intiharın eşiğindeyim..

seni böyle güçlü ve kendinden emin görmek çok güzel..heyecanla okudum yazdıklarını ve içimden helal olsun dedim..işte kadın,anne böyle olmalı..dimdik durmalı! şimdi bekle,sadece olanları izle...

eşin sana ders vermeye çalışıyor aklınca...
kendi ders alacak haberi yok...
istikrarını devam ettir, sakın arama...
bırak düşünsün...
dönüp dolaşıp evine gelecek...

her evlilik kurtarılmaya değer helede bir çocuk varsa ama kendine olan saygını kaybetme.ilerleyen zamanda bu uğurda kendinden kaybettiklerine üzülürsün.değmeyecek insanlar için kendimden ne kadar ödün vermişim ziyan olmuş benim yıllarım demezsin umarım. Allah hakkında hayırlı olanı versin.ve kimse için kendi hayatından vazgeçme yaradılan için mi öleceksin bu uğurda yaratanımı küstüreceksin.

Bence eşin gitmedi sadece ve sadece sana ders vermeye çalışıyor sen özür dilerim desen ailenle ilgili her şeye razıyım desen, oda vazgeçecek ama her fırsatta kafana vuracak.Bak görürsün eşin akşama gelecek sen sadece sakin ve sabırlı ol

bence gerçekten gitti ama olsun aklımı başına getirdi burda yazılanlar.

seni böyle güçlü ve kendinden emin görmek çok güzel..heyecanla okudum yazdıklarını ve içimden helal olsun dedim..işte kadın,anne böyle olmalı..dimdik durmalı! şimdi bekle,sadece olanları izle...

bebeğim öyle ağladı ki dün korkumdan ölüyordum. acı buymuş dedim kendime. eş falan hikayeymiş gerçek sevgi buymuş dedim. artık bitse de bebeğim için iyi olacam.

eşin sana ders vermeye çalışıyor aklınca...
kendi ders alacak haberi yok...
istikrarını devam ettir, sakın arama...
bırak düşünsün...
dönüp dolaşıp evine gelecek...

evet dersd vermeye çalışıyor galiba. avukata da gittiğini düşünmüyorum. gitseydi ayrıntılı anlatırdı onu tanıyorum.

bana da akşama gelecekmiş gibi geliyor. herşey istediğin gibi hayırlısıyla olsun inşallah.arkadaşın dediği gibi arada çocuk varsa her evlilik kurtarılmaya değerdir.ancak eve döndüğünde tavrını belli etmen gerekir bence. onu seçim yapmaya zorlama ama aranızda denge kurması gerektiğini kesin bir dille ifade et.

yok baktın gelmiyor artık bebeğin için yaşayacaksın. hayat çok garip bir anda herşey kararıyor ama bir bakmışsın toz pembe herşey bizim için. sen sağlam durdukça , kendini ezdirmedikçe hep kazanan sen olursun. erkeklere onlarsız da yaşayabileceğimizi göstermemiz gerekir ki bensiz yapamaz deyip süründürme ders verme çabalarına girmesinler.

canım konuyu en başından beri takip ediyorum ve son duruşunu tebrik ediyorum.sakın çizgini bozma ve sakın ağlama özellikle onun karşısında ağlama.sen güçlü durdukça o peşinden koşacak.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.

En bastan beri soyluyorum
esin 2 ay oncesinin rovansini aliyor
cok cabuk doldurusa gelip
fevri davranan bir insan

fakat sapkayi onune koydugunda
bir seyleri ancak idrak edebilen bir tip

Izmire gitti evet cunku annesi babasiyla konusacak
esyalar bahane
ya onlara resti cekecek
ya da ilimli yaklasip
kendisinin bosanmak istemedigi soyleyip
nabiz olcecek

Bir kac gundur sana yaptigi da buydu
yalvarmalarini gordukce cirkinlesip
sana aci cektirip burnunu surtmeye calisti

dedim ki yapma Hande sen umursamaz olursan
aninda u donusu yapacak
yapti da :)

Ancak yine soyluyorum
bir sonraki kriz yine ayni sebeplerle yasanacak

o nedenle kendinize bir cekiduzen verin
esinle konus
gercekten vazgectiyse bundan sonra yapmaniz gerekenleri
senin ondan onun senden
neler istediginizi soyleyin

yoksa bu manzara en ufak seyde yasanir...

canım konuyu en başından beri takip ediyorum ve son duruşunu tebrik ediyorum.sakın çizgini bozma ve sakın ağlama özellikle onun karşısında ağlama.sen güçlü durdukça o peşinden koşacak.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.

