• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntiharı düşünüyorum kendime gelemiyorum

Kuzum Allah yardimcin olsun cok zor cok ...oncelikle sukretmek icin buyuk bi sebebin var ailen herseye ragmen okuluna devam etmeni saglamislar onlara sahip olman en buyuk sans . Eski nisanlinda erkenden yuzunu gostermis zaten evlenmek icin nisanlanmissiniz ama o bebegi istememis belki aylar sonra evlenip bebeginiz olacakti ne farkeder demekki adamin niyeti bozukmus onu Allah'a havale et elbet bulur pskoljik tedavi gormen lazim bende nisanlimdan ayrildim kendisi evleniyo suan ve 1 sene tedavi gordum kismet degilmis nasibinde yokmus icin kan aglasa da onune bakacaksin bi s***siz icin degermi kendine kiymaya adamin umrunda olmazki
Tabiki canım bende öyle düşünüyorum namus yüzünden ölenler varken benim okuluma devam etmem maddi manevi destek olmaları çok büyük şansım. İşte keşke bende senin gibi erkenden ayrılsaydım ama olsun hatanın neresinden dönersek kardır şimdi bebeği oluyor diye bebeğini reddeden adam ilerde olacak evladına da bakmazdı diye düşünüyorum allah kurtarmış diye şükrediyorum. Sende iyiki kurtulmuşsun ne gereksiz insanlar için kendini üzüyosun canım kendine yazık etme boşver kısmet değilmiş evlenseniz daha kötü olacaktı belki.

Eski nişanlın uyuşturcu kullanıyormuş o da yenik bir insan yani bakma gezmelere tozmalara... Yanlış bir secim yapmışsın ama insanlar neler neler yaşıyor beterin beteri var. Evlensen uyusturucu kullanan bir eş ile bebeğinle rezillik çekecektin büyük ihtimalle. Hem okulun bile bitmemiş. .Madde bağımlısı bireylerin çocuklarında da bağımlılık gorulme olasılığı yüksek. Hem bozuk aile yapısı hem de genetik yatkınlık nedeniyle. Sonradan kullandı önce yoktu vs diye iyileştirme çünkü o uyusturucu kullanan, buna yatkın olan bir insanmış.
Evet doktor da söylemişti hatta ilk önce sormuştu bize herhangi bi madde alışkanlığınız var mı diye. Belki de bebeğim bu yüzden yaşamadı genetiği bozuktu.

En büyük şansın sana sahip çıkan ailen olmuş. Onlara birde evlat acısı yaşatmak büyük haksızlık olur.
Nişanlına zaten söylenecek söz yok, karaktersizin tekiymiş.
Dediğin gibi zamanla düzeleceksin hiç merak etme, sabret sadece. Herkesin farklı imtihanı var şu hayatta.

Tamam iste bak ne guzell sen yalniz degilsin. Ailen var arkadaslarin var. Ama uyusturu kullanan birinin yaninda durmaya bile korkarim ben. Allahim seni korumus gercekten. Yasinda daha kucuk. Arrik tam kendini derslere verip eglenme vaktin. Hayat yeni basliyor senin icin :KK54:
Teşekkür ederim güzel mesajların içinnn. :) umarım daha iyi olurum da unuturum bu yaşananları..

En büyük şansın sana sahip çıkan ailen olmuş. Onlara birde evlat acısı yaşatmak büyük haksızlık olur.
Nişanlına zaten söylenecek söz yok, karaktersizin tekiymiş.
Dediğin gibi zamanla düzeleceksin hiç merak etme, sabret sadece. Herkesin farklı imtihanı var şu hayatta.
Allah imtihanı olan herkese yardım etsin herkesin derdi farklıdır. Zaten ailemi düşünüyorum sadece bunca hatama rağmen bir kere bana sırtlarını dönmediler hatalarımı düzeltmemi sağladılar.

Allah imtihanı olan herkese yardım etsin herkesin derdi farklıdır. Zaten ailemi düşünüyorum sadece bunca hatama rağmen bir kere bana sırtlarını dönmediler hatalarımı düzeltmemi sağladılar.

