intiharın eşiğindeyim..

Hande,

ben senin zaten buraya yazmama kararını seni merak edenler seni daha eleştirmeye başlamadan önce verdiğini düşünüyorum.

Bir daha da gelmem tavrını bu kadar insan üzerine yıkman hoş olmadı.

Öğretmenlerin temposu ile özel sektör çalışanın temposunu bir çoğumuz biliyoruz.

3-5 gün bir hafta olmadı..2 haftayı geçti herhalde bir süreç.

hakkında hayırlısını dilerim...

merhabalar,

uzun süredir netim yoktu.dün bağlandı.hemen buraya girdim.beni merak etmişsiniz. benim de aklım buraya yazılanlardaydı.ama keşke hiç girmeseydim çok üzüldüm yazdıklarınıza.özellikle asude bahar mesajın beni ağlattı.ama canınız sağolsun.kötü günümde yanımdaydınız.

son gelişmeleri yazıp bir daha kk ya girmicem.

eşim izmire gitti.yoldayken beni arayıp anne ve babası ile geldiğini söyledi.ben de eve getirmemesini söyledim.tabi ki yok benim annem babam istemiyorsan sen git falan...tamam dedim götür öğretmenevinde kalsınlar ben ev bulup çıkacam dedim. tamam dedi.eve geldi konuştuk.yine yalvardım yapma etme dedim, o kadın çocuğuma bakarsa yine biter evliliğimiz dedim bitsin o bakacak dedi. tamam bitsin dedim. artık uzatacak, bu sürece dayanacak gücüm kalmadı.o kadını eve sokup entrikalarıyla uğraşıp evliliğimi sürdürecek gücüm de yoktu.

ev aradım buldum ailemi çağırdım ve taşındım.bunlar 3-4 gün içinde oldu.bu yüzden netim yoktu.okulun ilk haftaları öğretmen olanlar bilir kurul,zümre,meslek toplantıları,işletmeler vs..dışardan da nete gidip giremedim.

annem gitti artık çünkü kardeşimin oğluna bakıyor.benim bakıcım var.hala dava açmadım.sanırım o da açmadı.gidip dava açacak gücü de kendimde bulamıyorum.okuldaki herkes de ayrıldığımız biliyor.ama alıştım sayılır bu duruma..eşimin ailesi yanında.bi kere verdim oğlumu 1 saatliğine o kadar.evime girmesine izin vermiyorum.oğlumu doyurp veriyorum.sevip getiriyor.gerçi dedim ya bir kere verdim.

ailesiyle hiç yüzyüze gelmedim.umrumda değiller..eşim konuşmak istiyor bazen..gecenin bi yarısı beni arıyor falan..ama artık bu konuları konuşmuyorum..çünkü onu hala seviyorum (salaklık bendeki).. konuşursam barışırım diye çocuk dışında birşey konuşmuyorm.sanırım boşanmayı hazmetmeye ve kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum.bir süre sonra hazır hissettiğimde gidip dava açarım diye düşünüyorum.

her ne kadar nete giremediğim için kocamı haklı bulanlarınız bile çıksa zor günlerimde yanımda olduğunuz için sağolun.hoşçakalın...

merhabalar,

uzun süredir netim yoktu.dün bağlandı.hemen buraya girdim.beni merak etmişsiniz. benim de aklım buraya yazılanlardaydı.ama keşke hiç girmeseydim çok üzüldüm yazdıklarınıza.özellikle asude bahar mesajın beni ağlattı.ama canınız sağolsun.kötü günümde yanımdaydınız.

son gelişmeleri yazıp bir daha kk ya girmicem.

eşim izmire gitti.yoldayken beni arayıp anne ve babası ile geldiğini söyledi.ben de eve getirmemesini söyledim.tabi ki yok benim annem babam istemiyorsan sen git falan...tamam dedim götür öğretmenevinde kalsınlar ben ev bulup çıkacam dedim. tamam dedi.eve geldi konuştuk.yine yalvardım yapma etme dedim, o kadın çocuğuma bakarsa yine biter evliliğimiz dedim bitsin o bakacak dedi. tamam bitsin dedim. artık uzatacak, bu sürece dayanacak gücüm kalmadı.o kadını eve sokup entrikalarıyla uğraşıp evliliğimi sürdürecek gücüm de yoktu.

