Hakan eren adamımmmmm...
Yağmurun güderi kabanını ve elbisesini beğendimm
şahikanın ajanı olan esmerle aşk yaşayacağını düşünüyorum...
berenin siyah elbiseyi beğenmedim fazla ama makyaj-saç harikaabide şahikanın evine yemeğe gittiği zamanki giydiği elbise de çok güzeldi şu orhan demircinin şirketine giderken ki giydiği kırmızı pantolon kahverengi ceket kombinasyonuda harikaydı bu arada dizinin orijinalini izleyen arkadaşlar bişey soracam ya şu şahikanın yağmuru araştır dediği adam bişey bulabiliyormuydu gerçi bulsa nişanlanma durumuna gelmezlerdi de neyse merak ettim işte
berenin siyah elbiseyi beğenmedim fazla ama makyaj-saç harikaabide şahikanın evine yemeğe gittiği zamanki giydiği elbise de çok güzeldi şu orhan demircinin şirketine giderken ki giydiği kırmızı pantolon kahverengi ceket kombinasyonuda harikaydı bu arada dizinin orijinalini izleyen arkadaşlar bişey soracam ya şu şahikanın yağmuru araştır dediği adam bişey bulabiliyormuydu gerçi bulsa nişanlanma durumuna gelmezlerdi de neyse merak ettim işte
Bu diziyi izlemiyorum ama orjinalini izledim
Evet buluyor ama....
Devamını anlatmayayım :)
buluyor canımama bir işe yaramıcak çünküüü söylemesek daha iyi olcak sanırım
kenanın aşkı yaramadı herhalllbide bana sanki biraz kilo almış gibi geldi ve bazı gülüşlerinde mimiklerinde filan halen pihhterrii görüyorum şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?