- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 27
- Konu Sahibi Lazkizii54
Tabiki canım bende öyle düşünüyorum namus yüzünden ölenler varken benim okuluma devam etmem maddi manevi destek olmaları çok büyük şansım. İşte keşke bende senin gibi erkenden ayrılsaydım ama olsun hatanın neresinden dönersek kardır şimdi bebeği oluyor diye bebeğini reddeden adam ilerde olacak evladına da bakmazdı diye düşünüyorum allah kurtarmış diye şükrediyorum. Sende iyiki kurtulmuşsun ne gereksiz insanlar için kendini üzüyosun canım kendine yazık etme boşver kısmet değilmiş evlenseniz daha kötü olacaktı belki.Kuzum Allah yardimcin olsun cok zor cok ...oncelikle sukretmek icin buyuk bi sebebin var ailen herseye ragmen okuluna devam etmeni saglamislar onlara sahip olman en buyuk sans . Eski nisanlinda erkenden yuzunu gostermis zaten evlenmek icin nisanlanmissiniz ama o bebegi istememis belki aylar sonra evlenip bebeginiz olacakti ne farkeder demekki adamin niyeti bozukmus onu Allah'a havale et elbet bulur pskoljik tedavi gormen lazim bende nisanlimdan ayrildim kendisi evleniyo suan ve 1 sene tedavi gordum kismet degilmis nasibinde yokmus icin kan aglasa da onune bakacaksin bi s***siz icin degermi kendine kiymaya adamin umrunda olmazki