• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam fırsatı sizin elinize geçseydi ne yapardınız?

Arkadaslar ben kendimi ifade edemiyorum galiba.. Konu artik su sunu demis bu bunu demis degil, sadece eltimin büyük konusmus olmasi. Söylenenler sadece bir detay. Konu burda esim degil sürekli esimin sucunu söylüyorsunuzda olmus bitmis gitmis ayni olaylari corba gibi isitip isitip gündeme koysaydim bu evlilik yürümezdi zaten. Esimi affettim diyorum yine eltinin sucu yok kocanin sucu diyorsunuz ve konunun disina cikiyorsunuz tekrar.

Konu burda ne söylenildigi degil, sadece bazi seylerin basa kalkilmasi, yüze vurulmasi ve sonuc olarakta kendi kizindan bulmus olmasi.

Neyse zaten böyle bir kötülük yapmamaya karar verdim sadece kim oldugumu belli etmeden ona yazdim ve gözünü korkuttum bu onun yeterince sinirlenmesine yetti zaten...Bu korku ona yeterde artar bile.

o kadar kotu bir insan olmayin bence. cok ayip bir sey dusundugunuz plan. esiniz ailesine karisi hakkinda erkeklerde internette konusuyor demis, bu konuda tavriniz ne oldu esinize karsi? hic kizmadiniz mi bu yaptigi ayiba? cunku sizi bu duruma sokan kisi esiniz ve sinirinizi baskasindan degil esinizden cikarmaniz gerek...en yakinim dediginiz insandan yani...esler arasinda ne olursa olsun sorunlar ailelere asla yansitilmamali cunku esler barisir ve aralarindaki sorunlari cozerler, unutabilirler ama aileler unutamaz ve sizin yasadiginiz sorunlar yasanir. esinizle konusun bir daha sorunlarinizi ailesine anlatmasin yoksa yine kotu olan siz olursunuz

valla siz kızıyorsunuz ama konu maalesef eltinizin söyledikleri değil.
şimdi ya da zamanında söyledikleri de değil.
hatta konu eşinizin ailesinin zamanında siz ayrılın diye işi yokuşa sürmeside değil.
tüm suç eşinizde.
eşiniz zamanında ayrılsanız dahi sizin namusunuza laf edecek,laf ettirecek biri olmasaydı ne ailesi size zamanında sırt çevirirdi ne de eltinizin şimdi konuşacak lafı olurdu.
siz namusunuzu dile sakız eden eşinizi affetmişsiniz de eltinizimi affedemiyorsunuz.
benimde oğlum karısının msnde erkeklerle yazıştığını bana söylese, ne yalan söyleyeyim ben de barışsınlar istemez, elimden geleni ardıma koymazdım.
siz eltiniz şimdi size bu lafları ettiği için eltinize değil, geçmişte bu kadar ileri gidip sizin için insanların ağzına laf veren eşinize kızın.
eltinizin kızının hiç kabahati yok.
çok yerdiğiniz o insanların konumuna düşersiniz bu şekilde.
üstelik mesaj yazıp korkutmakta açık açık söylemek kadar yanlış ve sinsice.
yanlış yapmışsınızmirmirmirmir

Arkadaslar ben kendimi ifade edemiyorum galiba.. Konu artik su sunu demis bu bunu demis degil, sadece eltimin büyük konusmus olmasi. Söylenenler sadece bir detay. Konu burda esim degil sürekli esimin sucunu söylüyorsunuzda olmus bitmis gitmis ayni olaylari corba gibi isitip isitip gündeme koysaydim bu evlilik yürümezdi zaten. Esimi affettim diyorum yine eltinin sucu yok kocanin sucu diyorsunuz ve konunun disina cikiyorsunuz tekrar.

Konu burda ne söylenildigi degil, sadece bazi seylerin basa kalkilmasi, yüze vurulmasi ve sonuc olarakta kendi kizindan bulmus olmasi.

Neyse zaten böyle bir kötülük yapmamaya karar verdim sadece kim oldugumu belli etmeden ona yazdim ve gözünü korkuttum bu onun yeterince sinirlenmesine yetti zaten...Bu korku ona yeterde artar bile.

