- Konu Sahibi _chocolate_
Arkadaslar ben kendimi ifade edemiyorum galiba.. Konu artik su sunu demis bu bunu demis degil, sadece eltimin büyük konusmus olmasi. Söylenenler sadece bir detay. Konu burda esim degil sürekli esimin sucunu söylüyorsunuzda olmus bitmis gitmis ayni olaylari corba gibi isitip isitip gündeme koysaydim bu evlilik yürümezdi zaten. Esimi affettim diyorum yine eltinin sucu yok kocanin sucu diyorsunuz ve konunun disina cikiyorsunuz tekrar.
Konu burda ne söylenildigi degil, sadece bazi seylerin basa kalkilmasi, yüze vurulmasi ve sonuc olarakta kendi kizindan bulmus olmasi.
Neyse zaten böyle bir kötülük yapmamaya karar verdim sadece kim oldugumu belli etmeden ona yazdim ve gözünü korkuttum bu onun yeterince sinirlenmesine yetti zaten...Bu korku ona yeterde artar bile.
Konu burda ne söylenildigi degil, sadece bazi seylerin basa kalkilmasi, yüze vurulmasi ve sonuc olarakta kendi kizindan bulmus olmasi.
Neyse zaten böyle bir kötülük yapmamaya karar verdim sadece kim oldugumu belli etmeden ona yazdim ve gözünü korkuttum bu onun yeterince sinirlenmesine yetti zaten...Bu korku ona yeterde artar bile.