Intikam almamın vakti geldi

vallah bence degmez. ha cok cok. onemli diyorsan ortada birak hani erkeklwr yapiyor kadinlara. aniden ortada birakiyorla istemege. gelicegi. 10 dksi arayin istemiyorm seniiii

Bence istemeye çağır kahveleri işleten arkadaşınız dağıtsın. Sonra damat adayının dağılışını izleyin

O kız olarak bir yere çağırın sonra seni kafede gördüm acayip tipsizmişsin hiç anlattığın gibi biri değilmişsin falan diye bayağı saydırıp engelle
Sonrada bu defa senden bir tekme yesin
Gerisine aileleri karıştırmaya yok istetmeye getirmeye hiç gerek yok

Yalnız burada oturup adamı gömelim aksama kadar da sizin hiç mi suçunuz yok ?

Biri sizi birkez kandiriyorsa suçlu odur
ikinci kez sizi kandırıyorsa suçlu sizsiniz.
Yani burada zaten sağlıklı bir ilişki yok ki ?
Siz fazlasıyla takıntı yapmışsınız b3nce esas mesele bu.
Ayrıl barış ayril barış zaten saçma sapan bi ilişki var ortada.
Ayrıca istemekten vazgeçip terk edilmeniz aslında sizin hayriniza olmuş.
Aileler işin içine girince evlenmeye mecbur hissedip ayrılamayacaktınız belki de.
Sonra burda mutsuz evliliğim diye konular açardınız.
Böyle olsa daha mi iyi ?
Adam size iyilik yapmış aslında.
Dolayısıyla intikam alacak bir şey yok bana göre.
Ha şu anda geri dönüp ailem istemeye gelecek demesi de sizden daha iyi daha güzel birini bulamamasindan.
Öyle gecelerce oturup ağlayacak bi ilişki yok ortada.

Ayrıca aileleri çağır sonra unuttum de vs.bunlar çok ciddi şeyler yalnız.

Bakin diyelim ki aileleri cagirdiniz sonra unuttum dediniz islettiniz.
Sonra koskoca insanların tepesi atsa ailenizi arasalar bi düşünün rezilliği.
Aileniz kızım aferin ne güzel intikam almışın mi der sizce ?
Hayır sen bizi kimlerle muhatap ediyorsun diye bi güzel paylarlar bence !

Bence sağlıklı dusunmuyrosunuz sizin yardıma ihtiyacınız var.
Oturun ben neden saplantı haline getirdim bu ilişkiyi diye düşünün hatta profesyonel yardim alın.
Bakin kaç yıl geçmiş aradan hala aynı yerdesiniz yazık cidden.

bence tektaşı aldır teklifi kabul etmiş gibi görün daha sonra gece işlettiğin profille sen onunla mesajlaşırken tektaşlı el resmini yollayıp çarpıcı bir mesajla veda et

Adam karaktersiz çıktıysa ailesinin ne suçu var ki.onca insan oğlumuz evlenecek diye bir heyecanla hazırlık yaparken onları bu şekilde rencide etmek vebaldir. Hak katında haklıyken haksız duruma düşersiniz. Yapmayın bence. Adamı da Allah a havale edin bitsin

"1 yil sonra dondu. Sonra bir sey yakalayip hicbisey demeden ben bitirdim."

Ne yakaladınız merak ettim.

Üşenmedim eski konuyu da okudum. Olmayacağını, yanlış kişi olduğunu bile bile devam etmişsiniz. Şimdi neyin intikamını alacaksınız ki?

Kusura bakmayın ama ne ettiyseniz kendi kendinize etmişsiniz. Şimdi iki aileyi toplayıp adamı rezil ettiğinizde ne geçecek elinize?
Onun ailesinden çok sizinkiler üzülür. Hem yaşadığınız şeye hem kendinizi düşürdüğünüz duruma.
Onlar oğullarına toz kondurmazlar zaten. Olay çıkardığınızla kalırsınız.
Adamı sepetleyip önünüze bakın artık.

Instagramda bir teyze caps'i vardı o geldi aklıma.

Allah belasını vermiyor biz birseyler yapacağız artik, diyen

Ugrasmaya degmez. Yazmayin demissiniz ama yine yaptiginizdan siz yara alacaksiniz.

Ve böyle isteme mevzuları ayarlayip birseyler yapacaksiniz diyelim ee sizin aile????

