intikam

turuncukitap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
162
8
68
Ankara
kelima olrak çok iyi şeyler düşündürmez.şimdiye kadar da aklımın ucundan bile geçmedi ne yalan söyleyim.ama çok kırıldığım iiçin mi,çok sevdiğim için mi ya da hak etmediğim halde çok kötü şeyler yaşadığımdan mı bilmiyorum ama intikam fikri aklımdan çıkmıyor.lütfen kızmayın,yargılamayın.içimin kırgınlığını geçiremiyorum.aklımdan çıkmıyor yaptıkları,bu konuyu halletmeden yoluma devam edemeyeceğim.intikam almak istediğim kişi ise eski sevgilim

neden ne oldu ki sende bu duyguyu uyandıran?

uzun süreli bir ilişkimiz oldu.ciddiydik de.aileler de biliyordu.yaza evlenmeyi düşünürken ayrıldık.çok kısa sürede başkasıyhla görücü usulu evlendi.emek verdiğim,fedakarlıkların çoğunun benim üzerimde olduğu bir ilişkiydi.ayrılmamız koymadı da kısa sürede evlenmesi evlenmesine rağmen benimle görüşmek istemesi beni yaraladı.sevgilisiyken metresi yapmak istedi sanırım.beni hiç sevmemiş demek ki

evli barklı adam yaa... hem evlenmiş hemde sizle görüşmek istiyor yazık evlendigi kıza. bence intikamı boşverin böyle birinden kurtuldugunuza sevinin...

Bencede en iyi intikam unutmaktir. Intikam almak istemeniz onun gozunde ondan vazgecemediginiz anlamina gelir.
Gercekten ona aci cektirmek istiyorsaniz hic bulasmayin umursamaz davranin, Allah yardimciniz olsun

Son düzenleme:
evli olduğu halde sizle görüşmek isteyen kişiyle evlenmediğiniz için sevinmelisiniz bile.
intikam alma düşüncesini aklınızdan çıkarın sizde hayatınıza devam edin.
ister görücü usulu olsun ister zorla olsun evli sonuçta boşverin artık.

Ne yap biliyo musun ? Ona muhtaç olmadığını kendi başına da sapasağlam ayakta durduğunu göster ona..Asla görüşme ,konuşma, umursama.. O kişi her ne olursa olsun evlenmiş artık onun suçu var belki ama evlendiği kadın suçsuz belkide senin olduğunu bile bilmiyo..Yaşın kaç bilmiyorum ama karşına iyi insanlar çıkacaktır..Tek yapman gereken takmamak ve kendine özgüveni olan bi kadın gibi davranmak..Emin ol ne yaparsan yap kendini küçük düşürmek ve karşı tarafın kendisini bişey sanması dışında hiç bi işe yaramayacak.Kendine yeni bi hayat çiz ve bu yeni hayatında gereksiz insanlara yer olmasın...

evli barklı adam yaa... hem evlenmiş hemde sizle görüşmek istiyor yazık evlendigi kıza. bence intikamı boşverin böyle birinden kurtuldugunuza sevinin...

evet tıpkı sizin gibi düşündüm.o sevmediği için önemsemediğini söylese de beni sevdiğini söylese de evlenseydik bana da aynını yapacaktı.mantıklı olan bu.gerçek olan da bu.ama işte bu gerçekler canımı yakıyor.her şey yalanmış diyorum.

Bencede en iyi intikam unutmaktir. Intikam almak istemeniz onun gozunde ondan vazgecemediginiz anlamina gelir.
Gercekten ona aci cektirmek istiyorsaniz hic bulasmayin umursamaz davranin, Allah yardimciniz olsun

akıl danışmak için biri bana yazdıklarımı aynen söylese sizin gibi cevap verirdim.ama yaşamak farklıymış.

Ne yap biliyo musun ? Ona muhtaç olmadığını kendi başına da sapasağlam ayakta durduğunu göster ona..Asla görüşme ,konuşma, umursama.. O kişi her ne olursa olsun evlenmiş artık onun suçu var belki ama evlendiği kadın suçsuz belkide senin olduğunu bile bilmiyo..Yaşın kaç bilmiyorum ama karşına iyi insanlar çıkacaktır..Tek yapman gereken takmamak ve kendine özgüveni olan bi kadın gibi davranmak..Emin ol ne yaparsan yap kendini küçük düşürmek ve karşı tarafın kendisini bişey sanması dışında hiç bi işe yaramayacak.Kendine yeni bi hayat çiz ve bu yeni hayatında gereksiz insanlara yer olmasın...[/QUOTE

onun canı acımadan kapımda sürünmeden yoluma devam edemezmişim gibi geliyor.öylesine çekilirsem en fazla özler bir süre sonra hayatına alışır.ama gözünün önünde olursam daha çok içi yanar gibi geliyor.bu kadar kolay olmamalı hesabını vermeli gözyaşlarımın

Arkadaşlara katılıyorum .ayrıca intikam alsan ne olacak yıpranan üzülen sen olursun sonuçta .Seni çok iyi anlıyorum , çıkmazdasın , sevinmelisin ki böyle bir adamdan kurtulmuşsun ,acı çekeceksin bir süre ama zaman her şeyin ilacı tatlım

evet tıpkı sizin gibi düşündüm.o sevmediği için önemsemediğini söylese de beni sevdiğini söylese de evlenseydik bana da aynını yapacaktı.mantıklı olan bu.gerçek olan da bu.ama işte bu gerçekler canımı yakıyor.her şey yalanmış diyorum.

