ıntıkam almak

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
merhaba , 2 aylık bır beraberlık sonucu sorunlarım var dıyerekden eskı erkek arkadasım benden ayrıldı fakat 10 gundur ılıskımız boyunca konsutugu yenı bir sevgılısı varmıs yakın cevresıyle tanıstırmıs kızı ve butun arkadasları onunla degıl benımle vakıt gecırmek gecırmek ıstıyor cunku eskı sevgılımın karsı cıkamayacagı her konuda ondan daha ustun olan arkadası benden hoslanmaya baslamıs o benımle vakıt gecırmek ısterken mecbur tüm ortak arkadaslarda bızımle vakıt gecırıyor sizce bu ne kadar dogru ılıskımız boyunca benı aldatmıs gibi gorunen bırınede arkadas cevresıyle takılıp bu yapılırmı ?

merhaba , 2 aylık bır beraberlık sonucu sorunlarım var dıyerekden eskı erkek arkadasım benden ayrıldı fakat 10 gundur ılıskımız boyunca konsutugu yenı bir sevgılısı varmıs yakın cevresıyle tanıstırmıs kızı ve butun arkadasları onunla degıl benımle vakıt gecırmek gecırmek ıstıyor cunku eskı sevgılımın karsı cıkamayacagı her konuda ondan daha ustun olan arkadası benden hoslanmaya baslamıs o benımle vakıt gecırmek ısterken mecbur tüm ortak arkadaslarda bızımle vakıt gecırıyor sizce bu ne kadar dogru ılıskımız boyunca benı aldatmıs gibi gorunen bırınede arkadas cevresıyle takılıp bu yapılırmı ?
Erkek arkadasinin arkadasi senden hoslanmaya mi baslamis:KK57:

Arkadaslar arasinda sorun olmuyor mu bu peki nasil birbirlerinin yuzune bakiyorlar?

üniversite zamanlarında, aynı arkadaş grubundan teklif edenler olduğunda hiçbiriyle arkadaşlık harici görüşmediğim halde hiç kabul etmedim.
buna hiçbir zaman pişman olmadım.

bu size bağlı. eğer gerçekten tam aradığınız kişiyse belki görüşebilirsiniz. ama arkadaşlıkları bozulabilir.

düzenleme: başlıkta intikam almak yazıyor. intikam için mi görüşeceksiniz?? :KK57:

Yüzsüz mü ne:KK12:
Direk mesefa koyun o çocukla aranızaaa

üniversite zamanlarında, aynı arkadaş grubundan teklif edenler olduğunda hiçbiriyle arkadaşlık harici görüşmediğim halde hiç kabul etmedim.
buna hiçbir zaman pişman olmadım.

bu size bağlı. eğer gerçekten tam aradığınız kişiyse belki görüşebilirsiniz. ama arkadaşlıkları bozulabilir.

düzenleme: başlıkta intikam almak yazıyor. intikam için mi görüşeceksiniz?? :KK57:
birazda öyle aslında ıntıkam almakta ıstıyorum tabı kendı aralarında bu tur seylerın sorun olmuycanı soledı arkadası ama her nekadar sorun olmaz desene eskı erkek arkadasım ıcıne atıcak hep susmak zorunda kalıcak ona karsı buda benım hosuma gıdıcek

birazda öyle aslında ıntıkam almakta ıstıyorum tabı kendı aralarında bu tur seylerın sorun olmuycanı soledı arkadası ama her nekadar sorun olmaz desene eskı erkek arkadasım ıcıne atıcak hep susmak zorunda kalıcak ona karsı buda benım hosuma gıdıcek

2 aylık bir görüşme alt tarafı. bence uzatmamış etmemiş ayrılmış.
intikam almak hoş değil.

hoşlanan kişiden hoşlanmıyorsanız ya da işte düşünmüyorsanız onu alet etmeyin.

Seni aldatmis cocuk kim olsa zoruna gider tabi.Ayni gorusteyim bende suan senden hoslanan cocuga guveniyor musun mesela ne kadar taniyorsun onu? Cocuktan eminsen ilerde bir sorun olmayacagina inaniyorsan ne ala ama intikam icin hic bulasma.Hem kendini hem karsi tarafi yipratirsin.

bunda bir behis göremiyorum en nihayetin de burada çocuk ilişki boyunca kendini gizlemiş adamlık etmiş sen de zaten aldatılmışsın.... intikam ayaklarına yatma da yoluma bakıyorum de... zaten intikam peşinde de koşma üstüne bulaşır o mendebur şey intikam çok pis ve yapışkan birşey alınca kötü kişi sen oluyorsun haklıyken haksız konuma düşme ama olabilecek bir ilişkiyse bilmiyorum bir bak ... hadi allah mutlu mesut etsin :nazar::nazar::nazar:

Back
X