İntikam yada rezil etmek istiyorum?

Ben böyle zamanlarda bir word belgesi açıp sanki gönderecekmiş gibi o bir şeyler anlatmak istediğim kişiye o okuyacakmış gibi yazıyorum. Sonra göndermiyorum. Yazıp içimi dökünce hırsım da azalıyor, bana da terapi gibi oluyor.

Bende öyle ama genelde kendimi tutamayıp gönderiyorum

Hiçbirşey sadece bilsin istiyorum gerçeği Mutlu olucam bilince gibi geliyor

Tatlım kimse arkadaşının özel hayatını sallamaz. Bilse ne olacak? Ayy rezil bu adam ben bunla görüşmem diceğinimi sanıyorsun? İlişkileri perçinlenir hatta,birine bir insanı kötüledikçe gider ona daha çok yakınlaşır biliomusun? Soğuması için yasal suçlar falan işlemesi lazım ancak. Özel hayat bir erkeği asla küçük düşürmez.. Kendine yaparsın,nefesini tüketirsin ancak,ve sonuçta amacına ulaşamadığını görüp döner kendine kızarsın.. Kızmakta haklısın ama yapacağın en iyi şey sessizlik.. maaalesef!

Hayır tabiki bitmeyecek arkadaşlığı benim öyle bi niyetim yok. Basit bi kıskançlık demiş ona gıcık oldum o yüzden bilsin istiyorum inanın başka zerre bir beklentim yok.

Utanma yokkkkk, unut onu. Dalga geçilecek '' Beceriksiz herif, 1 buçuk aylık kıza nasıl yakalandın öyle hohahahahha'' diye. Bir de çevresine duyulursa kısmeti azalır. Kimse aldatan erkekle ciddi bir yola girmez.

Giriyolar giriyolar. Hatta aldatan erkek demek ki bu adamda bişeyler var ki kadınları çekebiliyor diye düşünülüp daha çok ilgi çekiyor. Hani yanyana iki restoran vardır, ikisinin de nasıl olduğunu bilmezsiniz ama otoparkında daha çok araba olanı tercih ederseniz ya, tamamen aynı mantık.

Bilmez miyim var öyle bir kitle. Ama yine de kısmet portföyü daralacak adamın, canı sıkılacak. Fazla kısmet göz çıkarmaz çünkü.

Yok artık nasıl ondan çok rezil olacağım acaba benimle konuşmak isteyen arkadaşına mesaj attım diye belki arkadaşı arayacak ararsa zaten direk anlatacağım

Kendimi o arkadaşın yerine koyuyorum. Arkadaşımın Birkaç ay görüştüğü eski sevgilisi bana ulaşıp “biz aslında kıskançlık yüzünden değil beni şu kadınla aldattığı için ayrıldık” dese beni hiç ilgilendirmeyen bir konuyu bana yansıttığı için aşırı takıntılı olduğunu düşünürüm. Hele ki bu bahsedilen iki insanın ikisi de benim iş arkadaşımsa kadının aşırı takıntılı olduğunu düşünürüm. Sonra gidip arkadaşıma “dostum allah kurtarmış seni, umarım başına bela olmaz. Bundan sonra takıldığın kadınlara dikkat et” derim.

Başına bela olmaz mı beni affet diye yalvaran o yalnız terkeden ben. Arkadaşı da beni ikna için barıştırmak için arayacakmış yani böyle düşünmesi bilmem mümkün olurmu. Kadının ismini söylemeyeceğim. Sizin görüşünüz. Arkadaşı benle konuşmak isterse de mi evet kıskançlık kriziydi diyim? Konuşmak istemiş çünkü sevgilim engel olmuş

bilemeyiz orasını sizin düşünceniz

yok benim değil erkeklerin düşüncesi.
yaşınız küçük sanırım pek tecrübenizde yok. şimdi sizin sevgili basit bir kıskançlık demiş sizde bunu utanmış zannediyorsunuz ya utanma yok ona göre basit bir kıskançlık sizinkisi çünkü o muhteşem bir pipili ve sizinle sevişemiyorsa başkasıyla sevişmeye hakkı var böyle bakıyor mevzuya. ve sizde gayet normal bir ihtiyaç gidermeyi ki (o ihtiyacı gidermese pipisi düşerdi çünkü!! ) abartıp kıskançlık yapan kişisiniz.
ay lütfen rica edicem şu cücük beyinli sevgiliniz ve arkadaşlarına kendinizi güldürmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…