intikam

intikam demek onun hayatına tekrar girip onunla muhattap olman demek. yani sen kendi ayağınla onunla olacaksın. yazık bence içinde biriken öfkeyi başka şeylere yönelt.
yoksa bu şekilde giderse zaten sen onun hayatında 2. olacaksın. kendine yazık etme.

karısını aramam.ilgisini az buluyorsa düşününce nedenin ben olduğumu zaten anlar.beni karısı hiç ilgilendirmiyor.karısına ne sempatim ne de nefretim yok.evet intikam almak tekrar onun hayatına girmek.umursamaz davrandım ilk zamanlar aradığında açmadım azarladım kaçtım.ama pes etmedi.her arayışında benim hayatımı karıştırdı.beni üzmekten sakınmadı bile.şimdi açıkçası ben de onun hayatını düşünmüyorum.bu hale kendim gelmedim.ne karakterim ne huyum böyle değildi ama ayrıldıktan sonra hemen evlensin sonra beni istediğinde arasın beni hiç düşünmeden.bana yazık değil mi?evet sevgime çok inanıyor her zaman onu sevdiğime her şekliyle kabul edeceğime.umursamaz davranmakla atlatamadım.şimdi farklı yollar arıyorum.zaten umursamaz bir şekilde davranamam çünkü görüşebileceğimizi söyledim ona intikam almak için

Evli adam peşinizde sürünsün siz de intikam almak istiyormuşsunuz ya eeee işte adam sizi aramaya devam ediyormuş ya.
Nasıl bir sürünme bekliyorsunuz ki?
Kapınızda yatmasını falan hayal ediyorsanız bence fazla beklemeyin.

Evli adam peşinizde sürünsün siz de intikam almak istiyormuşsunuz ya eeee işte adam sizi aramaya devam ediyormuş ya.
Nasıl bir sürünme bekliyorsunuz ki?
Kapınızda yatmasını falan hayal ediyorsanız bence fazla beklemeyin.

haklısınız dediğinizde çünkü ben tam anlatmadığımdan böyle düşündünüz.evet evli arıyor ama özür dilemek için değil ya da yaptıklarının hala farkında değil.o sadece kendini düşündüğünden arıyor.konuşmak istiyor ya da görmek istiyor arıyor.ama hala o farkında değil.ben canı benim gibi yansın istiyorum

haklısınız dediğinizde çünkü ben tam anlatmadığımdan böyle düşündünüz.evet evli arıyor ama özür dilemek için değil ya da yaptıklarının hala farkında değil.o sadece kendini düşündüğünden arıyor.konuşmak istiyor ya da görmek istiyor arıyor.ama hala o farkında değil.ben canı benim gibi yansın istiyorum

canını yandırmak istediğin birini asla umursamayacaksın. ne kadar ararsa arasın.açma telini senden haber alamasın.elini tut kendini. sabırlı oll.. zaman en iyi ilaç... evli biriyle sonun olamaz güzelim.ne üzerine evlenirse evlensin. aklı yok mu ki görücü usülü evlenio. bu kadar çocuk olma sakın. inanma lütfen hemen. hani zorunlu evlense amenna dicem ama öle bir durumda yok. mutsuz yada pişman ne fark eder senin olamamışken?? salla gitsin. unutursun. evlenecek kadar aklı olan bir insanın seni kandırmasına asla izin verme...intikam alma sakın unut en büyük intikam tek bu.

Ayol size ihanet eden adamda vicdan ne gezer de sizin için canı yanacak diye beklersiniz?
Bana kalırsa bu adamı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz siz.
Dünyada kötü insanlar da var lütfen unutmayın.
Veeee kötü insanların canı falan yanmaz sadece kendi hayatlarına bakar onlar.

Ayol size ihanet eden adamda vicdan ne gezer de sizin için canı yanacak diye beklersiniz?

Tek zayıf yanı EGOSU bu türün bence :) Unutunca çok ağır gelir egosuna, emin ol. Başka türlü canı sıkılmaz.Tek çare unutmak. Senin onu unuttuğunu anlayınca kötü olur, egosunu kurtarmaya çalışır sakın aldanma, gayet normal davran, ama gerçek olucak şüphesi olmayacak. Telefonda azıcık serzenişlerine kulak verdiğini bile hissetmesin kasti yaptığını anlar. Sitemde sevgiden doğar bunuda yapma. Onunla artık sen hiiiç ilgilenmiyorsun. Bunlar ancak sen unutunca tam olur. ama o gün de senin umurunda olmaz sanırım o :) Allah'a havale et. o en güzel şekilde cezalandırır.

