İntikam fırsatı sizin elinize geçseydi ne yapardınız?

Aynı şeyi bende yaşıyorum ama şeytan bitaraftan dürtüyor beni hadi sende yap diye kendimi tutuyorum o bana kötü davranan görümcemin öyle açıklarını buldumki söylesem evliliği bile biter ama susuyorum susuyorum bana bi bulaşırsa birdaha ağzını bile açarsa neler olabileceğii anlatacağım eminimki birdaha adımı bile anarken korkacak.....
ben benden değil Allahtan korkmasını isterdim ama madem öyle kıssasa kıssas

bence sende aynı şeyi yap...

hiç kimse içindeki nefreti kini benden daha iyi anlamayaz eminim....

Yok denizim, esini aff etmis arkadas.....

Insan esini bir sekilde aff ediyor diye yazmisti önceki yorumlarinda....:hulya:

Yok denizim, esini aff etmis arkadas.....

Insan esini bir sekilde aff ediyor diye yazmisti önceki yorumlarinda....:hulya:

Biliyorum canımyerimseniben ama mantıken insanın eşine daha çok kinlenmesi gerekiyor..CADIARZU

Yani eltiye 1, kocaya 2:)kaydirigubbakcemile3 olması lazım normalde de, koca affedildi tamam konu kapandı ama elti affedilemiyor konu kapatılamıyor...CADIARZU

Kocan gibi eltinde bir hata yapmış sana karşı ..Onu da affet gitsin ya da Allaha havale et...
Kurcalama derim ben..ama yine de sen bilirsin canım..CADIARZU

butun yazılanları okudum ama bu kıza bu lafı soylemek zaten eltıye dusmez. ELTI KIMKI ....
Bız bıle bundan daha agır seyler duyduguuzda eltıye bısey dıyemıyoruz degılmı. canım daha oncekı arkadasın yazdıgı gıbı bunu esınle konus. ıntıkam duygusuyla ınan hıcbırsey olmaz. hepımız kocalarımızın saglam durusu olmaması nedenıyle bır cok sey ısıtıyoruz. kocan evet tum aılesını toplayıp bu soyledıgı seyı acık bır sekılde yalanlayıp ortayada bu konunun sınır anında gındeme gelerek esımı rahatsız olmasını ıstemıyorum lutfen ımalarınıza dıkkat edın desın. en makulu esının konusması. ve evet senın eltının kızının mesajlarını yada ıste herneyse bunu bertafraf etmek yakısı kalmaz sıye dusunuyorum nacızane fıkrım

Arkadasim daha önce dedigim gibi, onlarda birazcik olsun pismanlik, bana dogru bir adim atma görsem affederim zaten ama bana kötülük yapani sirf esimi affettim diye affedemem mantiksiz cünki

arkadaslar ben su onu affet bunu affet muhabbetıne cok kzııyorum kusura bakmayın ama. eltınıyı nıye affetsın kı? affetmesın tabı , ok esı hata yapmıs affetmıs ama o kadarda degıl telefon acıpta ıstedıgı gıbı acıp kın kusamaz. eltı kım bır daha soruyorum o da baska bır aılenın kızı o da o aıleye gelın gelmıs bırı degılmı. onunda evlılıgı bır gun bıtıp basına boye seyler gelemezmı? ben su eltını affet durumu benı rahatsız ettı vallahı. affetme ama sende kın yapma. dedıgım gıbı dıger arkadasa katılıyorum kocan konussun tavrınızı koyun. eger kocan koyamıyorsa sende ac agzına gelenı soyle o zaman . burada hıc kımse tas degıl . herkesı affet hıckımse senı affetmesın ne ala memleket

Allah allah arkadaslar 10 kere söyledim 11 kez söylemiyecegim ben bunun kavgasini iki sene önce yapmisim esimle gecmis hala esinden intikam almiyacak misin diyorsunuz. Insanin esiyle eltisi birmi esini mecbur affedeceksin kaldiki eltim yapdiklarindan pisman bile degil. Hala diyorsunuz esini affediyorsan eltinide affedeceksin. Niye affedecekmisim benden gelip özür mü dilemis yoksa onunla mi girecem her aksam yataga.