ev aradım buldum ailemi çağırdım ve taşındım.bunlar 3-4 gün içinde oldu.bu yüzden netim yoktu.okulun ilk haftaları öğretmen olanlar bilir kurul,zümre,meslek toplantıları,işletmeler vs..dışardan da nete gidip giremedim.

annem gitti artık çünkü kardeşimin oğluna bakıyor.benim bakıcım var.hala dava açmadım.sanırım o da açmadı.gidip dava açacak gücü de kendimde bulamıyorum.okuldaki herkes de ayrıldığımız biliyor.ama alıştım sayılır bu duruma..eşimin ailesi yanında.bi kere verdim oğlumu 1 saatliğine o kadar.evime girmesine izin vermiyorum.oğlumu doyurp veriyorum.sevip getiriyor.gerçi dedim ya bir kere verdim.

ailesiyle hiç yüzyüze gelmedim.umrumda değiller..eşim konuşmak istiyor bazen..gecenin bi yarısı beni arıyor falan..ama artık bu konuları konuşmuyorum..çünkü onu hala seviyorum (salaklık bendeki).. konuşursam barışırım diye çocuk dışında birşey konuşmuyorm.sanırım boşanmayı hazmetmeye ve kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum.bir süre sonra hazır hissettiğimde gidip dava açarım diye düşünüyorum.

her ne kadar nete giremediğim için kocamı haklı bulanlarınız bile çıksa zor günlerimde yanımda olduğunuz için sağolun.hoşçakalın...

çok üzüldüm kararına yuvanın yıkılmasınıda hiç istemezdim yuva kurmak zordur ama yıkmak çok kolay..kocanada onun ailesinede helal olsun yuvasını el birliğiyle yıkmayı başardı öbür dünyada hesabını nasıl verecek bakalım...handecim sen üzülme herşeyin hayırlısı olsun...

kocanıza hak verdım dıyen bendim,
ancak dua ettıgımıde başka bır msjımdada yazdım,bebeğinizede sızede.
ve bazen hayatımızda öyle şeyler yaşıoruz ki ya sonunda ölsemde kurtulsam deriz yada kendimizi parçalayacak kadar sinirlerimiz mahfolur.işte bu anlarınızdan birisinde çıkmaza girdiğinizde bizde sizze destek olmaya çalıştık. ne dolduruşa getırdı kımse nede herşeyı kabul etmenı soledı... sizden bekledıgımız bir kısa msjdı( ki foruma girdiğinizi söyleyen arkadaşlarda var ben görmedığim için günahınızı alamam).yaşadığınız şeyler hiçte kolay değil.bizler en ufak sorunlarda nefes alamıycak hale gelioruz,kendımızden geçip hayata küsebilioruz.sizden kısa bir sürede normale dönmenız beklenemez.tekrar diorum bebeğinize rabbim sağlık versin ,sizede ayakta durmanızı sağlıcak güç,sabır ,inanç ve doğruluk...

Senin kocan akillanmaz
mikrop adam öyle küfür edesim varki ona,
kücücük bebeginle hala inadim inat devam diyerek devam ediyor,
ulan böyle erkekleri varyaaaaaaaaaaaa :47::47::47::47:

ben de her gün birkaç kere buraya girip, hande geldi mi diye bekleyenlerdendim. ve her seferinde yazılan yorumlara sinir olup çıkıyordum. kadının konusunun başlığı (intihar vs), yaşadıkları, eşinin izmire gidişi..bu kadar durumla savaşmaya çalışırken başına gelebilecek onlarca kötü şey varken, millet "kocasıyla barıştı bizi unuttu" moduna girdi. hatta kocasına hak verenler çıktı ki handenin şu durumunda söylenilebilinecek en ağır laf..mantıklı düşününce bu kadınları bu kadar kızdıracak, bazılarını belden aşağı vurduracak ne yapmıştı kızcağız? onları günlük magazinlerinden mahrum etti..bütün o yorumları yapan kızlar, evet dışarıdan aynen böyle gözüküyorsunuz, meğer bunca sayfa yorum yazanların asıl amacı kıza destek olmak değil, onu yönlendirerek magazinden habersiz kalmamakmış..

