Intihar planlari yapiyorum surekli intikam almak icin

Artık kendini düşün canım bırak onlar seni düşünsünler.
Ailene söyle bence. arkanda olurlar inşallah denemeden bilemezsin.
Olmazlarsa eğer boşanma davası aç korunma talep et arkadaşların dediği gibi kadın sığınma evleri de var.
Orada kalanlara iş bile ayarlıyorlar diye duydum.
Sen kendin için bir şey yapmazsan başkası hiç yapmaz.
Kesinlikle derdinin dermanı ölüm değil hayatta kalıp kendi ayaklarının üstünde durman mutlu olman zaten onun için çok büyük bir yıkım olacaktır

Artık kendini düşün canım bırak onlar seni düşünsünler.
Ailene söyle bence. arkanda olurlar inşallah denemeden bilemezsin.
Olmazlarsa eğer boşanma davası aç korunma talep et arkadaşların dediği gibi kadın sığınma evleri de var.
Orada kalanlara iş bile ayarlıyorlar diye duydum.
Sen kendin için bir şey yapmazsan başkası hiç yapmaz.
Kesinlikle derdinin dermanı ölüm değil hayatta kalıp kendi ayaklarının üstünde durman mutlu olman zaten onun için çok büyük bir yıkım olacaktır
Evet dogru bugunden itibaren artik kendim icin yasayacagim biyerlerden baslayacagim mucadele etmeye cok tesekkur ederim hersey icin

Agir seyler yasadim normal degilim farkindayim ama ne oldugunuda bilmiyorum bende kafamda ki dusuncelerin kuruntularin onune gecemiyorum ve surekli intihar planim var bi kac sefer kalkistim ama olmadi. Sirf beni uzen insanlardan intikam almak icin sizin yuzunuzden yaptiklariniz yuzunden diye herkese ders vermek istiyorum bu dusuncemin onune gecemiyorum intihar hayalleriyle dolu gecelerim.. psikologdan destek falan aldim ama gecmiyo

Seni uzen insanlar icin ölmen intikam olmaz canim!!! Öldü kurtulduk olur sen topragin altina gidersin onlar masmavi gökyüzüne bakar hayatlarina devam ederler hic bir sey olmamis gibi... birde dusundugun sey intihar nasil kiyarsin kendine... sen kendini sev önce kimse icin sacinin teline bile kıyma degmez. ..

Seni uzen insanlar icin ölmen intikam olmaz canim!!! Öldü kurtulduk olur sen topragin altina gidersin onlar masmavi gökyüzüne bakar hayatlarina devam ederler hic bir sey olmamis gibi... birde dusundugun sey intihar nasil kiyarsin kendine... sen kendini sev önce kimse icin sacinin teline bile kıyma degmez. ..
Cok dogru uzulecek insanlar zaten beni bu duruma sokmazdi ki

Allah sabır versin canım Rabbim yardımcın olsun. Ama nolur şu kafanızdaki düşünceleri atın ya :( Allah'ın verdiği canı Allah alır nolur :( henüz çok gençsin yaşadıkların ağır olabilir imtihandayız sabret ki Rabbim çektiğin derdin kederin derecesin de güzel günler çıkarsın karşına. emin ol kendi canına kıyarsan hem bu dünyanı hem de diğer dünyanı karartırsın. kendinizi dinlemeyin lütfen :(

Allah sabır versin canım Rabbim yardımcın olsun. Ama nolur şu kafanızdaki düşünceleri atın ya :KK43: Allah'ın verdiği canı Allah alır nolur :KK43: henüz çok gençsin yaşadıkların ağır olabilir imtihandayız sabret ki Rabbim çektiğin derdin kederin derecesin de güzel günler çıkarsın karşına. emin ol kendi canına kıyarsan hem bu dünyanı hem de diğer dünyanı karartırsın. kendinizi dinlemeyin lütfen :KK43:
Elimden gelenin fazlasini yapacagim

Bencede senin ölmen onlar için kurtuluş olur. Sen kendine bi düzen kur bak nasıl pişman olucak hepsi. Ve Allah bu öektiklerin için harika bi hayayçt sunacak sana yeterki isyan etme.

Allah sabredenlerle beraberdir..

Gün gelir bu durumu atlatırsın ve karşına çok iyi biri çıkar sevdiğin ve dersinki iyiki onlarla olmamış ve dersinki iyiki canıma kıymamışım ben ne kadar cahilim diye..Bırak onlar üzülsün senin gibi birini kaybettikleri için

canım acilen doktorlarını değiştir ilaç+pskologtan pskoterapi al vbüyük ihtimalle depresyondasın buda seni mutsuz hissettiriyor yaşadıkların ğır gelmiş depresyona girmişssin sonrada evliliğini aile sorunlarınuı pskologa aç mutlaka.eşinle yaşamak istemiyorsan boşan çalışmaya başla hayatına bak kendini kurtar kardeşim ama ölümden bahsetme bana

