intikam almak isteseydiniz?

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
konustuktan sonra bana asık olmanı üzülmeni istemiyorum cok deger verıyorum senınle olmayı gülmeyi seviyorum ama ben gelecekle ilgili bişey dusunmuyorum diyen bir insandan nasıl bi intikam alırdınız? bu bana gercekten cok dokundu yardım edin kızlar yanına kalsın istemiyorum..

not: daha önce benle birlikteyken eskı kız arkdasıyla bulusmustu

Son düzenleme:
İntikam alınca içiniz soğuyacak mı ? Zaten öyle karakterde bir insan hiçbir ilişkide dikiş tutturamaz, mutluluğu bulamaz sizin ekstra çabalara girmenize gerek yok bence.

İntikam ? Hoşlandığınız biri sizden hoşlanmadıysa intikam mı alırsınız ?

çocuk musunuz neyin intikamı bu??Sevgili olmuşsunuzda aldattı mı yada seviyor gibi yapıp kandırdı mı sizi.Açık açık olmayacağını dile getirmiş. dürüst olduğu için bence plaket verin

çokta intikam almak istiyosan bas tekmeyi düzgün bi adamda değilmiş kafa patlattığına değmez

Elini öp Allah razı olsun de bide intikam mı alacaksın benim amacım başka seni yormayım demiş kendin kaşınıyosun şuan.

O sana kapi acik aha orda demek istemis... yapicagin sey onu etkileyemecektir. Ne intikami ;) bosvereceksin.

Kin tutmayı da küsmeyi de intikam düşüncelerine kapılmayıda çocukca davranış olarak görüyorum. Adam dürüst davranmış daha ne yapsaymış, uğraşmayın gerek yok bence.

konustuktan sonra bana asık olmanı üzülmeni istemiyorum cok deger verıyorum senınle olmayı gülmeyi seviyorum ama ben gelecekle ilgili bişey dusunmuyorum diyen bir insandan nasıl bi intikam alırdınız? bu bana gercekten cok dokundu yardım edin kızlar yanına kalsın istemiyorum..

Bundan 12 sene önce ilişkiye başlamak üzereyken aynen böyle cümleler kuran bir sevgili adayım vardı. Ben evlilik düşünmüyorum bunu bilerek başlayalım diyen. O zamanki aklımla verdiğim cevap şuydu bende sana hadi nikah masasına demedim benim düşündüğümü sana kim söyledi ki oldu. Şimdi o sevgili adayına ne oldu peki derseniz kendisi 8 yıllık kocam olur üstelik bu sözleri söyledikten bir sene sonra artık neden evlenmiyoruz diye 3 sene boyunca başımın etini yedi.

Diyelim ki güzel bir birlikteliğinizin olabileceğini düşündüğünüz biriyle konuşuyorsunuz mantık açısından ya da duygusal açıdan bir şeyler eksik kaldı. Kimseyi kırıp üzmeden bitirmek istiyorsunuz aynı şeyi yapmaz mıydınız?Bence intikam vs. düşünmeniz çok saçma. Herkes böyle bir durumda intikam almayı düşünse oooooo...

Aa dogru ben seni adam sanmistim...eglendik gulduk ettik de ne ciddi dusunmesi ne asik olmasi allasen bir garipsin biliyorsun degilmi?seklinde tinlamayan onemsemeyen birsey soylesseydiniz ya ve onemsemeyin umursamamya calisin zira
O ne demekmis oyle evlenilecek kiz eglenilecek kiz gibi ....Saygisizlik yapmis ,kirilmakta haklisiniz...

Duyduğum en saçma intikam sebebi. Beni nasıl sevmez demek gibi bir şey.

Back
X