hande, ben ilk defa konuna cevap yazıyorum çünkü önceden benim söyleyeceğimi zaten söylemiş olan insanlar vardı..şuan ne kadar yalnız hissettiğini tahmin edebiliyorum ama bence sen yazmaya devam et..burada olmasa da birileriyle paylaş yoksa içinde birikip seni hasta eder. umarım bundan sonrası çok iyi olur senin için.

hande

seni kırdıysam, affet

ama foruma giriş yaptığın halde yazmadın uzun süre
aklıma bu tür şeyler gelmedi

her şey gönlünce olsun..

ben de her gün birkaç kere buraya girip, hande geldi mi diye bekleyenlerdendim. ve her seferinde yazılan yorumlara sinir olup çıkıyordum. kadının konusunun başlığı (intihar vs), yaşadıkları, eşinin izmire gidişi..bu kadar durumla savaşmaya çalışırken başına gelebilecek onlarca kötü şey varken, millet "kocasıyla barıştı bizi unuttu" moduna girdi. hatta kocasına hak verenler çıktı ki handenin şu durumunda söylenilebilinecek en ağır laf..mantıklı düşününce bu kadınları bu kadar kızdıracak, bazılarını belden aşağı vurduracak ne yapmıştı kızcağız? onları günlük magazinlerinden mahrum etti..bütün o yorumları yapan kızlar, evet dışarıdan aynen böyle gözüküyorsunuz, meğer bunca sayfa yorum yazanların asıl amacı kıza destek olmak değil, onu yönlendirerek magazinden habersiz kalmamakmış..

hande, ben ilk defa konuna cevap yazıyorum çünkü önceden benim söyleyeceğimi zaten söylemiş olan insanlar vardı..şuan ne kadar yalnız hissettiğini tahmin edebiliyorum ama bence sen yazmaya devam et..burada olmasa da birileriyle paylaş yoksa içinde birikip seni hasta eder. umarım bundan sonrası çok iyi olur senin için.

Çok haklısınız
Aynen sizin gibi düşündüm ama yazmak istemedim...

O kadar şeyle ugraşsam ben de ugramam bile foruma,
ugrasam da can sıkıntısından içimden yazmak gelmez...

