- 17 Ocak 2009
- 1.865
- 116
- 163
- Konu Sahibi _chocolate_
-
Anlatabildin tabii de..
ben de sana o halde şunu sorayım:
Tüüüm bunlara asıl sebebiyeti veren eşinden nasıl bir intikam almayı düşünüyorsun..?? Yani eltin hatalı ok büyük konuştu sen de bir şekilde başına kakmak istiyorsun büyük konuşmasını ve intikam alacaksın tamam orayı anladık da..Bu durumda eşinden daha büyük bir intikam alman lazım..mantıken yani:)
Yok denizim, esini aff etmis arkadas.....
Insan esini bir sekilde aff ediyor diye yazmisti önceki yorumlarinda....:hulya:
Eşini bu kadar kolay affedebildiysen bu laflarla ortalığı karıştırdı diye, eltini de affetmelisin bence..
Sonuçta ateşe ilk kibriti çakan senin eşin...Milletin ağzına laf veren senin eşin..Eee onu affettiysen diğerlerini de affetmelisin..
Diğer topicte de gururumu ayaklar altına alıp eşimi seçtim vs tarzında yorumların var..
Yani çok kötü olaylar yaşamışsın ama eşini affetmişsin, bu durumda diğer insanlara karşı da kinini kalbinden çıkar bence...
arkadaslar ben su onu affet bunu affet muhabbetıne cok kzııyorum kusura bakmayın ama. eltınıyı nıye affetsın kı? affetmesın tabı , ok esı hata yapmıs affetmıs ama o kadarda degıl telefon acıpta ıstedıgı gıbı acıp kın kusamaz. eltı kım bır daha soruyorum o da baska bır aılenın kızı o da o aıleye gelın gelmıs bırı degılmı. onunda evlılıgı bır gun bıtıp basına boye seyler gelemezmı? ben su eltını affet durumu benı rahatsız ettı vallahı. affetme ama sende kın yapma. dedıgım gıbı dıger arkadasa katılıyorum kocan konussun tavrınızı koyun. eger kocan koyamıyorsa sende ac agzına gelenı soyle o zaman . burada hıc kımse tas degıl . herkesı affet hıckımse senı affetmesın ne ala memleket
arkadaslar ben su onu affet bunu affet muhabbetıne cok kzııyorum kusura bakmayın ama. eltınıyı nıye affetsın kı? affetmesın tabı , ok esı hata yapmıs affetmıs ama o kadarda degıl telefon acıpta ıstedıgı gıbı acıp kın kusamaz. eltı kım bır daha soruyorum o da baska bır aılenın kızı o da o aıleye gelın gelmıs bırı degılmı. onunda evlılıgı bır gun bıtıp basına boye seyler gelemezmı? ben su eltını affet durumu benı rahatsız ettı vallahı. affetme ama sende kın yapma. dedıgım gıbı dıger arkadasa katılıyorum kocan konussun tavrınızı koyun. eger kocan koyamıyorsa sende ac agzına gelenı soyle o zaman . burada hıc kımse tas degıl . herkesı affet hıckımse senı affetmesın ne ala memleket
Tekrar ediyorum burda konu esim degil eltim, eger esim ile ilgili akila ihtiyacim olsaydi sorardim size dolayisiyla yorum esim hakkinda yorum yapilmasindan rahatsiz oluyorum esimle ilgili yoruma ihtiyacim olsaydin emin olun sorardim size.
Selam arkadaslar ben bundan bir bucuk sene önce esimle ayrilma noktasina gelmistim esim kiskancligindan dolayi internete girmemden süpheleniyordu vede nisanliyken beraber konustugumuz arkadaslardan, vede eski okul arkadaslarimla msnde arada bir görüsmemi kiskaniyordu. Herneyse bende rahatsiz oluyor diye hepsini sildim zaten msn den filan.
Ayrilma noktasina gelince esim gitmis ailesine erkeklerle msnde yazisiyor diye kötülemis beni. Sonra pisman oldu ve napip edip baristi benimle. Ailesiyle ogün bugündür kontagim yok ayri oldugumuz zamanda karsilikli edilen kavgalardan dolayi.
Baristikdan birkac ay sonra büyük eltim baska bir sebebden dolayi bizi aradi bagirip cagirdi ve internette erkeklerden yazisiyor mussun kocan gelip anlatti bize filan dedi. Neyse onun doldurusuna gelip kocamla kavga etmedim sonucta amacida buydu zaten.
Simdi daha bugün onun benimle hemen hemen ayni zamanda gelin olan ve bir cocugu olan kizinin eskiden gönül iliskisi olan biriyle yazismalarini gördüm. Adimi vermeden bir sms le kocasina yazip o yazilari okumasini saglasam mi bilmiyorum. Cok seytanca geliyor bana yapmak istemiyorum ama bir yandanda eltime büyük konusmanin sonucunu göstermek istiyorum.
Kizina gelince onunlada aramiz iyi degil iyiligini görmüs olsaydim aklima bile getirmezdim ama oda hakediyor aslinda.
Lütfen bana kizmadan yorumlar yapin ben canimin acisiyla böyle seyleri düsünüyorum normalde böyle seyler yapan biri degilim nitekim yapayim mi eminde degilim bukadar kötü olabilir miyim acaba kötükedihüso
hmmmm demek affedememisim ilginc bayiliyorum benim icimi ve duygularimi benden daha iyi bilmek isteyen insanlara. Senin dedigin gibi esime bakiyorumda hatalarindan bir ders cikarmis ve ayni hatalari birdaha yapmamis. Bunun kavgasini ben esimle iki sene önce yapmisim bitmis. Eminim sende hatalar yapiyorsundur malum hepimiz insaniz, acaba sen ister misin yapdigin hata sürekli yüzüne vurulsun durup durup gündeme gelsin? Hic zannetmiyorum.
yorumsuz!
HMM anliyorum siz soyle bir yorum bekliyordunuz.
aaa cok iyi etmissin afferin esini afettmissin eltinden al intikamini iyi edersin.lmaz:
neden surekli yuzune vuruluyorki bunun sebebini sende biliyorsun ESINIZ SIZE IFTIRA ATMIS HANEFENDI.
başkalarının kusurunu örtmede gece gıbı ol MEVLANA Sakın öyle bırşey yapma canım benım fıkrım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?