Bilse nolacak aralarında en fazla ulan ne srfsizmişsinhaberi kesinlikle yok böyle böyle anlatıcam olanı deyince hayır olmaz aynı iş yerindeyiz dedi. polemiğe girmek değil cevap gelse de cevap yazmayacağım sadece bilsin istiyorum bu intikamda değil sadece o arkadaşı bilsin istiyorum. Yoksa tüm rehberi elimde istesem ooo
Ben olsam ayrıldığım adamın arkadaşıyla konuşacak bir şeyim olmaz der geçerim. Sevgili dediğim adamı (bence sevgililik değil bu) bile iki kez görmüşken arkadaşının hayatımda ne yeri olabilir ki? Neden tanımadığım bir insana ilişkimin neden bittiği hakkında bilgi vereyim? Gerçekten çok saçma. Yıllardır birlikte olduğunuz biri olsa, arkadaşlarıyla yemiş içmiş tatile falan gitmiş belli bir ilişki kurmuş olsanız anlarım ama sevgiliniz de dahil şu an konuda bahsedilen insanların tamamı sizin için yabancı insanlar zaten.Başına bela olmaz mı beni affet diye yalvaran o yalnız terkeden ben. Kadının ismini söylemeyeceğim. Sizin görüşünüz. Arkadaşı benle konuşmak isterse de mi evet kıskançlık kriziydi diyim? Konuşmak istemiş çünkü sevgilim engel olmuş
yok benim değil erkeklerin düşüncesi.
yaşınız küçük sanırım pek tecrübenizde yok. şimdi sizin sevgili basit bir kıskançlık demiş sizde bunu utanmış zannediyorsunuz ya utanma yok ona göre basit bir kıskançlık sizinkisi çünkü o muhteşem bir pipili ve sizinle sevişemiyorsa başkasıyla sevişmeye hakkı var böyle bakıyor mevzuya. ve sizde gayet normal bir ihtiyaç gidermeyi ki (o ihtiyacı gidermese pipisi düşerdi çünkü!! ) abartıp kıskançlık yapan kişisiniz.
ay lütfen rica edicem şu cücük beyinli sevgiliniz ve arkadaşlarına kendinizi güldürmeyin.
Ben olsam ayrıldığım adamın arkadaşıyla konuşacak bir şeyim olmaz der geçerim. Sevgili dediğim adamı (bence sevgililik değil bu) bile iki kez görmüşken arkadaşının hayatımda ne yeri olabilir ki? Neden tanımadığım bir insana ilişkimin neden bittiği hakkında bilgi vereyim? Gerçekten çok saçma. Yıllardır birlikte olduğunuz biri olsa, arkadaşlarıyla yemiş içmiş tatile falan gitmiş belli bir ilişki kurmuş olsanız anlarım ama sevgiliniz de dahil şu an konuda bahsedilen insanların tamamı sizin için yabancı insanlar zaten.
Eski eşiniz çok değerli bir insanı kaybetmiş üzüldüm onun adına her sözünüz çok kıymetli maşallah...Evlilik kişiliklere çok zarar veriyor. En mutlu çift bile ayrılsa, evlilik surecinde aslında kendisi gibi davranmadığını farkeder. Ilişki yürüsün diyr kendimizden taviz vermek zorundayız. Mecburuz buna. Ama evliliği kurtarmak kutsal bence. Boşanma acısını çekmek, evliliği kurtarmaktan daha zor bence. Aldatma şiddet ve hakaret yoksa tabi
Anlatamıyoruz galiba, çok pis geyik dönecek '' Beceriksiz herif, bir buçuk aylık ilişkide yakalanıyon senden bi halt olmaz. '' diye.yaşım 31 ama çok tecrübem yok evet safım. Öyle olsa ama neden konuşmamı istemesin ki arkadaşı arayacakmış beni izin vermemiş.
Anlatamıyoruz galiba, çok pis geyik dönecek '' Beceriksiz herif, bir buçuk aylık ilişkide yakalanıyon senden bi halt olmaz. '' diye.
Haklısınız zaten öyle uzun ilişki olsaydı rezil etmiştim herkese. Bunu düşünmemin sebebi arkadaşı benle konuşmak istemiş öyle demeseydi zaten düşünmezdim
arkadaşı zaten senin eski sevgilinin aldattığını biliyordur cnm. senin gururun incinmesin diye basit bir kıskançlık olmuş aranızda diyecek. evet biliyorum seni aldattı dese sana sen nasıl benim özel hayatım hakkında yorum yaparsın diye kızacaktın ama bilmiyormuş numarası yapmış. arkadaş arkadaşının ne mal olduğunu bilmez mi. erkekler eğer kalitesiz adamlar ise bu tek gecelik aldatmaları övünç malzemesi yapıp ilk erkek arkadaşlarına anlatır. sen bilirsin ama sen anlattın diye onun seninkine bakış açısı değişmeyecek. vay be koçum diyip sırtına vuracak. çünkü kalitesizler. en güzel intikam unutmak.
Uzun ilişki yaşasaydınız rezil olmazdı, insanlar size yine takıntılı kadın gözüyle bakardı.
Çevremizde, arkadaş grubumuzda eşlerini/sevgililerini (kadın ya da erkek) aldatan insanlar var. Bu onlarla arkadaşlığımızı bitirmemiz için sebep değil. Çünkü ikili ilişkiler farklıdır arkadaşlık ilişkileri farklıdır. İnsanların ikili ilişkilerinde nasıl davrandıkları bizi ilgilendirmez. Bu sebeple içlerinden birinin sevgilisi gelip x beni aldattı dese bana ne der geçerim.
Bakın ben arkadaşlığını bitirsin diye yapmıyorumki arkadaşı benle konuşmak istemiş olayı farklı anlattığı için konuşturmamış bende gerçeği söylemek istedim
E tamam gidin söyleyin diyoruz işte iki saattir. Gerçeği duymak çok önemlidir çünkü arkadaşı için
Diğer kadını korumaya çalışıyor diyorum ama inanmıyorsunuz.Bence bilmiyor Bilse beni aramasına neden engel olsun ki. Olayı çok farklı anlatmış
Diğer kadını korumaya çalışıyor diyorum ama inanmıyorsunuz.
yaşım 31 ama çok tecrübem yok evet safım. Öyle olsa ama neden konuşmamı istemesin ki arkadaşı arayacakmış beni izin vermemiş.
Bence adam seni aldatmadi. Seni 2 gorusmede cozdugu icin senden kurtulmaya calisiyor. Yapisacagini ongorebilmek icin de muneccim olmaya gerek yok. Bu yuzden de guzellikle olsun diye arkadasim seni aramak istedi diyor.
Hiç tanımadığınız bir kadının iş yerinde diğer erkekler (buna adı geçen arkadaş da dahil) kolay av olmasına neden olacaksınız sadece. Ne olacak canım, o da sevgilinizle yatmasaydı di mi ama...Muhtemelen e işte daha iyi kadınıda kendisini de bence iş yerinde duyulmasını istemiyor
En yakın arkadaşı ne yapacakki kadına o da var
Hiç tanımadığınız bir kadının iş yerinde diğer erkekler (buna adı geçen arkadaş da dahil) kolay av olmasına neden olacaksınız sadece. Ne olacak canım, o da sevgilinizle yatmasaydı di mi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?