İntikam

en yakın arkadaşıyla çık
hatta evlen:jeyyar:

şaka bi yana..
benzer bi konuyu daha önce bende sizinle paylaşmıştım.
beni aldatan erkek arkadaşımdan intikam almak için yanıp tutuşuyordum.
sonra adam geldi avucuma.. ama baktım değmez. bıraktım gitti..
yok saymak en mantıklısı dediğiniz gibi.

İntikam almak zevk verir ama dünyanın en çaresizce işidir
En başarılı intikam, her an intikam alacakmış gibi karşı tarafı muallakta bırakmak, fenalıklar geçirmesini sağlayarak bundan haz almaktır.
Bir nevi çin işlencesi :jeyyar:
Aksi halde, tamamlanmış bir intikamın hazzı hem kısa sürecek, hem eğer varsa eldeki kozdan da olunacaktır
İlahi adalete güveniniz..

bence onu affetme affedersen aynı şeyleri tekrar yaşatır sana en güzel intikam ondan ayrılmaktır ben affettim ve tekrar karşılaştım aynı şeylerle şimdi olsa affetmem bırakırım en güzel intikamıda almış olurum

Cnm seni iyi anlıyorum.. Bende aynı şeyleri bir zamanlar düşünmüştüm. Eski sevgilim öğretmen. Onun okulunda bir öğretmen bana asılmaya başlamıştı. Sırf intikam için bende ona yaklaşmıştım. Zaten adım çıkmıştı birde bu kişiyle arkadaşlığım hiç hoş olmamıştı. Tek amacım onun kıskanmasını sağlamaktı ki ben küçük duruma düştüm. Ben yanlış anlaşıldım. Çünkü bana asılanda sağlam pabuc değildi. Ve tabii o da anlamıştır. Hatta bol bol benim dedikodumu yapmışlardır

hiç almadım hiçde almam çünkü kimse kafa patlatıp intikam almaya kendimi bukdr çirkin şeylerle küçültmeye deymez diye düşünüorum boşver youlna bak elbet bigün ödeşirsininzzz allaha havale ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…