Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dogru bugunden itibaren artik kendim icin yasayacagim biyerlerden baslayacagim mucadele etmeye cok tesekkur ederim hersey icinArtık kendini düşün canım bırak onlar seni düşünsünler.
Ailene söyle bence. arkanda olurlar inşallah denemeden bilemezsin.
Olmazlarsa eğer boşanma davası aç korunma talep et arkadaşların dediği gibi kadın sığınma evleri de var.
Orada kalanlara iş bile ayarlıyorlar diye duydum.
Sen kendin için bir şey yapmazsan başkası hiç yapmaz.
Kesinlikle derdinin dermanı ölüm değil hayatta kalıp kendi ayaklarının üstünde durman mutlu olman zaten onun için çok büyük bir yıkım olacaktır
Agir seyler yasadim normal degilim farkindayim ama ne oldugunuda bilmiyorum bende kafamda ki dusuncelerin kuruntularin onune gecemiyorum ve surekli intihar planim var bi kac sefer kalkistim ama olmadi. Sirf beni uzen insanlardan intikam almak icin sizin yuzunuzden yaptiklariniz yuzunden diye herkese ders vermek istiyorum bu dusuncemin onune gecemiyorum intihar hayalleriyle dolu gecelerim.. psikologdan destek falan aldim ama gecmiyo
Cok dogru uzulecek insanlar zaten beni bu duruma sokmazdi kiSeni uzen insanlar icin ölmen intikam olmaz canim!!! Öldü kurtulduk olur sen topragin altina gidersin onlar masmavi gökyüzüne bakar hayatlarina devam ederler hic bir sey olmamis gibi... birde dusundugun sey intihar nasil kiyarsin kendine... sen kendini sev önce kimse icin sacinin teline bile kıyma degmez. ..
Elimden gelenin fazlasini yapacagimAllah sabır versin canım Rabbim yardımcın olsun. Ama nolur şu kafanızdaki düşünceleri atın yaAllah'ın verdiği canı Allah alır nolur
henüz çok gençsin yaşadıkların ağır olabilir imtihandayız sabret ki Rabbim çektiğin derdin kederin derecesin de güzel günler çıkarsın karşına. emin ol kendi canına kıyarsan hem bu dünyanı hem de diğer dünyanı karartırsın. kendinizi dinlemeyin lütfen
![]()
Benim de oyle ama sadece sinirlendiğimde ve ayrıca biliyorum ki oyle bir şey yapmam kendime, bana ne, onlar beni üzdüğü icin intiharı düşünüyor mu sanki, daha cok hayatına bak sen...Agir seyler yasadim normal degilim farkindayim ama ne oldugunuda bilmiyorum bende kafamda ki dusuncelerin kuruntularin onune gecemiyorum ve surekli intihar planim var bi kac sefer kalkistim ama olmadi. Sirf beni uzen insanlardan intikam almak icin sizin yuzunuzden yaptiklariniz yuzunden diye herkese ders vermek istiyorum bu dusuncemin onune gecemiyorum intihar hayalleriyle dolu gecelerim.. psikologdan destek falan aldim ama gecmiyo
Simdi ciktim psikolog ve psikiyatrdan yeni ilaclara baslayacagim umarim bu duygulardan kurtulacagimYapma gözünü seveyim ölsen ne olacak? Birgün iki gün üzülecekler sonra herkes yaşamına devam edecek.bırak intikamı,kini bunlar seni bitirir.hayatına çeki düzen verip mutlu olmaya bak.hayat aslında o kadar kısa ki tadını cikarmaya bak.
Evet biliyorum kendi ayaklarimin ustune durunca mutlu olunca onsuzken o pisman olacak bana yaptiklarina
Evet oyle gercekten guclu olup bi is sahibi olup mutlu oldugumda ona daha cok koyacakCanim benim madem ondan intikam almak istiyorsun ... o zaman bu intihar mevzusunu hic dusunmemen lazim
Adamin ekmegine yag surersin zannediomusun ki vicdan azabi cekcek max 3 gun sonra oh be der boyle herifler
boyle bi adamdan intikam almanin tek yolu guclu olman ...
kendini kpss ye hazirla ve azminle kazan
o zaman bas k.cina tekmeyi o zaman gor bak onun halini ...
senin olmen intikam deil boyle rezil heriflere rahatlik olur ....
sakin dedigimi unutma ...
Guclu ol ve def et .
Cnm bunlari yapan insanda vicdan varmidirki sana üzulsun.Sirf biraz uzebilmek icin kendimi yakacagim :s