Ne kadar şanslısın, keşke her aile senin ailen gibi anlayışlı olabilse.

Evet doktor da söylemişti hatta ilk önce sormuştu bize herhangi bi madde alışkanlığınız var mı diye. Belki de bebeğim bu yüzden yaşamadı genetiği bozuktu.
:) bu olabilir mi bilmiyorum ama ilk gebeliklerde kayıp çok sık görülüyor yani bu herşey yolundayken de olabilirdi.
Bunun için zamanı değilmiş demek ki desen daha iyi olur. Inan bana insan herşeyi görerek yaşayarak öğreniyor ki bunun için buradayız öğrenmek ve baş etmek için. Kişisel gelişimine yoğunlaş hayatı kaçırma daha fazla. Tatile çık, sanatla ilgilen, yardim kuruluşlarına katıl, ekstrem sporlar yap. Adrenalin iyi gelecektir bulunduğun yere göre de spora başlayabilirsin çok faydası olur. Ve son olarak zamana güven:)

Konunun özeti,giden bir bebek,yok olan hayatım ve herşeye rağmen mutlu olabilen gamsız bi eski nişanlı.
Evet bebek geri gelmeyecek ama ileride cok iyi bir gelecegin seni beklemediginden emin olabilir misin? Hayatin yok olmus filan degil okuluna donmussun yarin birgun meslegini eline alir karsina ADAM cikar minnak minnak bebeler yapacak duruma gelirsin.. nisanlim bile demeye degmez o zubbe icin.. tek basina yapamiyorsan psikolojik yardim al bu artik gunumuz sartlarinda herkes icin gerekli bir durum hic uzulme.. her firtina sonrasi curuk dallar duser saglam agac yerinde kalir sen de dik durup ufka dogru ilerleyeceksin.

:) bu olabilir mi bilmiyorum ama ilk gebeliklerde kayıp çok sık görülüyor yani bu herşey yolundayken de olabilirdi.
Bunun için zamanı değilmiş demek ki desen daha iyi olur. Inan bana insan herşeyi görerek yaşayarak öğreniyor ki bunun için buradayız öğrenmek ve baş etmek için. Kişisel gelişimine yoğunlaş hayatı kaçırma daha fazla. Tatile çık, sanatla ilgilen, yardim kuruluşlarına katıl, ekstrem sporlar yap. Adrenalin iyi gelecektir bulunduğun yere göre de spora başlayabilirsin çok faydası olur. Ve son olarak zamana güven:)
Geceleri spor yapıp yorulup uyusam mı acaba :) hayırlısı buymuş nasip değilmiş diyorum. Bi bebeği sırf kıymamak için doğurmak ona daha büyük günah olabilirdi. Babası hiç bakmayabilirdi. Bunları düşününce allah korumuş hem beni hemde meleğini. Bilmiyorum akşamları sürekli bi depresif ruh hali içindeyim kadın doğum doktoru suçluluk duyabilirsin ama uzun sürerse yardım almanı tavsiye ederim dedi.

Evet bebek geri gelmeyecek ama ileride cok iyi bir gelecegin seni beklemediginden emin olabilir misin? Hayatin yok olmus filan degil okuluna donmussun yarin birgun meslegini eline alir karsina ADAM cikar minnak minnak bebeler yapacak duruma gelirsin.. nisanlim bile demeye degmez o zubbe icin.. tek basina yapamiyorsan psikolojik yardim al bu artik gunumuz sartlarinda herkes icin gerekli bir durum hic uzulme.. her firtina sonrasi curuk dallar duser saglam agac yerinde kalir sen de dik durup ufka dogru ilerleyeceksin.
Hayatıma devam etmeye çalışıyorum sadece akşamları depresif hal suçluluk yaşıyorum sanki herşey benim yüzümdenmiş gibi. Bi yandan da diyorum Nişanlım olacak o insan gerçek yüzünü göstermeseydi belki ileride bebeğine sahip çıkmayacak uyuşturucu bağımlısı olacaktı. Kendime geliyorum yavaş yavaş ama bebeğimi de özlüyorum. Umarım doğru zamanda doğru insanla iyi bi hayat vererek evladımı dünyaya getiririm. Senin bebişini de allah bağışlasın. Sağsağlim kucağına alman dileğiyle.