öyle yapacam canım.teşekkür ederim.

En bastan beri soyluyorum
esin 2 ay oncesinin rovansini aliyor
cok cabuk doldurusa gelip
fevri davranan bir insan

fakat sapkayi onune koydugunda
bir seyleri ancak idrak edebilen bir tip

Izmire gitti evet cunku annesi babasiyla konusacak
esyalar bahane
ya onlara resti cekecek
ya da ilimli yaklasip
kendisinin bosanmak istemedigi soyleyip
nabiz olcecek

Bir kac gundur sana yaptigi da buydu
yalvarmalarini gordukce cirkinlesip
sana aci cektirip burnunu surtmeye calisti

dedim ki yapma Hande sen umursamaz olursan
aninda u donusu yapacak
yapti da :)

Ancak yine soyluyorum
bir sonraki kriz yine ayni sebeplerle yasanacak

o nedenle kendinize bir cekiduzen verin
esinle konus
gercekten vazgectiyse bundan sonra yapmaniz gerekenleri
senin ondan onun senden
neler istediginizi soyleyin

yoksa bu manzara en ufak seyde yasanir...

haklısın. bence annesi orda yine onu dolduracak biliyorum. ama şunu anladım hala o kadının laflarına inanıyorsa kendi bilir.çabam yok artık.

aklımı başıma getirdiğiniz için çok teşekkür ederim. en azından sakin kalmamı sağladığınız için. sabırsızlıkla eşimin dönüşünü bekliyorum.

BENCE YUVANI YIKMA..
ama güzel bir ders vererek ve gerçekten istediklerini alarak barış.
eğerki eşin barışmak isterse şartlarını sun... öncelikle onunla konuş netleştir.
sonra kayınvaliden gelsin oğlunun yanında onunla konuş sakince ve alttan alttan onu suçlayarak içindekileri söyle..
seni yalnız bırakmaya çalıştığını istemediğini sana onlardayken söylediklerini ve evliliğinin bu aşamaya gelmesinde payları olduğunu ve bu barışmadan sonra kesinlikle kayınvalidenin bu etkisine mağruz kalmak istemediğini anlat. hem oğlu hemde kendi duysun..
ama önce inşallah eşin adam gibi barışmak istediğini söylesin sonra sen şartlarını ve rahatsızlıklarını sakince anlat.
yavruna yazık
şuanda bence 1-0 öndesin eğerki barışmak isterse 10-0 önde olacaksın...
ve hayatında istediğin ve istemediğin herşeyi anlat ve şartlarını sun.
inşallah evliliğin kurtulur

BENCE YUVANI YIKMA..
ama güzel bir ders vererek ve gerçekten istediklerini alarak barış.
eğerki eşin barışmak isterse şartlarını sun... öncelikle onunla konuş netleştir.
sonra kayınvaliden gelsin oğlunun yanında onunla konuş sakince ve alttan alttan onu suçlayarak içindekileri söyle..
seni yalnız bırakmaya çalıştığını istemediğini sana onlardayken söylediklerini ve evliliğinin bu aşamaya gelmesinde payları olduğunu ve bu barışmadan sonra kesinlikle kayınvalidenin bu etkisine mağruz kalmak istemediğini anlat. hem oğlu hemde kendi duysun..
ama önce inşallah eşin adam gibi barışmak istediğini söylesin sonra sen şartlarını ve rahatsızlıklarını sakince anlat.
yavruna yazık
şuanda bence 1-0 öndesin eğerki barışmak isterse 10-0 önde olacaksın...
ve hayatında istediğin ve istemediğin herşeyi anlat ve şartlarını sun.
inşallah evliliğin kurtulur

ben de evliliğim kurtulsun istiyorum.ama bunun için de eşimin önünde artık ağlayıp yalvarmıcam. vicdanım rahat.3 gün ağladım yalvardım kahrettim kendimi ama artık tamam. elimden başka bişey gelmez.

eğer gerçekten avukata dilekçe verdiyse tamam boşanıcam ama haklarımı alarak.

son yaşanılanlar, olumlu gelişmeler.hakkınızda hayırlısı olsun..boşanmak zordur,en son çare boşanmak olmalıdır..elbetteki tek taraflı çabaylada bu iş olmazdı kararlığınız,kendinizden emin duruşunuz herşeyi yoluna sokacaktır..hayırlı ve güzel haberler verirsiniz inşallah ve artık kavgalarınız olmaz..kvnizide Allah ıslah etsin..

