Intikam almamın vakti geldi

Adamin birşey yaptiği yok. Her defasinda tekrar birleşen sensin. Intikam almak isteseydin, seni ilk biraktiğinda hayatindan silip asla tekrar beraber olmazdin. Kendin gururlu davranamadiğin için, faturayi ona kesiyorsun.

Ayrica ne yazikki ülkede kadinlar çok daha küçük şeyler için öldürülüyor. Bu adamdada şimdi intikam hirsi doğarsa ne yapacaksin?

Hayat bir film yada dizi gibi değil. Olgun olup önüne bakacaksin.
 
Çok kolay bence ben olsam şöyle yapardım aynen ; tektaşı filan aldırır herşey yolunda gibi hazırlıkları yaptırırım sonra onlar bizim eve gelirler Allah’ın Emri vs istenirsin o sırada baban sana döner ne düşünüyorsun kızım diye sende o an ifşalara başlarsın hayatının dersini görür
 
neden döndünüz ki

dün bi arkadaşımla konuşuyordum "o döner şimdi sen hayatına dönünce" dedi. ilk zamanlar intikam planlarıyla tutuşan ben düşündüm. hiç istemem dönmesini çünkü benim için hamam böceği gibi. görünce bile iğreti ürperti gelir artık. içimde nefret sevgi intikam duygusu hiçbir şey kalmadı. 2 seneye yakın olduk biz de ayrılalı. inanın bende tamamen bitti ki biz 9 sene çıktık.

onla geri başlama kötülüğünü yapmam kendime. ben daha değerliyim ondan alacağım intikamdan.

yüzük aldırırım istemeye çağırtırım diyorsunuz. karşınızdakini robot mu sanıyorsunuz? herşey güzelken olmamış şimdi neden yapabilesiniz ki bunları? kendinizi yıprattığınızla kalacaksınız o yine sizi üzecek.

ondan alacağınız en iyi intikam onsuz mutlu olmak olurdu. ben neden düzgün bir ilişki şansımı onun berbat enerjisiyle yok edeyim ki. şu an onunla uğraşacağınıza yeni insanlarla tanışıp hayattan keyif mutluluk alıyor olabilirdiniz. oysa siz hayatınıza yeni travmalar ekliyorsunuz bile isteye.

böyle adamlardan tek başına intikam alamazsınız.

ha ben kendi adıma oğullarına toz kondurmayan annesini arayıp olayları anlattım ve beni aldattığı kadınla mevzularını tüm arkadaşlarıma anlattım dedikodusu dağılsın diye buradaki iş yerine kalıcı gelmek istiyordu ikisi de çünkü taş koymak istedim patronların kulağına giderse gelemeyeceklerini biliyordum çünkü bu iğrençliği kimse kaldırmaz kadın bir de evliydi. sonuç olarak evet gelemediler ben de kendi hayatıma döndüm her gün huzurluyum en azından aklımın ucuna dahi gelmiyor yüzünü bile unuttum hatırlayamıyorum. kendi hayatım kariyerim için çabalıyorum sonra elbet mutlu olacağım bir ilişkim olacak çünkü yanlış adamları artık çok daha net başlamadan ayırt edebiliyorum.

asıl o zaman intikam almış olacağım. intikam hırsla ve nefretle alınmaz. unutarak mutlu olarak alınır. inanın bir insandan nefret etmekten daha kötüdür o insanı umursamamak.
 
Sessiz ve sedasiz gorusmeyi kesin her yerden size ulasmasini engelleyin bu insan icin kilinizi kipirdatmaya degmez.
 
Hmm ben bir hafta kala terketti ailelerin de isteme olacağından haberi var gün kararlaştırılmış sandım. O yüzden olgun insanlarsa arayabilirler diye düşündüm sonuçta oğlu da olsa objektif olabilmeyi başarmalı insan.
 
Ay bu iddialı cumlelerın de hastasıyım..
Hiç bir intikam yoktur kiiiş...
Nereden biliyordunuz? Tum ıntıkamlara sahıt oldunuz mu dunya yuzunde?
Valla ben cok kore filmi izledim intikamlı, harika bi rahatlama oluyor..
Al kız intikamını!! İnim inim inlet...
Aileyi de sallama! Adamakıllı evlat yetıstırsınlernıs.. sonra bır de anası babası yesin kafasını bizi rezil ettin diye :)
 
Değmez demeyeceğim.

Fakat karakteriniz sizin gerçekten bu mu?
Yazık diyorum sadece...
Ailenize yazık...
 
Gerçek hayatta dizilerdeki gibi yürümez işler, tüm aileyi toplayıp z.ktiri çekmeyi düşünürseniz seyreyleyin curcunayı. Yok yere aileler birbirine girer, Allah muhafaza sinirli biri çıkarsa işler daha da kötüye gidebilir. Ona verebileceğiniz en iyi ders tek açıklama bile yapmadan bitti demek, kudursun neden ne oldu diye düşünmekten
 
Eski konusunda isteme olayını falan anlatmış konu sahibi. Benim anladığım zor yürüttükleri bir ilişkileri varmış.

Tabii ki benim çocuğum bir hata yapsa arkasında durmam. Objektif yaklaşırım. Kendim de buna dahilim. Bir şey olduğu zaman kendi bakış açımı bir kenara koyar dışarıdan biri gibi düşünmeye çalışırım.

Bu konuda da adamı haklı bulmadım zaten ama konu sahibinin eski konusunu okuyunca her şeye bile bile lades demek bu olsa gerek diye düşündüm.