Hayatıma devam etmeye çalışıyorum sadece akşamları depresif hal suçluluk yaşıyorum sanki herşey benim yüzümdenmiş gibi. Bi yandan da diyorum Nişanlım olacak o insan gerçek yüzünü göstermeseydi belki ileride bebeğine sahip çıkmayacak uyuşturucu bağımlısı olacaktı. Kendime geliyorum yavaş yavaş ama bebeğimi de özlüyorum. Umarım doğru zamanda doğru insanla iyi bi hayat vererek evladımı dünyaya getiririm. Senin bebişini de allah bağışlasın. Sağsağlim kucağına alman dileğiyle.
Tesekkur ederim tatlim. Gecelerin yanlizligina ve karanligina kendini kaptirmamaya bak. Mumkun oldugunca erken uyumaya calis.. derdim sıkıntımı aşamayacagimi dusundugumde kitap alip okueum durmadan goz kapaklarim isyan ettigi an cubbaaa uykuya ertesi gun kendimi toparlamis olarak bulurum genelde..

Böyle insan demeye bin şahit birinden ayrıldın ve onun yaşattıklarından dolayı o gününü gün ederken sen kendi canına mı kıyacaksın gerçekten...Bence şükretmelisin ki böyle pislik bir insandan kurtuldun,ailen arkanda ve seni doğru yola çekmeye çalışıyorlar. Okulunu oku ama her seyden önce psikolojik destek al, bir yıl sonra bu günleri düşününce ne kadar yanlış düşündüğünü anlayacaksın. kendi ayakları üstünde durabilme gücün ve imkanın var. Bunu kaybetme...

Merhaba arkadaşlar okur musunuz bilmem. Ben evlilik öncesi bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. (başta bende istiyordum bebeğimi fakat ailem karşı çıktı istemedi vs daha sonra bebeğim canlanmadı. Allah verdi Allah aldı. Hayırlısı buymuş.) daha sonra 2 aya evleneceğim nişanlımdan ayrıldım nedeni de bebeği öğrendikten sonra istememesi kendini uyuşturucuya vermesiydi. Nitekim bu olanların hepsi bi 20 gün içinde olup bitti. Bebeğim benden gideli 3 haftaya yakın oldu. Ailem ayrılıp okula dönmemi sağladı. Sakaryada iyi bi bölümde okuyorum. Ama ben hala kendime gelemiyorum sürekli geceleri ağlıyorum neden gitti neden bitti diye kendimi sorguluyorum çoğu kez de dayanamayıp yüzümü falan çiziyorum tırnaklarımla. Bir türlü toparlanamadım hiçbirşeyden zevk alamaz oldum evet yaptıklarım çok büyük hatalardı ama herkes keyfine döndü,eski nişanlım hayatına devam etti hergün takılıp gezmeye devam etti. Ama ben öyle yapamıyorum sürekli bi bunalma intiharı düşünme durumum var. Artık dayanamıyorum. Sizce ne yapmalıyım beni ne düzeltebilir. Nasıl yeniden kendime gelip olanları nişanlımı unutabilirim? Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Kusura bakmayın ama sizin şu yaşadıklarınızı yaşayan insanların yarısının cezası Türkiye de ölüm asla savunmuyorum her zaman insan haklarını savunan biriyim ama sizib durum çok garip ne güzel ailen arkanda büyük bir hatadan dönmüşsün ya bu adamla evlenseydin uyuşturucu bağımlısı bir koca ve bir çocuk daha mı mutlu olacağını düşünüyordun ? Çocuğunu aldırmamışsın düşmüş zaten bir taraf uyuşturucu kıllanıyor sağlık problemi olabilirdi o yıkımla başladı deme uyuşturucu öyle hop bulunacak şey değil bu işler kademe kademe esrarla başlar uzar gider çevre lazım anlatabiliyor muyum resmen verilmiş sadakan varmış okula gidiyorsun ne güzel sen yaşadığın güzelliğin farkında değilsin ölünce ne olacak sanıyorsun çok çok 3 5 ay insanlar hatırlar sonra bitti gitti herkes hayatına yaşayacak daha neler var kendine gel

