- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
vallah bence degmez. ha cok cok. onemli diyorsan ortada birak hani erkeklwr yapiyor kadinlara. aniden ortada birakiyorla istemege. gelicegi. 10 dksi arayin istemiyorm seniiiiSunu birakiyorum suraya
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/istemeye-gelecekler-derken-bugun-gelen-mesaj.1031570/
Belki usenenler olur ozetle yaklasik 3 yillik suren bir iliskiden sonra aileleri tanistirdik ve istemeye haftalar kala bir mesajla terkedildim.
1 yil sonra dondu. Sonra bir sey yakalayip hicbisey demeden ben bitirdim.
Aptal ben takinti oldu saplanti oldu. Bi turlu onume bakamadim. En son iki hafta once karsilastik hic olmadik bir yerde. Tekrar basladik hemencik. Baya hizli bir baslangic oldu. Bugun hayatimda ergenligim dahil hic yapmadigim bisey yaptim ve islettim onu.
Benimle konusurken bile yazdi karsi tarafa.
Aslinda sadece gormek istedim. Bekliyordum. Iki gun once hazirlansin annenler diyen insan bu. Bir guzel yazisti kizla guya..
Simdi yine ilk kez hayatimda intikam diye yaniyorum. Degmez demeyin nolur. Cok saglam plana ihtiyacim var. Ailesine rezil etmek var aklimda. Komple kapima dikip zk..tri cekesim var sonra da.
Lutfen degmez demeyin.
O kız olarak bir yere çağırın sonra seni kafede gördüm acayip tipsizmişsin hiç anlattığın gibi biri değilmişsin falan diye bayağı saydırıp engelleSunu birakiyorum suraya
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/istemeye-gelecekler-derken-bugun-gelen-mesaj.1031570/
Belki usenenler olur ozetle yaklasik 3 yillik suren bir iliskiden sonra aileleri tanistirdik ve istemeye haftalar kala bir mesajla terkedildim.
Aptal ben takinti oldu saplanti oldu. Bi turlu onume bakamadim. En son iki hafta once karsilastik hic olmadik bir yerde. Tekrar basladik hemencik. Baya hizli bir baslangic oldu. Bugun hayatimda ergenligim dahil hic yapmadigim bisey yaptim ve islettim onu.
Aslinda sadece gormek istedim. Bekliyordum. Iki gun once hazirlansin annenler diyen insan bu. Bir guzel yazisti kizla guya..
Simdi yine ilk kez hayatimda intikam diye yaniyorum. Degmez demeyin nolur. Cok saglam plana ihtiyacim var. Ailesine rezil etmek var aklimda. Komple kapima dikip zk..tri cekesim var sonra da.
Lutfen degmez demeyin.
Adam karaktersiz çıktıysa ailesinin ne suçu var ki.onca insan oğlumuz evlenecek diye bir heyecanla hazırlık yaparken onları bu şekilde rencide etmek vebaldir. Hak katında haklıyken haksız duruma düşersiniz. Yapmayın bence. Adamı da Allah a havale edin bitsinSunu birakiyorum suraya
Lutfen degmez demeyin.
Bana kizan arkadaslar cokk hakli. Kesinlikle hakli. Hata yok demiyorum ben de kangren olmus bu iliskiyi kesip atamadim. Cunku ruhen gucsuzum. Ona ihtiyacim oldugunu dusundum. Bi nevi narsistle bagimli bir kisiligin iliskisi gibi. Bunu bile bile yapmak diyemiyorum buna yapamadim.
Ailesini katmak istememin sebebi su ki ben buna ne soylesem en agir kufuru de etsem adam kasagilanmis. Yuzu kizarmayi birakin pskin piskin siritir. Hatta sen oldugunu biliyordum diye bile sallar. Bugun hic cvp yazdirmadim. Aksama kadar yazdi. Dahasi bu aksam kiza bulusma teklif etti. Hem daha da yakindan tanismis oluruz diyor. Ben bunu nasil yanina kar birakabilirim. Yuregim sogur mu. Yokmus say demekle sayiliyo mu. Bi yandan da bana yaziyo.
Bu nasil bi ip.liktir ki o ailenin yuzune nasil bakiyosun. Sen ergen de degilsin yas 35
Iyi de ailesi de aa oğlumuz s.refsizmis eve almayalım filan mı diyecek?Bana kizan arkadaslar cokk hakli. Kesinlikle hakli. Hata yok demiyorum ben de kangren olmus bu iliskiyi kesip atamadim. Cunku ruhen gucsuzum. Ona ihtiyacim oldugunu dusundum. Bi nevi narsistle bagimli bir kisiligin iliskisi gibi. Bunu bile bile yapmak diyemiyorum buna yapamadim.
Ailesini katmak istememin sebebi su ki ben buna ne soylesem en agir kufuru de etsem adam kasagilanmis. Yuzu kizarmayi birakin pskin piskin siritir. Hatta sen oldugunu biliyordum diye bile sallar. Bugun hic cvp yazdirmadim. Aksama kadar yazdi. Dahasi bu aksam kiza bulusma teklif etti. Hem daha da yakindan tanismis oluruz diyor. Ben bunu nasil yanina kar birakabilirim. Yuregim sogur mu. Yokmus say demekle sayiliyo mu. Bi yandan da bana yaziyo.
Bu nasil bi ip.liktir ki o ailenin yuzune nasil bakiyosun. Sen ergen de degilsin yas 35
Ha bu arada yüzde yüz kızın siz olduğunuzu biliyor ve şu an çok eğleniyor sizinle dalga geçiyor olabilir.Bana kizan arkadaslar cokk hakli. Kesinlikle hakli. Hata yok demiyorum ben de kangren olmus bu iliskiyi kesip atamadim. Cunku ruhen gucsuzum. Ona ihtiyacim oldugunu dusundum. Bi nevi narsistle bagimli bir kisiligin iliskisi gibi. Bunu bile bile yapmak diyemiyorum buna yapamadim.
Konuşmalarda konuyu açık saçık konulara getir. konuşturabildiğin kadar konuştur sonra konuşmaların ekran görüntüsünü alıp A4 de çıkar ve istemede ailesinin yanında yüzüne at inan bana bundan daha büyük rezil olamaz...Sunu birakiyorum suraya
Lutfen degmez demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?