Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşin gitmedi sadece ve sadece sana ders vermeye çalışıyor sen özür dilerim desen ailenle ilgili her şeye razıyım desen, oda vazgeçecek ama her fırsatta kafana vuracak.Bak görürsün eşin akşama gelecek sen sadece sakin ve sabırlı ol
seni böyle güçlü ve kendinden emin görmek çok güzel..heyecanla okudum yazdıklarını ve içimden helal olsun dedim..işte kadın,anne böyle olmalı..dimdik durmalı! şimdi bekle,sadece olanları izle...
eşin sana ders vermeye çalışıyor aklınca...
kendi ders alacak haberi yok...
istikrarını devam ettir, sakın arama...
bırak düşünsün...
dönüp dolaşıp evine gelecek...
canım konuyu en başından beri takip ediyorum ve son duruşunu tebrik ediyorum.sakın çizgini bozma ve sakın ağlama özellikle onun karşısında ağlama.sen güçlü durdukça o peşinden koşacak.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
En bastan beri soyluyorum
esin 2 ay oncesinin rovansini aliyor
cok cabuk doldurusa gelip
fevri davranan bir insan
fakat sapkayi onune koydugunda
bir seyleri ancak idrak edebilen bir tip
Izmire gitti evet cunku annesi babasiyla konusacak
esyalar bahane
ya onlara resti cekecek
ya da ilimli yaklasip
kendisinin bosanmak istemedigi soyleyip
nabiz olcecek
Bir kac gundur sana yaptigi da buydu
yalvarmalarini gordukce cirkinlesip
sana aci cektirip burnunu surtmeye calisti
dedim ki yapma Hande sen umursamaz olursan
aninda u donusu yapacak
yapti da :)
Ancak yine soyluyorum
bir sonraki kriz yine ayni sebeplerle yasanacak
o nedenle kendinize bir cekiduzen verin
esinle konus
gercekten vazgectiyse bundan sonra yapmaniz gerekenleri
senin ondan onun senden
neler istediginizi soyleyin
yoksa bu manzara en ufak seyde yasanir...
BENCE YUVANI YIKMA..
ama güzel bir ders vererek ve gerçekten istediklerini alarak barış.
eğerki eşin barışmak isterse şartlarını sun... öncelikle onunla konuş netleştir.
sonra kayınvaliden gelsin oğlunun yanında onunla konuş sakince ve alttan alttan onu suçlayarak içindekileri söyle..
seni yalnız bırakmaya çalıştığını istemediğini sana onlardayken söylediklerini ve evliliğinin bu aşamaya gelmesinde payları olduğunu ve bu barışmadan sonra kesinlikle kayınvalidenin bu etkisine mağruz kalmak istemediğini anlat. hem oğlu hemde kendi duysun..
ama önce inşallah eşin adam gibi barışmak istediğini söylesin sonra sen şartlarını ve rahatsızlıklarını sakince anlat.
yavruna yazık
şuanda bence 1-0 öndesin eğerki barışmak isterse 10-0 önde olacaksın...
ve hayatında istediğin ve istemediğin herşeyi anlat ve şartlarını sun.
inşallah evliliğin kurtulur
ben de evliliğim kurtulsun istiyorum.ama bunun için de eşimin önünde artık ağlayıp yalvarmıcam. vicdanım rahat.3 gün ağladım yalvardım kahrettim kendimi ama artık tamam. elimden başka bişey gelmez.
eğer gerçekten avukata dilekçe verdiyse tamam boşanıcam ama haklarımı alarak.