Eşüm ile ilk evlendiğimiz zaman her şeyi ailelere yansıtırdık neredeyse. Şimdiki aklım olsa kendim çözerdim. En sonunda kayınpederim beyin kanaması geçirdi bizim stresimiz yüzünden. Kendisine bir şey olsaydı kendimi hayatta affetmezdim.

Not: Üzgünüm konu sahibi. Aldatılamayı veya teşebbüsünde bulunmayı hiçbir insan hak etmez. Fakat, bile bile kendini ateşe atmayı kendine reva görmüşsün. Lütfen bırak bu adamı ve hayatını yeniden kur. Umarım her şey sebün için güzel olur.
 
geçenlerde amerikada oldu böyle bir şey.sonuna kadar git zaten olan oldu artık , her şeyi yaptır düğünde nikah masasında o fake hesabın sen olduğunu açıkla herkesin içinde mikrofona bas tokadı terk et.
 
geçenlerde amerikada oldu böyle bir şey.sonuna kadar git zaten olan oldu artık , her şeyi yaptır düğünde nikah masasında o fake hesabın sen olduğunu açıkla herkesin içinde mikrofona bas tokadı terk et.
Burası Türkiye yalnız. Kültür farkı.
 
Planlar iyi güzel de. Adamlar manyak cikarçıkar. Beklenmedik şeyler olur. Dikkat etmenizi öneririm.
Katılıyorum haklı iken haksız duruma düşüp ayriyeten ailenizin de başını belaya sokabilirsiniz.
Çok kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.Deger mi?
Böyle birine intikam için bile daha fazla katlanmazdim.Gitsin belasini başka yerde bulsun derdim.
 
Canim cidden saplanti olmus sende dedigin gibi.
Görmüssün artik adamin ne oldugunu daha ne istiyorsun ki?
Seni aptal yerine koyuyormus resmen.
Elinde artik ispatlar da var.

En nefret ettigim inkar eden ve karsisindakini aptal yerine koyan insanlardir. Yalanlari ortaya cikmadikca ortada ak kasik gibi gezinenler.

Yazismalari yolla ona iki üc birsey söyle bitti gitti.
Intikam almak vs uzun is.. gereksiz
 
İntikam planları yapmak yerine,bu adama olan saplantınızdan kurtulma yollarını arayın.
İlişkiler başlar,ilerler,bazen evlilikle,
bazen ayrılıkla sonuçlanır.
Yolunda gitmeyen bir ilişkide,taraflardan ikisinde de hata ve sorumluluk olduğunu düşünüyorum.
Nasıl intikam alabileceğiniz hususunda,
size akıl verip yol gösteren üyeleri de hayretle izliyorum.
Adam 'intikam öyle alınmaz,böyle alınır' deyip canınıza kastederse bu arkadaşlarımız,
ne hissedecekler acaba? Merak ediyorum.

Başka bir konuya daha yazdım.
Geçen yıl genç bir kadın,Bursa'da,trafikte bir adamla tartışma yaşıyor.
Sinirle adama küfredip,basıp gidiyor.
Adam belli etmeden takip edip,genç kadının
evini öğreniyor ve zile basıyor,
kapıyı açan kadını bıçaklayıp orda bırakıyor.
Ne yazık ki bir ağız kavgası yüzünden,
genç bir kadın hayatını kaybetti.

O nedenle intikam planları yaparken sonu nerelere uzanır? Diye de biraz düşünmenizi tavsiye ediyorum.
Ayrıca birinden intikam almak,onu dikkate almaktır.
Bu tip durumlarda sözkonusu kişiyle iletişimi kesip,onu hayatınızdan çıkarmak en doğrusu olur.
 
Yüzük isteme falan iyi güzel de önceden yaptığı gibi isteme olmadan terkederse, o zaman ne yapmayı düşünüyorsun? O potansiyel var bence onda.
En güzeli yazışmaları ona gönderip engellemek ve yoluna devam etmek.
Aileyi karıştırsan bile bişey elde edemezsin. En fazla biraz kızar sonra unuturlar.
 
aklıma geldi.

iki aile gelmişti acile hepsi kurşunlanmış baba anne iki oğlan, diğer ailenin babası hepsi kan revan içinde.

bütün acil yıkıldı kiminin durumu çok kötü hepsi birbirini soruyor oğlum nası eşim nası babam nası diye gerçekten yürek dağlayıcı bir sahneydi.

sonradan polis gelince öğrendik mesele kız isteme meselesiymiş. kız istemeye gitmişler de vermemiş falan kavga çıkmış.

insanların gururlarıyla oynamayın. sizinkiyle oynandığında bile canınız yanmış. ama karşınızdaki hak etse bile nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz.

tüm konuyu okuyayım dedim içim almadı herkes akıl vermiş çağır da hayır de vs. çocuk çocuk işler. sanıyor musunuz haaa peki o zaman diyip çekip gidecekler? aileler arası kavga çıkacak iş büyüyecek belki biri silah çıkaracak?

siz çocuk gibi ailenizi tehlikeye atmaya kalkana kadar 3 kez barıştığınız adama karşı dirayetli olmayı öğrenmeye çalışsanız daha iyi olur.
 

bu eski konunuz. adamın suçu yok konu sahibi. duyguları yeterli olmayan birini ite kaka ilişkiyi yürütüp evlenmeye zorlayan sizsiniz evlenseniz de boşanacaktınız. intikam alınacak bir şey yok burada.

terapiye gidin derim.
 
Geçmiş olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…