İntikam

niye intikam almak istiyosun kii???
ben karmaya inandığım için şahsen öyle kötü kelimeler lugatımda yer almaz..çünkü kötülük döner dolaşır sahibini bulur..
o da sana kötülük yaptıysa zaten bi kötülükle karşılaşacaktır
sen iyisimi Allaha havale et

Son düzenleme:
kötü birşey intikam almak kin tutmak ama kimisinin elinde olmuyor. bende çok kin tutarım intikam alcam die kendimi yıpratmam ama kin tuttuğum kişi elime intikam almam için birşeyler verirse güsel değerlendiririm. bu konuda kendime çok ama çok kızıyorum ama düzelemiyorum...:mymeka::oklava: :1no2:
vee bence en büyük intikam sana ne yaptıysa aynısını ona yapmak...
ama en güzeli Allah a havale etmek... :1no2:

en iyi intikam o erkeği umursamamaktır..umrunda deil gibi davranmaktır..ayrıca bunu yaparken çok neşeli gözükmek ve bakımlı olmaktır.
ama intikam hoş bir duygu değil tabi ki.insanı içten içe kemirir.o yüzden hiç gerek yok strese girmeye.Allah ne yapacağını bilir O'na havale etmek lazım..

yasadigin seyi anlatsaydin
daha güzel yardim ederdik..
herkes umursama demis, gercektende umursamamak lazim..
konuyu bilmiyoruz cünkü...

erkeklerden intikam almak çok zor çünkü kızlar gibi herseyı kafaya takmıyorlar rahatlar yani herkez biz değil ki..boşuna uğrasma bence...

Intikam almak isteyen hicbir zaman düsmanindan iyi degildir, lakin intikam almaktan vazgecerse ondan üstün olur....:delphin:

Huzurunu kacirma arkadasim, bazen en güzel intikam, intikam almamaktir...a.s

1- Neden intikam almak istiyorsun?
2- İntikam alınca rahatlıcakmısın? Bence rahatlatmaz buda.

Bence sen arkadaşların dediği gibi.... Onu unutarak, yok sayarak al intikamını. Birde Allah'a havale et ve kenara çekil.
Çünkü cennet ve cehennem sadece öbür dünyada yok. İnan bu fani dünyada da var inan.Sen yeter ki dürüst ol....

intikam almış olmak seni hiç rahatlatmayacak... aksine sen küçücük te olsa birşey yaparsan bu karşı tarafın eline koz vermekten başka bir işe yaramayacaktır...:kahve:

Bencede hiçbişey yapma benim en sevdiğim intikam şekli :icecream: Hiçbişey yapmıycaksın oda kudurcak acaba neden sessiz kalıyo ne düşünüyo senin ne düşündüğünü bilmiycek:)

umursamayarak...
hayatının 1 dakikasını daha onu düşünerek geçirmeyerek...
çocukça planlar yapmayarak...
hayatına güle oynaya devam ederek...

en güzel intikam böyle alınır.
oyunlara girişerek, canını acıtmak için yapacağınız her plan, o kişiye onu hala umursadığınızı gösterir.

en güzel intikam ,intikam almamaktır arkadaşım...intikam almak istemen karşı tarafı güçlü kılar..es geçersen güçlü konuma gecersin..

Öncelikle intikam ateşi ile yanıp tutuşmayacaksın. İntikam soğuk yenen bir yemektir. Halen aşıksan, ondan intikam filan alamazsın. Daha da saplanır kalırsın. Bekleyeceksin araya zaman girince olaya bakış açın genişleyecek. Belki de hiç değmeyeceğini düşüneceksin. Aslında şu anda bile seni hiç önemsemiyorsa yapacağın hiç bir şey onun umurunda olmayacaktır. Ha ben illa zarar vermek istiyorum diyorsan eğer arabası varsa havalandırma mazgalına iki yumurta kır çok değil 2 aya o arabayı ne alan çıkar ne de kullanan yakmak zorunda kalır :)

unutmak en güzel intikamdır bence..
konu bi erkekden intikam almaksa eğer..
unuttuğun zaman tınlamazsın artık..
oda sokaktaki diğer insanlardan biri olur gözünde..
ve unuttuğunu hissettiğinde sen zafer kazanmış olursun..

Back
X