- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
olur çık gel valla.
hala aramadı ya
delirecem Allahım.illa kötü insan mı olmak lazım birilerinin hakkından gelmek için. arkadaşın biri yazmış ya aynısı gibi davran diye.zaten kadın yüzünden bitmesini kaldıramıyorum.çirkef biri olacam ondan anlıcaklar herhalde.
olur çık gel valla.
hala aramadı ya
delirecem Allahım.illa kötü insan mı olmak lazım birilerinin hakkından gelmek için. arkadaşın biri yazmış ya aynısı gibi davran diye.zaten kadın yüzünden bitmesini kaldıramıyorum.çirkef biri olacam ondan anlıcaklar herhalde.
tek tek alınıtılayıp cevap yazamasam da okuyorum yazdıklarınızı.çok teşekkür ederim.
inanın şu an adamın evde olmamasını bile nasıl lehime çeviririm onu düşünüyorum.hani hukukta vardı ya öyle bişey evi terkeden kusurlu mu oluyordu ne.
konuştuk.3 eylülde okulda toplantı var ne zaman geleceği belli değilmiş. çok üzgünmüş kafasını toplamaya çalışıyormuş.neyine üzgünsün dedim keyf yapıyorsun dedim.öyle değilmiş bilmem ne.
neyini topluyorsun kafanın dedim kararını verdin ya dedim gelince konuşacakmışız, ne yapacağımıza beraber karar verecekmişiz.istersem ailemi çağırabilirmişim.
bu adam beni ben olmaktan çıkardı şu an şuraya yazamıyorum ya küfür ediyorum evin içinde bağır çağır.
tek tek alınıtılayıp cevap yazamasam da okuyorum yazdıklarınızı.çok teşekkür ederim.
inanın şu an adamın evde olmamasını bile nasıl lehime çeviririm onu düşünüyorum.hani hukukta vardı ya öyle bişey evi terkeden kusurlu mu oluyordu ne.
konuştuk.3 eylülde okulda toplantı var ne zaman geleceği belli değilmiş. çok üzgünmüş kafasını toplamaya çalışıyormuş.neyine üzgünsün dedim keyf yapıyorsun dedim.öyle değilmiş bilmem ne.
neyini topluyorsun kafanın dedim kararını verdin ya dedim gelince konuşacakmışız, ne yapacağımıza beraber karar verecekmişiz.istersem ailemi çağırabilirmişim.
bu adam beni ben olmaktan çıkardı şu an şuraya yazamıyorum ya küfür ediyorum evin içinde bağır çağır.
Canım benim ben sana en baştan beri söylüyorum niyeti boşanmak falan degil!
Şimdi anasının yanında ondan böyle davranıyor.
Dengesizin teki.
Aslında var ya ona en iyi dersi sen verip çıkaracaksın hayatından o olacak da işte,
yönlendirme de yapmak istemiyorum.
Sonra o kapında köle olacak ....
Hiç konuşma artık.
Ne hali varsa görsün!
Bırak inceldiği yerden kopsun.
Adam adam olsa seni minicik bebekle bırakıp gitmez.
haklısın canım..hala blöf yapıyor pislik gelince konuşacakmış.
ne yapacağınıza birlikte karar vermek derken?
boşanma şartlarına mı,
boşanıp boşanmayacağınıza mı?
Valla Hande gelsin bak senin tavrına göre yön çizecek o da .
Sen aglarsan iyice boşanacakmış rolü oynayacak.
Sen güçlü olup umursamazsan dört dönecek etrafında.
Ona göre davrann artık.
Asıl onun burnunu sen sürttür bakalım,
el mi yaman bey mi yaman anlasın artık!
boşanıp boşanmayacağımıza karar verecekmişiz.
bunca yaptığından sonra ben boşanmayı iyice düşünür oldum.yarın bütün gün boşanmanın bana artılarını eksilerini boşanırsam okul,ailem,bakıcı vss.. hepsini düşünecem. o döndüğünde ben zaten kararımı vermiş olacam.
Yazdığım bu mesajın üzerine duşa girdim dün gece,suyu açıp altında ağladım öylece hırsımdan ve düşündüm.Okurken bile yaşadığım bu olayda,kendimi senin yerine koymaya çalıştım,ve gerçekten canım yandı.Ben ne yapardım diye uzun uzun düşündüm Hande'cim...Öncelikle evli değilim belirtmeliyim,o yüzden yorumlarım eksik olabilir ama yazıcam...Bu kadıncağız;olayların genelinde hatası olsun olmasın,2.5 aylık bebeğiyle tek başına olduğu bir şehirde sonumuz ne olacak diye kendini parçalıyor da,Allah'ın cezası adam anne babasının memleketinde maç keyfi yapıyor artık ben de zıvanadan çıktım okurken,bu nasıl bir merhametsizliktir ya...
