E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi _chocolate_
Sen benim yazdigimi anlamadigin halde yorum yapmissin. benim anlamadigim ise, hadi 1 dedigimi anlamadin 2. anlamadin yani hicbirini mi anlamadin??
Söyle yazmisim degil mi?
Eminim sende hatalar yapiyorsundur malum hepimiz insaniz, acaba sen ister misin yapdigin hata sürekli yüzüne vurulsun durup durup gündeme gelsin?
Yani demek istemisim ki siz (bunu suan okuyan sahis) gecmiste hata yapmissinizdir ve etrafinizdaki insanlar sürekli yapdiginiz hatayi yüzünüze vursun ister misiniz? Ki ben esimin yüzüne vurayim sürekli yapdigi hatayi. üstelik en az 10 mesajdir size esimi neden affettigimi neden ondan acisini cikarmadigimin aciklamasini yapiyorum anlamak mi istemiyorsunuz? Ki suanda kendime bile inanamiyorum bunun aciklamasini yapdigima!
Kibarca söyledim olmadi, biraz daha kaba söylemek zorundayim kusura bakmayin! Esim hakkinda yorum yapma hakkini size kimse vermedi. Konu bambaska birsey oldugu halde esimi dolamissiniz dilinize papagan gibi tekrarliyorsunuz esiniz hatali esiniz hatali esiniz hatali yahu birdefa yazdiklarima kulak verin ondan sonra yorum yapin allah askina!
Ben esim hakkinda yorum isteseydim onunla ilgili birsey sorardim, ancak konu burda baska birseyken esim hakkinda yorum yapma hakkini nerden buluyorsunuz? Hadi birdefa söylediniz iki defa söylediniz ayni sey 30 kere söylenir mi?!
Evet artik sinirlenmeye basliyorum cünki yorum yapmanizi istemedigim ve istemedigimi birkac sefer söyledigim konular hakkinda israrla yorum yapiyorsunuz lütfen yorum yapacaksaniz konunun icinde kalin konu esim degil
iyi de arkadasim sah damarina mi bastim nedir.
bu kadar insan yorum yapmis bircok kisi. ben dahil esiniz hakkindada yorum yapmis.
bula bula benim yorumumami bu kadar takildiniz.
anliyorum sinirinizi ofkenizi tabi birsuru kisi esinizin haksizligini yuzunuze vurunca sizde bunun acisini biryerlerden cikarma ihtiyaci hissediyorsunuz.aynen bu olayda oldugu gibi esinizi afediyorsunuz ama acinizi hirsinizi eltinize ve kizina maal ediyorsunuz .bu guzel bir ornek oldu.
herkes yazmis yazmis takildin benim yoruma.
inan ne yaparsan yap burada hickimsenin umrunda degil.
ayrica herkes istedigi gibi yorumunu yapabilir.
buraya bir konu aciyorsan her yoruma acik olucaksin.
bende yorumumu yaptim.
sizin yazdiklariniza bakarak ben git eltinden intikam al diyemem demem.esinizi anlatmasaydiniz konu sadece eltine yonelik olsaydi o zaman farkli yorum yapardim.
ama esim gitti ailesine boyle boyle demis dersen, sonrada eltime buyuk konusmasinin cezasini vermek istiyorum dersen bende derim ki allah buyuk dikkat et.
BANA GORE bir erkek namusuna yatagina aldigi karisina baska baska erkeklerle chat yapiyor yok bilmem ne yapiyor derse gidip beni ailesine anlatiyorsa bende daha ne onun yuzune bakarim nede bir araya gelirim..(kesinliklle bana iftira atan kocamla asla barismazdim.)
gidecem esimi affedicem ki(affedilir sey degil yarin oburgunde beni aldatti der) sonra eltim bana laf aticak bende eltimden intikam alicam.
siz eltinizden intikam alsaniz ne olur almasaniz ne olur sizin adiniz kirlenmis birkere.kirletende esiniz.icinize siniyorsa ne ala. mutluluklar.
anliyorum gerceklele yuzlesmek cok acidir. caniniz cok yaniyor ama iste boyle.
Son düzenleyen: Moderatör: