İntikam yada rezil etmek istiyorum?

35 civarı, estağfurullah yaa kelin ilacı misali ben kendi hayatıma uyarlayamiyorum bu anlattıklarımı 🤦‍♀️ ancak teoride

Yok yok uygulamışsınız hemde mis gibi baksanıza. Allah ım sizin karşınıza o kadar düzgün insan çıkarsın ki tüm kötü yaşadıklarınızı unuttursun inşallah

Arkadaşının olaydan haberi vardır ağzınızı yoklamıştır boşuna yazıp polemiğe girmeyen. Bitirmişsiniz ne güzel

haberi kesinlikle yok böyle böyle anlatıcam olanı deyince hayır olmaz aynı iş yerindeyiz dedi. polemiğe girmek değil cevap gelse de cevap yazmayacağım sadece bilsin istiyorum bu intikamda değil sadece o arkadaşı bilsin istiyorum. Yoksa tüm rehberi elimde istesem ooo

Geçmiş olsun anneniz ne güzel söylemiş takdir ettim doğrusu sizde en iyisini yapmışsınız umarım iyiki ayrılmışım dediğiniz günler çabuk gelir çok mutlu olursunuz..

Geldi şuan iyi ki ayrıldım diyorum. En mükemmel koca benim kocam kocam kocam diye öve öve bitiremiyordum kendisini. Ağzının içine bakıyordum. Ne derse evet aynen böyle diyordum . Evrende benim için yaratılmış kaderim bu benim cennetim falan en mutlu benim en mükemmel koca benim diyordum . En çok ben seviliyorum diyordum.

Ohh iyi oldu bana da. Kendimden geçmişim 13 sene o ne derse o olmuş. Güzel allamış pullamış el üstünde tutmuş bi dedigimi iki etmemiş kimseye laf söyletmemiş faLan ama özgür değilmişim ki. Kısıtlanmışım hep. hiç kendime ait bir alanım olamamış. Bana kizardi evet sen haklisin der ikna olurdum. Simdi düşünüyorum hayır o haklı değilmiş benmişim haklı olan.

Şuan öyle korkak biriyim ki. herkesten zarar görecek gibi tedirginim. Çünkü öyle derdi. Insanlar sana garezli gorusme kimseyle sen benimsin vb. Ayy yaa aydınlandıkça kendime öfke hissediyorum.

Geldi şuan iyi ki ayrıldım diyorum. En mükemmel koca benim kocam kocam kocam diye öve öve bitiremiyordum kendisini. Ağzının içine bakıyordum. Ne derse evet aynen böyle diyordum . Evrende benim için yaratılmış kaderim bu benim cennetim falan en mutlu benim en mükemmel koca benim diyordum . En çok ben seviliyorum diyordum.

Ohh iyi oldu bana da. Kendimden geçmişim 13 sene o ne derse o olmuş. Güzel allamış pullamış el üstünde tutmuş bi dedigimi iki etmemiş kimseye laf söyletmemiş faLan ama özgür değilmişim ki. Kısıtlanmışım hep. hiç kendime ait bir alanım olamamış. Bana kizardi evet sen haklisin der ikna olurdum. Simdi düşünüyorum hayır o haklı değilmiş benmişim haklı olan.

Şuan öyle korkak biriyim ki. herkesten zarar görecek gibi tedirginim. Çünkü öyle derdi. Insanlar sana garezli gorusme kimseyle sen benimsin vb. Ayy yaa aydınlandıkça kendime öfke hissediyorum.

Kesinlikle kızmayın kendinize içindeyken insan anlamıyor ben bir süre üzülüyordum affetsem mi diyordum ki burdaki aldatma konularını okuyunca resmen aydınlandım. Ben bu adamı nasıl affederim. Dışardan insanlar ne derse desin ilişkinin içindeyken karşı taraf seni bi yandan etkilerken mantıklı düşünemiyor insan

Yazdıklarınızı okudukça ilerde bende mi böyle düşüneceğim dedim...Eşimden ayrılmak için tek sebebim ailesinin onu kullanmasına engel olmak maddi olarak birşeyi yok asgari ücretle çalışıyor ama lafla kandırılmak manevi anlamda zarar görmesini engellemek...

haberi kesinlikle yok böyle böyle anlatıcam olanı deyince hayır olmaz aynı iş yerindeyiz dedi. polemiğe girmek değil cevap gelse de cevap yazmayacağım sadece bilsin istiyorum bu intikamda değil sadece o arkadaşı bilsin istiyorum. Yoksa tüm rehberi elimde istesem ooo

Söylemenizi istememesinin sebebi ya diğer kadını korumaktır ya da arkadaşının da diğer kadına kur yapacağını düşğnmesidir. Aldattığından utanması değil.

Söylemenizi istememesinin sebebi ya diğer kadını korumaktır ya da arkadaşının da diğer kadına kur yapacağını düşğnmesidir. Aldattığından utanması değil.

Belki de her neyse arkadaşı evli zaten biraz zor o eşi de aynı iş yerinde. İnanın sonucu arkadaşının düşüncesi zerre umurumda değil basit bi kıskançlık demiş o yüzden bilsin istedim

Belki de her neyse arkadaşı evli zaten biraz zor o eşi de aynı iş yerinde. İnanın sonucu arkadaşının düşüncesi zerre umurumda değil basit bi kıskançlık demiş o yüzden bilsin istedim
Hayatınızda hiç bir yeri olmayan bir adam ilişkinizin kıskançlık yüzünden değil de aldatıldığınız için bittiğini öğrenince ne değişecek hayatınızda? Ne katkısı olacak bunun size? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Yazdıklarınızı okudukça ilerde bende mi böyle düşüneceğim dedim...Eşimden ayrılmak için tek sebebim ailesinin onu kullanmasına engel olmak maddi olarak birşeyi yok asgari ücretle çalışıyor ama lafla kandırılmak manevi anlamda zarar görmesini engellemek...

Evlilik kişiliklere çok zarar veriyor. En mutlu çift bile ayrılsa, evlilik surecinde aslında kendisi gibi davranmadığını farkeder. Ilişki yürüsün diyr kendimizden taviz vermek zorundayız. Mecburuz buna. Ama evliliği kurtarmak kutsal bence. Boşanma acısını çekmek, evliliği kurtarmaktan daha zor bence. Aldatma şiddet ve hakaret yoksa tabi

Öyle tepki verecek olsa neden basit bi kıskançlık desin dosdoğru anlatırdı neden konuşmamızı istemesin ki. Birazda olsa utanması var bence
Utanma yokkkkk, unut onu. Dalga geçilecek '' Beceriksiz herif, 1 buçuk aylık kıza nasıl yakalandın öyle hohahahahha'' diye. Bir de çevresine duyulursa kısmeti azalır. Kimse aldatan erkekle ciddi bir yola girmez.

Back
X