İntikam Kanal D

biseksüel ya..rüzgardan hoşlanıyo bence..

Hmm..Olabilir o zaman bak..

ilerleyen bölümlerde hakanın yağmura duygusal anlamda ilgisi ortaya çıkacak gibi

Ama Yağmur-Derin,Hakan'a Adil Çelik yadigarı değil mi..
Hani Hakan'a bir tek Adil Çelik inanmış güvenmiş,el vermiş ya,minnet borcu duyuyor Hakan o adama..
Ve dolayısıyla da Derin'e yardım etmek ister gibi görünüyor..
Bu arada yaş farkı yok gibi duruyor nerdeyse..(Derin - Hakan)
Ne saçmalık..

Demirci'yi ne güzel batırdılar

Rreklam koysalar iyiydi insan başından kalkamıyor

Beren'in giydiği kıyafetler de çok güzel bu arada....

akşam tam doğru düzgün izleyemedim baslarını sonlarına doğru izledim...beren saat çok zayıflamış yaa yüzü çökmüş gözleride olmasa aşırı çirkin gözükücek biraz kilo alması lazım yalnız giydiği kıyafetler çok güzel ama bihterin giydikleri kadar olamaz daha iyi giydirebilirler okadar zengin ve bakımlı rolde sonuçta e bide adını unuttum o çocuğu ayarlamaya çalışıyo saçları falan daha özenli olması lazım..bu arada saçlarınımı boyatmış beren saat kızlar:26: şahikayı güzel giydiriyolar o yaştaki kadının fiziği çok güzel gerçekten didem uzelde kilo almış ama yakışmış hakanda gıcık bi herif

Ben de kıyafetlerden olduğunu düşünüyorum bereni kilo almış gördüm..

ben diziyi çok beğendim zaten berenide seviyorum çok iyi oyncu bence herkes gibi bende hep kıyafetlerine bakıyorum güzel giyiniyor ama merak ettiğim bir şey var kızlar annesi ne olmuş orayı gösterdilermi baba yı gördük ama anne ne olmuş ölmüşmü boşanmışlarmı bilen varmııı

hayır berenin annesi ölmedi, hatta berenin babasınıın katiiliyle evlendi

tabi kocasının katil olduğunu bilmiyorr. ilerleyen bölümlerde göreceğiz

berenin annesi hakkında bilgi. spoiler içinn tıklayınız

Son düzenleme:
diziyi çok beğendim ben inşallah güzel gider.annesinin birgün ortaya çıkacağı belli zaten.

ee ne demişler bu devirde babana bile güvenme

ya bir de dikkat ettiniz mi kızlar şahika ajanıyla at ahırında konuşurken omzundaki çanta farklıydı ne uyduruk çanta diye düşünmüştüm hatta sonra yağmurla oğlunun yanına gittiği sahnede farklıydı çantası

Yabancı versiyonunu izledim.Türk versiyonuda iyi görünüyor ilerleyen bölümler daha da aksiyonlu ve şaşırtıcı

Ben de kıyafetlerden olduğunu düşünüyorum bereni kilo almış gördüm..

aynen bende kilo almış gördüm kıyafetlerden değil bence ya göbek filan belirmiş baya aşkı memnuda ne kadar zayıftı hele o behlülle koru sahnesinde filan

[video=youtube;_ZpqUB0t8sM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ZpqUB0t8sM[/video]

gayet güzel başladı ve her bölümde ufak tefek ayrıntılar sonda gösterilince dahada bi insanın yağları eriyo
kadın marka oldu vesselam başka birisi oynasaydı beren saatin yerine bu kadar tutmazdı..ekip de güzel..ben beğendim...

Dizinin orjinalinde hakan rolünü oynayan adı neydi hatırlayamadım sarışın çocuk çok gıcık bir tipi vardı
Bizim hakan daha bir gitmiş role oyunculuğu da güzel...

kızlar diğer fragmanı gördümde derin deşifremi oluyor

banada rüya falan gibi geldi.
4. ü bölümden deşifre olursa ne anlamı kalır o zaman.. :26:

yani bencede hiç anlamı kalmaz heyecanıda kalmaz dizinin cadı şahika arayıp arayıp bişey bulamamalı derin hakkında kudurmalı çatlamalı

dizinin büyük bölümünü izledim çok da beğendim :)
kaçırdığım bazı ayrıntılar var, bilen yazarsa sevinirim :)
Yağmur yani Derin i kim büyüttü 8 yaşından beri? çünkü Şahika nın güvenlikçisi 16-18 yaş arası karanlık bulamıyoruz demişti, yurtta kaldığı süre bu 2 sene ise, kalan yıllarda kimleymiş?
ayrıca neden Hakan a güvenmiyor? mal varlığı babadan kaldı ise niye yurtlarda kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…