İntikam Kanal D

Cemreyide sevdim...tarzı iyi..anıl tam bi embesil....barışın sivilceleri olmamalı ve ezikliği olmamalı..

şirin tatlı miniş farecik...ne hoş canına okudular orhan demircinin ..yağmurlan hakan eren minişler...

şahikanın ajanı olan esmerle aşk yaşayacağını düşünüyorum...

valla benim de aklıma geldi...
bir de şahika hep aynı elbiseyi mi giyiniyor bana mı öyle geliyor anlamadım
yağmurun orhan demircinin şirketine giderkenki bir de şahikanın yemeğine giderkenki kıyafetini çok beğendim
bir de cerenin anılı ile yeni bir çağatay ulusoy mu çıkarılmaya çalışılıyor nedir aynı tip oyunculuk cık

Bu diziyi izlemiyorum ama orjinalini izledim
Evet buluyor ama....
Devamını anlatmayayım :)

buluyor canım ama bir işe yaramıcak çünküüü söylemesek daha iyi olcak sanırım

Kızlar simdi izliyorum ben. Bu Hakan kim ya halen çözemedim. Gercekten Yagmur'un yanında mı? Oyun mu oynuyor?

Ama adam cok karizmatik...

Anılı da simdi gördüm yakısıklı ama kabiliyetsiz. Cemre ve Barış yakısıyo... En bastan tuttum bu ikiliyi.

Son düzenleme:
kızlar bu arada meraktan dayanamadım yabancı versiyonun ilk bölümüne biraz baktımda bizim türk yapımcılar bence prodüksiyon olarak daha kaliteli bi dizi çekiyorlar

Bu Hakan,Rüzgar'la niçin bu kadar arkadaşlık kurmak istiyor.. Garip geldi bana..
Derin için mi?:26:

ilerleyen bölümlerde hakanın yağmura duygusal anlamda ilgisi ortaya çıkacak gibi

o hakan nerden biliyor yağmurun geçmişini.:44:.
bi de rüzgara çok sırnaşıyor,kapıdan kovuyor bacadan geliyor sanki..yüzsüz mü ne?
şahika da çok kendini beğenmiş,koca kalçalı şeyy

didem uzel fena kilo almış..,bereni bu dizide hep bihter gibi görüyorum,hatırla sevgilide çok daha iyiydi bu kız..

2-3 sorum olsa :26:

Öncelikle dizinin orjinalin adı ne ?

Sonra da Hakan Yağmur'a baban bana inandı yoksa ben hiçtim dedi ya. Yağmur 6-7 yaşındayken babası hapse girdi , Yağmur şimdi 25 olsa. Yani en az 18-20 sene önceden bahsediyor. Burayı doğru mu anladım ?

Eğer doğru anladımsa Hakan rolü için çok genç birini bulmuşlar, hiç olmamış

Birde orjinalinde Hakan rolündeki adamla Yağmur'un yaş durumu böyle absürd mü ?

Son düzenleme:
kenanın aşkı yaramadı herhalll bide bana sanki biraz kilo almış gibi geldi ve bazı gülüşlerinde mimiklerinde filan halen pihhterrii görüyorum şaka gibi

oyunculuk yapmıyorlarki. bir karaktere tutulup her zaman onu oynmaya çalışıyolar. role göre oyunculuk değil oyuncuya göre rol ayarlanıyor. bir adam bi dizide neyse dizi bitip başka bir dizi başladığında orda da aynı karakteri canlandırıyo. çok az bir önceki rolünden sıyrılıp yepyeni bir rol ile izleyiciyi şaşırtıp hayran bırakacak oyuncu. beren bunu başaramadı o hep bhter kalacak ama behlül çoktan kuzey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…