Utanma yokkkkk, unut onu. Dalga geçilecek '' Beceriksiz herif, 1 buçuk aylık kıza nasıl yakalandın öyle hohahahahha'' diye. Bir de çevresine duyulursa kısmeti azalır. Kimse aldatan erkekle ciddi bir yola girmez.
Ben böyle zamanlarda bir word belgesi açıp sanki gönderecekmiş gibi o bir şeyler anlatmak istediğim kişiye o okuyacakmış gibi yazıyorum. Sonra göndermiyorum. Yazıp içimi dökünce hırsım da azalıyor, bana da terapi gibi oluyor.
Ay bu kadar tantana 2 kez gorustugun biri icin miydi? Ya yanlislikla 2 yil gorusseydin ne olacakti?
Hayatınızda hiç bir yeri olmayan bir adam ilişkinizin kıskançlık yüzünden değil de aldatıldığınız için bittiğini öğrenince ne değişecek hayatınızda? Ne katkısı olacak bunun size? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Tatlım kimse arkadaşının özel hayatını sallamaz. Bilse ne olacak? Ayy rezil bu adam ben bunla görüşmem diceğinimi sanıyorsun? İlişkileri perçinlenir hatta,birine bir insanı kötüledikçe gider ona daha çok yakınlaşır biliomusun? Soğuması için yasal suçlar falan işlemesi lazım ancak. Özel hayat bir erkeği asla küçük düşürmez.. Kendine yaparsın,nefesini tüketirsin ancak,ve sonuçta amacına ulaşamadığını görüp döner kendine kızarsın.. Kızmakta haklısın ama yapacağın en iyi şey sessizlik.. maaalesef!
Rabbime şükrediyorum onun için o ayrı. Evet onun için bu tantana yukarda takibi bırak diye buton varya bilmiyorsanız bırakabilirsiniz ordan
Çok entersan bir düşünce biçiminiz var gerçekten. Söyleyin o zaman. Umarım kendinizi daha kötü hissetmezsiniz söyledikten sonra.Hiçbirşey sadece bilsin istiyorum gerçeği Mutlu olucam bilince gibi geliyor
Ben birakirim da onemli olan senin insanlara 404 gibi yapismadan birakabilmen. Rezil olma diyoruz ama bence rezil ol gor.
Çok entersan bir düşünce biçiminiz var gerçekten. Söyleyin o zaman. Umarım kendinizi daha kötü hissetmezsiniz söyledikten sonra.
Hiçbirşey sadece bilsin istiyorum gerçeği Mutlu olucam bilince gibi geliyor
geyik malzemesi edicem kendimi diyorsun yani ısrarla..
Bence olursunuz ama siz bilirsiniz yine de.Kibar bir şekilde ifade ettiğiniz için teşekkür ederim ondan daha çok rezil olamam heralde
Bence olursunuz ama siz bilirsiniz yine de.
Utanma yokkkkk, unut onu. Dalga geçilecek '' Beceriksiz herif, 1 buçuk aylık kıza nasıl yakalandın öyle hohahahahha'' diye. Bir de çevresine duyulursa kısmeti azalır. Kimse aldatan erkekle ciddi bir yola girmez.
Bilmez miyim var öyle bir kitle. Ama yine de kısmet portföyü daralacak adamın, canı sıkılacak. Fazla kısmet göz çıkarmaz çünkü.Giriyolar giriyolar. Hatta aldatan erkek demek ki bu adamda bişeyler var ki kadınları çekebiliyor diye düşünülüp daha çok ilgi çekiyor. Hani yanyana iki restoran vardır, ikisinin de nasıl olduğunu bilmezsiniz ama otoparkında daha çok araba olanı tercih ederseniz ya, tamamen aynı mantık.
Yok artık nasıl ondan çok rezil olacağım acaba benimle konuşmak isteyen arkadaşına mesaj attım diye belki arkadaşı arayacak ararsa zaten direk anlatacağım
Kendimi o arkadaşın yerine koyuyorum. Birkaç ay görüştüğü eski sevgilisi bana ulaşıp “biz aslında kıskançlık yüzünden değil beni şu kadınla aldattığı için ayrıldık” dese beni hiç ilgilendirmeyen bir konuyu bana yansıttığı için aşırı takıntılı olduğunu düşünürüm. Hele ki bu bahsedilen iki insanın ikisi de benim iş arkadaşımsa kadının aşırı takıntılı olduğunu düşünürüm. Sonra gidip arkadaşıma “dostum allah kurtarmış seni, umarım başına bela olmaz. Bundan sonra takıldığın kadınlara dikkat et” derim.
bilemeyiz orasını sizin düşünceniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?