İntihar mı çekşp gitmek mi

Skyline10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
695
675
23
Kimsem yok annem babam kucukken ayrılmışlar kimse adam gibi bakmadı tek basıma okudum bıseyler yapmaya calıstım bugun 29 yasına gırdım hala kpss hazırlanıyorum bşr baltaya sap olamadım benden 17 yas buyuk pşslşk bşr adamla evliyim 2.5 yasında kızım var en buyuk hatam boyle bir adamdan coxuk yapmak oldu es kısının iki pgluda bizle yasıyor basta onda degılsı hamile oldugumı ogrwndıgı an kendini garantiye aldıgı an coxukları nı aldı bana sormadı bile ustelık anneleri ogretmen ve bakabilecek durumu var adam benle evlenince cocuklarına aski deplestı cocuklarında baba askı ve coxukları gayet buyukler unıye gidiyor buyuk olan nasıl boyle biriyle evlendin demeyin yaptım bir aptallık kımsesızlıkmı dersınız caresızlık mı ne deseniz haklısınız gidecek kapım yok ayrılmak istiyorum bu karaktersizler evli kalmak istemiyorum ama coxuk bana engel kadın sıgınma evini aradım cocugu yuvaya veriyoruz dedi yuvaya vereceğime babasına bırakırım kızımın babası mudur yardımcısı durumu iyi ama 2.5 yasında bebegı nasıl bırakırım bırakmasam nereye giderim dusunmekten cıldırıcam canıma kıymayı ciddi ciddi dusunur oldum coxuk olmasaydı gider calısırdım iyı kotu ama cocukla nereye gıdım calıasam kime bırakım kıra bakıcı nasıl odeyım nafaka derseniz adam pislik su kadar vermen soyle verırım esya vermem mal kacırırm napıcam bılmıyorum

Canina kiymak ne demek bir de küçücük cocugun varken.illa bir çözüm bulunur eşinle sorunun nedir?ayrıldığım takdirde maddi olarak alabileceğin bişey yok mu
Arabasını oglunun ustune yaptırmış mal kaçırmak ıcın aksini ıspatlayabılırım ama cok yoruldum inanın ugrasmak istemiyorum

Eşinizi sevmeme nedeniniz nedir?
Kımsesızlıgımı sureklı yuzume vurması kufur etmesi asagılaması ayrı uyuması yerde uyuyor ben bunun ıcın mı evlendim boyle evlilik hayatımı olur ve küfür en nefret ettiğim sey yani katıl olmamak ıcın kendimiz zor tutuyorum

Intihar ederseniz zaten çocuğunuzu o adama bırakmış olursunuz hem de ömrü boyunca taşıyacağı bir acı ile. Madem öyle boşanıp bırakın 1 yıl sonra durumunuz düzelince alın. Daha mantıklı çok çok daha mantıklı bir hareket olur. Ikinci seçeneğin mantığı vs yok çünkü yani. Saçma çok saçma.

Kucucuk cocugun var ne intihari. Sen annesin guclu olmalisin yavrunu arkanda birakip mi gidicen. Cocugun daha kucuk. Is bul calismaya basla illa memur olucan diyebirsey yok. Cocugunda biraz buyusun o arada hem para biriktir. 4 yasina geldimi krese verirsin sende rahat edersin. Intihar kolay yol. Hemen pes etme mucadele et

Bunları okuyunca ip tespiti yaptırıp kişiyi tedaviye alın diyesim geliyor.

Çocuğu olan bir insan ona rağmen nasıl intiharı düşünür ki? Boşan. Al çocuğunu da gir bir işe. Kendi ayaklarının üstünde dur. Çocuğunun boynunu bükme.

Nafaka alma imkanınız olur mu?olmasa bile intihar etmek hayattan vazgeçmek doğru değil illa bir yol vardir
Ben alamam cünkü calısırım ayrılsam kızım ıcın verecefı en fazla 300 bir ailem olsa kızıma baksam ben calıssam tamam yok kimse yok bakıcı ya da kres olacak gecınemem kıra fatura ımkansız

Sorun ne ? Anlatır mısın ? Bırde eş kişisinin çocuklarının gelmesıne nıye taktınız. Sonuçta onlarda çocukları değil mi adamın gayet gelmelerı normal kıme göre neye göre baba sevgısı kabardı. Anne öğretmen bakabılır vs ne alaka tek kişi mi bakmalı sız kendı kızınızı bıle bırakıp gıtme nıyetındeyken kusura bakmayın okuduklarım karşısında gerçekçi olmak zorundayım. Sızle evlı olabılır eskı eşiyle boşandı ama anne baba oluşları bakı unıversite yaşında olmalarının bır onemı yok.

Canınıza kıyarsanız o yavru ne olacak? Ben bu dünyadan gideyim de o ne olursa olsun diyemez ki hiçbir anne.
Acilen psikolojik destek almaya başlayın.

intihar ne kolay dolaniyor dillere.
2.5 yasindaki kizinizi yurda vermeye kiyamazken ilerde annem nerde dediginde verilecek cevapla veya annen neden vefat etti dediklerinde cigerinin tam orta yerine bırakacaginiz sarsintiyi düsünün bence.
birde cok enteresan ama intihar eden insanlarin cocuklari annem babam intihar etti demeye utanir genelde söylemek konusmak istemezler pek bu konuda neden sizce ?
hayatta imkansız hiç bir şey yok.
kızınızın kreş yaşı gelmiş kreşe verip işe başlayabilirsiniz.
mal kaçırcakmış şuymuş buymuş kaçırsın huzurunuzdan dahami onemli kanepe koltuk ev arsa tarla.
iyi bir planla kızınizla hayata tekrar 0 dan baslayabilirsiniz bence.

+1 . Çözümleri müthiş son zamanlarda
Açılan her konunun ya başlığı ya içeriği intihar edeceğim. Kolaya kaçmak bu olsa gerek. Hele ki insan evladı varken nasıl bunu çare görür. Başka çare yok mudur. Yoksa bile intihar çarelerin arasında olamaz.

Açılan her konunun ya başlığı ya içeriği intihar edeceğim. Kolaya kaçmak bu olsa gerek. Hele ki insan evladı varken nasıl bunu çare görür. Başka çare yok mudur. Yoksa bile intihar çarelerin arasında olamaz.
Aynen öyle,her derdi olan intihar edecek olsa dünyada insan kalmazdi

Back
X