Haklisin dusunsene bebegin dogdugunu ve onu hic istemeyen seni de istemeyen bağimli bi babasi oldugunu. Bu sefer sadece kendi hayatin degil o bebege de yazik olurdu taniyamiyoruz karsimizda ki insani farkinda olmuyoruz ama insallah bu gunler gecer okulun biter meslegini eline alirsin ve aşk kapini tekrar calar

Kusura bakmayın ama sizin şu yaşadıklarınızı yaşayan insanların yarısının cezası Türkiye de ölüm asla savunmuyorum her zaman insan haklarını savunan biriyim ama sizib durum çok garip ne güzel ailen arkanda büyük bir hatadan dönmüşsün ya bu adamla evlenseydin uyuşturucu bağımlısı bir koca ve bir çocuk daha mı mutlu olacağını düşünüyordun ? Çocuğunu aldırmamışsın düşmüş zaten bir taraf uyuşturucu kıllanıyor sağlık problemi olabilirdi o yıkımla başladı deme uyuşturucu öyle hop bulunacak şey değil bu işler kademe kademe esrarla başlar uzar gider çevre lazım anlatabiliyor muyum resmen verilmiş sadakan varmış okula gidiyorsun ne güzel sen yaşadığın güzelliğin farkında değilsin ölünce ne olacak sanıyorsun çok çok 3 5 ay insanlar hatırlar sonra bitti gitti herkes hayatına yaşayacak daha neler var kendine gel
Diyorum ya herkes benim kadar şanslı değil evet ailem kızdı haklılar da ama sokağa atmadılar babam abim hep korudu kolladı evet hala kırgınlık var bunca şeye rağmen ayrı şehire yeniden okumaya döndüm hiç yaşanmamış hiç böyle olaylar olmamış gibi. Ama işte gece oluyor hüzün çöküyor bebeğimdi olaylardı düşünmeden edemiyorum kendimi suçluyorum herkesin imtihanı farklı biliyorum bu yüzden isyan etmekte istemiyorum ama kendimi hırpalıyorum

Tesekkur ederim tatlim. Gecelerin yanlizligina ve karanligina kendini kaptirmamaya bak. Mumkun oldugunca erken uyumaya calis.. derdim sıkıntımı aşamayacagimi dusundugumde kitap alip okueum durmadan goz kapaklarim isyan ettigi an cubbaaa uykuya ertesi gun kendimi toparlamis olarak bulurum genelde..
Güzel dileklerin ve düşünlerin için teşekkür ederim umarım herşey senin anlattığın kadar kolay ve güzel olur canım benim. Rabbim yüzümüzü eğdirmesin. :)

Haklisin dusunsene bebegin dogdugunu ve onu hic istemeyen seni de istemeyen bağimli bi babasi oldugunu. Bu sefer sadece kendi hayatin degil o bebege de yazik olurdu taniyamiyoruz karsimizda ki insani farkinda olmuyoruz ama insallah bu gunler gecer okulun biter meslegini eline alirsin ve aşk kapini tekrar calar
İnşallah canım hepimiz herşeyin en iyisini hakederiz evet tanıyamıyoruz ama bir kere değil bin kere düşünürüm artık karşımdakiyle evlenirken.

Böyle insan demeye bin şahit birinden ayrıldın ve onun yaşattıklarından dolayı o gününü gün ederken sen kendi canına mı kıyacaksın gerçekten...Bence şükretmelisin ki böyle pislik bir insandan kurtuldun,ailen arkanda ve seni doğru yola çekmeye çalışıyorlar. Okulunu oku ama her seyden önce psikolojik destek al, bir yıl sonra bu günleri düşününce ne kadar yanlış düşündüğünü anlayacaksın. kendi ayakları üstünde durabilme gücün ve imkanın var. Bunu kaybetme...
Zaten ailem olmasa böyle iyi niyetli olmasalar çok çok kötü durumda olurdum. Ama işte olan bebeğime oldu.

Back
X