Intihar planlari yapiyorum surekli intikam almak icin

Sen o tecavüzcüyü bu şekilde üzemezsin ki. Sen kendini yaksan üzülecek vicdan azabı mı çekecek?
Sen onu nasıl üzersin biliyor musun, ona muhtaç olmayarak. evinde otur gizli gizli açıköğretim çalış, gizli para biriktir. Sonra işe girip tekmeyi bas. Başka çaren yok. Bi tecavüzcüye mecbur olamazsın.
Haklisin kpssye calisip atanip ayrilayim diye dusunuyorum ama bu sorunlarda kendimi verip calisamiyorum bi turlu ama yapmaliyim bunu ondan kurtulmak icin

Haklisin kpssye calisip atanip ayrilayim diye dusunuyorum ama bu sorunlarda kendimi verip calisamiyorum bi turlu ama yapmaliyim bunu ondan kurtulmak icin
Yapabilirsin :KK19:Herşeyi bir kenara bırak ve kpss ye çalış.Eminim bunu yaparsan daha fazla üzülecek;)
Güçlü olduğunu göstermelisin....

Hayir ailem tecavuz ettigini bilmiyordu ben kendimi mecbur hissettim sustum kimseye soyleyemedim evlendim ama dayaklar hakaret basladi biliyorum burada herkes birbirine yardim etmeye calisiyo

Hata burda. Ailene söylemen lazım. Kendine bunu yapma, ancak o sahsiyetsizi sevindirirsin. O yoluna bakar gider baskasına tecavüz eder sen hayatından olursun ailenin kederi olursun.

Hata burda. Ailene söylemen lazım. Kendine bunu yapma, ancak o sahsiyetsizi sevindirirsin. O yoluna bakar gider baskasına tecavüz eder sen hayatından olursun ailenin kederi olursun.
Haklisin bunu yaptigi ilk kiz da ben degilmisim zaten ama o kiz guclu olmus benim gibi mecbur hissetmemis kendini baskasiyla evli cocugu var ve mutlu bende bu kotulugu yaptigi son kisi olmayacam

Seni bu halde üzen insanların senin ölümüne üzüleceklerini sanıyorsan yaniliyorsun.

Kocan yeni bi es alıcak ve seni unutacak

Kimse öyle yana yakıla uzulmeyecek olan sana olacak cehennem ateşi.

Cehennem ateşi diyipte küçümseme aç ayetleri oku tek bi damlasi bu dünyaya düşerse bütün insanlar ölür o ateş burdaki ateslerden farklı.

He bi zavallı annen baban harab olur nasıl kiyarsin en büyük acı evlat acısı onlara bu aciyi yaşatip kıyacakmisin?

Seni bu halde üzen insanların senin ölümüne üzüleceklerini sanıyorsan yaniliyorsun.

Kocan yeni bi es alıcak ve seni unutacak

Kimse öyle yana yakıla uzulmeyecek olan sana olacak cehennem ateşi.

Cehennem ateşi diyipte küçümseme aç ayetleri oku tek bi damlasi bu dünyaya düşerse bütün insanlar ölür o ateş burdaki ateslerden farklı.

He bi zavallı annen baban harab olur nasıl kiyarsin en büyük acı evlat acısı onlara bu aciyi yaşatip kıyacakmisin?
Annem babami asla uzmek istemem bu zamana kadar durduysam ki sirf buyuzden dogru insan degil ki o vicdani olsun uzulsun

Annem babami asla uzmek istemem bu zamana kadar durduysam ki sirf buyuzden dogru insan degil ki o vicdani olsun uzulsun
Anne babanız üzülmesin diye sessiz kalmayın.Onlar sizin aileniz size destek olmaları lazım.Başınıza birşey gelirse ilerde daha çok üzülecekler.Size destek olmalarını isteyin.Böyle yaşamaya devam etmeyin..Kendinize sakın birşey yapmayın.Gerekirse yardım alın..
Unutmayın hicbir şey sizin kadar değerli değil.

Anne babanız üzülmesin diye sessiz kalmayın.Onlar sizin aileniz size destek olmaları lazım.Başınıza birşey gelirse ilerde daha çok üzülecekler.Size destek olmalarını isteyin.Böyle yaşamaya devam etmeyin..Kendinize sakın birşey yapmayın.Gerekirse yardım alın..
Unutmayın hicbir şey sizin kadar değerli değil.
Evet onlar uzulmesin diye sustum hep icime attim su dort duvar biliyo yasadiklarimi aileme anlatmaliyim herseyi destekte olurlar

En kisa zamanda kendi ayaklarının üstünde güçlü ve mutlu bi kadın olmanı ve buraya bizlerle paylaşmanı isteriz kendine çok iyi bak sen ve annen baban dan kıymetli değil hiçkimse bunu unutma iyi geceler

En kisa zamanda kendi ayaklarının üstünde güçlü ve mutlu bi kadın olmanı ve buraya bizlerle paylaşmanı isteriz kendine çok iyi bak sen ve annen baban dan kıymetli değil hiçkimse bunu unutma iyi geceler
Cok tesekkur ederim iyi geceler

Back
X