• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam fırsatı sizin elinize geçseydi ne yapardınız?

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
116
38
Almanya
Selam arkadaslar ben bundan bir bucuk sene önce esimle ayrilma noktasina gelmistim esim kiskancligindan dolayi internete girmemden süpheleniyordu vede nisanliyken beraber konustugumuz arkadaslardan, vede eski okul arkadaslarimla msnde arada bir görüsmemi kiskaniyordu. Herneyse bende rahatsiz oluyor diye hepsini sildim zaten msn den filan.

Ayrilma noktasina gelince esim gitmis ailesine erkeklerle msnde yazisiyor diye kötülemis beni. Sonra pisman oldu ve napip edip baristi benimle. Ailesiyle ogün bugündür kontagim yok ayri oldugumuz zamanda karsilikli edilen kavgalardan dolayi.

Baristikdan birkac ay sonra büyük eltim baska bir sebebden dolayi bizi aradi bagirip cagirdi ve internette erkeklerden yazisiyor mussun kocan gelip anlatti bize filan dedi. Neyse onun doldurusuna gelip kocamla kavga etmedim sonucta amacida buydu zaten.

Simdi daha bugün onun benimle hemen hemen ayni zamanda gelin olan ve bir cocugu olan kizinin eskiden gönül iliskisi olan biriyle yazismalarini gördüm. Adimi vermeden bir sms le kocasina yazip o yazilari okumasini saglasam mi bilmiyorum. Cok seytanca geliyor bana yapmak istemiyorum ama bir yandanda eltime büyük konusmanin sonucunu göstermek istiyorum.

Kizina gelince onunlada aramiz iyi degil iyiligini görmüs olsaydim aklima bile getirmezdim ama oda hakediyor aslinda.

Lütfen bana kizmadan yorumlar yapin ben canimin acisiyla böyle seyleri düsünüyorum normalde böyle seyler yapan biri degilim nitekim yapayim mi eminde degilim bukadar kötü olabilir miyim acaba kötükedihüso

ınsanız ve ıstemedımız kadar yerı gogu yıkacak kadar kotu olabılırz..
ıstedımızı yapabılır aklımızdan en seytanı dusunceler dahı gece bılır..
canınızı cok yakmıslar sızı anlıyorum ama sıze karsı yapılan bı hataya hata ıle karsılık vermenız sıze kotu duygular yaşatan bırıne sızınde aynı seylerı yaşatmanız nasıl olur..
elbette ılıskısı varsa ortaya cıkacaktır..
esı fark edecektır..
elıme ıntıkam fırsatı gecse ıdı sakınlıgımı koruru ıdım nasıl olsa yapılan her kotuluk karsılıgınızı bulur ..bazen sessızlık suskunluk gerı cekılmek daha ıyı oluyo..
dılerım yorumum sızı ıncıtmemısdır..

bence yapma o başkasından belasını bulsun intikam soğuk yenir diye bir söz olsada ama sana yine bu konuyu açarsa sende gördüklerini ona söyle kaydirigubbakcemile5

İntikamı kimden almayı düşünüyorsunuz anlamadım..
Eşinizden mi eltinizden mi?
Sizin başka erkeklerle yazıştığınız lafını ortaya atan eşiniz değil mi?
Eltiniz sadece gaza gelmiş,yanlış anlamadıysam..

hataya hatayla yönelmek bence iyi değildir.. bırakın ne hali varsa görsün ALLAHA havale edin.. Sonuçta eşinizle şuan aranız iyi öyle değilmi? ozaman bırakın ne hali varsa görsün diğer 3. şahıslar... yuva yıkanın yuvası olmaz derler işte oda senin yuvanı bozmak istemiş ama ayna şimdi kendisine dönmüşş ee nedemişler bi insan iftira atmadan önce yada diğer 3. şahsın hakkında konuşmadan önce bir dönüp kendinisine bakıcak kendisine ayna tutucak 2 kere düşünücek öyle devam edicek...
Dedimya Sadece Rabbime havale et Bence..

ama size bu iftirayı atan eltiniz değilmiş ki eşinizmiş.

o da eşinizin sözlerine inanarak aklınca sizi kırmaya çalışmış.

bence karışmayın bu işe elinize hiçbir şey geçmez çünkü.

bence aç eltine telefonu herşeyi söyle kızının yuvasını yıkmadan biraz da o üzülsün bakalım nasıl oluyormuş
ama bu konuda en büyük suç eşinin bu gerçek bile olsa sonuçta aynı yastığa baş koyduğu kadını nasıl bu kadar ayaklar altına alabilir bence kocandan al önce intikamını

Evet kocamin hatasi büyük bu konuda bunu biliyorum zamaninda beni cok üzdü gelgörelim ki ona bir sans daha vermisim oda hatalarindan bir ders cikardi ve ayni hatalara düsmedi birdaha. Konu burda sadece eltimin büyük konusmus olmasi ve büyük konustugunu bilmesini istemem.

