- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
Hande,
ben senin zaten buraya yazmama kararını seni merak edenler seni daha eleştirmeye başlamadan önce verdiğini düşünüyorum.
Bir daha da gelmem tavrını bu kadar insan üzerine yıkman hoş olmadı.
Öğretmenlerin temposu ile özel sektör çalışanın temposunu bir çoğumuz biliyoruz.
3-5 gün bir hafta olmadı..2 haftayı geçti herhalde bir süreç.
hakkında hayırlısını dilerim...
ben senin zaten buraya yazmama kararını seni merak edenler seni daha eleştirmeye başlamadan önce verdiğini düşünüyorum.
Bir daha da gelmem tavrını bu kadar insan üzerine yıkman hoş olmadı.
Öğretmenlerin temposu ile özel sektör çalışanın temposunu bir çoğumuz biliyoruz.
3-5 gün bir hafta olmadı..2 haftayı geçti herhalde bir süreç.
hakkında hayırlısını dilerim...
merhabalar,
uzun süredir netim yoktu.dün bağlandı.hemen buraya girdim.beni merak etmişsiniz. benim de aklım buraya yazılanlardaydı.ama keşke hiç girmeseydim çok üzüldüm yazdıklarınıza.özellikle asude bahar mesajın beni ağlattı.ama canınız sağolsun.kötü günümde yanımdaydınız.
son gelişmeleri yazıp bir daha kk ya girmicem.
eşim izmire gitti.yoldayken beni arayıp anne ve babası ile geldiğini söyledi.ben de eve getirmemesini söyledim.tabi ki yok benim annem babam istemiyorsan sen git falan...tamam dedim götür öğretmenevinde kalsınlar ben ev bulup çıkacam dedim. tamam dedi.eve geldi konuştuk.yine yalvardım yapma etme dedim, o kadın çocuğuma bakarsa yine biter evliliğimiz dedim bitsin o bakacak dedi. tamam bitsin dedim. artık uzatacak, bu sürece dayanacak gücüm kalmadı.o kadını eve sokup entrikalarıyla uğraşıp evliliğimi sürdürecek gücüm de yoktu.
ev aradım buldum ailemi çağırdım ve taşındım.bunlar 3-4 gün içinde oldu.bu yüzden netim yoktu.okulun ilk haftaları öğretmen olanlar bilir kurul,zümre,meslek toplantıları,işletmeler vs..dışardan da nete gidip giremedim.
annem gitti artık çünkü kardeşimin oğluna bakıyor.benim bakıcım var.hala dava açmadım.sanırım o da açmadı.gidip dava açacak gücü de kendimde bulamıyorum.okuldaki herkes de ayrıldığımız biliyor.ama alıştım sayılır bu duruma..eşimin ailesi yanında.bi kere verdim oğlumu 1 saatliğine o kadar.evime girmesine izin vermiyorum.oğlumu doyurp veriyorum.sevip getiriyor.gerçi dedim ya bir kere verdim.
ailesiyle hiç yüzyüze gelmedim.umrumda değiller..eşim konuşmak istiyor bazen..gecenin bi yarısı beni arıyor falan..ama artık bu konuları konuşmuyorum..çünkü onu hala seviyorum (salaklık bendeki).. konuşursam barışırım diye çocuk dışında birşey konuşmuyorm.sanırım boşanmayı hazmetmeye ve kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum.bir süre sonra hazır hissettiğimde gidip dava açarım diye düşünüyorum.
her ne kadar nete giremediğim için kocamı haklı bulanlarınız bile çıksa zor günlerimde yanımda olduğunuz için sağolun.hoşçakalın...