UNUT UNUT UNUT! Başka intikam yok!

Canım benim çok zor bir durum ama gerçekten unutman lazım.Ona en büyük ceza senin unuttuğunu görmesi,hissetmesi olacaktır.Bu tavrını kararlı bir şekilde uygularsan o da fark edecektir boş bir şeyle uğraştığının.Ayrıca seni tekrar araması kadar yersiz bir şey de yok.Neticede görücü usulüyle evlenmiş olsa dahi evli biri artık.Onu da geçtim hadi seni bu zamana kadar tanımıştır hiç mi acı çektirdiğini düşünmüyor sana bu şekilde davranarak.Düşün seni zaten yeterince üzmüş ve hala daha üzmeye devam ediyor.Bence buna müsaade etmemelisin.Artık hayatında ona yer olmadığını hissettirdiğin anda intikamını almış olacaksın bence.

insan olan da vicdan vardır diye düşünüyorum.evet vicdanı fazla olsa böyle davranmazdı o kesin ama canı yanarsa o zaman belki vicdanı ön plana çıkar.ama şu konuda haklısınız gözümde büyütmemiş olsam senelerimi vermezdim

Ya canını yakamazsanız peki? Canı yanan yine siz olursanız?

en çok bunu düşünüyorum zaten

düşünmene gerek yok tatlım.intikam peşinde koşarsan üzülen elbette sen olacaksın.kendi yaranıa tuz basmak bu yaptığın.acını kendine hatırlatıyorsun.böyle tabii düzenini kuramazsın.kendini toplama şansını kendine vermen gerkirken asıl sen hayatını erteliyorsun.onla dolaşırken gerçek aşk şanslarıı tepeceksin.hem hangi erkek evli adamla dolaşan birini ister ki.artı gözünün önünde olursam daha fazla canı acır demişsin.vicdanı var mı acıyacak.görüşmeye devam edersenvicdanı rahatlar.zaten evlensem bile evliliğe saygısı olmayan ,evli adamlarla gezebilecek rahatlıkta biriyle evlenecekmişim der.bu benide aldatırdı der.onun beyni,düşünce yapısı sizin gibi değil.

şimdi görüşmeye devam edelim demiştim.nasıl unuttuğuma ikna edicem ki:S

herkesin dediği gibi telini açmayacaksın.kendine bakacaksın,için kan ağlasa bile keyifin yerinde gibi davranacaksın.

görüşelim mide kinayeli söyledim diyeceksin.seninle dalga geçmek için dedim diyeceksintabii tabii çok beklersin anlamında.ama o kadar uçmuşsun ki gerçek sandın.başka sandığın bir durumda daha var herkesi kendin gibi şe..fsiz sanıyorsun.

düşünmene gerek yok tatlım.intikam peşinde koşarsan üzülen elbette sen olacaksın.kendi yaranıa tuz basmak bu yaptığın.acını kendine hatırlatıyorsun.böyle tabii düzenini kuramazsın.kendini toplama şansını kendine vermen gerkirken asıl sen hayatını erteliyorsun.onla dolaşırken gerçek aşk şanslarıı tepeceksin.hem hangi erkek evli adamla dolaşan birini ister ki.artı gözünün önünde olursam daha fazla canı acır demişsin.vicdanı var mı acıyacak.görüşmeye devam edersenvicdanı rahatlar.zaten evlensem bile evliliğe saygısı olmayan ,evli adamlarla gezebilecek rahatlıkta biriyle evlenecekmişim der.bu benide aldatırdı der.onun beyni,düşünce yapısı sizin gibi değil.

herkesin dediği gibi telini açmayacaksın.kendine bakacaksın,için kan ağlasa bile keyifin yerinde gibi davranacaksın.

görüşelim mide kinayeli söyledim diyeceksin.seninle dalga geçmek için dedim diyeceksintabii tabii çok beklersin anlamında.ama o kadar uçmuşsun ki gerçek sandın.başka sandığın bir durumda daha var herkesi kendin gibi şe..fsiz sanıyorsun.

ne kadar güzel açıklamışsın. mesajına bayıldım. sakın sakın aklını başına topla. ne var ya dünyanın sonu değil ki:) şu argo sözede bayıldım. sevgilim hakedecek olursa sölerim :D

Back
X