2z mesaj.........................................................

Son düzenleme:
3z mesaj.........................................................

Son düzenleme:
ben de evliliğim kurtulsun istiyorum.ama bunun için de eşimin önünde artık ağlayıp yalvarmıcam. vicdanım rahat.3 gün ağladım yalvardım kahrettim kendimi ama artık tamam. elimden başka bişey gelmez.

eğer gerçekten avukata dilekçe verdiyse tamam boşanıcam ama haklarımı alarak.

hayır canım tabiki ağlamıcaksın....
sadece evliliğin devam etsin istiyorsan eğer o sana barışma istedi ile gelirse ipler sende içindeki herşeyi söyle hatta bence çağır gelsin çirkef kayınvalidende herkes dusun tüm söylediklerini.. ben evliliğime bu şekilde müdehale istemiyorum yalan yanlış şekilde kimse kimseyi yönlendirmesin..
gibi ve şartlarınıda suunarak ki eğer şartın varsa bu şekilde barışmak istiyorum de..

4z mesaj.........................................................

Son düzenleme:
5z mesaj.........................................................

Son düzenleme:
Afedersin ama esini essek sudan gelinceye kadar döveceksin aslindaaa :47: :47: :47:
napmaya calisiyor bu adam aklinca ne dersi verecekmis sana, asil ona güzel bi ders vermek lazim :47:
Ayrica eger gercekten ailesinin yanina gittiyse
yine doldurulup gelecek buna hazir ol
yani eger gercekten izmire gittiyse, barismayi düsünmicek, davayi acmadiysa bile direk acar
cünkü bu adam dengesiz :(

ama yinede insallah bi umut allah yardimcin olsun, ins yuvaniz kurtulur

Allah esine AKIL FIKIR VERSIN EN TEZ ZAMANDA insallah....

handecim, okuduklarıma çok sevindim canım

hem duruşunu takdir ettim, hem iç dünyana verdiğin çeki düzeni
eşinin de biraz geri vites yapması hoşuma gitti

şimdi sessizlik, sukunet zamanı canım
kesinlikle eşini ya da ailesini asla arama
ararsa, resmi bir şekilde konuşmak dışında birşey yapma
bir müddet duygularını rafa kaldır

ben eşinden geri dönüş sinyalleri aldım
ama annesinin onun üzerindeki etkisini bilmiyorum
şu an belli ki anneyi ikna etmeye gitti
kadın ikna olur mu? olmazsa eşin ne yapar? bilmiyorum
ama geri dönüş ihtimali yüksek

sen seyirci kal olaylara
görelim bakalım neler olacak

inşallah herşey bebeğin ve senin için ne hayırlıysa o şekilde olur

helal olsun sana hande.. çok güzel.. böyle devam et.. takipteyim.. :34: ne olursa olsun onurunu koru..

biz böyle ayrıldık..
eşim benden 2-3 müsade istedi kafasını toplamak için bende tamam dedim,gitti
3gün bekledim hiç aramadı dayanamadım ben aradım açmadı,msjlarıma cevap vermedi
sonra canavarlaşmış şekşlde bitti bu iş arama,avukata verdim ben dedi aslında vermemiş,tam 3 ay sonra açtı davayı beni hep böyle tehdit etmiş,blöfmüş
ben panikledim tabi daha önce anlattığım şeyleri yaptım

güzel idare etmişsin şimdi sakin bir şekilde gelmesini bekle ve ona göre davran eğer gerçekten açtıysa dava yapacak birşey yok
açmamışsa konuş onunla ama olanları değil,o zaten nekadar üzüldüğünü gördü oda yaşadı aynı şeyleri biliyor yani
sadece bundan sonraki beklentilerini söyle bırak oda söylesin
sakın herşeyine tamam deme çünkü çaresizlikle evet dedğin şeyleri tekrar güçlendiğinde yapamayacaksın,hatta sen ondan zaman iste düşünmek için
aslında biraz zaman ikiniz içinde daha sağlıklı olucak,ilerisi ve doğru karar vermek içinde

Back
X