Herkesin hatası olur ama benim kadar pislikleşemez kimse İnan bana canımHerşey insanlar için canm.kimse masum degil tertemiz degil hepimizin hataları günahları var.hatasız kul olmaz diye boşunamı demişler.bak doğru yoluda bulmuşsun Allah'a sıgın zamana bırak ölene kadar herkes seni konuscak degil ya sen suçluluk psikolojisiyle fazla alınganlık yapıyorsun belkide
Teşekkür ederim ama artık bıktım insanların bana kötü gözle bakıp arkamdan konuşmalarını mutlu olamamaktan sürekli üzgün olup ailemi üzmekten bıktım dışarı çıkamamaktan yalan insanları görmekten bıktımSen iyi bı insansın kötülüğün kendine olmuş kötü bı insan olsan bunları dusunmezdin
Hayatın için bı yerden sıfırdan baslaman gerek kendin için.
Şehir değişikliği mümkün değil gitsem de birşey farketmezPiskolaga gidin yaşınız kaç? Kendinizi sevmelisiniz hatalar bizler için.sehir değişikliği yapmak imkamszmidir bi sayfa acın olmazmi
Yahu ne pisliği.. kitap falan oku.ve insanalr gerçekten neler yaşıyor ne dertleri oluyor.hic biseyin yoksa bile sağlığın var anan baban var beraber yasadiginHerkesin hatası olur ama benim kadar pislikleşemez kimse İnan bana canım
Bir çok erkek arkadaş yakınlaşmalar cinsellik bir kızın evlenmeden yapmaması gereken şeyler basit kız durumuna düşüren şeyler bu namussuzluk değil mi adım lekelendi bi kere tanıdıklarım yüzüme bakmıyor tanımamazlıktan geliyor dalga geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?