İntikam fırsatı sizin elinize geçseydi ne yapardınız?

Sen benim yazdigimi anlamadigin halde yorum yapmissin. benim anlamadigim ise, hadi 1 dedigimi anlamadin 2. anlamadin yani hicbirini mi anlamadin??

Söyle yazmisim degil mi?

Eminim sende hatalar yapiyorsundur malum hepimiz insaniz, acaba sen ister misin yapdigin hata sürekli yüzüne vurulsun durup durup gündeme gelsin?

Yani demek istemisim ki siz (bunu suan okuyan sahis) gecmiste hata yapmissinizdir ve etrafinizdaki insanlar sürekli yapdiginiz hatayi yüzünüze vursun ister misiniz? Ki ben esimin yüzüne vurayim sürekli yapdigi hatayi. üstelik en az 10 mesajdir size esimi neden affettigimi neden ondan acisini cikarmadigimin aciklamasini yapiyorum anlamak mi istemiyorsunuz? Ki suanda kendime bile inanamiyorum bunun aciklamasini yapdigima!

Kibarca söyledim olmadi, biraz daha kaba söylemek zorundayim kusura bakmayin! Esim hakkinda yorum yapma hakkini size kimse vermedi. Konu bambaska birsey oldugu halde esimi dolamissiniz dilinize papagan gibi tekrarliyorsunuz esiniz hatali esiniz hatali esiniz hatali yahu birdefa yazdiklarima kulak verin ondan sonra yorum yapin allah askina!

Ben esim hakkinda yorum isteseydim onunla ilgili birsey sorardim, ancak konu burda baska birseyken esim hakkinda yorum yapma hakkini nerden buluyorsunuz? Hadi birdefa söylediniz iki defa söylediniz ayni sey 30 kere söylenir mi?!

Evet artik sinirlenmeye basliyorum cünki yorum yapmanizi istemedigim ve istemedigimi birkac sefer söyledigim konular hakkinda israrla yorum yapiyorsunuz lütfen yorum yapacaksaniz konunun icinde kalin konu esim degil

iyi de arkadasim sah damarina mi bastim nedir.
bu kadar insan yorum yapmis bircok kisi. ben dahil esiniz hakkindada yorum yapmis.
bula bula benim yorumumami bu kadar takildiniz.
anliyorum sinirinizi ofkenizi tabi birsuru kisi esinizin haksizligini yuzunuze vurunca sizde bunun acisini biryerlerden cikarma ihtiyaci hissediyorsunuz.aynen bu olayda oldugu gibi esinizi afediyorsunuz ama acinizi hirsinizi eltinize ve kizina maal ediyorsunuz .bu guzel bir ornek oldu.

herkes yazmis yazmis takildin benim yoruma.
inan ne yaparsan yap burada hickimsenin umrunda degil.
ayrica herkes istedigi gibi yorumunu yapabilir.
buraya bir konu aciyorsan her yoruma acik olucaksin.
bende yorumumu yaptim.
sizin yazdiklariniza bakarak ben git eltinden intikam al diyemem demem.esinizi anlatmasaydiniz konu sadece eltine yonelik olsaydi o zaman farkli yorum yapardim.
ama esim gitti ailesine boyle boyle demis dersen, sonrada eltime buyuk konusmasinin cezasini vermek istiyorum dersen bende derim ki allah buyuk dikkat et.
BANA GORE bir erkek namusuna yatagina aldigi karisina baska baska erkeklerle chat yapiyor yok bilmem ne yapiyor derse gidip beni ailesine anlatiyorsa bende daha ne onun yuzune bakarim nede bir araya gelirim..(kesinliklle bana iftira atan kocamla asla barismazdim.)
gidecem esimi affedicem ki(affedilir sey degil yarin oburgunde beni aldatti der) sonra eltim bana laf aticak bende eltimden intikam alicam.
siz eltinizden intikam alsaniz ne olur almasaniz ne olur sizin adiniz kirlenmis birkere.kirletende esiniz.icinize siniyorsa ne ala. mutluluklar.
anliyorum gerceklele yuzlesmek cok acidir. caniniz cok yaniyor ama iste boyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi de arkadasim sah damarina mi bastim nedir.
bu kadar insan yorum yapmis bircok kisi. ben dahil esiniz hakkindada yorum yapmis.
bula bula benim yorumumami bu kadar takildiniz.
anliyorum sinirinizi ofkenizi tabi birsuru kisi esinizin haksizligini yuzunuze vurunca sizde bunun acisini biryerlerden cikarma ihtiyaci hissediyorsunuz.aynen bu olayda oldugu gibi esinizi afediyorsunuz ama acinizi hirsinizi eltinize ve kizina maal ediyorsunuz .bu guzel bir ornek oldu.

