intiharın eşiğindeyim..

gözyaşları içinde boğuluyorum. tek tek alıntılayamadım ama hepiniz haklısınız.

eşim geldi.düşündün mü hiç söylediklerimi dedim.bu kadar uzun süre dışarda ne yapmış olabilirm tabiki düşündüm dedi.ben söylediklerini yürekten inanarak söylediğini düşünmüyorum dedi.gerçekten öyle dedim.ben çok acı çekiyorum acımdan ölecem dedim.ölsen de inanmam dedi.peki dedim çıktım yanından..

artık değersiz,onursuz,gurursuz bir kadın bir hiçim onun gözünde.

Bak canım sen şimdi böyle davrandıgın için umursamaz,
kendini kıymete binmiş hissediyor,
erkeklik gururu okşanıyor!

Böyle şeyler söyleme eşine,
hatta hiç bir şey söyleme.
Yalvarma, sessiz kal....

O zaman u dönüşü yapacak emin ol,
daha önce de dogum yaptıgında
boşanma kararı almıştınız,
annesi-babası gidince hemen aglamalara başlamıştı.
Çünkü o zaman boşanmak isteyen sendin!

Belki de şimdi o da sana aynısını yaşatmaya çalışıyor ama,
bırak inceldiği yerden kopsun!

Ben eşinizin kaynananız yüzünden ayrılmak istediğini düşünmüyorum, 222 no'lu bir yeri aramış demişsiniz.. Belki başka şeyler olabilir.. İnşallah değildir ama kaynananızla aranızdakini koz olarak kullanıp aslında başka bir sebepten ayrılmak istiyor olabilir. İyi düşünün ve araştırın.. Allah sizin ve evladınızın yardımcısı olsun.. İnşallah her şeyin hayırlısı olur...

o numara eşimi aramış.eskişehirle ilgili kimsemiz yok ailesinin de yok bildiğim kadarıyla.basit görünebilir ama çok şaşırdım.herşeyi düşünür oldum artık. arayan kimdi ne konuşuldu bilemiyorum.

bırak ne hali varsa görsün salak, ama sakın evini terk etme, sonra mahkemede evini terk etti der seni suçlu gösterirler
bence çabalama ya, gerçekten koyver gitsin, cehendeme kadar yolu var, herşey olacağına varır, zaman ne gösterecek bakalım, mücadele etme bence
gözyaşlarına yazık

haklısın.yarın bir avukatla konuşacakmış. boşanmak istemesen de ömür boyu dava uazayacak diye bişey yok.bi yolunu bulacam dedi.artık napayım.

sabahtan beri takip ediyorum konunuzu ama yorum yapamadım..çünkü biz ne kadar bu evlilik böyle yürümez desek de siz boşanmak istemeyeceksiniz..sizi anlamaya çalışyorum ama yapamıyorum..kk da ikinci defa bir konuda bu kadar çok üzüldüm..eşiniz bu evliliği bitirmiş,onun için bitmiş! lütfen o güzel evladnız için bundan sonra dimdik durun karşısında,lütfen...sadece onun için yapın bunu.yalvarmayın,sevdiğiniiz söylemeyin artık o adama...

asude söylediğin gerçeğin de farkındayım. asıl eşim de suç.ama kendime anlatamıyorum bunu.

hepiniz çok haklısınız. yarın o dışarı çıkana kadar onunla bu konuyu konuşmayacam.dışarı çıkıp geldiğinde de sormayacam.kendi anlatır herhalde.hep sessiz kalacam bundan sonra.

asude söylediğin gerçeğin de farkındayım. asıl eşim de suç.ama kendime anlatamıyorum bunu.

hepiniz çok haklısınız. yarın o dışarı çıkana kadar onunla bu konuyu konuşmayacam.dışarı çıkıp geldiğinde de sormayacam.kendi anlatır herhalde.hep sessiz kalacam bundan sonra.

neden sessiz kalacaksın,içine atıp da çıldırmak için mi? sakın bunu yapma.

eskişehirde bildiğim ne arkadaşı, ne akrabası var. noyu aldım cep telefonundan aradım. genç bir kız sesiydi kapadım. acaba kurumsal bir yer mi diye eğer öyleyse belki netten bulurum diye arattım bir yer çıkmadı.ama merak ediyorum. kimin adına kayıtlı acaba.şu 118 li nolara sorsam veriyorlar mı öyle bir bilgi.

nasıl olsa bitti, bitecek, bebeğine odaklan, onun sevgisiyle atlatırsın diye düşünüyorum

Bak sen konuşdukça kendini dahada haklı görüyor ve vicdanı rahatlıyor ona bu lüksü yaşatma lütfen sessiz ol umursamaz olki bi düşünsün acaba yanlışmı yapıyorum diye
ben ilk başlarda çk panikledim herşeyi kendi aleyhime çevirdim,üstüne gittikçe daha kararlı oluyordu
keşke bende ilk günden buraya konu açıp akıl alsaymışım
sen bizleri dinle canım lütfen şuan sağlıklı düşünemiyorsun
bebeğine odaklan,sevdiğin bişeyleri yap
bu olaylar yaşandı bitti şimdi sonucu bekle madem onlar başlattı bakalım finali nasıl yapacaklar
sadece sakin ol,paniklersenbir dk dur derin nefes al besmele çek herşeyin senin için en hayırlısı olacağını düşün ve onu dile

Bak sen konuşdukça kendini dahada haklı görüyor ve vicdanı rahatlıyor ona bu lüksü yaşatma lütfen sessiz ol umursamaz olki bi düşünsün acaba yanlışmı yapıyorum diye
ben ilk başlarda çk panikledim herşeyi kendi aleyhime çevirdim,üstüne gittikçe daha kararlı oluyordu
keşke bende ilk günden buraya konu açıp akıl alsaymışım
sen bizleri dinle canım lütfen şuan sağlıklı düşünemiyorsun
bebeğine odaklan,sevdiğin bişeyleri yap
bu olaylar yaşandı bitti şimdi sonucu bekle madem onlar başlattı bakalım finali nasıl yapacaklar
sadece sakin ol,paniklersenbir dk dur derin nefes al besmele çek herşeyin senin için en hayırlısı olacağını düşün ve onu dile

evet öyle yapacağım sessiz kalıp bekleyecem. keşke tayin dönemi geçmemiş olsaydı.burada ayrılığı atlatmam daha zor.ben onunla bu ilçede, şu an çalıştığımız okulda tanıştım.sevgililiğim, nişanlılığım hep burda geçti.her yerinde anılar var.ve bu süreçlere tanık olan insanlar... çok zor olacak.ama dayanmak zorundayım..

Birde madem boşanmayı kafasına koymuş , yarın hemen avukata gidecekmiş neden eve geliyor ki tekrar gitsin annesine yada başka yere

evet öyle yapacağım sessiz kalıp bekleyecem. keşke tayin dönemi geçmemiş olsaydı.burada ayrılığı atlatmam daha zor.ben onunla bu ilçede, şu an çalıştığımız okulda tanıştım.sevgililiğim, nişanlılığım hep burda geçti.her yerinde anılar var.ve bu süreçlere tanık olan insanlar... çok zor olacak.ama dayanmak zorundayım..

umarım sana destek olacak birileri olur, ailenden falan, seneye tayin istersin yine

İyi bayramlar arkadaşlar,
Önerilerinize ihtiyacım var, sağlıklı düşünemiyorum. herşeyi olabildiğince kısa ve öz bir şekilde anlatmaya çalışacam. okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Bayramdan bir hafta kadar önce eşimin ailesine gittik. Kaynanam sürekli beni yalnızlaştırmaya çalıştı.eşime hadi beraber maça gidelim dediğinde eşim hande var bebek var siz gidin ben nasıl geleyim onları yalnız mı bırakayım demesine rağmen boşver bişey olmaz dedi.neyse eşim maça gitmedi.bu sefer köye gidelim demeler başladı. Arefeden bir gün önce eşimle dışarı çıktığımızda arefe günü köye dedesinin mezarına gideceklerini söyledi.Ben bebekle ne yapacam dedim.Bebek durur diyorsan sen de gel yoksa evde otur dedi.tepem attı kavga edip eve döndük.Yine odada bi başıma beni yalnız bırakıp oğlunu mutfağa çekip oturmalar falan dayanmadım.eşime evimize gitmek istediğimi tahammül edemediğimi söyledim.o da olmaz dedi. O kadar bunaldım ki kardeşimi arayıp gel al beni dedim.o da eşimle konuşmuş eşim öyle şey olmaz bayramdan sonra gidecez evimize zaten demiş.neyse ben de beklemeye karar verdim. Arefe günü annesiyle evde yalnızken annesi birdenbire (bebeğe kışın o bakacaktı) sen benim gelmemi istemiyor musun dedi hayır anne ne alakası var dedim.yine aranız bozuk, siz birbirinizi tanımadan evlendiniz, ben baştan beri istemedim seni ,yılbaşında geldiğimde evi terkettin niye geldin ben halbuki o kadar bekledim, ayrıl oğlumdan çocuk da sen de onun umrunda değilsin bırak hayatını yaşasın 3 senede çöktü benim oğlum nasıl dalyan gibi delikanlıydı dedi.ben kucağımda bebekle ne diyeceğimi şaşırdım. saçmaladım bişeyler ne alakası var falan, ayrılmayı düşündük zamanında olmadı, ben hala düşünüyorum diyebildim. O sırada eve eşim ve babası geldi. annesi hemen odadan fırladı eşimi bi odaya sokmuş birşeyler fısıldarken buldum.dedim ki eşime beni götür dedim neden götürmedin bak neler oluyor dememe kalmadı. hande oğlumdan ayrılacakmış diye evde bağırmaya başladı. Eşime annesinin söylediklerini söyledim kadın inkar etti. eşim toplan gidiyoruz dedi. Ben toplanırken annesi bi yandan babası bi yandan bir sürü laf ettiler,küfür de duydum arada defol git dediklerini de. En son çıkarken baban herşeyini anlatmıştı zamanında ben oğluma söz geçiremedim dedi.ben bu arada babamla konuşmuyorum. zamanında beni ayırmaya çalışmıştı.

