İntiharı düşünüyorum

Ebrunur0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019
11
11
1
32
Bir cogunuza göre sacma gelecek ama lütfen eleştirmeden yorum yapın...ben izmirde doğup büyüdüm sonra antepli birisiyle tanısıp sevdim aşık oldum o zamanlar tabi her şeye pembe gözlüklerle bakıyorum..ailem sen yapamazsın edemezsin evlenme demelerine rağmen evlendim ...bekarken ailesini hiç aramayan adam şimdi ailesine tapıyor .aileside antepte ve 3 kaynım da başka şehirlerde yaşıyorlar yani kaynanaya ben bakıcam galiba .....kaynanam habire her laf arasında bizim semte tasınmayı düşündüğü söylüyor ..eşim bana cok cok iyi bir adamdı ne olduysa dogumdan sonra oldu kv çok saygısız kıskanc biri ve annem dogumda bana bakmaya geldiğinde annemi hep bir köşede sıkıştırıp laf sokmus..eşimi doldurmaya calısıyor eşim önceden doldurusa gelmezdi ama artık diyor ki gözüm açıldı bundan sonra kendim icin yaşayacağım ...sorun şu ki ben eşimin izmire tayin almasını istiyorum ailemi arkadaslarımı oradaki yaşantımı cok özlüyorum eşim asla olmaz diyor..aileme bosanmak istediğimi söyledim onlarda bu sebepten boşanılmaz gelme diyor ...doğum yapalı 8 ay oldu hala psikolojim çok bozuk ağlıyorum eşimle kavga ediyorum oda önce alttan alıyor sonra aman senle mi uğrasıcam diyor böyle değildi noldu bilmiyorum ama bazen intiharı düşünüyorum..çok pişmanım evlendiğim icin düşünün kü dört duvar arasındasınız arkadaş yok kafa dengi insan yok sadece eşimin ailesi var onlar da bi yerden sonra sıkıyor hep aynı insanlar...eğitim durumum önlisans kpss alım az ne yapacağım kafa yicem yaşım 24 bu arada

Olan olmuş eşinizin değişmesi kötü ailenizin gelme demesi kötü, yapacağınız şey maddi gücünüzü tekrar kazanmak ondan sonra duruma göre eski şehrinizde bir ev tutarsınız
Ekonomik özgürlüğüm olsa bir dakka durmam da işte kazanabilirmiyim bilmiyorum cok zor

Ne denir ki
Bari okuyanlar ibret alsın
Anne baba hayır diyorsa
Yapmayın o evliliği mübarekler

Yani delikli boncuk yerde kalmaz biri alır boynuna takar der babaannem çok severim bu sözü
Diyor ki mutlaka evleneceksiniz
Korkmayın :-)

Tavsiyeme gelince intihar etme şansınız yok
O yavruya yazık değil mi
Ona sorulmadı tabii sizi o seçmedi
Ama siz onu seçtiniz
O zaman kıymetini bileceksiniz

Toparlanın gerekirse destek alın
allah yardımcınız olsun

Ne denir ki
Bari okuyanlar ibret alsın
Anne baba hayır diyorsa
Yapmayın o evliliği mübarekler

Yani delikli boncuk yerde kalmaz biri alır boynuna takar der babaannem çok severim bu sözü
Diyor ki mutlaka evleneceksiniz
Korkmayın :-)

Tavsiyeme gelince intihar etme şansınız yok
O yavruya yazık değil mi
Ona sorulmadı tabii sizi o seçmedi
Ama siz onu seçtiniz
O zaman kıymetini bileceksiniz

Toparlanın gerekirse destek alın
allah yardımcınız olsun
Kesinlikle herkese ders olsun anne baba istemiyorsa o işten hayır gelmiyor

Gecen okudugum bir alinti aklima geldi..
Ölmek mi istiyorsun git o zaman at kendini denize beş saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun içindeki birşeyleri öldürmek istiyorsun..
Sizinde durum bu icinizdeki birseyleri oldurun gercekten bu adamla olmayi istemiyorsaniz ailenizle ciddi bir konusma yapin mutlaka ailenizden yakinlarinizdan birileri sizi anlayip yardimci olacaktir..

Bende diyorum ki illa onu beklemeyin normal bir işe girin para biriktirin veya eşinizle anlaşmaya bakın o kadar kötü mü
Aslında hiç kötü biri değil cok merhametli ama doldurusa geliyor fakat kaynanam bunu o kadar caktırmadan yapıyor ki eşim annem ne diyor kimse senin hakkında konusmuyor sen şeytansın her şeyi sorun ediyorsun diyor bana elleriyle yemek yediren adam gitti başka biri geldi bazen okuyup üflediler mi diyorum beklerim onlardan cok cahilce bu düşüncem evet ama aklıma bu kadar değişmesinin başka nedeni gelmiyor ya triplerimden bıktı ya da bilmiyorum mutlu olmak istiyorum diyor ama benim bu şehirde mutlu olmadıgımı biliyor

Koca icin kaynana icin ölünür mü yahu ;) gulerler adama valla
Sorunlariniz varsa destek alin. Anne tarafindan Antepli sayilirim, Antepliler de genelde disaridan kiz almak istemezler. Sizin anlattiklarinizi yasayan kimse gormedim etrafimda bir sey diyemeyecegim o yuzden. Bosanin kurtulun diyorum.

Aslında hiç kötü biri değil cok merhametli ama doldurusa geliyor fakat kaynanam bunu o kadar caktırmadan yapıyor ki eşim annem ne diyor kimse senin hakkında konusmuyor sen şeytansın her şeyi sorun ediyorsun diyor bana elleriyle yemek yediren adam gitti başka biri geldi bazen okuyup üflediler mi diyorum beklerim onlardan cok cahilce bu düşüncem evet ama aklıma bu kadar değişmesinin başka nedeni gelmiyor ya triplerimden bıktı ya da bilmiyorum mutlu olmak istiyorum diyor ama benim bu şehirde mutlu olmadıgımı biliyor
Trip atmayın sizde o zaman! Herşeyi esinizden beklemeyin.

Back
X