Son düzenleme:
Forumdaki konusuna yazmasa bile burada 1-2 kişi özellikle çok yardımcı olmuş,
Hande'nin derdi ile kendi dertleriymiş gibi ilgilenmişler,
en ufacık ayrıntıyı hesaplayıp yol göstermişler, çözüm yolları sunmuşlar,
en azından onlara özel mesaj atabilirdi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
İyi bayramlar arkadaşlar,
Önerilerinize ihtiyacım var, sağlıklı düşünemiyorum. herşeyi olabildiğince kısa ve öz bir şekilde anlatmaya çalışacam. okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Bayramdan bir hafta kadar önce eşimin ailesine gittik. Kaynanam sürekli beni yalnızlaştırmaya çalıştı.eşime hadi beraber maça gidelim dediğinde eşim hande var bebek var siz gidin ben nasıl geleyim onları yalnız mı bırakayım demesine rağmen boşver bişey olmaz dedi.neyse eşim maça gitmedi.bu sefer köye gidelim demeler başladı. Arefeden bir gün önce eşimle dışarı çıktığımızda arefe günü köye dedesinin mezarına gideceklerini söyledi.Ben bebekle ne yapacam dedim.Bebek durur diyorsan sen de gel yoksa evde otur dedi.tepem attı kavga edip eve döndük.Yine odada bi başıma beni yalnız bırakıp oğlunu mutfağa çekip oturmalar falan dayanmadım.eşime evimize gitmek istediğimi tahammül edemediğimi söyledim.o da olmaz dedi. O kadar bunaldım ki kardeşimi arayıp gel al beni dedim.o da eşimle konuşmuş eşim öyle şey olmaz bayramdan sonra gidecez evimize zaten demiş.neyse ben de beklemeye karar verdim. Arefe günü annesiyle evde yalnızken annesi birdenbire (bebeğe kışın o bakacaktı) sen benim gelmemi istemiyor musun dedi hayır anne ne alakası var dedim.yine aranız bozuk, siz birbirinizi tanımadan evlendiniz, ben baştan beri istemedim seni ,yılbaşında geldiğimde evi terkettin niye geldin ben halbuki o kadar bekledim, ayrıl oğlumdan çocuk da sen de onun umrunda değilsin bırak hayatını yaşasın 3 senede çöktü benim oğlum nasıl dalyan gibi delikanlıydı dedi.ben kucağımda bebekle ne diyeceğimi şaşırdım. saçmaladım bişeyler ne alakası var falan, ayrılmayı düşündük zamanında olmadı, ben hala düşünüyorum diyebildim. O sırada eve eşim ve babası geldi. annesi hemen odadan fırladı eşimi bi odaya sokmuş birşeyler fısıldarken buldum.dedim ki eşime beni götür dedim neden götürmedin bak neler oluyor dememe kalmadı. hande oğlumdan ayrılacakmış diye evde bağırmaya başladı. Eşime annesinin söylediklerini söyledim kadın inkar etti. eşim toplan gidiyoruz dedi. Ben toplanırken annesi bi yandan babası bi yandan bir sürü laf ettiler,küfür de duydum arada defol git dediklerini de. En son çıkarken baban herşeyini anlatmıştı zamanında ben oğluma söz geçiremedim dedi.ben bu arada babamla konuşmuyorum. zamanında beni ayırmaya çalışmıştı.

Arefe gecesi eve geldik eşim boşanacam senden diyor. olayları konuştuk hala ailesini haklı görüyor.bekarken anneci olmayan adam şimdi onlar beni istemediğ için ayrılmak istiyor.ilk günden beri annesinin beni istemediğini söyledi.Hala annesi babası arıyor canımlı cicimli konuşuyorlar. Deli olacam. Söylemediğim bir sürü şey söylemişler eşime. ayrı odalarda oturuyoruz.dışarda şimdi o eminim yine onlarla konuşacak.İntihar edecek noktadayım.ne olur fikir verin.onlar yüzünden bitsin istemiyorum.

intihar edipte kaynananın ekmeğine yağ sürme.iki gün ağlarlar 3. gün helvanı yerler 40 çıkıncada kocanı evlendirirler.boşanacaksan boşan istemiyor mu seni uğurlar olsun beter gelini olsun her gün mum yuttursun o kaynanana.yine sinirlendim tutamıyorum kendimi.dalyan gibi oğlu varmışda çökmüş müş.. sen pörsüdün garı sennn.kusura bakmayın tutamıyorum kendimi

Çok haklısınız
Aynen sizin gibi düşündüm ama yazmak istemedim...

O kadar şeyle ugraşsam ben de ugramam bile foruma,
ugrasam da can sıkıntısından içimden yazmak gelmez...

Yok olur mu Sayın Cudana, bizim bazı hanımlarımız sağolsun, kötü bir dönem geçiren bir üyemiz konu açsa bu halde nasıl konu açıyorsun diye eleştirir, açtığı konuya yorum yapamayacak kadar kötü olsa bizi merakta bırakacaktın o zaman niye konu açtın diye eleştirir, insanın hasta olacağını, yoğun olacağını, netinin kesik olacağını, Allah korusun başına kötü birşey geldiğini düşünmezler, üye cevap vermiyorsa taşlamak gerekir.

Konu sahibesi konunuzu yorumlara kapatıyorum, tekrar açılmasını isterseniz mesaj atınız...

Back
X