Yazismalar yuva yikacak yazismalar degil acikcasi kizin yuvasini yikmayacaktir bunu biliyorum. Benim icim de allaha havale et diyor ama iste biryandanda seytan dürtmüyor degil.

mmeerrwee cim, telefon acip onlara söylersem kavga cikar olaylar büyür. Ben daha ziyade kocasina internetten sms atip linki vermeyi düsündüm isimsiz olarak. Ama bilmiyorum böyle birseyi kendimede yakistiramiyorum aah biraz Ferhunde cadiligi olsaydi keske bende hakediyorlar cünki.

bana da eltim aynı şekilde iftira etmişti nişanlıyken sabaha kadar msn de görüyorum başklarıyla konuşuyo die kendi napıyosa sabaha kadar allahtan ozaman nişanlım olan eşim tamah etmemişti sadece msn facebook kısıtlanmıştı ortak hesap haline gelmişti aradan zaman geçti biz evlendik ve geçenlerde öğrendim ki o eltim kocaman bi oğlu olmasına rağmen internetten tanıdığı bi adama kaçmış çocuğunu da bırakıp. bunu bütün herkes biliyo oturduğumuz muhitte. eee dedim ilahi adalet allahın sopası yok. arayıp çok istedim kayınpeder kaynanaya kaynıma geçmiş olsun naberrr demek ama yapmadım. sadece allahın adaletine şükür ettim. ama bunu ilk ben farketseyim ben başklarını haberdar ederdim. bana onca kötülük yapan bi insanın yanına bırakmazdım böyle bi fırsatı kullanırdım.

bence çok yanlış olur. bir kere hatanın büyüğü eşinizde ki sadece ikinizi ilgilendiren bir konuyu ailesine anlatmış. yine de eltinizden intikam almak isteseniz bile kızının günahı ne? onun bu olayla hiç ilgisi yokken onu neden araya katıyorsunuz ki?

Zamanında ayrılmak üzere olan arkadaşım ve eşi birbirleriyle ilgili herkese akıl almaz ithamlarda bulunmuşlardı. Yapmayın etmeyin dedikçe olayın boyutunu değiştirip iftiralara kadar götürdüler. Adam karım beni patronuyla aldatıyor dedi, kadın ise babamın parasını yiyen parazit, bana iftira atıyor, ben aldattıysam o da benim p.... yaptı dedi. Bunlar yazabildiklerim. O zamanki hırsla çirkefliğin her türlüsünü yaptılar. Boşandıktan 1 ay sonra tekrar evlendiler ama zamanında söyledikleri bu sözler her iki tarafın ailesi tarafından kullanıldı, huzurları kalmadı. Ailelere durumu açıkladılar biz kızgınlıktan öyle dedik dediler ama aileler inanmadı. Ben bizzat her iki tarafın ailesiyle görüştüm durumu anlattım ama aileler, şimdi evlendiler ya onun için böyle söylüyorlar dediler. Yani inanmadılar zamanında kızgınlıkla söylenen söylerin asılsız olduğuna. Öyle pişman oldularki sonunda dayanamayıp tekrar ayrıldılar. Çünkü atılan iftiralar malesef aileler tarafından unutulmuyor, her ne kadar kızgınlıkla yaptım söyledim denilse de malesef çamur atılınca izi kalıyor.
Sizin durumunuzu okurken aklıma geldi arkadaşlarım. Sonuçta eltiniz densizce yüzünüze vurmuş yani aklı sıra sizin açığınızı söyleyerek sizi alt etmek istemiş ama unutmayın ki eltinizi buna inandıran bizzat eşinizdir. Bence eşinizi karşınıza çekip yaptığının nelere mal olduğunu göstermeniz lazım. Olayda eşiniz %95 suçlu, eltiniz ise %5.
Bu yüzden bence içinizdeki acıyı (inanın nasıl bir acı çektiğinizi anlıyorum) böyle intikamlarla soğutmaya çalışmayın. Bence olay dahada büyür. Eşinizin lafı büyütülür başka boyutlara çekilir, işin içinden çıkılmaz bir bir hal alır. Yani kaş yapayım derken göz çıkartırsınız. Tüm aile üstünüze gelir, hakkınızda söylenen (eşiniz tarafından uydurulan yalandan) laflar bire bin katılarak tekrar önünüze konulur.
Bırakın suçlu olan Allahtan bulsun cezasını.

hersey ortaya cıkar zaten o ettiğini bulur.siz hic bulaşmayın sonra kotu yine siz olursunuz bi şekilde aklarlar kendilerini siz iftiracı olursunuz boşverin Allaha havale edin

intikam alacağın kişi eltin kızı değil..

ortada kalırsın hiç bulaşma

aynı fırsat benimde elime geçti diyebilirim..
ama sonunda ne olacak o benim açığımı yakalayacak ben onun derken yıllar geçer gider..
O zaten belasını bulacak diyorum..ALLAHA HAVALE EDİYORUM!!
Saflığımdan onu düşündüğümden yararlandı arkadaşım!! gelecektekii eltiiimmm!!
Ama sonra bana kaynanasının,kayınpederinin,kaynının dedikodusunu yaptı..
Bende düşündüm gidip söyleyim herkes kimin ne mal olduğunu öğrensin dedim..
Aslında hala istesem yapabilirim ama dediğim gibi ben kötü olucam..
Ömrümü eğer ilerde evlenirsek:Saruboceq: didişerek geçirmek istemiyoum..

