İntikam yada rezil etmek istiyorum?

Bilse nolacak aralarında en fazla ulan ne srfsizmişsin muhabbeti geçer iki gülerler gırgırını edip olayı kapatırlar. Özellikle erkekler yakın arkadaşlarının özel hayatını sallamaz tecrübe ile sabittir.

Ben olsam ayrıldığım adamın arkadaşıyla konuşacak bir şeyim olmaz der geçerim. Sevgili dediğim adamı (bence sevgililik değil bu) bile iki kez görmüşken arkadaşının hayatımda ne yeri olabilir ki? Neden tanımadığım bir insana ilişkimin neden bittiği hakkında bilgi vereyim? Gerçekten çok saçma. Yıllardır birlikte olduğunuz biri olsa, arkadaşlarıyla yemiş içmiş tatile falan gitmiş belli bir ilişki kurmuş olsanız anlarım ama sevgiliniz de dahil şu an konuda bahsedilen insanların tamamı sizin için yabancı insanlar zaten.

yaşım 31 ama çok tecrübem yok evet safım. Öyle olsa ama neden konuşmamı istemesin ki arkadaşı arayacakmış beni izin vermemiş.

Haklısınız zaten öyle uzun ilişki olsaydı rezil etmiştim herkese. Bunu düşünmemin sebebi arkadaşı benle konuşmak istemiş öyle demeseydi zaten düşünmezdim

Eski eşiniz çok değerli bir insanı kaybetmiş üzüldüm onun adına her sözünüz çok kıymetli maşallah...

yaşım 31 ama çok tecrübem yok evet safım. Öyle olsa ama neden konuşmamı istemesin ki arkadaşı arayacakmış beni izin vermemiş.
Anlatamıyoruz galiba, çok pis geyik dönecek '' Beceriksiz herif, bir buçuk aylık ilişkide yakalanıyon senden bi halt olmaz. '' diye.

arkadaşı zaten senin eski sevgilinin aldattığını biliyordur cnm. senin gururun incinmesin diye basit bir kıskançlık olmuş aranızda diyecek. evet biliyorum seni aldattı dese sana sen nasıl benim özel hayatım hakkında yorum yaparsın diye kızacaktın ama bilmiyormuş numarası yapmış. arkadaş arkadaşının ne mal olduğunu bilmez mi. erkekler eğer kalitesiz adamlar ise bu tek gecelik aldatmaları övünç malzemesi yapıp ilk erkek arkadaşlarına anlatır. sen bilirsin ama sen anlattın diye onun seninkine bakış açısı değişmeyecek. vay be koçum diyip sırtına vuracak. çünkü kalitesizler. en güzel intikam unutmak.

Haklısınız zaten öyle uzun ilişki olsaydı rezil etmiştim herkese. Bunu düşünmemin sebebi arkadaşı benle konuşmak istemiş öyle demeseydi zaten düşünmezdim

Uzun ilişki yaşasaydınız rezil olmazdı, insanlar size yine takıntılı kadın gözüyle bakardı.

Çevremizde, arkadaş grubumuzda eşlerini/sevgililerini (kadın ya da erkek) aldatan insanlar var. Bu onlarla arkadaşlığımızı bitirmemiz için sebep değil. Çünkü ikili ilişkiler farklıdır arkadaşlık ilişkileri farklıdır. İnsanların ikili ilişkilerinde nasıl davrandıkları bizi ilgilendirmez. Bu sebeple içlerinden birinin sevgilisi gelip x beni aldattı dese bana ne der geçerim.

Bence bilmiyor Bilse beni aramasına neden engel olsun ki. Olayı çok farklı anlatmış

Bakın ben arkadaşlığını bitirsin diye yapmıyorumki arkadaşı benle konuşmak istemiş olayı farklı anlattığı için konuşturmamış bende gerçeği söylemek istedim

Bakın ben arkadaşlığını bitirsin diye yapmıyorumki arkadaşı benle konuşmak istemiş olayı farklı anlattığı için konuşturmamış bende gerçeği söylemek istedim

E tamam gidin söyleyin diyoruz işte iki saattir. Gerçeği duymak çok önemlidir çünkü arkadaşı için

Bence adam seni aldatmadi. Seni 2 gorusmede cozdugu icin senden kurtulmaya calisiyor. Yapisacagini ongorebilmek icin de muneccim olmaya gerek yok. Bu yuzden de guzellikle olsun diye arkadasim seni aramak istedi diyor.

Bence adam seni aldatmadi. Seni 2 gorusmede cozdugu icin senden kurtulmaya calisiyor. Yapisacagini ongorebilmek icin de muneccim olmaya gerek yok. Bu yuzden de guzellikle olsun diye arkadasim seni aramak istedi diyor.

Evet evet mesajlarını göstereyim isterseniz yalvarış yakarışlarını filan ne kadar değişik insanlar var şu kk da ben şok. Konumdan da çıkamıyosunuz ne yarışa girdiniz pes

Muhtemelen e işte daha iyi kadınıda kendisini de bence iş yerinde duyulmasını istemiyor
En yakın arkadaşı ne yapacakki kadına o da var
Hiç tanımadığınız bir kadının iş yerinde diğer erkekler (buna adı geçen arkadaş da dahil) kolay av olmasına neden olacaksınız sadece. Ne olacak canım, o da sevgilinizle yatmasaydı di mi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…