İntihar mı çekşp gitmek mi

He bir git bir canına bir Kıy sanki bu can sizin de kıyın.. deli olucam vallahi yaa elin ayağın sağlam mi kızım sağlam çok mu Dara düştün eşine geçici bir süreliğine evladını bırak git düzenini kur bir işe başla çalış iyi kötü devletten yardım iste bir şekilde hayatını kurtar ben anlamıyorum moda oldu bu can kıyma sanki sizin canınız Allah verdiği cani sadece kendisi alir.. Dara düştüm intihar edeyim gideyim şimdi sağlam olduğun halde nasıl bırakırım çocuğumu diyorsun ölürken bi daha geri gelme Şansın mi var.. biraz inançli olun Haluk Levent gibi iyi niyetli olabildiğince yardıma koşan bir sürü insan var. Sen bir ayrıl eğer ayrılmak istiyorsan düzenini kur çocuğunu yanına alırsın. Kendi ayaklarının üstünde dur ki o çocuk büyüyüp annem benim için neler yapmış neleri göze alıp beni büyütmüş deyip sizinle gurur duysun düşüncelerinizi kalbinizi temiz tutun Herkeze ve herşeye inan Allah benim yanımda haydi Bismillah deyip yola koyulun Allah aşkıniza Aklınızı başınıza alın lütfen..
Cesaret verdiniz teşekkür ederim Allah razı olsun, 🙏

Kızının size ihtiyacı var ne intiharı... İntihar çözüm mü? Hem kendini hem kızını yakmak bu. Kızın ömür boyu üzülsün mu ona buna mı muhtaç olsun 😔
Çalışırsınız bakarsınız hem kendinize hem kızınıza, birçok kadın tek başına büyütüyor evladını bunu ilk yapacak olan siz degilsiniz. Keşke böyle olmasaydı ama olmuş artık sizi mutlu edecek şekilde yaşamaya bakın.

Euro mu yurdusında yasıyorsunuz sanırım turkıyede oyle bir destek yok cok yerı aradın kadın sıgınma evleri dernekler cocugu yuvaya veriyoruz size ıs saglıyoruz dedi cocugu yuvaya verene kadar babasına bırakırım o durumda saglık mezunuyum unıden ama inanın iş yok inanmayacaksınız ama yok bıtırdıfım bölümden seksenbın mezun var cok kucuk bir ılcese yasıyorum ıs yok
Peki yuva da olması çok mu kötü 🤔 bilemedim..size iş de sağlayacaklarmış..
Ama sakın evladınıza o acıyı yaşatmayın sakın!!

Burada bir üye vardı. İsmini hatırlamıyorum. Eşinden çok çekmişti. Yakın zamanda tekrar geldi ve mağaza açtığını söyledi. Vah ben yapamıyorum demekle olmuyor yani. Az direnin ya. Hiçbir şey yapamıyorsanız fikir üretin ve o fikir üzerinden para kazanmaya başlayın. İnternetiniz de mi yok? İnternette dünya kadar kurs var. Hem de uygun fiyatlı. Ben sizin yerinizde olsam hasta bakardım. Zaten siz sağlıklıçısınız. Millet arayıpta bulamıyor böylesini. İntihar etmektense fikir üretin. Daha kolay.

o küçük kız da mı kimsesiz büyüsün yani..anneden yoksun büyüsün. çocukluğunda ergenliğinde sığınacağı liman annesi olmasın. yazık değil mi.. intihar çözüm değil. çocuk yapmasaydın evet işin daha kolaydı. bırakıp gitmesi kolaydı. ama bilememişsin. hata gibi bakma. ne güzel bir yarenin var, kızın...
destek alabilme şansın varsa reel hayatta eş dost akraba çok yakın arkadaş gibi konuyu ona bir çıtlat.
çocuğunu kesinlikle babaya verme. ne kadar mal da kaçırsa mahkeme muhakkak o çocuğun bakımı için babaya maddi birşeyler çıkartır.
çocuğun büyüdüğünde gerekirse hakim gerekli görürse anneye ihtiyacı ile bakımı arasında seçim yapılması gerekirse o zaman babaya verilebilir. ama zaten 6 yaşa kadar genelde ne olursa olsun anne de oluyor velayet. o aşamayı sonra düşünürsün. belli olmaz durumun düzelir vs yine sende devam eder velayeti. çocuğun isteğini talebini soruyor mahkeme. o sonraki aşamalar yani.
bir süre geçici bir arkadaşn akraban varsa kalabilirsin. iş bulabilirsin.
devlet desteğini de araştır ama çocuğu alıyorlarsa çocuğunu bırakma derim.