Eşinizin yaptığına olmuş bitmiş gitmiş diyorsanız eltinizin size söylediği sözlerede aynını rahat rahat söylemeniz lazım.
Anladığım kadarıyla siz eşinizi ve eşinizin söylediklerini çoktan unutmuşsunuz. Peki eşiniz sayesinde dengesiz konuşan (ki daha önceki mesajımdada yazmıştım kim olsa bu lafı koz olarak kullanır size diye) eltini eltinizin söylediklerini niye unutmuyorsunuz.
Hatta kininiz eltinizlede sınırlı kalmamış ve kızına kadar uzanmış. Açıkcası ben artık bu intikam duygusunun altında başka derin mevzular olduğuna inanmaya başladım. Çünkü hiç bir mantık kuralı eşinizi affettirip eltinizin bu lafına kinlenmenizi açıklayamaz.
Eltinizin bazı şeyleri başınıza kaktığını söylemişsiniz, tabiki kakacak. Çünkü siz onun gözünde malesef eşiniz sayesinde kötü bir yer edindiniz.
Neyse siz sordunuz bir cevapladık pek hoşlanmadınız ama gerçek malesef bu. Siz ginede eşinizle mutlu olmaya bakın.

aman allahim bir es karisina namusuna nasil iftira eder.boyle birseyi nasil affettiniz.
bende burbuka gulsum sultana katiliyorum.
siz esinizi affetiginizi saniyorsunuz ama afedememissiniz daha.
bosuna eltinizden yada kizindan intikam almaya calismayin.
once esinize bakin.

kadının düşmanı yine kadın.
aman kocacığına tek laf etme kırılır mazallah, olurmu abla :kahve:

o kadar kotu bir insan olmayin bence. cok ayip bir sey dusundugunuz plan. esiniz ailesine karisi hakkinda erkeklerde internette konusuyor demis, bu konuda tavriniz ne oldu esinize karsi? hic kizmadiniz mi bu yaptigi ayiba? cunku sizi bu duruma sokan kisi esiniz ve sinirinizi baskasindan degil esinizden cikarmaniz gerek...en yakinim dediginiz insandan yani...esler arasinda ne olursa olsun sorunlar ailelere asla yansitilmamali cunku esler barisir ve aralarindaki sorunlari cozerler, unutabilirler ama aileler unutamaz ve sizin yasadiginiz sorunlar yasanir. esinizle konusun bir daha sorunlarinizi ailesine anlatmasin yoksa yine kotu olan siz olursunuz

Tamamen katiliyorum..biraz olgun davranmak gerek.. :oklava:

sizin yapmayı düşündüğünüzü; ancak eltiniz hakkınızda asılsız dedikodular çıkarmış olsa, yapılabilirdi belki..
bırakın eltinizi de kızına da, madem kontağınız yok, Allah selamet versin hepsine deyin, geçin..

Evet sizinde dediginiz gibi kari koca barisiyor ve araya girenler kötü oluyor.Ben esimin yapdigi hatanin basindan beri farkindayim ve oda farkinda. Biz evlendigimizde olgun degildik cahildik hatalari yapa yapa ögrendik eger onun pisman olduguna inanip affettiysem eski konulari sürekli gündeme getirerek huzurumu bozacak degilim.

Eltime gelince onun benimle yasit kizi var benden en az iki kat yasi var ve öyle düsünüyorum ki bazi konular elti bile olsa onlara düsmüyor.

Bana onu söylecek cesareti esimden aldi kabul ediyorum bu bir gercek ancak esim bir hata yapdi diye onun yapdiklarina karsi sus pus olup oturmam mi gerekiyor? Ben anlamiyorum sizler eltimi cok da sucsuz görmüssünüz ancak kendiniizi benim yerime koysaydiniz nekadar kirildigimi anlardiniz.

Ona bu cesareti veren kendi kocamda olsa benimde ona verecek cevaplarim vardi ve üstü kapali bir sekilde verdim cevabini. Cokta tedirgin oldu ve korktu bu bana yeter.

aman allahim bir es karisina namusuna nasil iftira eder.boyle birseyi nasil affettiniz.
bende burbuka gulsum sultana katiliyorum.
siz esinizi affetiginizi saniyorsunuz ama afedememissiniz daha.
once esinize bakin.

hmmmm demek affedememisim ilginc bayiliyorum benim icimi ve duygularimi benden daha iyi bilmek isteyen insanlara. Senin dedigin gibi esime bakiyorumda hatalarindan bir ders cikarmis ve ayni hatalari birdaha yapmamis. Bunun kavgasini ben esimle iki sene önce yapmisim bitmis. Eminim sende hatalar yapiyorsundur malum hepimiz insaniz, acaba sen ister misin yapdigin hata sürekli yüzüne vurulsun durup durup gündeme gelsin? Hic zannetmiyorum.

yorumsuz!

