dusunmekten cıldırıcam canıma kıymayı ciddi ciddi dusunur oldum coxuk olmasaydı gider calısırdım iyı kotu ama cocukla nereye gıdım calıasam kime bırakım kıra bakıcı nasıl odeyım nafaka derseniz adam pislik su kadar vermen soyle verırım esya vermem mal kacırırm napıcam bılmıyorum