Euro mu yurdusında yasıyorsunuz sanırım turkıyede oyle bir destek yok cok yerı aradın kadın sıgınma evleri dernekler cocugu yuvaya veriyoruz size ıs saglıyoruz dedi cocugu yuvaya verene kadar babasına bırakırım o durumda saglık mezunuyum unıden ama inanın iş yok inanmayacaksınız ama yok bıtırdıfım bölümden seksenbın mezun var cok kucuk bir ılcese yasıyorum ıs yok
iş bulup düzen oturtana kadar çocuğu babaya vermenizi önermem. ileride mahkemede çocuğunu da beni de terketti derse dez avantajlı konuma düşebilirsiniz gibi geldi. ama avukat arkadaşlar varsa bilgi versin daha sağlıklı olur.

Kimsem yok annem babam kucukken ayrılmışlar kimse adam gibi bakmadı tek basıma okudum bıseyler yapmaya calıstım bugun 29 yasına gırdım hala kpss hazırlanıyorum bşr baltaya sap olamadım benden 17 yas buyuk pşslşk bşr adamla evliyim 2.5 yasında kızım var en buyuk hatam boyle bir adamdan coxuk yapmak oldu es kısının iki pgluda bizle yasıyor basta onda degılsı hamile oldugumı ogrwndıgı an kendini garantiye aldıgı an coxukları nı aldı bana sormadı bile ustelık anneleri ogretmen ve bakabilecek durumu var adam benle evlenince cocuklarına aski deplestı cocuklarında baba askı ve coxukları gayet buyukler unıye gidiyor buyuk olan nasıl boyle biriyle evlendin demeyin yaptım bir aptallık kımsesızlıkmı dersınız caresızlık mı ne deseniz haklısınız gidecek kapım yok ayrılmak istiyorum bu karaktersizler evli kalmak istemiyorum ama coxuk bana engel kadın sıgınma evini aradım cocugu yuvaya veriyoruz dedi yuvaya vereceğime babasına bırakırım kızımın babası mudur yardımcısı durumu iyi ama 2.5 yasında bebegı nasıl bırakırım bırakmasam nereye giderim dusunmekten cıldırıcam canıma kıymayı ciddi ciddi dusunur oldum coxuk olmasaydı gider calısırdım iyı kotu ama cocukla nereye gıdım calıasam kime bırakım kıra bakıcı nasıl odeyım nafaka derseniz adam pislik su kadar vermen soyle verırım esya vermem mal kacırırm napıcam bılmıyorum
Yaşadıklarınız kolay değil ama sizin yaşadıklarınızı ilerde çocuğunuz yaşamaması için intiharı kafanızdan çıkarın .ölünce her şey bitmiyor hele ki evladınız varsa . Onunla olmuyorsa boşan sen yoluna o yoluna niye kendini yıpratıyorsun . Tabi atansan iyi ama atanmasan da sıradan bi iş bile olsa çalışabilirsin kendine güven

Yaş farkı çok kim ne derse desin 29 kadın 46 erkek yaş çok.... Eskidendi o yaş farkı iyi.... Erkekte çöker.... Büyük yaş farklarını sevmiyorum.... Bu evlilik yürümez sadece kuşak farkı değil çünkü çaresizlikten yapılmış sevgiden anlaşmadan değil uyumdan değil.... Anlaşma para menfaat çaresizlik üzerine kurulu her ilişki biter . Bu arada eşimle 20 yaş 10 yaş fark var çok mutluyum diyen ler lütfen yorumumu alıntılayıp cevap yazmayın.... Daha öncede yazmıştım beyamca modu olmayabilir istisna olabilir yaşını göstermiyor olabilir süper uyum olabilir... Yani bu konu ile ilgisi yok Bi işimize yaramaz kimsenin uyumu.... İntaharı geç çoçuk az büyüsün boşan Bi işe girersin illaki al nafakanı düzenle hayatını.... Evlilik sığınma yeri değil... Kızıyor yargılıyor değilim olan olmuş.... Bende akıl bekçisi değilim.... Sığınacak kimse yok.... Bunu unutma.... Bi şekilde başar.. Başarırsın da...seni asıl bu evlilik soğutmuş hayattan.... Çünkü Bi tarafta koca koca çocuklar eleğini asmış ununu elemiş bir adam.... Bir tarafta 30 unda kadın.... Yanı eski zaman işleri öyle değil artık kadın demini 30 larda alıyor erkek 50 ye merdiven dayadıysa anlamıyor değişim kaçınılmaz🙏