Lafin nerden ciktigi ayri bir konu ben büyük konustugu icin bu firsati degerlendirmek istiyorum diyorum hala lafi esin cikarmis diyorsunuz. Ben esim sucsuz demiyorum zaten hata yapdi özürünü diledi bir sekilde gönlümü aldi ama yine diyorsunuz esin suclu eltinin yapdigi normal.

Eltimin yapdigini cok normal buluyorsaniz birgün birisi size ayni seyleri yaparsa sizde karsiligini vermeyin sessiz kalin hatta hic olmamis gibi affedin olur mu

Tekrar ediyorum burda konu esim degil eltim, eger esim ile ilgili akila ihtiyacim olsaydi sorardim size dolayisiyla yorum esim hakkinda yorum yapilmasindan rahatsiz oluyorum esimle ilgili yoruma ihtiyacim olsaydin emin olun sorardim size.

Canim benim demek istedigimde bu o kisi kaynanam olsa tamam ama bir eltinin öbür eltiyi ezmeye ne hakki var? Hayir pisman bile degilki affedeyim olsa affederim bile, kendisi affedilmek istemiyor bile ki bu onu affetme konusu nerden cikti anlamis degilim.

Kocama ben tavrimi koymaz olur muyum tabi ki tavrimi koydum, kocam ailesiyle neredeyse bir sene görüsmedi ancak dedigim gibi bambaska bir konu. Ne olursa olsun birisi sizin esinize laf söylese sizinde gücünüze gider zamaninda neler oldugunu biliyor musunuz ki esindende intikamini al diyorsunuz bu beni kizdiriyor acikcasi.

katılıyorum canım aslında senın ıcın nasıl rahat edecekse oyle yap. onu bunu affet demesı kolay. bu sıtede herkes bırılerınden sıkeyetcı ama baska bırının basına gelınce hemen affet denılıyor. ozur dıleyıp telafı etmedıgı surece tabııkı affetme . ne kadar kırıldıgını tahmın eıyorum cunku nerdeyse benzer problemler yasadım. ınsan yapmadıgı bırseyı karsısından gorunce bozuluyor kullanıldıgını dusunuyor. ama senın konusun yazısmaları onalra gındereyım mıydı benım fıkrım gonderme.

Vallahi sen de pek anlamamışsın canım..
Affet derken aman git eltinin boynuna sarıl, kardeş kardeş geçinin diyen yok ki..Şeniz

Topic başlığına bakarsan, intikam...

Ben de şahsım adına intikam duygusunun iyi birşey olmadığını , intikam alayım derken işleri yüzüne gözüne bulaştırabileceğini, haklıyken haksız duruma düşeceğini vs.. sadece Allaha havale etmesi gerektiği anlatmaya çalıştım...(bu kadar açık yazmamıştım ama gerek oldu) Bu de benim fikrim..

Yoksa eltinin de kocası gibi haksız ve hatalı olduğunu herkes kabul ediyor burda..

Ama intikam duygusunu kalplerden atmak adına,; bir kadın kendi adını çıkaran kocasını affedebiliyorsa:) eltisini de affedip bu konuyu kapatabilir.. (affetmek derken yani intikamdan vazgeçmek )

Haa arkadaş ''eltimle mi giricem yatağa o kocam onu affederim ama eltimi affetmem'' demişse yukardaki mesajda olduğu gibi, buyursun yapsın planları alsın intikamını..
Bilmem anlatabildim mi şahsım adına..yerimseniben

Yani burda affet derken arkadaşa verilmek istenen mesaj intikam duygusundan vazgeç anlamındaydı.. Yoksa Allaha mı havale eder, suratına mı bakmaz orasını kendi bilir..

Ben olsam Allaha havale eder ve görüşmem, kocamın hatırına da olsa..:umursamaz:

Tekrar ediyorum burda konu esim degil eltim, eger esim ile ilgili akila ihtiyacim olsaydi sorardim size dolayisiyla yorum esim hakkinda yorum yapilmasindan rahatsiz oluyorum esimle ilgili yoruma ihtiyacim olsaydin emin olun sorardim size.