Arefe gecesi eve geldik eşim boşanacam senden diyor. olayları konuştuk hala ailesini haklı görüyor.bekarken anneci olmayan adam şimdi onlar beni istemediğ için ayrılmak istiyor.ilk günden beri annesinin beni istemediğini söyledi.Hala annesi babası arıyor canımlı cicimli konuşuyorlar. Deli olacam. Söylemediğim bir sürü şey söylemişler eşime. ayrı odalarda oturuyoruz.dışarda şimdi o eminim yine onlarla konuşacak.İntihar edecek noktadayım.ne olur fikir verin.onlar yüzünden bitsin istemiyorum.

canım öncelikle sakin ol...ahh ne bu kaynanalardan çektiğimiz yaa..eşin çok hatalı tıpki benim eşim gibi....aile ve eş arasında dengeyi kuramıyor...annesi gille program yapabilir eşin günübirlik birşekilde..herzamn değil ama yapabilir sen bunu kısıtlarsan o inada biner gitsin ailesiyle bırak dönüp dolaşıp gelecektir...sonuçta küçük bebeğin var o yüzden senin onlara katılmanı istememiştir..kaynanana keşke ben hala ayrılmayı düşünüyorum demeseydin sesiz kalsaydın eşin geldiğinde evinize gittiğinizde anlatsaydın ama o an insan bunları düşünemiyor ki..eşi boşanma konusunda kararlıysa yapabileceğin bişey yok canım ama önce sakinleş ve eşini al karşına konuş ondan boşanmak istemediğini çokta belli etme kendilerini sonra bişey sanıyorlar dik dur güçlü dur evliliğinizi ikinizde gözden geçirin olumsuzluklarınızdan ziyade mutlu anılarınızdan ortak yönlerinizden konuşun birbirinizi suçlamadan:20::20: intihar edeceğim demişsin sakın:20: küçücük çocuğun var ki düzelebilecek şeyler bunlar şuan zamana bırak sadece...baktın kararlı yol ver emin ol pişman olacaktır!!!

Birde madem boşanmayı kafasına koymuş , yarın hemen avukata gidecekmiş neden eve geliyor ki tekrar gitsin annesine yada başka yere

kaldığı meskeni terk ederse hukuken kusurlu duruma düşeceği içindir

hande bu arada lütfen javelinin sana yaptığı yorumlara dikkat et
seninle benzer yollardan geçti
lütfen tecrübelerinden faydalanmaya çalış biraz
kendine zulmetme artık

Ya diyorum ya ben eski konulardan Hande'nin eşini çözdüm.
Daha 1-2 ay önce aynı şeyi Hande yaptı,
sırf bunun için yapıyor eşi!

Biraz zaman geçsin,
Hatta Hande onun karşısında umursamaz olsun,
anında u dönüşü yapacak bir tip!
Sürekli fevri davranan, kişiliği oturmamış bir tip!

Blöf sadece!
Onun yaşattıgının aynısını yaşatmaya çalışıyor!
Göz dagı belki de...

O nedenle Hande'ye sessiz olmasını söylüyorum.
Eger yapacagı varsa da varsın inceldiği yerden kopsun diyorum!

Son düzenleme:

oğlumuzu görebilmek için evdeymiş.bi de memelketine git gel yapmak istemiiyormuş,işini halledip öyle gidecekmiş.benim eşim bu kadar saçmalayamazdı.bazen ders mi veriyor acaba diye düşünüyorum, bazen kararlı geliyor.bekleyip görecem yarın..

oğlumuzu görebilmek için evdeymiş.bi de memelketine git gel yapmak istemiiyormuş,işini halledip öyle gidecekmiş.benim eşim bu kadar saçmalayamazdı.bazen ders mi veriyor acaba diye düşünüyorum, bazen kararlı geliyor.bekleyip görecem yarın..