Ne olacak intihar ettin tamam peki eline ne geccek hiccccc kocan bir hiccc bisey kendine edersin baskasina deil sen dr.deistir oncelikle intikam deil seninki sen boyle yaparak karsindakileri daha mutlu hos edersn sen mutlu ol kendin icin ayakta durki intikam alasin herseye pozitif bak bikere aglamak en buyuk yenilgidir..
İntihar sadece seni ezik gosterir ölerek ne gececk eline peki ya onlarin eline ne gececk bir aglasalar ikinci gun seni unutur hayatlarina devam ederler sen topraga onlar da hayatlarinin geri kalan kismina sen guclu olmalisin en buyuk intikam ne biliyormusn Allah a havale et gerisini bosver..
Karsindakiler sana kotu davraniyorsa sen iyi ol her zman iyiiii ol kardesm bak gor kazanan sen olacaksin ama dr.gitmen lazm seni iyi bi dinleyici olmasi lazim

Agir seyler yasadim normal degilim farkindayim ama ne oldugunuda bilmiyorum bende kafamda ki dusuncelerin kuruntularin onune gecemiyorum ve surekli intihar planim var bi kac sefer kalkistim ama olmadi. Sirf beni uzen insanlardan intikam almak icin sizin yuzunuzden yaptiklariniz yuzunden diye herkese ders vermek istiyorum bu dusuncemin onune gecemiyorum intihar hayalleriyle dolu gecelerim.. psikologdan destek falan aldim ama gecmiyo
Benim de oyle ama sadece sinirlendiğimde ve ayrıca biliyorum ki oyle bir şey yapmam kendime, bana ne, onlar beni üzdüğü icin intiharı düşünüyor mu sanki, daha cok hayatına bak sen...

Cok haklisiniz ama bu mutsuzluk yasananlar cikmazda hissediyorum kendimi cok buyuk bi cikmazda guclu olmaliyim evet ama tukeniyorum yavas yavas cok tesekkur ederim size elimden geleni yapacagim

Yapma gözünü seveyim ölsen ne olacak? Birgün iki gün üzülecekler sonra herkes yaşamına devam edecek.bırak intikamı,kini bunlar seni bitirir.hayatına çeki düzen verip mutlu olmaya bak.hayat aslında o kadar kısa ki tadını cikarmaya bak.

Yapma gözünü seveyim ölsen ne olacak? Birgün iki gün üzülecekler sonra herkes yaşamına devam edecek.bırak intikamı,kini bunlar seni bitirir.hayatına çeki düzen verip mutlu olmaya bak.hayat aslında o kadar kısa ki tadını cikarmaya bak.
Simdi ciktim psikolog ve psikiyatrdan yeni ilaclara baslayacagim umarim bu duygulardan kurtulacagim

bu sadece senin yaşadığın bir duygu değil üzülme
zayıf insanlar intikam almak için bu yola başvururlar
zaman zaman aklımızdan geçmiştir bizlerin de
ama biraz daha yaş büyüdükçe daha doğru görüyorsun gerçekleri
ve anlıyorsun ki canını acıtmak istediğin insanların umrunda bile değil bu
olan kime oluyor peki
sana ve geride kalan gözü yaşlı ailene
sen giderken onların da hayatlarını, sevinçlerini ruh ve beden sağlıklarını götürüyorsun
bu kadar can acıtmak çok fazla yani
sana gelince öbür dünya burada çektiğinden çok çok azaplı, o sebeple buna teşebbüs etme
ölüp kurtulmazsın, sonsuz azaba düşersin ve telafisi olmaz
ALTIN KURAL: duygularının yoğun olduğu zamanlarda ani karar alma sakın ve bunların mutlaka geçeceğini düşün
sürekli aklına aynı şey gelmesi normal, çünkü senin o konuda zaafın olduğunu bilen şeytan sürekli kulağına bunu yapmanı fısıldar, sen de sürekli bu fikri kendin düşünüyorsun sanırsın
aklımdan çıkmıyor diye düşünme, şeytanın ayağını kaydırmasına izin verme
sürekli Allah dua et, seni korusun, bu düşünceleri aklından çıkarsın diye, Ona sığın

Evet biliyorum kendi ayaklarimin ustune durunca mutlu olunca onsuzken o pisman olacak bana yaptiklarina

Canim benim madem ondan intikam almak istiyorsun ... o zaman bu intihar mevzusunu hic dusunmemen lazim
Adamin ekmegine yag surersin zannediomusun ki vicdan azabi cekcek max 3 gun sonra oh be der boyle herifler
boyle bi adamdan intikam almanin tek yolu guclu olman ...
kendini kpss ye hazirla ve azminle kazan
o zaman bas k.cina tekmeyi o zaman gor bak onun halini ...
senin olmen intikam deil boyle rezil heriflere rahatlik olur ....
sakin dedigimi unutma ...
Guclu ol ve def et .

Canim benim madem ondan intikam almak istiyorsun ... o zaman bu intihar mevzusunu hic dusunmemen lazim
Adamin ekmegine yag surersin zannediomusun ki vicdan azabi cekcek max 3 gun sonra oh be der boyle herifler
boyle bi adamdan intikam almanin tek yolu guclu olman ...
kendini kpss ye hazirla ve azminle kazan
o zaman bas k.cina tekmeyi o zaman gor bak onun halini ...
senin olmen intikam deil boyle rezil heriflere rahatlik olur ....
sakin dedigimi unutma ...
Guclu ol ve def et .
Evet oyle gercekten guclu olup bi is sahibi olup mutlu oldugumda ona daha cok koyacak

Back
X