Ya büyükler orada birbirine girerse
Bana laf söylense benden önce babam ayaga kalkar.
Hastanede bitmesin sonra sonu

Bana kizan arkadaslar cokk hakli. Kesinlikle hakli. Hata yok demiyorum ben de kangren olmus bu iliskiyi kesip atamadim. Cunku ruhen gucsuzum. Ona ihtiyacim oldugunu dusundum. Bi nevi narsistle bagimli bir kisiligin iliskisi gibi. Bunu bile bile yapmak diyemiyorum buna yapamadim.
Ailesini katmak istememin sebebi su ki ben buna ne soylesem en agir kufuru de etsem adam kasagilanmis. Yuzu kizarmayi birakin pskin piskin siritir. Hatta sen oldugunu biliyordum diye bile sallar. Bugun hic cvp yazdirmadim. Aksama kadar yazdi. Dahasi bu aksam kiza bulusma teklif etti. Hem daha da yakindan tanismis oluruz diyor. Ben bunu nasil yanina kar birakabilirim. Yuregim sogur mu. Yokmus say demekle sayiliyo mu. Bi yandan da bana yaziyo.
Bu nasil bi ip.liktir ki o ailenin yuzune nasil bakiyosun. Sen ergen de degilsin yas 35

kendi kendinize adamla uğraşıp yine kendi kendinize sinirleniyorsunuz.

bu durumda kimse adama suç bulmaz çünkü bile isteye adama giden sizsiniz.

30 sene evli kalıp her gün adamın donunu yıkayıp önüne yemek koyup ona çocuk veren aldatılan kadınlar intikam almıyor size ne oluyor?

sizle ilişki istemeyen adamı zorlamışsınız o da evlilikten caymış şimdi de başka biriyle işletip kendi kendinize sinir oluyorsunuz. dışarıdan bakınca baya trajikomik.

Hayatımda bir defa intikam aldım. Sonuç: beni mutsuz ettiği için bile isteye mutsuz ettiğim bir kadın, zorundan ülkeyi terk etmiş bir adam. Aslında istediğim sonuç buydu ama bunların yanında üzülen koca bir aile oldu.

Belki üç beş ay oh oldu dedim ama sonrasında insan kendi vicdanıyla tartışıyor. Yapmasaydım diyor.

Konu sahibi yapmayın böyle bir şey. Bırakın kendi pisliğinde boğulsun siz sonradan pişman olmayın.

Böyle biri siz olduğunu tahmin etmiştir yazan kişinin. İntikam alayım desenizde sizi egale edecektir.

Ama böyle güvenmediğiniz adamla evlilik olmaz en baştan hatanız bu. Evlilikte bin türlü hal var hepsinde acaba derseniz hastalığa kalırsınız.

Iyi de ailesi de aa oğlumuz s.refsizmis eve almayalım filan mı diyecek?
Herkes kendi evladını korur hele bizim ülkede erkektir yapacak tabi bile deyip sırtını sıvazlarlar.

Madem öyle gidin o kız gibi buluşmaya yüzüne tükürün çekip gidin her yerden engelleyin bi irtibatiniz kalmasın.
Yanı intikam vs.bos işler bunlar hele sizin bi de zaafınız var intikam alicam diye yanlışlıkla evleniverirsiniz mazallah :)

Cidden yardim almayı güçlü olmayı denediniz mi bir de ?

Ha bu arada yüzde yüz kızın siz olduğunuzu biliyor ve şu an çok eğleniyor sizinle dalga geçiyor olabilir.

Konuşmalarda konuyu açık saçık konulara getir. konuşturabildiğin kadar konuştur sonra konuşmaların ekran görüntüsünü alıp A4 de çıkar ve istemede ailesinin yanında yüzüne at inan bana bundan daha büyük rezil olamaz...

Neden hayati kendine zehir ediyorsun?
Bitti mi bitti hadi yoluna demek bu kadar zor mu kin öfke biriktirmek kendi kendini yemek neden...?
O onun adiliği.Ne aileni ne ailesini kariistirma madem boyle bir ise kalkistin tam o fake hesaba gercek bir kiz arkadasini getir ve bi yerde bulusma ayarla sende ustune bi kac arkadasinla ordan gecer gibi yap ve yuzune tukur icini dok cek gel evine ve bundan kurtulduguna sevin duani et... Cocuk sevindir

Valla ben de eski sevgilime intikam ateşiyle yanıp tutuşuyorum. Okuldaki arkadaşımla(o sadece arkadaş olarak bilmiyor) birlikte çok fotoğrafımız oldu şeytan diyor ki paylaş da yüreğine insin çünkü bilir ki önceden ben erkeklerle öyle kanka muhabbetinde takılıp foto cekinmezdim kesin sevgilim sanacak
Amaa
Bir yandan da değer mi diyorum. Değmez diye vazgeçiyorum. Tamam o bana ne yaptıysa yaptı ama beni kaybetmesi ona en büyük ceza zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…