İntikam alır mıydınız?

Neolacaksimdibuis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
717
1.350
63
Merhabalar, bir arkadasım için bu soruyu soruyorum.Ben gerek yok diyorum ama içi sogusun istiyor.

Arkadasımın 3 yıllık bir ilikşisi vardı, daha sonra araya biraz sogukluk girmiş birbirlerini aramamıslar bi kaç hafta, sonra bir yerde denk gelip konusmuslar, sevişmişler barişmışlar bi 5 ay önce. Fakat o 5 dan sonra bir türlü eskisi gibi olamamışlar, erkegin hayatına sadece arkadasım dedigi bir kız girmiş, arkadasının da hayatında pek cok sosyal ilişkisi olunca, sorun etmemiş ama en son farketmiş ki arkadasımla sevişiyor o kızlar yazısıyor, hatta sanırım arkadasıyla arası kotu iken arkadasıma daha cok vakit ayırıp iletişimde.

En son yine bi gün buluşup kahvaltı güzel bi günden sonra iletşim kesilmiş. Yüksek ihtimalle o kızla barışıldı diye düşünüyor

Bu durumu erkek arkadasıyla konustugun da hayır sacmalama o benim arkadaısm senden baskasıns dokunmuyorum gibi laflar fakat iletşimde aksakmış.

Yüksek ihtimalle digerkızda süpheeleniyor.

Siz olsanız diger kıza yazar mıydınız. Arkadasım erkek arkadaşından ztn vazgecmiş durumda fakat böyle kullanıp atılmasını hazmedemiyor.

adam öyle uyanık kı, diger kızın yüksek ihtimlle bnim arkadasım dan haberi yok, seviştiginden görüştüğünden, benim arkadasımı da o benim arkadasım diyerek kandırıyor.

İki kızı da kandırıyor gibi, diger kızın haberi yok, haberi olsun bizi kandırıyor yazayım diyordu

Erkekte arkadasımın fotoları var, o yüzden de biraz geri duruyor. Ama içi içini yiyor.

Son düzenleme:
Merhabalar, bir arkadasım için bu soruyu soruyorum.Ben gerek yok diyorum ama içi sogusun istiyor.
Yine bir klasik...
Arkadasin hesap acip sorsun sorusunu,3 gun sonra sen farkli bir sey soruyorsun,milletin kafasi karisiyor..Ucretsiz sonucta.
Kim kimdir,kim nedir..
Sonra ben yazmadim,hesabimdan arkadasim yazmis oluyor..

Fotoğraf çekmek o an nasıl akla geliyor ki sevgililik durumunda ben bunu göze alamazdım intikam almaya çalışsın bakalım arkadaşın o oğlan boş durur mu.

Diğer kızla bir ilişki yok arada çünkü kız henüz tamam dememiş. O zamana kadar arkadaşınızla zaman geçirecek kız tamam deyince bitirecek.

Kızı arayıp ne diyecek? Ne saçma bir düşünce.

Kendini kullandırmak istemiyorsa ayrılsın.

Ay ben de üniversite öğrencisi falan sandım ona göre yorum yapıyorum

Fotoğraf çekmek o an nasıl akla geliyor ki sevgililik durumunda ben bunu göze alamazdım intikam almaya çalışsın bakalım arkadaşın o oğlan boş durur mu.

Aslında bu durumun yaşla alakası oldugunu sanmıyorum ben, arkadasım 30 yasında. Gururuna yedirememek sanırım bu.

Yok genel bir sorun olamaz. Ben 30+ kadınlar artık karşı cinsle ilgili belli bir tecrübe edinmiş, analiz yapabilecek olgunluğa ulaşmış olurlar normal şartlarda.
Degil işte ilk ciddi bi ilişkiydi dün aksam bana anlattı ben gerek yok dedim, ama gözlerinde ki öfke o kadar büyük ki, aslında da yaz diger kadına görsün adamın gercek yüzünü de demek istemedim degil.

Yazsin da o sünepe eski sevgilisi kiymete binsin. Bu yöntem ise yaramiyor tam tersi adam bulunmaz hint kumasi oluyor denenmiS tecrübeler ile sabit

Degil işte ilk ciddi bi ilişkiydi dün aksam bana anlattı ben gerek yok dedim, ama gözlerinde ki öfke o kadar büyük ki, aslında da yaz diger kadına görsün adamın gercek yüzünü de demek istemedim degil.
Diğer kadınla bir ilgisi yok mevzunun. Ne diyecek? Sevgilim beni seninle aldatıyor mu? E kadın da bana ne senin sevgilinden benim arkadaşım o aramızda bişey yok diyecek. Sonra bu 30’luk ergen ablamız ikna olup koşa koşa adamın koynuna girecek.

Ya sevgiliyse ikisini aynı anda kandırıp durmuşsa.

Siz de pek tecrübeli değilsiniz görünen o ki
Evet o yüzden buraya sordum ya. Benden cok uzak. Ama arkadasım emin onların sevgili oldugundan adam arkdasım diyor ama degil cünkü saatlerce ortadan kayboluyor, nete girmiyor filn diye saglam düşünceleri var. Bilemedim. Gururuma dokunsa naapardım bende bilemedim hani

Müstehcen resim çekilmek nedir ya ? Hic mi korkmuyor arkadaşınız eşimle 6 yıldır birlikteyiz 3 yıldır evliyiz daha önceden de sevişiyorduk hic oyle bir resmimiz olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…