dizinin büyük bölümünü izledim çok da beğendim :)
kaçırdığım bazı ayrıntılar var, bilen yazarsa sevinirim :)
Yağmur yani Derin i kim büyüttü 8 yaşından beri? çünkü Şahika nın güvenlikçisi 16-18 yaş arası karanlık bulamıyoruz demişti, yurtta kaldığı süre bu 2 sene ise, kalan yıllarda kimleymiş?
ayrıca neden Hakan a güvenmiyor? mal varlığı babadan kaldı ise niye yurtlarda kaldı?
8 yasinda sosyal hizmetler aldi orada kaldi sonra islahevine girdi oradan 18 yasinda cikti..sirket hissesinde 18 yas siniri oldugu icin 18 yasinda parasi oldu..kimseye guvenmiyor derin..daha cok basi ve cok agirdan aliyolar..
yayın saatine 20.45 yazıyor bugün için bence başlıcak birazdan ama bugün reklamı aztutarlar diye düşünüyorum hem farkettiniz mi kızlar çok uzun sürmüyo dizi reklam olmasına rağmen :26:
hımmm duymadım ben onu yaa ama bende beğendim bu davranışı aferim valla..Allah rahmet eylesin diyelim...bu akşam sadece birand'ın özel yayını olcakmış..az önce söylendi,başka bi yayın olmucak dendi..
bencede haklılar..çalışanlarına saygı takdir ettim valla...
kızlar sanki 2. bölüm montajlarında bence yanlışlık vardışöyleki kadın şahikanın evine resimleri yolladı ya buda kocasına kızarken kocası işte ahmet bütün resimleri mahkemede delil olarak kullanmış hiçbişey vermeden boşanmış dedi ya sonraki sahnede derin resimleri çıktı yapıp zarfa koyup üstüne ahmet saygın yazdı bu sahnenin ondan önce olması gerekiyordu demi ama bende taktım
2 bölümü art arda izledim. Diziyi beğendim
Beren Saat e böyle roller gerçekten çok yakışıyor
Kıyafetleri falanda bi bihter değil ama yinede iyidir
Yeni bölümü izlemek için heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?