Bumu yani? Bu kadar mı güçsüzsün üstelik 2 çocuğun varken intihara sığınabilicek kadar mı aklın var? Yapmayın arkadaşlar ya bugün 30 dkdır gördüğüm intihar içerikli 3. konu. Bir kadın eğer şüpheleniyorsa emin ol yanlış giden birşeyler var demektir.. Bu sadece şüphelenmekle olmaz tabi kanıt gerek ve gerçekse de yapacağın şey çocuklarınla huzurlu bir yuva kurmak olmalı. Bunu ona açıkça sorsana tabi evet demesini beklemiyorum ama az çok sana yalan söyleyip söylemediğini anlarsın üstelik bir sürü casus yazılım programları var. yükle eşinin telefonuna kimle nerde ne yapıyor hepsini görürsün. kamerasından mikrofonuna kadar ele geçireceksin. bunu yapmak hoş birşey değil belki ama şüpheler varsa denenebilir. Ben bunu denedim muhteşem birşey. telefonun hem ön hem arka kamerasını kullandığın yetmiyormuş gibi mikrofonuda ele geçiriyorsun. telefon yanında olsun ve interneti olsun yeter. hatta ben denedikten sonra eşim iş yerinde arkadaşlarına anlatmış herkes beni arayıp programı soruyordu. yuva yıkar mı yıkar. teknoloji çağındayken düzgün duracak herkes yapacak birşey yok.