Evet sizinde dediginiz gibi kari koca barisiyor ve araya girenler kötü oluyor.Ben esimin yapdigi hatanin basindan beri farkindayim ve oda farkinda. Biz evlendigimizde olgun degildik cahildik hatalari yapa yapa ögrendik eger onun pisman olduguna inanip affettiysem eski konulari sürekli gündeme getirerek huzurumu bozacak degilim.

Eltime gelince onun benimle yasit kizi var benden en az iki kat yasi var ve öyle düsünüyorum ki bazi konular elti bile olsa onlara düsmüyor.

Bana onu söylecek cesareti esimden aldi kabul ediyorum bu bir gercek ancak esim bir hata yapdi diye onun yapdiklarina karsi sus pus olup oturmam mi gerekiyor? Ben anlamiyorum sizler eltimi cok da sucsuz görmüssünüz ancak kendiniizi benim yerime koysaydiniz nekadar kirildigimi anlardiniz.

Ona bu cesareti veren kendi kocamda olsa benimde ona verecek cevaplarim vardi ve üstü kapali bir sekilde verdim cevabini. Cokta tedirgin oldu ve korktu bu bana yeter.

Canım, sen burada bizim yazdıklarımızı tamamen yanlış anlamışsın. Kimse eltin baştan sona haklı demedi. Sen olayın sadece görmek istediğin kısmını gördüğün için böyle konuşuyorsun.
Eltin densizlik etmiş evet kabul ediyoruz ama eltin ortada hiç bir şey yokken sana böyle bir densizlik etseydi haklıydın. Eltin neden bu sözü söyledi sen ona bakacaksın. Eşinin senin hakkında çıkardığı dedikodu yüzünden söyledi. Yani olayın sebebi, kaynağı eşin. Sen tutup eltinden intikam almaya kalkıyorsun, bizde sana dedikki eltinden önce suç eşinin. Bence senin yapmam gereken şuydu, eşini karşına alacaktın ve ona "senin yüzünden yengen bana bunları söyledi, bundan sonrada ailenden böyle tepkiler alacağım belli. Yaptığın pisliği temizlemek sana düşer. Tüm aileni topla ve benide yanına alarak söylediklerinin bir iftira olduğunu, kızgınlıkla yaptığını söyle ve tüm ailenin önünde benden özür dile ailene de artık bu konuda kimse ağzını açmasın açan olursa ilişkilerimiz biter diye söyle" diyecektin.
Burada sitemlerin eltine veya başka birine değil eşine olmalı çünkü bütün bunların tek nedeni bu. Eşin bombanın fitilini ateşleyip patlatmış öyleyse temizliğinide o yapacak.
Bu arada bir arkadaş sormuşdu ama galiba cevabı gelmedi, sen eltinin kızının bu yazışmalarını nasıl gördün merak ettim.

Eşinizin yaptığına olmuş bitmiş gitmiş diyorsanız eltinizin size söylediği sözlerede aynını rahat rahat söylemeniz lazım. Anladığım kadarıyla siz eşinizi ve eşinizin söylediklerini çoktan unutmuşsunuz. Peki eşiniz sayesinde dengesiz konuşan (ki daha önceki mesajımdada yazmıştım kim olsa bu lafı koz olarak kullanır size diye) eltini eltinizin söylediklerini niye unutmuyorsunuz.

Evet eger eltiminde esim gibi yapdigindan pisman oldugunu veya birseyleri düzeltmeye calistigini birazcik olsun sezseydim onun hakkinda da aynisi söylerdim ve coktan unuturdum bundan emin olabilirsin.

Hatta kininiz eltinizlede sınırlı kalmamış ve kızına kadar uzanmış. Açıkcası ben artık bu intikam duygusunun altında başka derin mevzular olduğuna inanmaya başladım. Çünkü hiç bir mantık kuralı eşinizi affettirip eltinizin bu lafına kinlenmenizi açıklayamaz.

Neden söylediklerimin arkasinda sürekli baska seyler ariyorsunuz anlamis degilim. Esimi affetiyorum diyorum, aslinda affedememissin diyorsunuz. Konuyu acik acik anlatiyorum bun altinda baska derin mevzular var diyorsunuz bunuda ben anlamadim arkadasim ya.
Daha önceki olaylardan cok birikmis var bu ne ilk olay nede son olay, eger baska mevzu ile bunu kastediyorsan.