herkes yazmis yazmis takildin benim yoruma.
inan ne yaparsan yap burada hickimsenin umrunda degil.
ayrica herkes istedigi gibi yorumunu yapabilir.
buraya bir konu aciyorsan her yoruma acik olucaksin.
bende yorumumu yaptim.
sizin yazdiklariniza bakarak ben git eltinden intikam al diyemem demem.esinizi anlatmasaydiniz konu sadece eltine yonelik olsaydi o zaman farkli yorum yapardim.
ama esim gitti ailesine boyle boyle demis dersen, sonrada eltime buyuk konusmasinin cezasini vermek istiyorum dersen bende derim ki allah buyuk dikkat et.
BANA GORE bir erkek namusuna yatagina aldigi karisina baska baska erkeklerle chat yapiyor yok bilmem ne yapiyor derse gidip beni ailesine anlatiyorsa bende daha ne onun yuzune bakarim nede bir araya gelirim..(kesinliklle bana iftira atan kocamla asla barismazdim.)
gidecem esimi affedicem ki(affedilir sey degil yarin oburgunde beni aldatti der) sonra eltim bana laf aticak bende eltimden intikam alicam.
siz eltinizden intikam alsaniz ne olur almasaniz ne olur sizin adiniz kirlenmis birkere.kirletende esiniz.icinize siniyorsa ne ala. mutluluklar.
anliyorum gerceklele yuzlesmek cok acidir. caniniz cok yaniyor ama iste boyle.

Hayir yanlis anlama ben sana veya senin yorumlarina takilmis degilim genel olarak söyledim ve dedigim gibi istemiyorum esim hakkimda yorum yapilmasini konu esim degilki. Bunu söyledigim halde tekrar tekrar esinden intikam al diyorlar cok sacma ve mantiksiz. On kere diyorum konu esimin laf cikarmasi degil, konu eltimin büyük konusmasi yine diyorlarki esinde suc eltini suclama bosuna.

Farzedelim söylenen dogru olsa, evet ben yazismisim birileriyle ozaman ne fark edecek yinede eltimin bizim iliskimize karismasina ve büyük konusmaya hakki yoktur. Eminim ben bunu yazdikdan sonra yine birileri cikip esinin sucu diyecek. Anlatamiyorum ki lafin cikmasi esimin sucu olabilir ama konu bu degil benim dediklerimi okumuyorlar mi yoksa anlamakmi istemiyorlar cözemedim.

Üstelik sende yine esimle ilgili yorum yapmissin. Bilmiyorum hangi mantikla esim hakkinda yorum yapilmasindan rahatsiz oluyorum dedigim halde yine yorum yapiyorsunuz anlamis degilim. Bence büyük saygisizlik bu rahatsiz oldugumu söyledigim halde hala konunun üzerine gitmeniz.

Üstelik herkez yorumunu yapabilir ama actigim konuyla ilgili yapabilir hickimsenin esimle benim hakkimda yorum yapmaya hakki yoktur böyle birseyi sormadigim sürece.

Benim adim kirlenmis degil kendinize gelin lütfen gercekten haddinizi asan yorumlar yapiyorsunuz. Duyan sanacak kötü yola düstüm okadar abartiyorsunuz. Istemedigim halde esimle ilgili dahada detayli yorum yapmanizi saygisizliginiza veriyorum sadece.

Bu konu burda kapanmistir bundan sonra sadece KONU ile ilgili yorumu olanlar yazsin. Kimse kendisini ilgilendirmeyen seylere burnunu sokmasin lütfen.