Hande ben de öğretmenim arkadaşım,daha seminerlerin başlamasına 8 gün var.Alıp bebeğini annenlerin evine gitseydin ya,hatta gitsene.Tek başına koca şehirde,bebekle,bu düşüncelerle neden bir başına mücadele veriyorsun,erkeğim diye geçinen onursuz adam aile huzuru altında kafasını toplarken...
Allah yuva yıkanların da,o yuvanın yıkılmasına vesile olanların da,yapıcı değil yıkıcı olanların da,evlenmiş baba koca olmuş ama anasının minik erkeği olma duygusundan kurtulamayan adamların da cezasını versin,çıldırdım artık okurken...
Hande bak goreceksin esin tek donmeyecek
Annesini babasini alip gelecek
o yuzden de ne zaman donecegim belli degil diyor
3 eylulden once donecek ve
bakici da ayarlanmadigi icin annesi bakacak Yigit'e...
Seni katakulleye getirecekler...
inşallah öyle iğrenç bir emr-i vaki yapmazlar
Insallah ama icimden bir his boyle oldugunu soyluyor
cunku esi giderken kisa surede donecegim demisti
simdi koye gitmeler falan bahane
onlar islerini halletsin diye bekliyor
kayinpederin handenin agzini aramasi falan hep bu nedenle
o yuzden nabiz olctu adam
kayinvalide aramiyor cunku biliyorki hande belki konusmayacak konussa da ikisi de diline sahip olamayacak
belki de engel oldular yine bir patavatsizlik yapmasin diye...
o nedenle kayinpedere arattirdilar
bugun pazar en gec persembe cumaya orda olacaklar..
iyi akşamlar,
dün gece uyuyamadım sabaha kadar.sabah 7 gibi oğlum uyandı.oynadık oyalandık onunla beraber uyuduk. çok düşündüm yine.ben ne istiyorum diye. ben bu evliliğin bitmesini istemiyorum evet ama ahmetten bana koca oğluma baba olmayacağı çok açık.
aklım bu adamla sen yapamazsın,sindiremezsin diyor, yüreğim seviyorsun onsuz ne yaparsın diyor.boşandığım haldeki yaşantımı düşündüm akşamları evde eşimin olmayışını, haftasonları oğlumu alıp götürşünü, oğlumun babam neden bizimle yaşamıyor diye soracağı günleri hepsini düşündüm. sonra dedim ki oğlum şu anda da babasız, ben kocasızım. onun için biz bi hiçiz. biz burda eve hapsolmuşken,pazara,markete gidemezken,oğlumu gezdiremezken o anne babasıyla gününü gün ediyor.
onun bizi böyle yalnız bırakışı önceki olayları da unutturdu.onlar koymuyor artık dün geceki konuşmalardan sonra. ben boşa beklemişim umutla o bizi çoktan unutmuş.yaptığı aklınca bana ders vermek belki ama hiçbir gerekçe halen nikahlı olan karısını ve 2,5 aylık çocuğunu yalnız bırakmasını haklı çıkarmaz.
o yüzden bu sefer mantıklı olannı yapmaya boşanmaya karar verdim.ilk işim ev bulmak, oğlum dönencesine bakarken koydum hareketli bir müzik başladım bu evdeki eşyalarımı toparlamaya.bebeğimle yavaş oluyor ama olsun.3 eylül de dava açacaktı kendisi. dava açıldığı an taşınacam (evi terketti falan diyemesin diye).
ailemle de konuştum hepsi arkamda babam bile.dava açılınca gelip taşınmama yardım edecekler.
ahmet de öğleden sonra aradı.anlattım durumu.daha dün gece ne zaman geleceği belli olmayan adam 2 günden gelirim bekle konuşalım diyor bi de. benim söyleyecek sözüm yok dedim.kazandın bitti dedim. kapadım.
şimdi Allaha sürekli dua ediyorum beni yolumdan döndürme.o gelip bana yalvarsa bile yüreğime söz geçirecek gücü ver bana diye.
Allah yardımcın olsun canım benim. Hakkından hayırlısı ne ise o olsun ama o kişiden de sana eş olacağını zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?