intiharın eşiğindeyim..

müsait değilmiş.güzel bir haber aldım hamileymiş 8 haftalık ikinci çocuğu olacak ne güzel.biraz kötü geçiyormuş bulantılar falan.daha geçen hafta telde görüşmüştük ama söylememişti.şu andaeşinden hariç sadece ben biliyormuşum.çok mutlu oldum onun adına.

bu arada eşim aradı 10 dk önce açasım gelmiyor yahu adamın telefonlarını.meşgule attım.Yiğit iyi uyumadı henüz ama bi problemi yok yazdım. msj yollamamla bana msj geldi Yiğit iyi mi diye.herhalde dünkü gibi bende onu soracaktım dememek için hızlı davranmak istedi.

açasın geldiğinde açarsın canım

Her aradığında açmamazlık yapmayın...
Nihayetinde insanlar konuşa konuşa anlaşır...
Sadece serin kanlı olun...

günaydın arkadaşlar,

güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.

eşim gece 3 gibi msj atmış oğlum uyuyor mu diye.ben 5 te gördüm ve uyuyordu gazı var şimdi uyandı yazdım.

az önce yine msj attı 'oğlumuz için bi bakıcıya söz verme,babası olarak bu karara ortak olma hakkım vardır sanırım.gündemde olan kadını istemiyorum.'diye.

ben de 'tamam ikimizin isteyeceği başka birini buluruz.sorun değil'yazdım.

eğer bu olaylar olmsaydı,annesi bakacaktı oğluma.şimdi izmirde durup dururken bakıcı mevzusu nerden aklıa geldi bu adamın?

eşin ailesiyle olmayacağını anlamış

şimdi bilemeyeceğim ama annesinin bakacağını söylemezmiydi,yoksa gelince seni mi yumuşatacak:44:

boyle insanlar icin degmez canim intihar etmeye,
malesef esiniz arkanizda olucagina kayinvalidenizin arkasinda durmus,
yerinde olsam istenmedigim yerde 1 dakika bile durmam allahindan bulurlar insallah diyip giderim,
sen kalmaya devam edersen esin zaten bu gitmiyo diyip sana eziyet edevilir,
bence evde gidin ve zamana virakin esiniz pisman olucak eminim;-)

yok artık! torununu ve gelinini istemeyen bir kadın değil miydi bu? bu ne yüzsüzlük! kıymete bindiniz herhalde :)....böyle devam et,güçlü olduğunu anlasınlar.

sizvzaten yolu bulmusunuz ben biraz geride kaldim, butun mesajlari okuyamadim:-D

şimdi bilemeyeceğim ama annesinin bakacağını söylemezmiydi,yoksa gelince seni mi yumuşatacak:44:

ama şu an boşanıp boşanmayacağımız belli değil.adam avukata gittim,tatil bitince dava açılacak dedi.izmire gitti.ne alaka şimd bakıcı falan.bunlar sonraki aşamalar değil mi.eğer boşanmaya niyeti yoksa dediğin gibi beni yumuşatacak annem baksın diyecek.

yok artık! torununu ve gelinini istemeyen bir kadın değil miydi bu? bu ne yüzsüzlük! kıymete bindiniz herhalde :)....böyle devam et,güçlü olduğunu anlasınlar.

o kadından beklerim.bu kadar olayın üstüne eşim de orda ona handeyi ikna ederim sen gel bak demişse koşa koşa gelir.inşallah öyle bişey istemezler nasıl yaşayacaz aynı evde olanların üstüne bi de..

Kaynana sizi ayırmaya kafasına koymuş eğer oğlu anasının tuzağına düşerse yapacak birşey yok her daim erkek kısm
I buna benzer imtîhan önü ne. Geliyor sen anasının ıkili oynadığını söyLe çûnkû s

o kadından beklerim.bu kadar olayın üstüne eşim de orda ona handeyi ikna ederim sen gel bak demişse koşa koşa gelir.inşallah öyle bişey istemezler nasıl yaşayacaz aynı evde olanların üstüne bi de..

hande konunu başından beri takip ediyorum,ara ara da yorum yapıyorum ama şu cümlen çok şaşırttı beni.ben eşinle ayrılmaya karar verdin sanıyordum ama sen eşin devam edelim dese tamam diyeceksin sanırım.yanlış mı anlıyorum?

evet o boşanmak istedi ben de kabul ettim en sonuda.ama eşim ders vermeye çalışmışsa devam edelim derse devam etmeyi düşünüyorum.hiçbirşey kaldığı kaldığı yerden eskisi gib devamn edemeyecek.şartlarım olacak onun daolur herhalde. ortak nokta yoksa yolun sonudu

ya sen ne diye ayrılacakmışsın ? çocuğun var ! kaynana istiyor diye mi ? kadın sizin huzurunuzu bozsun sende onlara dahi ol ,bence yanlış ! çocuk bhyütmek tek başına öyle kolay değil ! eşine 4 ay müyhlet ver annenin evine git , adamın aklı başına gelsin ve doğru karar versin , halen ısrar ediyorsa yapacak birşey yok, ne diye boyun eğiyorsun en azından bu mühleti ver ,sizin huzurunuzu bozan kaynana,o olmasa bu ayrılığın olacağı8nı sanmıyorum , severek mi ,görücü usul mü evlendin,güzelim ?

o zaman bekleyip göreceksin,eşin ne karar vercek bakalım..yalnız annesi konusunda kesin tavrını koy! kendi k.validem de dahil şu hayatta gördüğüm en beter k.valide seninki...ben bile korktum o kadından,Allah korkusu yok belli..torununu bile gözü görmeyecek kadar canavarlaşmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…