ablacım, diğer ablalarımın kardeşlerimin burda anlatmak istediği "git kocanın saçını başını yol" değil.
o eltinizden intikam mı her neyse ne almak istiyosanız, en güzel yolu eşinizi karşınıza alıp "bak senin kardeşinin karısı 2 yıl sonra senin ettiğin iftirayı etti bana. eğer huzur bozulmasını istemiyosan al o kadını karşına konuş" demek olacaktı. sizin eşiniz de o kadını karşısına alacak "ben karımla barışmışım sana noluyor da eski konuları açıyorsun?" dediği anda zaten o kadın ettiği lafa pişman olacak. bu olay yoksa bitmez. demişsiniz ki eltim yaptığından azıcık pişman olsa onu affetmeye hazırdım. kadn pişman değil. e kendi kızının yaptığını öğrense bile pişman olmaz. neden mi? e çünkü sizin gibi kendi kocasından işitmedi bunu. intikam alsanız, "senin kızın bak naaptı" diye gösterseniz de bi işe yaramaz. ne zaman kocanız alır bu insanı karşısına ve size laf söylememesi için gözünü korkutur, o zaman biter bu olay.

ama gördüğümüz kadarıyla siz bu kadarcık şey için bile kocanıza kıyamıyosunuz. eşinizle kötü olmamak adına, bir daha bu konuyu açmak istemiyorsunuz. ama kocanız devreye girip o insanların çenesini kapamadıkça siz daha çok laf işitirsiniz ablam.

ablacım, diğer ablalarımın kardeşlerimin burda anlatmak istediği "git kocanın saçını başını yol" değil.
o eltinizden intikam mı her neyse ne almak istiyosanız, en güzel yolu eşinizi karşınıza alıp "bak senin kardeşinin karısı 2 yıl sonra senin ettiğin iftirayı etti bana. eğer huzur bozulmasını istemiyosan al o kadını karşına konuş" demek olacaktı. sizin eşiniz de o kadını karşısına alacak "ben karımla barışmışım sana noluyor da eski konuları açıyorsun?" dediği anda zaten o kadın ettiği lafa pişman olacak. bu olay yoksa bitmez. demişsiniz ki eltim yaptığından azıcık pişman olsa onu affetmeye hazırdım. kadn pişman değil. e kendi kızının yaptığını öğrense bile pişman olmaz. neden mi? e çünkü sizin gibi kendi kocasından işitmedi bunu. intikam alsanız, "senin kızın bak naaptı" diye gösterseniz de bi işe yaramaz. ne zaman kocanız alır bu insanı karşısına ve size laf söylememesi için gözünü korkutur, o zaman biter bu olay.

ama gördüğümüz kadarıyla siz bu kadarcık şey için bile kocanıza kıyamıyosunuz. eşinizle kötü olmamak adına, bir daha bu konuyu açmak istemiyorsunuz. ama kocanız devreye girip o insanların çenesini kapamadıkça siz daha çok laf işitirsiniz ablam.

Hayir canim sorun o degil. Bu bana bir yil önce söylenmis bir söz. Esimle olan olaylar ise neredeyse iki yil olmus bir söz. Yani bir yil önce edilen lafin hesabini simdi sormak zaten mantiksiz olur. Nitekim zamaninda ben esime gerekeni söyledim zaten oda ailesini bunun sinirle söylenmis seyler oldugunu söyledi. Ogün bugündür ne ben ailesinden birsey duyarim nede onlar benden birsey duyar. Sirf esim belki ayda bir annesini görmeye gider bukadar.

Yani benim demek istedigim bu iki yil öncesinin kavgasi ve iki yil öncesinden yapilmis bu kavga, kiyamiyorum diye birsey yok. yani demek istedigim bütün bu olaylar olmus kavgalar olmus halletmisiz ve defteri kapatmisiz. Suanda yeni olan tek sey eltimin kizinin yapdiklarini ve büyük konusmasinin sonucunu görmüs olmam. Yoksa eski davalarin kavgasi iki sene önce yapilmis zaten simdi tekrar yapmanin ne mantigi var iste ben bunu her mesajimda anlatmaya calisiyorum.

canım 1 yılın ardndan bu ısle ortalıgı ıyıce bulandırırısın. valla ben 1 yıl once soyenen bır soz oldugunu bılseydım hemen fıkrımı eskı duygulerını deprestıröe derdım ve eltınle zaten suan gorusmeuyorun anladıgım kadarıyla o zaman evet bırak ne halı varsa gorsun derdım. 1 yıl gecmıs olayın ustunden o zaman ben tepkımı bellı ettım dıyorsun o zaman bıttı. ne olursa olsun kızının msjları ona gostererek ona buyuk konusmanın ne oldugunu anlatamazsın. zaten o olafı soylerken buyuk konusmayayım dememıs senın bu hareketınden sonramı oyle dusunecegını sanıyorsun. ıcını bosalt ve ayıyı ukusundan uynadırma

bence intikam almayı gerektirecek birşey değil.
bırakın yapan yaptığından utandsın, siz büyüklüğünüz asaletinizi koruyun.
ama ben görümcenizin bu konuyla ilgisini tam anlayamadım? eşinize sizi o mu söyledi ?