tabi ki yaşadıklarınız kolay değildir. senelerce birinin hayalini kur sonra herşey sıfırlansın ve bakmışsın ki o hiçbirşey yaşanmamış gibi geçmişe set çekip evlensin yada hangi sebeple olursa olsun sinirle zorla vs. ama arkadaşında dedigi gibi evlendigi kızın belkide sizden haberi bile yok. bence siz intikam içinde olsa onun peşine düşmeyin. bence birini yıkmak istiyorsanız. sizde eglenin gezin hiçbirşey olmamış gibi davranın bu karşındakini daha çok yıpratır. hem vicdanınız rahat eder ben hiç birşey yapmadım diye hemde aslında yapmak istediginizden daha fazlasını yapmış olursunuz

uzun süreli bir ilişkimiz oldu.ciddiydik de.aileler de biliyordu.yaza evlenmeyi düşünürken ayrıldık.çok kısa sürede başkasıyhla görücü usulu evlendi.emek verdiğim,fedakarlıkların çoğunun benim üzerimde olduğu bir ilişkiydi.ayrılmamız koymadı da kısa sürede evlenmesi evlenmesine rağmen benimle görüşmek istemesi beni yaraladı.sevgilisiyken metresi yapmak istedi sanırım.beni hiç sevmemiş demek ki

değerinden fazla verince böyle tepene çıkabiliyo demekki kim olursa olsun. ciğeri beş para etmez dengesizin biriymiş demekki. şimdi intikam düşüncesi yerine bence böyle bi insandan kurtulduğun için sevinmelisin verilmiş sadakan varmış. hakkında hayırlısı.hayatına yeni bi sayfa aç ve geçmişi bırak gitsin hayat devam ediyo çünkü herşeye rağmen nefes almak bile çok güzel sen üzülme kaybettiğin hiçbir şey yok inan bana o seni kaybettiğine yansın inan değmez gözyaşına üzülerek ona harcadığın zamana yazık canım benim değer mi??

tabi ki yaşadıklarınız kolay değildir. senelerce birinin hayalini kur sonra herşey sıfırlansın ve bakmışsın ki o hiçbirşey yaşanmamış gibi geçmişe set çekip evlensin yada hangi sebeple olursa olsun sinirle zorla vs. ama arkadaşında dedigi gibi evlendigi kızın belkide sizden haberi bile yok. bence siz intikam içinde olsa onun peşine düşmeyin. bence birini yıkmak istiyorsanız. sizde eglenin gezin hiçbirşey olmamış gibi davranın bu karşındakini daha çok yıpratır. hem vicdanınız rahat eder ben hiç birşey yapmadım diye hemde aslında yapmak istediginizden daha fazlasını yapmış olursunuz

evet aynen dediğiniz gibi senelerce hayalini kur...ve sadece hayalde kalsın...tam gerçekleşmek üzereyken:(evlendiği kıza gelince beni bilmemesi mümkün değil.kesinlikle biliyor.yine de onun hakkına girmek istemem o ayrı.ama inanın ki denedim aylarca gezdim eğlenmeye çalıştım o kadar çok şey yaptım ki.en kötüsü tam unutmaya başlamışken her seferinde beni aradı.hayatımı darmadağın yapmak onun umrunda bile değil sanırım

Demek onu hala isteyeceğini düşünecek kadar sevgine güvenmiş. Onu unuttuğunu anlamasından büyük intikam olmaz :) Bu arada karısı ile çok mutlu olsaydı senide istemezdi muhtemelen çok mutlu değil, belkide onunlayken seni idare ediyordu pislik şey! Ama karısınıda bırakmaz mutlu değil diye sakın umutlanma. sen zaten onun tarafında sevdiğin için çantada kekliktin seni pas geçmiş. İyiki de pas geçmiş verilmiş sadakan varmış, yer gök dolusu sevin. hiiç üzülme, senin onu unuttuğunu görünce anlar ancak değerini. Ona kanarsan ise yine değerin olmayacak sakın unutma.

Bence olaya bide şöyle bakın bu kızcağızdan beklediğini başka kızlardan da bekleyecek o evdekide garibim adam neden bana az ilgi gösteriyor diyecek,nerden bilsin garip ,adamın gözü dışarda bence sen karısına ulaş ve"- kocana sahip çık,2 gün önce benimle evlenecekti şimdi seninle evli, allah yolunuzu açık etsin demekten başka bişey düşmez bana ,ama beni arayıp böyle bi terbiyesizlik yaptı de.( ve şöyle bitir) bunu kocanla tartış yada aran bozulsun diye söylemiyorum kocana sahip çık her hareketini izle diye söylüyorm" de... Hem için soğur hemde o terbiyesiz adamın başka bir kadınında gururunu incitmesini engellemiş olursun...

Bence olaya bide şöyle bakın bu kızcağızdan beklediğini başka kızlardan da bekleyecek o evdekide garibim adam neden bana az ilgi gösteriyor diyecek,nerden bilsin garip ,adamın gözü dışarda bence sen karısına ulaş ve"- kocana sahip çık,2 gün önce benimle evlenecekti şimdi seninle evli, allah yolunuzu açık etsin demekten başka bişey düşmez bana ,ama beni arayıp böyle bi terbiyesizlik yaptı de.( ve şöyle bitir) bunu kocanla tartış yada aran bozulsun diye söylemiyorum kocana sahip çık her hareketini izle diye söylüyorm" de... Hem için soğur hemde o terbiyesiz adamın başka bir kadınında gururunu incitmesini engellemiş olursun...

Bence en son yapması gereken şey senin dediğin , kadın kocasına söylerse adam da hazmedemediği için yaptığını düşünecek, bence onu unutmuş gibi yaparsan umursamazsan asıl o geberir vay be hiç etkilenmemiş evlendim üzülmemiş bile diyecek yanan kahrolan o olacak demek ki beni hiç sevmemiş diyecek en büyük intikam budur bence

Back
X