Ehhh adımız hıdır elimizden gelen budur. Ben senin yerinde olsam bu konuyu kapattırırdım. Allah yolunu açık, eşinle huzurunu bol etsin.
İntikamsa al gitsin boşver.

birincisi erkek arkadaşalrla msnde yazışmak bir suç değil hepimizin arkadaşları var. eşinizin böyle birşey söylemesi çok ayıp olmuş bütün suç tamamen onda. eşin böyle söylemeyip eltin kafasından söylemiş olsaydı tmm suçluydu.
karşındaki ne yaparsa yapsın seninde onun seviyesine düşmen gerekmez. yeri geldiğinde yüzyüze olduğunuzda ağzının bayını verirsin ama dışarıdan böyle birşey yapman uygun düşmez. benim kaynanamda görümcemde çok büyük laf ettiler bende şimdi yavaş yavaş laf sokuyorum pısıp kalıyorlar böylesi daha zevkli inan bana.

ne yalan söyliyeyim
kaşınanı kaşımaktan yanayım herzaman sengözlerimebaksanab

HMM anliyorum siz soyle bir yorum bekliyordunuz.
aaa cok iyi etmissin afferin esini afettmissin eltinden al intikamini iyi edersin.lmaz:
neden surekli yuzune vuruluyorki bunun sebebini sende biliyorsun ESINIZ SIZE IFTIRA ATMIS HANEFENDI.

HMM anliyorum siz soyle bir yorum bekliyordunuz.
aaa cok iyi etmissin afferin esini afettmissin eltinden al intikamini iyi edersin.lmaz:
neden surekli yuzune vuruluyorki bunun sebebini sende biliyorsun ESINIZ SIZE IFTIRA ATMIS HANEFENDI.

Sen benim yazdigimi anlamadigin halde yorum yapmissin. benim anlamadigim ise, hadi 1 dedigimi anlamadin 2. anlamadin yani hicbirini mi anlamadin??

Söyle yazmisim degil mi?

Eminim sende hatalar yapiyorsundur malum hepimiz insaniz, acaba sen ister misin yapdigin hata sürekli yüzüne vurulsun durup durup gündeme gelsin?

Yani demek istemisim ki siz (bunu suan okuyan sahis) gecmiste hata yapmissinizdir ve etrafinizdaki insanlar sürekli yapdiginiz hatayi yüzünüze vursun ister misiniz? Ki ben esimin yüzüne vurayim sürekli yapdigi hatayi. üstelik en az 10 mesajdir size esimi neden affettigimi neden ondan acisini cikarmadigimin aciklamasini yapiyorum anlamak mi istemiyorsunuz? Ki suanda kendime bile inanamiyorum bunun aciklamasini yapdigima!

Kibarca söyledim olmadi, biraz daha kaba söylemek zorundayim kusura bakmayin! Esim hakkinda yorum yapma hakkini size kimse vermedi. Konu bambaska birsey oldugu halde esimi dolamissiniz dilinize papagan gibi tekrarliyorsunuz esiniz hatali esiniz hatali esiniz hatali yahu birdefa yazdiklarima kulak verin ondan sonra yorum yapin allah askina!

Ben esim hakkinda yorum isteseydim onunla ilgili birsey sorardim, ancak konu burda baska birseyken esim hakkinda yorum yapma hakkini nerden buluyorsunuz? Hadi birdefa söylediniz iki defa söylediniz ayni sey 30 kere söylenir mi?!

Evet artik sinirlenmeye basliyorum cünki yorum yapmanizi istemedigim ve istemedigimi birkac sefer söyledigim konular hakkinda israrla yorum yapiyorsunuz lütfen yorum yapacaksaniz konunun icinde kalin konu esim degil

Son düzenleme:
başkalarının kusurunu örtmede gece gıbı ol MEVLANA Sakın öyle bırşey yapma canım benım fıkrım bu

cok ıyı yapmıŞsın zaten merak etme kımsenın ahı kımsade kalmaz gÜn olur devran dÖner herkesın yaptıgı tek tek bır Şekılde ÖnÜne cıkar ben Öyle dÜŞÜnÜyorum

sen bu söylediğini yaparsan uzar da uzar
o kişi de her fırsatta en zayıf noktanı bulur
sürer gider böyleeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…