Hayir yanlis anlama ben sana veya senin yorumlarina takilmis degilim genel olarak söyledim ve dedigim gibi istemiyorum esim hakkimda yorum yapilmasini konu esim degilki. Bunu söyledigim halde tekrar tekrar esinden intikam al diyorlar cok sacma ve mantiksiz. On kere diyorum konu esimin laf cikarmasi degil, konu eltimin büyük konusmasi yine diyorlarki esinde suc eltini suclama bosuna.
hayir benim yorumlarima takildiniz cunku benim yorumlarimdan alinti yaptiniz.yani demekki bana ve benim yorumlarima takilmissiniz.esiniz hakkinda yorum yapilmasini istemiyorsaniz konunun icerigine esini katmayacaktin.

Farzedelim söylenen dogru olsa, evet ben yazismisim birileriyle ozaman ne fark edecek yinede eltimin bizim iliskimize karismasina ve büyük konusmaya hakki yoktur. Eminim ben bunu yazdikdan sonra yine birileri cikip esinin sucu diyecek. Anlatamiyorum ki lafin cikmasi esimin sucu olabilir ama konu bu degil benim dediklerimi okumuyorlar mi yoksa anlamakmi istemiyorlar cözemedim.

Üstelik sende yine esimle ilgili yorum yapmissin. Bilmiyorum hangi mantikla esim hakkinda yorum yapilmasindan rahatsiz oluyorum dedigim halde yine yorum yapiyorsunuz anlamis degilim. Bence büyük saygisizlik bu rahatsiz oldugumu söyledigim halde hala konunun üzerine gitmeniz.

Üstelik herkez yorumunu yapabilir ama actigim konuyla ilgili yapabilir hickimsenin esimle benim hakkimda yorum yapmaya hakki yoktur böyle birseyi sormadigim sürece.
bende tekrar tekrar yazdigim halde sizin anlamadiginizi dusunmeye basladim.bu konunun iceriginde sen senin esinde bulunuyor .sadece eltin icin yazmamissin. olayi detayli sen anlatmissin once actigin topiki tekrar gozden gecir.

Benim adim kirlenmis degil kendinize gelin lütfen gercekten haddinizi asan yorumlar yapiyorsunuz. Duyan sanacak kötü yola düstüm okadar abartiyorsunuz. Istemedigim halde esimle ilgili dahada detayli yorum yapmanizi saygisizliginiza veriyorum sadece.

kotu yola dustunuz demedi kimse. oyle bir yorum yazilmismis. sizde yazilanlari okumadan geciyorsunuz.
ama tabi siz kendinizi daha iyi tanirsiniz. boyle dusunuyorsaniz kimseyi ilgilendirmez.

Bu konu burda kapanmistir bundan sonra sadece KONU ile ilgili yorumu olanlar yazsin. Kimse kendisini ilgilendirmeyen seylere burnunu sokmasin lütfen.
siz ikidir yorumlarinizda ne papaganligimizi biraktiniz nede baska birseylerimizi. saygidan bahsediyorsunuz haalkisalkisalkisyorumlarinizi bir gozden gecirin.kim saygisiz hanimefendi!
istedigim yere istedigim sekilde yazarim. yorumumu yaparim.
ha simdi tekrar esim hakkinda yorum yapilmasini istemiyorum vs yazarsiniz bende diyroum ki konu iceriginde esinizle ilgili detayi vermemis olsaydiniz konu sadece eltinizle ilgili olurdu. bizde ona gore yorumlardik.
sizde bi okuyun tekrar tekrar bakalim.

walla kendi adıma konuşayım
ben kinciyimdir intikamımı alırım bi şekilde ama senin dediğini yapmam
o yazışmaları gördüğümü o kişiye imaa ederdim yanı bi nevi tehdit :)
ama yanlış anlaşılmasın direk söylemezdim davranışlarımla anlatmaya çalışırdım .
ama eşimi de asla affetmezdim. çok ayıp etmiş çünkü..

siz ikidir yorumlarinizda ne papaganligimizi biraktiniz nede baska birseylerimizi. saygidan bahsediyorsunuz haalkisalkisalkisyorumlarinizi bir gozden gecirin.kim saygisiz hanimefendi!
istedigim yere istedigim sekilde yazarim. yorumumu yaparim.
ha simdi tekrar esim hakkinda yorum yapilmasini istemiyorum vs yazarsiniz bende diyroum ki konu iceriginde esinizle ilgili detayi vermemis olsaydiniz konu sadece eltinizle ilgili olurdu. bizde ona gore yorumlardik.
sizde bi okuyun tekrar tekrar bakalim.