Bak mesajımı oku dediğime geliyor olay...

Çünkü bu adam okul zamanı bile rapor alıp annesinin evine gitmiş adam!
Şu an tatil.
Ne alaka işi bitince gidecekmiş!

2 hafta sonra okullar açılıyor bahaneye bak!

erkekler düz mantıklı varlıklardır
adam oldukça kararlı
ders vs verdiği yok
kadınlar yapar öyle şeyleri
erkek zihninin yapısı ile kadın zihni çok farklı
karşındakinin bir erkek olduğunu unutma

adam ölsen umrumda değil diyor
sen daha ders veriyordasın

onun hareketlerine anlam yüklemeyi bırak
kendini ifade etmiş yeterince
lütfen artık enerjini bebeğine ve kendine kullan

ailen durumları bilmiyor mu? tepkileri ne?

kaldığı meskeni terk ederse hukuken kusurlu duruma düşeceği içindir

hande bu arada lütfen javelinin sana yaptığı yorumlara dikkat et
seninle benzer yollardan geçti
lütfen tecrübelerinden faydalanmaya çalış biraz
kendine zulmetme artık

hepinizin yorumlarını okuyup dikkate alıyorum emin ol.burası olmasa ne yapardım bilmiyorum.

Ya diyorum ya ben eski konulardan Hande'nin eşini çözdüm.
Daha 1-2 ay önce aynı şeyi Hande yaptı,
sırf bunun için yapıyor eşi!

Biraz zaman geçsin,
Hatta Hande onun karşısında umursamaz olsun,
anında u dönüşü yapacak bir tip!
Sürekli fevri davranan, kişiliği oturmamış bir tip!

Blöf sadece!
Onun yaşattıgının aynısını yaşatmaya çalışıyor!
Göz dagı belki de...

O nedenle Hande'ye sessiz olmasını söylüyorum.
Eger yapacagı varsa da varsın inceldiği yerden kopsun diyorum!
[/QUO

inşallah onun için yapıyordur.inşallah ailesinin yaptığı da yılbaşı olayının rövanşıdır. onu da anlatayım bari.evliliğin ikinci yılında yılbaşını dışarda geçirmek için eşimle plan yaptık okuldan arkadaşlar falan.yılbaşına birkaç gün kala eşim ailesinin yılbaşında bizde olacağını söyledi. eeee dedim demedin mi 1 gn sonra gelin planımız var diye dedim. sormadılar yeni yıla sizin orda girecez dediler dedi. benim eşim de diyememiş işte. sonra geldiler ama benim evimde bana surat, ben odaya girince susmalar falan.ya sabır dedim.eşimin boş gününün olduğu bi gün ben okuldayken eşimi aradım öğlen arası. ne yapıyorsun diye bulunduğum ilçeden başka ilçeye gitmişler gezmeye.insan bi söylemez mi.akşam okul çıkışı çağırdım eşimi verdim arabanın anahtarını bitti dedim.arkadaşıma gittim.orda girdim yeni yıla. sonra tabi çok afedersiniz gerizekalı beneşimin yalvarmalarıyla eve geri döndüm. ertesi gün gittiler.

işte şimdi kaynanam bana diyor ki ben o kadar bekledim evde sen niye geldin. dedim eşim de istedi gelmemi dedim.olsun gelmesydin dedi. tek kelimeyle salağın önde gideniyim.(yine pardon)

erkekler düz mantıklı varlıklardır
adam oldukça kararlı
ders vs verdiği yok
kadınlar yapar öyle şeyleri
erkek zihninin yapısı ile kadın zihni çok farklı
karşındakinin bir erkek olduğunu unutma

adam ölsen umrumda değil diyor
sen daha ders veriyordasın

onun hareketlerine anlam yüklemeyi bırak
kendini ifade etmiş yeterince
lütfen artık enerjini bebeğine ve kendine kullan

ailen durumları bilmiyor mu? tepkileri ne?

benim iki kardeşim var biri evli evli olan biliyor.annemle babamla aram iyi değil. babamla hiç konuşmuyorum,annemle nadiren(kendini hala aldatan bi adamla evli olduğu için).
ama geçen akşam babam kardeşimi aramış kardeşimde anlatmış durumumu beni aradı açamadım teli.sonra açtım sadece dinledim. ben senin arkandayım falan filan dedi kapadım.

Back
X