İntikam Kanal D

8 yasinda sosyal hizmetler aldi orada kaldi sonra islahevine girdi oradan 18 yasinda cikti..sirket hissesinde 18 yas siniri oldugu icin 18 yasinda parasi oldu..kimseye guvenmiyor derin..daha cok basi ve cok agirdan aliyolar..

Geçen hafta izledim biraz hoşuma gitti bu haftada kaçırmak istemiyorum...

8 yasinda sosyal hizmetler aldi orada kaldi sonra islahevine girdi oradan 18 yasinda cikti..sirket hissesinde 18 yas siniri oldugu icin 18 yasinda parasi oldu..kimseye guvenmiyor derin..daha cok basi ve cok agirdan aliyolar..

hımmm anladım. teşekkürler... takibe devam öyleyse :)

bu saate kadar başlamadı ya yok galiba m.ali birand ölmüş Allah rahmet eylesin

evet bu akşam yok boşuna beklemeyin kızlar. çünkü sadece M.Ali Birand'ın konuk olduğu programlar verilecekmiş.. haftaya izleriz artık

Bu gece dizi filan Yayınlamayacak kanal d
Mehmet Ali BİRAND ı yayınlıyacaklar sadece sunucu öyle söyledi.
Haklılar..
Allah Rahmet Etsin...

yayın saatine 20.45 yazıyor bugün için bence başlıcak birazdan ama bugün reklamı aztutarlar diye düşünüyorum hem farkettiniz mi kızlar çok uzun sürmüyo dizi reklam olmasına rağmen :26:

Mehmet Ali Birand vefat etmiş..
Allah rahmet eylesin..

yayın saatine 20.45 yazıyor bugün için bence başlıcak birazdan ama bugün reklamı aztutarlar diye düşünüyorum hem farkettiniz mi kızlar çok uzun sürmüyo dizi reklam olmasına rağmen :26:

bu akşam sadece birand'ın özel yayını olcakmış..az önce söylendi,başka bi yayın olmucak dendi..
bencede haklılar..çalışanlarına saygı takdir ettim valla...

bu akşam sadece birand'ın özel yayını olcakmış..az önce söylendi,başka bi yayın olmucak dendi..
bencede haklılar..çalışanlarına saygı takdir ettim valla...
hımmm duymadım ben onu yaa ama bende beğendim bu davranışı aferim valla..Allah rahmet eylesin diyelim...

brand usta bir gazeteciydi hemde kanalın yayın yönetmeni ölümü beni gerçekten şok etti mekanı cennet olsun

2 bölümü art arda izledim. Diziyi beğendim

Beren Saat e böyle roller gerçekten çok yakışıyor

Kıyafetleri falanda bi bihter değil ama yinede iyidir

Yeni bölümü izlemek için heyecanlanıyorum

kızlar sanki 2. bölüm montajlarında bence yanlışlık vardı şöyleki kadın şahikanın evine resimleri yolladı ya buda kocasına kızarken kocası işte ahmet bütün resimleri mahkemede delil olarak kullanmış hiçbişey vermeden boşanmış dedi ya sonraki sahnede derin resimleri çıktı yapıp zarfa koyup üstüne ahmet saygın yazdı bu sahnenin ondan önce olması gerekiyordu demi ama bende taktım

Son düzenleme:
sevmedim ilk bölümde sıktı açıkçası bi de ard arda 3 kere verilince bi tiksinti oldu bende daha ilk bölümde soğudum mert fırat ve engin hepileri sevdiğim oyuncular arasında olsada diziyi soğuk buldum açıkçası

derin her bölüm birilerini bitirme peşinde ya canım önce o olayı sonrada nasıl olduğunu izliyoruz ilk bölümde adamın hastanelik olduğu en sonda aslında yemeğine ilaç koduğunu gördüğümüz gibi

bende beren saattin süslenmiş haline bayılıyorum.tutkuyu ve gücü çok güzel yansıtıyor.bazıları aynı bihter gibi oynamış diyor; bihterle alakası yok.buda beren saatin başarısı işte.anca ednen beyin gördüğü bihter böyleydi sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…