Ben saygisiz olanlara saygisiz davranma taraftariyim saygisiz davrandigimiz zaman karsidanda saygili cevap beklememek gerekir dogal olarak.

Ben saygisiz olanlara saygisiz davranma taraftariyim saygisiz davrandigimiz zaman karsidanda saygili cevap beklememek gerekir dogal olarak.

saygisizlik yapan once sizdiniz.papaganmis????
konunuza insanca yorum yazdik.
evet kendinizi anlattiniz su anda.
saygisizligi once yaptiniz sonra karsinizdakindende saygi bekleyemessiniz.
siz yorumumu alinti yaparak papagan damgasini vurdunuz.
ne dusunurseniz dusunun hickimseyi ilgilendirmiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kusura bakma kocan kisiliksiz biriymis nasil bir laf ettigini farikndamisin erkeklerle internette yazisiyormussun bunu nereye cekersen cek eltinde bunu solemis sana suclu eltinmi esinmi mantikli dusun bence eltinin kizinin seninle ne alakasi var sen o kizin yuvasini dagitirsan senin yuvanda kalmaz bence esin hatali evli bir insanin erkek arkadasinin olmasi bana ters kusura bakma sanirim senin bir takim oplaylar gecmis bilemem yani bir ornek elin camurlanmis karsindakine aaa senin elindekine bak daha pis demek

Allah allah arkadaslar 10 kere söyledim 11 kez söylemiyecegim ben bunun kavgasini iki sene önce yapmisim esimle gecmis hala esinden intikam almiyacak misin diyorsunuz. Insanin esiyle eltisi birmi esini mecbur affedeceksin kaldiki eltim yapdiklarindan pisman bile degil. Hala diyorsunuz esini affediyorsan eltinide affedeceksin. Niye affedecekmisim benden gelip özür mü dilemis yoksa onunla mi girecem her aksam yataga.

Lafin nerden ciktigi ayri bir konu ben büyük konustugu icin bu firsati degerlendirmek istiyorum diyorum hala lafi esin cikarmis diyorsunuz. Ben esim sucsuz demiyorum zaten hata yapdi özürünü diledi bir sekilde gönlümü aldi ama yine diyorsunuz esin suclu eltinin yapdigi normal.

Eltimin yapdigini cok normal buluyorsaniz birgün birisi size ayni seyleri yaparsa sizde karsiligini vermeyin sessiz kalin hatta hic olmamis gibi affedin olur mu

yahu konu eşim değil diyorsunuz ama öyle laflar ediyorsunuz ki cevap yazma ihticı hissediyorum.
yani eşinizi sırf aynı yatağa yatacaksınız diyemi affettiniz:1shok:
valla ayrılık arefesinde namusuma kadar iftira atan, beni el alemin diline sakız eden kocayla bırak yatağa girmek yakınımdan geçemez bir daha.
bak ben 12.kez söylüyorum.
sana kimse git eşinle kavga et demedi.
madem eşini affettin namusuna laf ettiği halde, o halde eltinide affetmek bu kadar zor olmamalı dendi.
olay buydu yani:delphin:

Konu sahibi arkadasim bak sana bir örnek vereyim.:hulya:

Bizim uzaktan akraba bir cift var, bunlar yeni evlendiginde adam sürekli kadinin pasakliligni her tarafta yaygara yapardi, gerek kendi ailesine gerek cevrede "Biktim su kadinin pisliginden pasakliligindan diye yakinirdi....

Gel zaman git zaman kadin gercektende acayip derecede degisti, belkide tecrüblendi, bir evi cekip cevirmeyi tertipi düzeni ögrendi.....lakin insanin adi cikacagina cani ciksin dememisler bosuna.
Birgün görümcesi ile tartismis herhangi bir konu yüzünden, o ona o ona derken görümcesinin ilk lafi...."Yaw sen sus pasakli, kardesim bile ne pasakli oldugnu söylüyordu bize" oldu.....:delphin:

Simdi görümce suclumu? Evet olabilir....ama görümceden ziyade esi suculudur bu kadinin.....Karsini pasakli pis diye afis eden oydu cünkü.....
Bizimde sana demek istedigmiz bu....kocani affettiysen bu olayin üstüne bir sünger cekebildiysen ki bu senin kararin tercihindir eltinin laflarinida umursamaman lazim.....