Erkek büyük olsun kafası kadın genç olsun daha kolay ezilsin kadın daha erken çöker palavrası... Yiyen yok artık bunları . Söyleyen bile inanmıyor buna... Ezberletilmiş öğretiler.... Arada aşk sevgi anlaşma varsa lafım yok.... Sadece erkeklerin kadını sömürmeye yönelik kendi zevkleri için ortaya attığı bu saçma sözlere inanmayan kadın sayısı çok fazla artık.... Günümüz kadınları yeni nesil özellikle pırıl pırıl bakımlı sportif dik.... Ve herkes neredeyse artık evlenmek için ilişki için akranını seçiyor.... Doğal olarak bu nenem zamanından kalma öğretiler de küflenip bayatlıyor.... Haliyle kadının bu gelişimini çekemeyen erkekler hala bunlarla kadının kafasını bulandırmaya uğraşıyor.... Gümümüz akıllı kadını artık bunlara gülüp geçiyor 🙏

Bu arada büyük büyük insanlar kendini geliştirsin genç kadın değil genç erkek değil anlaşabileceğimiz insan olayına bakarsak mutlu oluruz tabiki bir olgunluk yaşı var kalkıp 20 yaşında erkekle evlenin demiyorum iki kişi de belli sorumluluğu kaldıracak zamanda evlensin diyorum erkek geç olgunlaşır gözü dışarda kalır vs vs genellemedir 80 ine gelip gözü evini görmeyen çok insan olması bunun kanıtı

İntihar bir seçenek değil.çocuğunuz büyüyene kadar bekleyin,kreş yaşı gelsin en azından sonra boşanma davası açıp nafaka alırsınız,işe girersiniz devlet memuruysa sabit işi varsa sıkıntı olmaz.bekleyemeyecek durumdaysanızda son çare çocuğu bırakın daha sonra şartlar düzelince yanınıza alırsınız ama o kadar küçük bir çocuğun anneye ihtiyacı var bu nedenle birincisi daha mantıklı.size bir süre sahip çıkan olsa çocuğa baksa bile yeter aslında.

Mesleğiniz varsa çok çalışın KPSS yi kazanın,pes etmeyin.Bu arada çocuk ta biraz büyümüş olur ,sonra boşanır,çocuğu da kreşe verirsiniz.Umudunuzu kaybetmeyin,insanlar kaç yaşından sonra üniversite okuyor,hafız oluyor.İsterseniz olur,meslek sahibi olmaya odaklanin,şimdi boşansanız zorluk çekerseniz maddi anlamda.Kendi kendinize bir hedef çizin,ileride bosandiginiz vr ayaklarinizin üstüne basacaginiz ve mutlu olacaginiz anları umut edin,vazgecmeyin.Kızınız için ve kendiniz için çabalamalısınız.Hayat hep aynı şekilde devam etmiyor,bu sizin çabanıza bağlı.Ama hemen hersey istediğiniz gibi olamaz,planli gidip ,cabalamaniz lazım.Belki bir yıl ,belki iki yıl sonra hayalinizi yaşayacaksınız ya da bunu adım atacaksiniz.Eşinizi de anlaşamadiginiz ama bir gün ayrilacaginiz geçici bir ev arkadaşı gibi düşünün.Boşu boşuna sinir olmayin.Hedefe odaklanin.Zorluk çekmeden güzel şeyler gerçeklesmez.Bir hata yapmışsiniz eşinizle evlenmişsiniz ama sonu var ,nasıl olsa ayrilacaksiniz ,bu şekilde düşünmeye çalışin

Yaşadıklarınız kolay değil ama sizin yaşadıklarınızı ilerde çocuğunuz yaşamaması için intiharı kafanızdan çıkarın .ölünce her şey bitmiyor hele ki evladınız varsa . Onunla olmuyorsa boşan sen yoluna o yoluna niye kendini yıpratıyorsun . Tabi atansan iyi ama atanmasan da sıradan bi iş bile olsa çalışabilirsin kendine güven
Peki bu durumda gevıcı sure ıcın kızımı babasına bıraksam olur mu durumumu toparlayan kadar

12 yaşından büyük erkek çocuklar yuvaya veriliyor 2,5 yaşındaki değil. Kadın sığınma evine biZzat sordum.

Öncelikle o evden gitmeden iş bul işini garantile sonra birinden borç para altın vesayre al. Bu senin ilk 1 ay iki ay kirani faturanı yemeni içmeni bakici paranı karşılayacak kadar olsun sonra işe girip çalış çocugunu sakın bırakma ileride onda hiç geçmeyecek bi yara bırakma. Bizde ayni sorundan yillarca annesiz kaldik ciğerimizdeki o tarifsiz acıyı anlatacak cümle yok. Üstelik bizim annemiz hayattaydı ..

Back
X