Eltinizin bazı şeyleri başınıza kaktığını söylemişsiniz, tabiki kakacak. Çünkü siz onun gözünde malesef eşiniz sayesinde kötü bir yer edindiniz.
Neyse siz sordunuz bir cevapladık pek hoşlanmadınız ama gerçek malesef bu. Siz ginede eşinizle mutlu olmaya bakın.

Ben bir eltinin özellikle böyle konulara karisarak basa kalkmasini ve büyük konusmasini senin kadar tabii bulmuyorum maalesef. Esin ona firsat verdiyse tabii ki sana laf söylecek diyorsunuz ama yeri gelince benim gereken karsiligi vermemi neden tabii bulmuyorsunuz anlamis degilim.

Canım, sen burada bizim yazdıklarımızı tamamen yanlış anlamışsın. Kimse eltin baştan sona haklı demedi. Sen olayın sadece görmek istediğin kısmını gördüğün için böyle konuşuyorsun.
Eltin densizlik etmiş evet kabul ediyoruz ama eltin ortada hiç bir şey yokken sana böyle bir densizlik etseydi haklıydın. Eltin neden bu sözü söyledi sen ona bakacaksın. Eşinin senin hakkında çıkardığı dedikodu yüzünden söyledi. Yani olayın sebebi, kaynağı eşin. Sen tutup eltinden intikam almaya kalkıyorsun, bizde sana dedikki eltinden önce suç eşinin. Bence senin yapmam gereken şuydu, eşini karşına alacaktın ve ona "senin yüzünden yengen bana bunları söyledi, bundan sonrada ailenden böyle tepkiler alacağım belli. Yaptığın pisliği temizlemek sana düşer. Tüm aileni topla ve benide yanına alarak söylediklerinin bir iftira olduğunu, kızgınlıkla yaptığını söyle ve tüm ailenin önünde benden özür dile ailene de artık bu konuda kimse ağzını açmasın açan olursa ilişkilerimiz biter diye söyle" diyecektin.
Burada sitemlerin eltine veya başka birine değil eşine olmalı çünkü bütün bunların tek nedeni bu. Eşin bombanın fitilini ateşleyip patlatmış öyleyse temizliğinide o yapacak.
Bu arada bir arkadaş sormuşdu ama galiba cevabı gelmedi, sen eltinin kızının bu yazışmalarını nasıl gördün merak ettim.

Hayir canim sanirim siz beni anlamiyorsunuz bu laflarin cikmasinin sebebi tabii ki esim zamaninda söylemedim mi saniyorsun su karina söylettigin laflara bak diye tabii ki söyledim. ben eltimi benim hakkimda laf cikardi diye suclamiyorum ki. Bir erkekle gercekten yazismis olsam dahi, yüzüme vurarak büyük konustu ve kendi kizindan buldu sonunda. Benim tek istegim bu bir sekilde eltime duyurmak anlatabildim mi?

Cikan laflarin sorumlusu esim ama ben beni hor görerek büyük konusmasinin intikami pesindeyim anlatabildim mi`??

Yazismalari görmem söyle oldu, bu kiz önce nisanliyken internetten biri yazmisti bana onu sormak icin nisanlisindan ayrildi mi diye. O kisinin profiline yazdigi birkac seyi gördüm.

Arkadaslar tekrar anlatayim size, siz konuyu yeni duydugunuz icin esime tepki göstermeniz normal ama benim icin eski ve halledilmis bir konu zamaninda kavgasini etmisim her aklima geldiginde tekrar kavga edecek degilim degil mi?

Lafi cikaran benim esimin sucu evet. Ben zaten Eltimden cikan laflarin intikamini almak derdinde degilim. Büyük konustu, hep kendi kizlari yokmus gibi davrandilar. Benim basima gelenler kendi kizlarinin basina gelmez sandilar. Tekrarliyorum Cikan laflarin sorumlusu esim ama ben beni hor görerek büyük konusmasinin intikami pesindeyim anlatabildim mi??

Konu sahibi arkadasim, eltinin yaptigni aff edemiyorsun, yanlis buluyorsun, peki neden eltinin yaptigi yanlisi sende yapiyorsun o zaman?
Simdi ödestik mantigi ile dahami mutlu oldun?:delphin:

Sana birsey söyleyimmi güzelim, esinin yaptigi sadece burda sinirli kalmicak, esinin ailesinle girdigin en ufak bir tartismada sürekli ilk yüzüne vurulan sey, sende erkeklerle mesajlasiyordun olacak, cünkü esin bir defa ortaligi bulandirmis, senin gül ismini lekelemis.....bunu temizlemek istesede, mutlaka bir yerde bunun izi kaldi senin üstünde..