Selam arkadaslar ben bundan bir bucuk sene önce esimle ayrilma noktasina gelmistim esim kiskancligindan dolayi internete girmemden süpheleniyordu vede nisanliyken beraber konustugumuz arkadaslardan, vede eski okul arkadaslarimla msnde arada bir görüsmemi kiskaniyordu. Herneyse bende rahatsiz oluyor diye hepsini sildim zaten msn den filan.

Ayrilma noktasina gelince esim gitmis ailesine erkeklerle msnde yazisiyor diye kötülemis beni. Sonra pisman oldu ve napip edip baristi benimle. Ailesiyle ogün bugündür kontagim yok ayri oldugumuz zamanda karsilikli edilen kavgalardan dolayi.
Baristikdan birkac ay sonra büyük eltim baska bir sebebden dolayi bizi aradi bagirip cagirdi ve internette erkeklerden yazisiyor mussun kocan gelip anlatti bize filan dedi. Neyse onun doldurusuna gelip kocamla kavga etmedim sonucta amacida buydu zaten.

Simdi daha bugün onun benimle hemen hemen ayni zamanda gelin olan ve bir cocugu olan kizinin eskiden gönül iliskisi olan biriyle yazismalarini gördüm. Adimi vermeden bir sms le kocasina yazip o yazilari okumasini saglasam mi bilmiyorum. Cok seytanca geliyor bana yapmak istemiyorum ama bir yandanda eltime büyük konusmanin sonucunu göstermek istiyorum.

Kizina gelince onunlada aramiz iyi degil iyiligini görmüs olsaydim aklima bile getirmezdim ama oda hakediyor aslinda.

Lütfen bana kizmadan yorumlar yapin ben canimin acisiyla böyle seyleri düsünüyorum normalde böyle seyler yapan biri degilim nitekim yapayim mi eminde degilim bukadar kötü olabilir miyim acaba kötükedihüso

Esinin yaptigi gercektende cok büyük bir hata....ailesine böyle birsey anlatmakla senin düstügün durumu hicmi düsünmemis?

Hayir birde barisma niyeti olan bir insan nasil böyle birseyi ailesi ile paylasir?

Neyse olan olmus diyelim.....

Bence sen esinin hirsini eltinden ondan bundan cikarmak istiyorsun canim. Lüften darilma kizma ama cok yanlis bir düsünce.
Eltin bir kavga bir tartisma esinasinda bunu yüzüne vurmasi hos olmasada, olabilir, cünkü insaniz dilin kemigi yok, malesef....

Hem bu iftirayi sana kocan atmis, eltin degil....

Birak kim ne halt yiyorsa yesin....eltinin kizindan intikamini almakla esini affedemezsin:delphin:

Cünkü bence asil sorun burda...sen hala tam olarak esini affedemedin.

Son düzenleme:
Bana kalırsa düşündüğünü aynen yap canım.Senin yerinde ben olsam en az bunu yapardım.Hatta kafayı yorup,daha vurucu bir darbe de olabilir.Herkes haddini bilsin bu dünyada.Kızı da sonuçta doğru birşey yapmıyor.Bu sayede annesinin ağzının payını vermiş ol.KESİNLİKLE YAP!

Öncelikle sunu söylemek istiyorum fikirleriniz benim icin cok önemli ve hepsinide dikkate aliyorum. Yanliz suna bir aciklik getirmek istiyorum. Ben esimi coktan affettim cünki o cezasini fazlasiyla cekti. Ancak ayrilma noktasina geldigimizde aslinda esimin ailesinin beni hic istemedigini ve sevmedigini anladim cünki birakin baristirmayi, benimle baristigi icin esime küstüler. Esimde bende evlendigimizde cok tecrübesizdik cogu seyleri hata yaparak ögrendik, cok kötü günler gecirdik ama birbirimizden nefret ettigimiz anlarda bile birbirimizi cok sevdik. Hatalarindan bir ders cikardigi ve eski hatalarina düsmedigi icin esimi affettim onu affetmedigim dogru degil, o benim sahip oldugum en degerli varlik.

insan esini bir sekilde affediyor olanlari unutuyor ama araya girip herseyi daha da yokusa sürenleri affedemiyor. Cok düsündüm onlar bana bunlari yaparken hepsinin kizlari var acaba banya yapdiklari kendi kizlarinin basina gelmez mi diye ve geldigini kendi gözlerimle gördüm simdi ve bunu onlarin gözlerine sokmak istiyorum.

Arkadasim eltinin kizini sana neyapdi onun ne sucu var demis, arkadasim onun ve hepsinin tek tek ne sucu oldugunu en iyi ben bilirim. Baskasindan intikam almak icin sucsuz bir insani kullanacak bir insan degilim ben emin ol

Back
X