Gülsümcüm benim yazdiklarimi birdefa dahi okumadigini düsünüyorum yoksa tekrar tekrar ayni seyler yazmazdin. Bende tekrar tekrar ayni cevabi vermek zorunda kaliyorum sürekli. Bu senin görüsün, fikirlerini paylasman güzel ama sanki sizinle ayni düsünmek zorundaymisim gibi israrla ayni seyleri yaziyorsunuz. Herkezin fikri ayni olmak zorunda degil.

Üstelik asil esimin hakkinda konusulmasindan rahatsiz oldugumu söyledigim halde onun hakkinda yorum yapmaya dewam etmeyi birkenara koydum, esime KISILIKSIZ diyecek kadar ileriye giden insanlarin kisiliksiz oldugunu düsünüyor ve kötü sözü aynen sahibine iyade ediyorum.

Herkez düsüncesini söyleyebilir yorumunu yapabilir ama saygi cercevesi icinde.

Bizimde sana demek istedigmiz bu....kocani affettiysen bu olayin üstüne bir sünger cekebildiysen ki bu senin kararin tercihindir eltinin laflarinida umursamaman lazim.....

Asıl suçlunun eşiniz olduğunu gerçekten unutmuş durumdasınız sayın chocolate tamam diğer sayfalarda yazdıklarınızı hepimiz okuduk.
Ama şu anda size yardım etmeye çalışan herkese karşıt fikirliyse, sert davranmaya başlamışsınız...

Dediklerinizi biz anlıyoruz ama siz dikkat çektiğimiz noktayı anlamak istemiyorsunuz...
:umursamaz:
Sizin eşiniz sizi zamanında ezdirmişse bu laflar elbette ki başkasının diline düşer eşiniz o an sizi mağdur duruma düşürmüşse kadını haksız bulamazsınız...
yasakkelime yasakkelime

Asıl suçlunun eşiniz olduğunu gerçekten unutmuş durumdasınız sayın chocolate tamam diğer sayfalarda yazdıklarınızı hepimiz okuduk.
Ama şu anda size yardım etmeye çalışan herkese karşıt fikirliyse, sert davranmaya başlamışsınız...

Dediklerinizi biz anlıyoruz ama siz dikkat çektiğimiz noktayı anlamak istemiyorsunuz...
:umursamaz:
Sizin eşiniz sizi zamanında ezdirmişse bu laflar elbette ki başkasının diline düşer eşiniz o an sizi mağdur duruma düşürmüşse kadını haksız bulamazsınız...
yasakkelime yasakkelime

Sizin dikkat cektiginiz noktayi ben anlamak zorunda degilim ki neden sizinle ayni fikirde olma mecburiyetim olmadigini anlamiyorsunuz? Fikirler söylenir ama artik yorumlar cok uzadi abartildi esime kisiliksiz diyecek kadar ileriye gitti.

Madum o kadini okadar hakli buluyorsunuz hanimefendi allahta size böyle yapan bir elti versin. Malum nede olsa sizin icin cok normal sizin icin sorun olmamasi gerek.

Eger bazi kisiler esime kisiliksiz deme cürretinde bulunuyorsa bende kirici olmak zorundayim.

Sizin dikkat cektiginiz noktayi ben anlamak zorunda degilim ki neden sizinle ayni fikirde olma mecburiyetim olmadigini anlamiyorsunuz? Fikirler söylenir ama artik yorumlar cok uzadi abartildi esime kisiliksiz diyecek kadar ileriye gitti.

Madum o kadini okadar hakli buluyorsunuz hanimefendi allahta size böyle yapan bir elti versin. Malum nede olsa sizin icin cok normal sizin icin sorun olmamasi gerek.

Eger bazi kisiler esime kisiliksiz deme cürretinde bulunuyorsa bende kirici olmak zorundayim.

Cidden eltinizi haklı bulduğumuzu düşünüyorsunuz ya..
Ne diyeyim şaşırdım..akannehir
Bence oturun bir düşünün sakin kafayla,tüm yaşadıklarınızı...

Back
X