O yüzden Allah kuru iftiradan saklasin demis atalarimiz.:kahve:

Her tartismada, her kavgada buna maruz kalicaksin, tek tek intikammi alicaksin insanlardan.

Milletin agzi torba degilki büzesin, malesef bu isler böyle!

Konu sahibi arkadasim, eltinin yaptigni aff edemiyorsun, yanlis buluyorsun, peki neden eltinin yaptigi yanlisi sende yapiyorsun o zaman?
Simdi ödestik mantigi ile dahami mutlu oldun?:delphin:!

Bu nekadar dogrudur bilemem ama evet inan icime su serpildi.

Sana birsey söyleyimmi güzelim, esinin yaptigi sadece burda sinirli kalmicak, esinin ailesinle girdigin en ufak bir tartismada sürekli ilk yüzüne vurulan sey, sende erkeklerle mesajlasiyordun olacak, cünkü esin bir defa ortaligi bulandirmis, senin gül ismini lekelemis.....bunu temizlemek istesede, mutlaka bir yerde bunun izi kaldi senin üstünde..

O yüzden Allah kuru iftiradan saklasin demis atalarimiz.:kahve:

Her tartismada, her kavgada buna maruz kalicaksin, tek tek intikammi alicaksin insanlardan.

Milletin agzi torba degilki büzesin, malesef bu isler böyle!

Dogru söylüyorsun güzelimde esimin hatasini ben kabul ediyorum ama zamani geri ceviremiyoruz ki. Bir sans daha verdim iste kolay degil ki bir yuvayi yikmak. Inan ben herseyin tek tek intikamini alsaydim simdiye seytan olmustum. Suandada yapdigim intikam degil bence, eger birsekilde kocasinin okumasini saglasaydim intikam olurdu. Sonucta cok zararli birsey yapdigimi sanmiyorum acikcasi aksine bundan sonra daha dikkatli olur diye düsünüyorum.

Eşini bu kadar kolay affedebildiysen bu laflarla ortalığı karıştırdı diye, eltini de affetmelisin bence..

Sonuçta ateşe ilk kibriti çakan senin eşin...Milletin ağzına laf veren senin eşin..Eee onu affettiysen diğerlerini de affetmelisin..

Diğer topicte de gururumu ayaklar altına alıp eşimi seçtim vs tarzında yorumların var..
Yani çok kötü olaylar yaşamışsın ama eşini affetmişsin, bu durumda diğer insanlara karşı da kinini kalbinden çıkar bence...

Etme bulma dünyası bence Allah onları sınıyor sizin sabrınızı değil.
Allah'a havale edin kimseye böyle bir kötülük yapmaya değmez çünkü vicdanınız böyle bir şeye emin olun seneler boyunca sessiz kalmaz içinizi kemirir durur yapacağınız intikam...
Allah onları zaten yeterince cezalandırmaya başlamış...

Arkadaslar tekrar anlatayim size, siz konuyu yeni duydugunuz icin esime tepki göstermeniz normal ama benim icin eski ve halledilmis bir konu zamaninda kavgasini etmisim her aklima geldiginde tekrar kavga edecek degilim degil mi?

Lafi cikaran benim esimin sucu evet. Ben zaten Eltimden cikan laflarin intikamini almak derdinde degilim. Büyük konustu, hep kendi kizlari yokmus gibi davrandilar. Benim basima gelenler kendi kizlarinin basina gelmez sandilar. Tekrarliyorum Cikan laflarin sorumlusu esim ama ben beni hor görerek büyük konusmasinin intikami pesindeyim anlatabildim mi??

Anlatabildin tabii de..
ben de sana o halde şunu sorayım:
Tüüüm bunlara asıl sebebiyeti veren eşinden nasıl bir intikam almayı düşünüyorsun..?? Yani eltin hatalı ok büyük konuştu sen de bir şekilde başına kakmak istiyorsun büyük konuşmasını ve intikam alacaksın tamam orayı anladık da..Bu durumda eşinden daha büyük bir intikam alman lazım..mantıken yani:)

bıırnde bı ıntıkam alacaksan bence o kocan olmalı ..o kadının ne gunahı varkı kocana hesabını sor ...bence bunu yaparsan ck buuyk sonuclar dogura bılrı yılarca vıjdan azabı cekersın bence dusunceelrınını hemen sıl...aklından

Back
X